ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

CELEBRITIESSHOWBIZΆντρεα Νικολάου Παναγή: Τα συγκινητικά λόγια για την κόρη της που έγινε...

Άντρεα Νικολάου Παναγή: Τα συγκινητικά λόγια για την κόρη της που έγινε 10 μηνών

Η Άντρεα Νικολάου Παναγή απολαμβάνει κάθε στιγμή μαζί με την κορούλα της και πολύ συχνά ανεβάζει διάφορα στιγμιότυπα μαζί με την μικρή στα social media. 

Aπό τότε που έφερε στον κόσμο την μικρή Φλωριάνα είδε όλη τη ζωή της να αλλάζει και αυτή την φορά, που η πριγκίπισσά της έκλεισε 10 μηνών θέλησε να εκφράσει όλα αυτά που νιώθει ως νεαρή μανούλα με μία τρυφερή ανάρτηση στο instagram.

Διαβάστε επίσης: Άντρεα Νικολάου – Κωνσταντίνος Παναγή: Βάφτισαν την κορούλα τους

Μαζί με δύο υπέροχες φωτογραφίες που ανέβασε, στις οποίες βλέπουμε μαμά και κόρη έγραψε τα εξής: 

“Γίναμε 10 μηνών 🙌🏼 Πόσο γρήγορα περνά ο καιρός? Και ακόμα πιάνω τον εαυτό μου να σε κοιτάζει επίμονα όταν κοιμάσαι τόσο γαλήνια.. Πολλές φορές σκέφτομαι «Άραγε θα καταφέρω σαν μανούλα να σε μάθω όλα αυτά που χρειάζεσε?» Παρόλα αυτά, άλλα τόσα με μαθαίνεις και εσύ καθημερινά (και ας είσαι μόνο ένα τόσο δα πλασματάκι)! Μου έμαθες να είμαι υπομονετική, να βλέπω την κάθε δυσκολία με θετικότητα, να απολαμβάνω τις στιγμές ουσιαστικά, ακόμα και να οργανώνομαι, να βάζω τάξη στο πρόγραμμα μου! Χαμογελάς και φτερουγίζει η καρδούλα μου. Η αθωότητα στο βλέμμα σου είναι η απόδειξη που έχω πως ακόμα υπάρχει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο! 👩‍👧❤️ #φλωριάναμου” 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS