Άννα Βίσση: Το πρώτο μήνυμα μετά την πυρκαγιά που έκαψε το σπίτι της αδερφής της, Νίκης

Άννα Βίσση: Το πρώτο μήνυμα μετά την πυρκαγιά που έκαψε το σπίτι της αδερφής της, Νίκης

Άννα Βίσση: Το πρώτο μήνυμα μετά την πυρκαγιά που έκαψε το σπίτι της αδερφής της, Νίκης

Οι φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την Ανατολική και Δυτική Αττική έχουν συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Μέχρι στιγμής τα θύματα της λαίλαπας έχουν ξεπεράσει σε αριθμό τους 600, ενώ οι τραυματίες είναι πάνω από 180.

Το σπίτι της Νίκης Βίσση, αδερφή της Άννας Βίσση, στο Μάτι κάηκε ολοσχερώς, σύμφωνα με το tlife.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νίκη Βίσση: «Το σπίτι μας κάηκε ολοσχερώς. Δεν έμεινε τίποτα στο Μάτι»

Η δημοφιλής τραγουδίστρια δημοσίευσε πριν από λίγο μια ασπρόμαυρη φωτογραφία κι ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram.

«Kρίμα… μαύρες οι σκέψεις όλων μας από χτες το βράδυ και μέχρι να ξεπεραστεί και αυτός ο θάνατος της ζωής και αυτή η αδικία προς τη φύση και την ύπαρξη μας και αυτή η καταστροφή της δημιουργίας και αυτός ο εξανεμισμός τόσων κόπων και θυσιών. Πρώτοι στις σκέψεις μας τα θύματα και οι άνθρωποι τους αλλά και όλοι οι συνάνθρωποι μας που περνούν τα ίδια εδώ στην χώρα μας αλλά και στην υπόλοιπη γη και ούτε που το μαθαίνουμε τις περισσότερες φορές», έγραψε χαρακτηριστικά.

Κρίμα… μαύρες οι σκέψεις όλων μας από χτες το βράδυ και μέχρι να ξεπεραστεί και αυτός ο θάνατος της ζωής και αυτή η αδικία προς την φύση και την ύπαρξη μας και αυτή η καταστροφή της δημιουργίας και αυτός ο εξανεμισμός τόσων κόπων και θυσιών.Πρώτοι στις σκέψεις μας τα θύματα και οι άνθρωποι τους αλλά και όλοι οι συνάνθρωποι μας που περνούν τα ίδια εδώ στην χώρα μας αλλά και στην υπόλοιπη γη και ούτε που το μαθαίνουμε τις περισσότερες φορές

A post shared by Anna Vissi (@annavissiofficial) on

Πηγή : fthis.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *