Αντώνης Σρόιτερ-Ιωάννα Μπούκη: Λαμπεροί καλεσμένοι στη χαρά του ζευγαριού! (εικόνες

Αντώνης Σρόιτερ-Ιωάννα Μπούκη: Λαμπεροί καλεσμένοι στη χαρά του ζευγαριού! (εικόνες

Αντώνης Σρόιτερ-Ιωάννα Μπούκη: Λαμπεροί καλεσμένοι στη χαρά του ζευγαριού! (εικόνες

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν ο Αντώνης Σρόιτερ και η Ιωάννα Μπούκη επτά χρόνια μετά τον πολιτικό τους γάμο. Ο θρησκευτικός γάμος έγινε μαζί με την βάφτιση της μικρής τους κόρης σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Και μπορεί ο καιρός να τους χάλασε το σχεδιασμό του πάρτι, όμως το ζευγάρι ήταν λαμπερό και στη δεξίωση που ακολούθησε ήταν όλοι εκεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο του Αντώνη Σρόιτερ και της Ιωάννας Μπούκη

Η σύζυγος και μητέρα των παιδιών του δημοσιογράφου είχε μιλήσει πριν από λίγο καιρό στην κάμερα του Happy Day για τον θρησκευτικό τους γάμο, αλλά και τη βάφτιση της δεύτερης κόρης τους.

«Είναι όλα έτοιμα, τώρα φροντίζω τις τελευταίες λεπτομέρειες. Βασικά η Παυλίνα βαφτίζεται, η δεύτερή μας κόρη, η οποία μπαίνει πια και επίσημα στο δρόμο του Θεού και με αφορμή αυτό είπαμε και εμείς να πάρουμε την ευλογία του, γιατί καταλαβαίνεις ότι μετά από 7 χρόνια γάμου δεν θα αλλάξει κάτι. Είμαστε παντρεμένοι με πολιτικό οπότε τώρα θέλουμε να πάρουμε την ευλογία του Θεού που νομίζω ότι είναι πολύ εντυπωσιακό. Δε θα ‘ναι παραδοσιακός, νομίζω τίποτα παραδοσιακό δε θα έχει αυτός ο γάμος, είναι λίγο πρωτοπόρος, νεανικός έτσι μοντέρνος. Είναι πάρα πολύ κλειστός, θα είναι μόνο οικογένειες και μετά θα κάνουμε ένα πάρτι για τους φίλους μας, μετά από μερικές μέρες εδώ στην Αθήνα».

Δείτε τις φωτογραφίες

Νίκος Γεωργιάδης – Ναταλία Γερμανού
Αγγελική Νικολούλη

 

Θέμης Σοφός – Σταματίνα Τσιμτσιλή

 

Ελένη Τσολάκη
Όλγα Λαφαζάνη
Ελεωνόρα Μελέτη
Έλενα Καρβέλα – Κωνσταντίνος Μπογδάνος
Γιώργος Μαζωνάκης

Πηγή : Like.com.cy/ newsbeast.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *