Αντώνης Ρέμος-Υβόννη Μπόσνιακ: Η γραπτή διάψευση για τον γάμο τους

Αντώνης Ρέμος-Υβόννη Μπόσνιακ: Η γραπτή διάψευση για τον γάμο τους

Αντώνης Ρέμος-Υβόννη Μπόσνιακ: Η γραπτή διάψευση για τον γάμο τους

Δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας ανέφερε πως στον πολυσυζητημένο γάμο του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννη Μπόσνιακ που θα τελεστεί στις 15 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, θα τραγουδήσει ο Στέφανος Κορκολής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου τους

Το ζευγάρι που κρατάει χαμηλό προφίλ και δε θέλει να δημοσιεύσει καμία πληροφορία γύρω από το ευτυχές γεγονός, μέχρι σήμερα δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει καμία είδηση.

Φαίνεται όμως πως το εν λόγω δημοσίευμα ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας κάποιων και δεν έχει καμία δόση αλήθειας γι’ αυτό το ζευγάρι θέλησε με γραπτή ανακοίνωση να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αντώνης Ρέμος: «Ο γάμος με την Υβόννη θα γίνει σε μυστικό μέρος» (βίντεο)

Η ανακοίνωση στάλθηκε από το γραφείο τύπου του Γιώργου Ντάβλα και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μετά το λανθασμένο δημοσίευμα που κάνει τον γύρω του διαδικτύου και θέλει τον Στέφανο Κορκολή να τραγουδάει στον γάμο της χρονιάς του Αντώνη Ρέμου με την Υβόννη Μπόσνιακ, ο στενός κύκλος του ζευγαριού διαψεύδει την είδηση κατηγορηματικά. Το μυστικό του ποιος θα τραγουδήσει τη βραδιά του γάμου κρατιέται ακόμη επτασφράγιστο μυστικό και μόνο το ζευγάρι θα το ανακοινώσει την κατάλληλη στιγμή».

Πηγή : peoplegreece.com

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *