Άνθιμος Ανανιάδης Vs Μαρία Νεφέλη Γαζή: Ο πόλεμος των Ρόουζ

Άνθιμος Ανανιάδης Vs Μαρία Νεφέλη Γαζή: Ο πόλεμος των Ρόουζ

Άνθιμος Ανανιάδης Vs Μαρία Νεφέλη Γαζή: Ο πόλεμος των Ρόουζ

Κατηγορίες, βρισιές, μηνύσεις, δημόσιες απειλές, διεκδικήσεις, ένα τεστ πατρότητας και στη μέση ένα παιδί 5 μηνών. Ο «πόλεμος των Ρόουζ» της ελληνικής showbiz, μόλις ξεκίνησε…

Από την Κάλλια Καστάνη

Δύο όμορφοι, ερωτευμένοι νέοι άνθρωποι, φέρνουν στον κόσμο ένα υγιές παιδί – αυτό δεν είναι το ιδανικό σενάριο ευτυχίας; Στην αρχή, το love story του Άνθιμου Ανανιάδη και της Μαρίας-Νεφέλης Γαζή έμοιαζε ιδανικό. Γνωρίστηκαν πριν από 1,5 χρόνο στη θεατρική παράσταση «Το πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέι» και ερωτεύτηκαν ακαριαία. Ύστερα, εκείνη έμεινε έγκυος. Τον περασμένο Απρίλη γεννήθηκε ο γιός τους – εκείνο το βράδυ ο ηθοποιός, ο οποίος συμμετείχε στο show «Dancing with the stars», ούρλιαζε ενθουσιασμένος, «Μαρία Νεφέλη σ’ αγαπώ!!!». Έναν μήνα αργότερα κυκλοφόρησαν φήμες πως το ζευγάρι είχε προβλήματα. Πως δεν ζούσαν μαζί.

Και μετά, ξαφνικά, η έκρηξη. Στις 10 Ιουλίου, μετά από ένα «πολεμικό» επεισόδιο, το ζευγάρι κατέφυγε στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας, όπου αλληλομηνύθηκαν για άσκηση ενδοικογενειακής βίας. Εκείνος, είχε αμυχές στον λαιμό του. Εκείνη ισχυρίστηκε πως, κατά τη διάρκεια ενός έντονου καυγά, ο Άνθιμος την έπιασε από τον λαιμό. Δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις. Για λίγο, τα πνεύματα φάνηκαν να ηρεμούν.

Ο «πόλεμος» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο ζευγάρι, κλιμακώθηκε εκ νέου μετά την εμφάνιση του Άνθιμου Ανανιάδη στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα», στην οποία παραδέχτηκε πως εκείνος και η Μαρία-Νεφέλη δεν έχουν πια σχέση: «Ναι, έχουμε χωρίσει. Για να είμαι ειλικρινής δεν είχαμε ποτέ την απόλυτα σοβαρή σχέση. (…) Το σημαντικό είναι ότι είμαστε και οι δυο αγαπημένοι και κοντά στο παιδί σε ό,τι χρειαστεί. Εγώ αυτό το οποίο υποστήριζα στη σχέση αυτή ήταν το να μη γίνει καμία έκτρωση».

Την επόμενη μέρα, η Μαρία-Νεφέλη Γαζή έδωσε στα media μια επιστολή στην οποία κατηγορούσε τον ηθοποιό ότι «διαδίδει ψευδή γεγονότα». Και τόνιζε: «Ήταν πλήρης η απουσία οποιασδήποτε ψυχολογικής στήριξης προς εμένα, καθώς επίσης παντελής και η έλλειψη συναισθηματικής και οικονομικής αρωγής του κ. Ανανιάδη, τόσο στην ανατροφή όσο και στην καθημερινή διαβίωση του ανήλικου τέκνου μου, παρά τα όποια αντίθετα υποστηρίζονται από τους κύκλους του και τον ίδιο δημοσίως. Μετά δε τη φωτογράφιση του παιδιού μου εν αγνοία μου σε περιοδικό ευρείας κυκλοφορίας, ενισχύθηκε η πεποίθησή μου ότι το ανήλικο τέκνο μου “χρησιμοποιείται” από τον κ. Ανανιάδη για διαφημιστικούς λόγους και για λόγους δημοσιότητας. Η πεποίθησή μου αυτή δεν έγινε βεβαιότητα, όταν ο ίδιος όχι μόνο δεν προέβη εκουσίως στην αναγνώριση του ανήλικου παιδιού μου, αλλά μου ζήτησε μάλιστα διά μέσω της δικηγόρου του να προβώ σε test DNA του παιδιού, προκειμένου να αναλάβει, όπως μου δήλωσε, τις υποχρεώσεις του ως πατέρας απέναντι στο παιδί».


Το ευτυχισμένο, τότε, ζευγάρι φωτογραφημένο τον Ιανουάριο του 2018 για το περιοδικό Hello!.

Λίγες ώρες αργότερα, ήρθε η σκληρή απάντηση του Άνθιμου στην πρώην σύντροφό του: «Εάν το ανήλικο παιδί είναι “παιδί της” όπως η ίδια σήμερα διατείνεται και άμεσα ομολογεί, θα μπορούσε να το έχει δηλώσει προ καιρού και όχι για να το χρησιμοποιεί η ίδια για διαφημιστικούς λόγους, όπως κάνει τώρα, κατηγορώντας ασύστολα εμένα. Επίσης, μετά από αυτά που δηλώνει σήμερα η κ. Γαζή, καθίσταται πλέον επιτακτική η εξέταση DNA ώστε να αποκαλυφθεί επιτέλους όλη η αλήθεια που της ζητώ επίμονα» (Το be continued…).

Πηγή : Περιοδικό Down Town, τεύχος 620

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *