Αναζητείται ο Γιώργος Λιάγκας μετά από τη μήνυση της Αθηναΐδος Νέγκα

Αναζητείται ο Γιώργος Λιάγκας μετά από τη μήνυση της Αθηναΐδος Νέγκα

Αναζητείται ο Γιώργος Λιάγκας μετά από τη μήνυση της Αθηναΐδος Νέγκα

Μετά τη μήνυση σπό την Αθηναΐς Νέγκα, ο Γιώργος Λιάγκας αναζητείται.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» ο Γιώργος Λιάγκας αλλά και όλη η ομάδα της πρωινής ραδιοφωνικής του εκπομπής δεν εμφανίστηκε σήμερα στο στούντιο.

Ο συνήγορος του Γιώργου Λιάγκα, Μ. Δημητρακόπουλος, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του thetoc.gr, τόνισε ότι ο δημοσιογράφος είναι εκτός Αθηνών και θα είναι και αύριο, ενώ υπογράμμισε πως «Ο Λιάγκας δεν είχε πρόθεση να προσβάλλει την κυρία Νέγκα. Προτίθεται να ζητήσει συγγνώμη».

Η Αθηναΐς Νέγκα κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση κατά του Γιώργου Λιάγκα, μετά το σχόλιο που έκανε για το πρόσωπό της στον αέρα της ραδιοφωνικής του εκπομπής.

Το επίμαχο απόσπασμα, βάσει του οποίου η κ. Νέγκα ζήτησε τη δίωξη του παρουσιαστή με τη διαδικασία του αυτοφώρου, αναφερόταν στην εκπομπή που παρουσιάζει η ραδιοφωνική παραγωγός μαζί με τον Β. Περρή στον Σκάι:

«Αυτός ο Περρής, ο οποίος έχει βρίσει το σύμπαν, δεν ντρέπεται για την εκπομπή που έκανε; Με όλη την αγάπη το λέω. […] Αυτή η εκπομπή η αθλία… Άντε κι ο Περρής έχει ένα χιούμορ. Τα βιντεάκια πιο παλιακά πεθαίνεις. Ο ίδιος έχει ένα χιούμορ… η άλλη η Νέγκα η νεκροφιλόοοο… γιατί δεν της βάζουν ένα φέρετρο να κάνει εκπομπή να τελειώνει η φασαρία; Και η Άννα Μαρία Βέλλη δεν καταλαβαίνω γιατί να περπατάει στο τραπέζι, είναι λίγο αγενές αυτό. Τέλοσπάντων δεν πήγαν και καλά στα νούμερα, δεν τους βλέπω να μακροημερεύουν».

Η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Αλέξη Κούγια που εκπροσωπεί την παρουσιάστρια, αναφέρει τα εξής:

«Η γνωστή δημοσιογράφος Αθηναΐς Νέγκα ανέθεσε στο δικηγορικό μας γραφείο να υποβάλλουμε έγκληση για συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος του δημοσιογράφου Γιώργου Λιάγκα για τα όσα εκείνος ισχυρίστηκε κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής με τίτλο «Πρωινό στην Αθήνα», που παρουσιάζει στο ραδιοφωνικό σταθμό ΛΑΜΨΗ 92.3. Κατά την κρίση του δικηγορικού μας γραφείου τα όσα ισχυρίστηκε στην εν λόγω εκπομπή ο κ. Γιώργος Λιάγκας συνιστούν διάπραξη του αδικήματος της συκοφαντικής δυσφήμισης. Εις βάρος του Γιώργου Λιάγκα κινήθηκε αυτόφωρη διαδικασία».

Μήνυση ενάντιον του Γιώργου Λιάγκα κατέθεσε η Αθηναΐς Νέγκα – Την αποκάλεσε νεκρόφιλη

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *