Άννα Βίσση-Αντώνης Ρέμος στην Κύπρο για το #StandByGreece

Άννα Βίσση-Αντώνης Ρέμος στην Κύπρο για το #StandByGreece

Άννα Βίσση-Αντώνης Ρέμος στην Κύπρο για το #StandByGreece

Το #StandByGreece ανακοινώνει ότι η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος στηρίζουν ενεργά αυτή την Πανμηντιακή προσπάθεια για ανοικοδόμηση υποδομής δημοσίου συμφέροντος για παιδιά στις πυρόπληκτες περιοχές της Αττικής. Οι δύο μεγάλοι καλλιτέχνες θα συμμετάσχουν την Τρίτη το βράδυ στην συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στον Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας.

Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, τραπεζικοί οργανισμοί, NGOs, επιχειρήσεις και ιδιώτες, υπό την αιγίδα του Επιτρόπου Εθελοντισμού, ενώνουν τις δυνάμεις τους και διοργανώνουν παγκύπριο έρανο και συναυλία με κοινό στόχο τη συλλογή χρημάτων για να συμβάλουμε στην ανοικοδόμηση υποδομών δημοσίου συμφέροντος για παιδιά σε πυρόπληκτη περιοχή της Αττικής.

Ραδιομαραθώνιος:

Από τις 06.00 το πρωί της Τρίτης 31 Ιουλίου 2018, το Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ θα δώσει το έναυσμα για την έναρξη ραδιομαραθωνίου προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα. Στο στούντιο θα φιλοξενούνται τηλεοπτικοί παρουσιαστές, ραδιοφωνικοί παραγωγοί, ηθοποιοί και καλλιτέχνες, προκειμένου να συνδράμουν στη συγκέντρωση χρημάτων.

Εισφορές:

Ταυτόχρονα από τις 31/7 έως και τις 3/8, οι πολίτες μπορούν να κάνουν τη συνεισφορά τους σε υποκαταστήματα της Ελληνικής Τράπεζας και της Τραπέζης Κύπρου.

Εκδήλωση:

Στις 31 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης στον Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας, πλησίον της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί μεταξύ 17.00 έως και 23.00.

 

Η είσοδος στη συναυλία θα είναι δωρεάν.

Από τον χώρο μπορεί κάποιος να προμηθευτεί κουπόνια αξίας €1, €2, €3 για να τα εξαργυρώσει στο χώρο της συναυλίας, σε ροφήματα και φαγητά. Όλα τα έσοδα θα δοθούν στο Hope for Children.

Επιπλέον, εισφορές μπορούν να γίνονται στο περίπτερο του Hope for Children το οποίο θα βρίσκεται στο χώρο της εκδήλωσης.

Το Hope for Children βρίσκεται ήδη σε συνομιλίες με τις τοπικές ελληνικές αρχές και υπό τη διαχείρισή του θα είναι το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί.

Στόχος όλων των εμπλεκομένων, η υιοθέτηση έργου για ανοικοδόμηση υποδομών δημοσίου συμφέροντος για παιδιά σε πυρόπληκτη περιοχή της Αττικής.

#StandByGreece

Τον έρανο και την συναυλία προβάλλουν και προωθούν οι: Ο Φιλελεύθερος, ACTIVE 107,4,102,5 FM,  Digital Tree e-publishers, ΡΙΚ, ΑΝΤ1, Alpha Κύπρου, Sigma, TVone, Πολίτης, Cyprus Mail, ΙΜΗ, Ειδικές Εκδόσεις, Αλήθεια, SuperSport FM, Cyprusnews.eu, Dialogos, Newsbomb Cyprus

Υποστηρικτές: Δήμος Λευκωσίας, STS, ΚΟΚΕΝ, ΟΝΕΚ & AIPFE CYPRUS

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *