ΕστιατόριαΠάφοςAntasia Beach Club: All-day χαρακτήρας, εντυπωσιακοί χώροι

Antasia Beach Club: All-day χαρακτήρας, εντυπωσιακοί χώροι

Από την Νταϊάνα Αζά

All-day χαρακτήρας, φωτεινοί, εντυπωσιακοί χώροι πάνω στο κύμα με ζωντανά vibes, κομψό περιβάλλον, ιδανικό για χαλάρωση, αλλά και διασκέδαση. Ένα ονειρικό σκηνικό όπου το μπλε της θάλασσας και το λευκό κυριαρχούν.

Το Antasia Beach Club είναι το ολοκαίνουργιο εγχείρημα του Ομίλου Thanos Hotels and Resorts, ένα ιδιαίτερο και πολύ προσεγμένο concept, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του.  Εμπνευσμένο από την παραθαλάσσια αύρα της πόλης, σε πολύ κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο Almyra, στη μοναδική αμμώδη παραλία της Κάτω Πάφου, αποτελεί έναν νέο, μοντέρνο, γαστρονομικό προορισμό, ο οποίος συνδυάζει τον αέρινο χαρακτήρα της πόλης με την ιστορία και το μέλλον της.

Τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του εστιατορίου-beach bar υπογράφουν οι ταλαντούχοι Κύπριοι αρχιτέκτονες του γραφείου Psomas Studio of Architecture PS-A, ενώ οι πρωτοπόροι σχεδιαστές Baranowitz & Kronenberg Architecture από το Ισραήλ, το χαρτοφυλάκιο των οποίων περιλαμβάνει τα παγκοσμίου φήμης ξενοδοχεία «W» στην Ίμπιζα, στο Άμστερνταμ και την Πράγα, ανέλαβαν τη διαμόρφωση των εσωτερικών χώρων.

Λεωφ. Ποσειδώνος 28, Πάφος, 26888002.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS