ΜΟΔΑFASHION NEWSΆντρεα Νικολάου Παναγή: Τα pregnancy looks που έδειξε στις μέλλουσες μανούλες

Άντρεα Νικολάου Παναγή: Τα pregnancy looks που έδειξε στις μέλλουσες μανούλες

Η Άντρεα Νικολάου Παναγή έγινε μανούλα για πρώτη φορά πριν από μερικές εβδομάδες και η χαρά της δεν περιγράφεται. Η αγαπημένη χορεύτρια έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με τον Κωνσταντίνο Παναγή και από τότε βρίσκεται στο σπίτι μαζί με την μικρή Φλωριάνα και απολαμβάνει κάθε στιγμή μαζί της.

Ωστόσο, η ίδια κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της υπήρξε πρότυπο για πολλές ανερχόμενες μανούλες όσο αφορά τις στυλιστικές της επιλογές.

Η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι από τις πιο όμορφες φάσεις στη ζωή μιας γυναίκας και γι΄ αυτό πρέπει να απολαμβάνει κάθε στιγμή όλους αυτούς τους 9 μήνες.

Ένας τρόπος είναι να φροντίζει τον εαυτό της και να προσέχει το στυλ της πράγμα το οποίο και έκανε η αγαπημένη χορεύτρια Άντρεα Νικολάου Παναγή. Η ίδια πριν από λίγο ανέβασε μια σειρά από διάφορα looks που φόρεσε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της χωρίζοντας τα σε κατηγορίες ανά εποχή.

Όπως παρατηρήσαμε τα περισσότερα looks αφορούν αέρινα φορέματα ή φούστες που σίγουρα θα τις κάνουν να νιώθουν άνετα αλλά ταυτόχρονα έτσι μπορείς να αναδείξεις καλύτερα την θηλυκότητά σου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS