Άννα Βίσση: Ο «Φλεγόμενος Τροχός» έρχεται με video που καθηλώνει

Άννα Βίσση: Ο «Φλεγόμενος Τροχός» έρχεται με video που καθηλώνει

Άννα Βίσση: Ο «Φλεγόμενος Τροχός» έρχεται με video που καθηλώνει

Ο «Φλεγόμενος Τροχός» της Άννας Βίσση αποκτά εικόνα.

Η Άννα Βίσση μας ανεβάζει στον «Φλεγόμενο Τροχό», με το music video της ομότιτλης επιτυχίας της που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες,

Η δυνατή και με ηλεκτρονικά στοιχεία μπαλάντα οπτικοποιείται μέσα από ένα εντυπωσιακό και γεμάτο αλληγορίες music video.

Σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κωστελίδη / Bodega Visuals, το video μας μεταφέρει την εσωτερική πάλη του έρωτα, τη δράση και την αντίδραση, την παρακμή και την ακμή, τον κυκλικό νόμο και τη θεϊκή δύναμη της αγάπης, που ξεπερνά τα όρια της τρέλας.

Ο «Φλεγόμενος Τροχός» έχει την υπογραφή του Νίκου Καρβέλα, ο οποίος κάνει εμφάνιση – έκπληξη στο video και είναι ένα από τα τραγούδια που ξεχώρισαν αμέσως μέσα από το πρόσφατο άλμπουμ «Ηλιοτρόπια» της Άννας Βίσση.

Το άλμπουμ κυκλοφορεί από την Panik Gold και βρέθηκε αμέσως στο Νo. 1 των ψηφιακών charts, ενώ επί τέσσερις συνεχόμενες εβδομάδες ήταν No. 1 στο Albums Sales Chart της IFPI με τις φυσικές πωλήσεις δίσκων, παραμένοντας στο Top 5 για 19 συνεχόμενες εβδομάδες.

Αυτή την περίοδο, η Άννα Βίσση συνεχίζει τις sold out εμφανίσεις της κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο «Barbarella» της Θεσσαλονίκης, που θα ολοκληρωθούν στις 7 Δεκεμβρίου.

Από τις 20 Δεκεμβρίου θα επιστρέψει, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, στο καλλιτεχνικό της σπίτι στην Αθήνα, το «Hotel Ερμού».

 

Πηγή : www.hit-channel.com /

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *