ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

CELEBRITIESSHOWBIZΆντρεα Κυριάκου: Οι ευχές του Γιώργου Μερκή για τα γενέθλια της που...

Άντρεα Κυριάκου: Οι ευχές του Γιώργου Μερκή για τα γενέθλια της που μας έκαναν να «λιώσουμε»

Με τα πιο τρυφερά λόγια ευχήθηκε στην σύζυγό του Άντρεα Κυριάκου, ο Γιώργος Μερκής μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram. Το γνωστό μοντέλο και ραδιοφωνική παραγωγός στον Sfera, σήμερα, Τρίτη 30 Νοεμβρίου έχει την ονομαστική της γιορτή αλλά και τα γενέθλια της.

Η ίδια ανέβασε διάφορες φωτογραφίες και μας έδειξε τις ευχές που μοιράστηκαν αρκετοί φίλοι μαζί της, αλλά αναδημοσίευσε και την φωτογραφία του Γιώργου Μερκή ο οποίος της ευχήθηκε με τα πιο τρυφερά λόγια.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα για τον άνθρωπο που έδωσε νόημα και όνειρα στην ζωή μου. Ξέρω ότι κουράζεσαι πολυ καθημερινά προσπαθώντας για το καλύτερο και κυρίως να μεγαλώσεις σωστά τον Λάμπρο μας .Θα είμαι δίπλα σου και θα σε στηρίζω όσο μπορώ για να είμαστε ευτυχισμένοι και να συνεχίζουμε να κάνουμε όνειρα και να βάζουμε στόχους στη ζωή μας. Σε αγαπώ πολύ μην το ξεχνάς. Χρόνια σου πολλά αγάπη μου για τα γενέθλια και την ονομαστική σου γιορτή και σε ευχαριστώ για όλα και ο θεός θα μας στείλει ακόμα καλυτερες στιγμές❤️ »

Cats 22

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS