ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

CELEBRITIESSHOWBIZAντωνία Χαραλάμπους: Η πρώτη, τρυφερή φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο της

Aντωνία Χαραλάμπους: Η πρώτη, τρυφερή φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο της

Μανούλα για πρώτη φορά έγινε στα μέσα Αυγούστου η Αντωνία Χαραλάμπους και από την στιγμή που κράτησε το αγγελούδι της στην αγκαλιά της, μαζί με τον σύντροφό της Κωνσταντίνο, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Η κύπρια ηθοποιός το πρωί της Δευτέρας ανέβασε την πρώτη φωτογραφία του μικρού της σε insta story, στην οποία βλέπουμε το πατουσάκι του, ενώ η ίδια θέλησε να μοιραστεί και ένα απόφθεγμα.

“Kάποιος είπε: Η πραγματική δύναμη, είναι όταν κάποιος είναι πραγματικά ευάλωτος και ανοιχτός ανοιχτός απέναντι στη ζωή”

Πάντως όταν η όμορφη ηθοποιός διένυε τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, έκανε την πρώτη της φωτογράφιση ως εγκυμονούσα στο περιοδικό Down Town και είχε μιλήσει για διάφορα, μεταξύ άλλων και για το τι δεν θα αλλάξει με τον ερχομό του πρώτου της παιδιού.

“Τώρα μιλώ εκ του ασφαλούς. Είναι κάποια πράγματα που είναι πάνω από μας. Δεν ξέρω τι μου επιφυλάσσει η ζωή μετά. Θα ‘θελα να κρατήσω την τρέλα και τον αυθορμητισμό μου. Τη σχέση που έχω με τους φίλους μου και με τον σύντροφό μου. Θα ‘θελα ξανά ταξίδια, road trips, γέλια, χορούς, όμορφα καλοκαίρια, απλώς με μια λίγο διαφορετική συνθήκη. Θέλω να βγω ωριμότερη μέσα από αυτή την εξέλιξη στη ζωή μου, αλλά να είμαι ταυτόχρονα και άνθρωπος της ηλικίας μου. Είμαι ακόμα μικρή. Όχι;”

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS