Άνθρωποι της πόλης: Γιώργος Μαχαλεκκίδης

Άνθρωποι της πόλης: Γιώργος Μαχαλεκκίδης

Άνθρωποι της πόλης: Γιώργος Μαχαλεκκίδης

Γεννήθηκε στη Λεμεσό, ακολούθησε σπουδές Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και κατέκτησε την 1η θέση στους Παγκόσμιους Αγώνες Fitness στη Νέα Υόρκη. Σήμερα έχει το δικό του γυμναστήριο, όπου εργάζεται ως γυμναστής, Personal Trainer, ενώ είναι Διεθνής Επαγγελματίας Αθλητής στην κατηγορία Fitness Model.

Από τη Νταϊάνα Αζά

Τι σε κάνει να σηκώνεσαι κάθε πρωί από το κρεβάτι; Η όρεξή μου για δουλειά, αλλά και η επιθυμία να δω την κόρη μου πριν ξεκινήσει η μέρα μου.

Πόσο χρόνο χρειάζεσαι για να αποφασίσεις τι θα φορέσεις; Οφείλω να ομολογήσω ότι μου παίρνει κάποιο χρόνο να αποφασίσω καθώς, λόγω του επαγγέλματός μου, θέλω πάντοτε τα ρούχα μου να είναι προσεγμένα και ταιριαστά.

Ποια συνήθεια απ’ τη ρουτίνα σου θα ήθελες να αλλάξεις; Λόγω του βαρυφορτωμένου μου προγράμματος, θα ήθελα οι ώρες εργασίας μου να ήταν πιο συμβατές, έτσι ώστε να περνώ περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου.

Τι άκουσες/είδες/διάβασες/έμαθες τελευταία και σου έκανε εντύπωση; Έλαβα μια πρόσκληση για να συμμετάσχω στους αγώνες της Elite Παγκόσμιας Βιομηχανίας του Fitness, τον Ιούλιο στην Αμερική. Το θεωρώ μεγάλη τιμή, καθώς καλούνται να συμμετάσχουν οι καλύτεροι από την κάθε χώρα.

Ποια χρονολογία θυμάσαι πιο έντονα από τη ζωή σου; Η χρονολογία που με στιγμάτισε ήταν το 2017, καθώς γεννήθηκε ο πιο σημαντικός άνθρωπος της ζωής μου, η κόρη μου.

Αν μπορούσες να άλλαζες ένα μόνο πράγμα στην πόλη που ζεις, ποιο θα ήταν αυτό; Παρόλο που θεωρώ ότι η Λεμεσός είναι η πιο ανεπτυγμένη πόλη στην Κύπρο, πιστεύω ότι η δημιουργία ενός ιδιόκτητου γηπέδου όπως είναι το ΓΣΠ στη Λευκωσία κρίνεται απαραίτητη έτσι ώστε να μπορούν να φιλοξενούνται οι ομάδες ποδοσφαίρου της Λεμεσού, κάτι το οποίο δυστυχώς συνεχώς αναβάλλεται. Ας ελπίσουμε ότι κάτι τέτοιο θα πραγματοποιηθεί σύντομα.

 

Ποιο δρόμο έχεις περπατήσει τις περισσότερες φορές; Τον δρόμο της αυτοβελτίωσης, της υπομονής και της επιμονής. Είμαι ο τύπος του ανθρώπου που ποτέ δεν τα βάζει κάτω και θέλει συνεχώς να βελτιώνεται. Το επάγγελμά μου απαιτεί αρκετές θυσίες, δεν έχω μάθει να περπατώ στα «μαλακά» και τα εύκολα και ίσως γι ’αυτό δεν με φοβίζουν κιόλας οι δυσκολίες.

Ποιο σημείο έχεις ταυτίσει με τον μεγαλύτερό σου έρωτα; Θα μπορούσα να πω ότι είναι η Νέα Υόρκη καθώς ήταν το πρώτο μεγάλο ταξίδι που έκανα με τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής μου, τη γυναίκα μου.

Ποια είναι η τελευταία φωτογραφία που τράβηξες; Στο πρόσφατο πάρτι γενεθλίων μου που το γιόρτασα μαζί με την οικογένειά μου και τους φίλους μου.

Τι βλέπεις γύρω σου αυτή τη στιγμή που απαντάς τις ερωτήσεις; Βλέπω μηχανήματα εκγύμνασης καθώς βρίσκομαι στον χώρο εργασίας μου.

Ο προηγούμενος που φιλοξενήθηκε σε αυτή τη στήλη σε ρωτά: Αν μπορούσες να δώσεις μια συμβουλή στον 17χρονο εαυτό σου, τι θα του έλεγες; Η ηλικία των 17 συγκαταλέγεται στην περίοδο εφηβείας, οπόταν ως έφηβος ήμουν πιο ατίθασος. Γι’ αυτό θα συμβούλευα τον εαυτό μου να έπαιρνε πιο ώριμες αποφάσεις.

Τι θα ήθελες να ρωτήσεις εσύ τον επόμενο; Τι σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένο;

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *