Αντώνης Ρέμος: Η αμοιβή μου για τη συναυλία στο Nammos θα πάει στους πληγέντες

Αντώνης Ρέμος: Η αμοιβή μου για τη συναυλία στο Nammos θα πάει στους πληγέντες

Αντώνης Ρέμος: Η αμοιβή μου για τη συναυλία στο Nammos θα πάει στους πληγέντες

Λόγω του τριήμερου πένθους στην Ελλάδα η καθιερωμένη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Nammos στη Μύκονο αναβλήθηκε και μεταφέρθηκε για τις 27 Ιουλίου.

Σε ανάρτησή του ο τραγουδιστής, ανακοίνωσε ότι η αμοιβή του θα διατεθεί για τις ανάγκες των πληγέντων από τις πυρκαγιές στην Αττική.

Η ανάρτηση του τραγουδιστή:

«Αγαπημένοι μου φίλοι, με αίσθημα ευθύνης και ανείπωτη θλίψη παρακολουθώ τα δραματικά γεγονότα των τελευταίων ημερών. Ο καθένας από εμάς, τέτοιες στιγμές πρέπει να πράττει με βάση την ψυχή του και τη συνείδηση του, ώστε να βοηθήσει στο ελάχιστο στην όλη κατάσταση που περνάει η χώρα μας και οι συμπολίτες μας. Έτσι λοιπόν σας πληροφορώ πως η προγραμματισμένη διεθνής συναυλία στο Nammos της Μυκόνου μεταφέρεται για τις 27/7 και εξ ολοκλήρου η δική μου αμοιβή καθώς και μεγάλο μέρος των συνολικών εσόδων της βραδιάς θα προσφερθούν από καρδιάς στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη καθώς και στις οικογένειες αυτών. Επίσης αναβάλλεται η προγραμματισμένη μας συναυλία 29/7 στο φεστιβάλ του Δήμου Νέστου στην Καβάλα και θα ανακοινωθεί προσεχώς νέα ημερομηνία.
Καλή Δύναμη εύχομαι σε όλους».

Αγαπημένοι μου φίλοι, με αίσθημα ευθύνης και ανείπωτη θλίψη παρακολουθώ τα δραματικά γεγονότα των τελευταίων ημερών. Ο…

Publiée par ANTONIS REMOS sur Mercredi 25 juillet 2018

 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *