Άντρεα Κυριάκου: Στηρίζει τον Μαραντίνη κι απενοχοποιεί τις καμπύλες!

Άντρεα Κυριάκου: Στηρίζει τον Μαραντίνη κι απενοχοποιεί τις καμπύλες!

Άντρεα Κυριάκου: Στηρίζει τον Μαραντίνη κι απενοχοποιεί τις καμπύλες!

Ο Θοδωρής Μαραντίνης πήρε θέση για τα σχόλια που γράφτηκαν για τα κιλά της γυναίκας του, Σίσσυς Χρηστίδου, και έδωσε μια αποστωμοτική απάντηση με μια ανάρτησή του στο Instagram:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άντρεα Κυριάκου: Αυτό είναι το πιο τρυφερό στιγμιότυπο με το μωρό της (εικόνες)

«Το γυναικείο σώμα είναι από μόνο του ένα θαύμα, καθώς δίνει ζωή. Είναι απογοητευτικό και στενάχωρο που εν έτη 2018 υπάρχουν ακόμα «άντρες», «δημοσιογράφοι», «άνθρωποι», οι οποίοι ασχολούνται με τα κιλά μιας γυναίκας και χλευάζουν δημοσίως, μη έχοντας στοιχειώδη αντίληψη του ρόλου τους και της κοινωνικής τους ευθύνης. Ή τουλάχιστον το σπάνιο απ’ ότι φαίνεται στοιχείο της ανθρωπιάς. Υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ χιούμορ, σάτιρας, προσβολής, κακίας, κοινωνικού σχολιασμού, bullying. Μεταξύ Eπαγγελματία και Ψωνάρας… Πρέπει να υπάρχουν όρια, αρχές και παιδεία.
Για ένα κόσμο καλύτερο, αυτό είναι το καθήκον μας. Αφήστε τις γυναίκες να είναι όπως γουστάρουν, χαρείτε τις καμπύλες και τις ατέλειες τους. Γιατί ακριβώς αυτή είναι η ομορφιά τους!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H Άντρεα Κυριάκου ποζάρει με μίνι φούστα, λίγες μέρες μετά τη γέννηση του μωρού της

H Άντρεα Κυριάκου, από την πλευρά της, ως γυναίκα, ως fashion blogger, αλλά και ως μανούλα (που έγινε πρόσφατα), δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη σε αυτό το σημαντικό ζήτημα που αφορά στο γυναικείο σώμα.

Έτσι, θέλησε να στηρίξει, με τον δικό της τρόπο, την άποψη του Θοδωρή Μαραντίνη και γι’ αυτό έκανε repost την ανάρτησή του με την πιο δυνατή φράση από τα λόγια του τραγουδιστή στο Instagram της, στέλνοντας, έτσι, ένα δυνατό μήνυμα σε όλους: «Το γυναικείο σώμα είναι από μόνο του ένα θαύμα, καθώς δίνει ζωή…»

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *