Ανατροπή: Σε δολοφονία αποδίδεται ο θάνατος του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Ανατροπή: Σε δολοφονία αποδίδεται ο θάνατος του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως για την πολύκροτη υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Ο θάνατος του 21χρονου φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων σύμφωνα με τις δηλώσεις του δικηγόρου της οικογένειας αποδίδεται σε δολοφονία και όχι αυτοκτονία.

«Η δίωξη που άσκησε ο Εισαγγελέας είναι για δολοφονία» ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και συμπλήρωσε: «Υπάρχουν μέχρι σήμερα οκτώ κατηγορούμενοι, με την έννοια ότι είναι στην κύρια ανάκριση η διαδικασία, που σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν ευθύνες και για άλλους, πέραν των οκτώ».

Η αποκάλυψη που έγινε από τον Δημήτρη Μπούκα στον αέρα της πρωινής εκπομπής, εξήγησε πως η δίωξη δεν ασκήθηκε κατά συγκεκριμένων ανθρώπων, σε αντίθεση με άλλα αδικήματα της υπόθεσης που έχουν ασκηθεί σε συγκεκριμένους.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης, έγινε σαφές πως «υπάρχει βούλευμα το οποίο είναι απαλλακτικό και όχι παραπεμπτικό», με συνέπεια να μην υπάρχει σαφής κατηγορία προς πολιτικά πρόσωπα, παρά τα όσα δημοσιεύτηκαν τις τελευταίες ημέρες. «Πιστεύω ότι οφείλεται σε σύγχυση επειδή είχε εκδοθεί βούλευμα παραπεμπτικό από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών και στην πορεία εκδόθηκε βούλευμα από το Συμβούλιο Εφετών το οποίο είναι απαλλακτικό».

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *