Αντιπαθεί η Βασίλισσα Ελισάβετ τη Meghan Markle; Αυτή είναι η απόδειξη

Αντιπαθεί η Βασίλισσα Ελισάβετ τη Meghan Markle; Αυτή είναι η απόδειξη

Αντιπαθεί η Βασίλισσα Ελισάβετ τη Meghan Markle; Αυτή είναι η απόδειξη

Δύο μήνες απομένουν μέχρι την ημέρα που η Meghan Markle θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον πρίγκιπα Harry και θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης. Ωστόσο η μέλλουσα νυφούλα έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα μέχρι εκείνη την ημέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η τσάντα που κράτησε η Meghan Markle στην τελευταία της εμφάνιση έχει κρυφή σημασία (εικόνες)

Μία μικρή λεπτομέρεια φέρνει κατά πολλούς την Meghan Markle ως, όχι την ιδανικότερη νύφη για τον εγγονό της Βασίλισσας Ελισάβετ. Άτομα με εμπειρία στις δημόσιες βασιλικές ανακοινώσεις, εστίασαν στη διατύπωση που χρησιμοποίησε η Ελισάβετ στη γραπτή άδεια για την προσφώνηση της -πρώην πλέον- Αμερικανίδας ηθοποιού.

Η βασίλισσα των Βρετανών αναφέρθηκε εκείνη απλά με το πλήρες όνομά της, δηλαδή Rachel Meghan Markle. Το πρόβλημα προκύπτει όταν έρχεται η σύγκριση της εν λόγω άδειας με την αντίστοιχη που είχε δώσει για το γάμο του πρίγκιπα William και της Kate Middleton.

Γιατί η αλήθεια είναι ότι η προσφώνηση στην Kate-Catherine Middleton ήταν πιο θερμή. Συγκεκριμένα, το 2011 η επιστολή έγκρισης της Βασίλισσας της Αγγλίας έκανε λόγο για την «αφοσιωμένη και πολυαγαπημένη Catherine Elizabeth Middleton».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Στην Ελλάδα για διακοπές λίγο πριν τον γάμο τους;

Έτσι, πολλά δημοσιεύματα, τονίζοντας τη διαφορά στην προσφώνηση έκαναν λόγο για εμφανή αντιπάθεια στο πρόσωπο της νέας πριγκίπισσας από την βασίλισσα Ελισάβετ.

Πηγή : Like.com.cy/ peoplegreece.com

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *