ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

CELEBRITIESSHOWBIZΆντρεα Νικολάου Παναγή: Η απολαυστική στιγμή που η κόρη της την βλέπει...

Άντρεα Νικολάου Παναγή: Η απολαυστική στιγμή που η κόρη της την βλέπει ντυμένη νυφούλα (βίντεο)

Τα σκαλιά της εκκλησίας αναμένεται να ανέβουν σύντομα η Άντρεα Νικολάου Παναγή και ο αγαπημένος της Κωνσταντίνος Παναγή.

Η γνωστή χορεύτρια και ο γνωστός ποδοσφαιριστής πρόσφατα έγιναν για πρώτη φορά γονείς και τώρα ετοιμάζονται να κάνουν και το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Τον Ιούνιο του 2021 ο Κωνσταντίνος Παναγή και η Άντρεα Νικολάου Παναγή θα πραγματοποιούσαν τον θρησκευτικό τους γάμο. Ωστόσο, ο κορωνοϊός τους χάλασε τα σχέδια και το ζευγάρι ανέβαλε την ημέρα αυτή, προγραμματίζοντας έτσι νέα ημερομηνία η οποία σύμφωνα με πληροφορίες καθορίστηκε για την Άνοιξη του 2022.

Να θυμήσουμε πως το ερωτευμένο ζευγάρι τον Ιούλιο του 2020 παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο, λίγο πριν υποδεχθούν στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτα τους, την κορούλα τoυς.

Η νεαρή χορεύτρια έχει ήδη αρχίσει τις προετοιμασίες αφού χθες δημοσίευσε μια φωτογραφία και ένα βίντεο στο ατελιέ της Έφης Παπαϊωάννου όπου πραγματοποιεί και τις πρόβες νυφικού. Μάλιστα η ίδια πήρε και την κόρη της μαζί και όπως μας αποκάλυψε μέσω Instagram βίωσε την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής της, με την μικρή της κόρη να χοροπηδά από χαρά όταν είδε τη μαμά της ντυμένη νυφούλα.

Η ίδια έγραψε: «Ίσως η πιο ξεχωριστή ημέρα που έζησα μαζί με την κόρη μου.. βλέποντας με ντυμένη νυφούλα.. 😩🥺🥲👧🏻👩🏻 Σ’αγαπώ κοράσα μου..»

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS