Απίστευτη μεταμόρφωση: Έκοψε μόνο αυτά τα 4 τρόφιμα και έχασε 70 κιλά (εικόνες)

Απίστευτη μεταμόρφωση: Έκοψε μόνο αυτά τα 4 τρόφιμα και έχασε 70 κιλά (εικόνες)

Απίστευτη μεταμόρφωση: Έκοψε μόνο αυτά τα 4 τρόφιμα και έχασε 70 κιλά (εικόνες)

Πριν από τέσσερα χρόνια, η Casey Gemmell σχεδίαζε το πάρτι γενεθλίων του γιου της, με θέμα έναν σούπερ ήρωα. Η 33χρονη θα μεταμφιεζόταν και εκείνη και είχε παραγγείλει το κοστούμι της online. Όταν η παραγγελία της ήρθε διαπίστωσε ότι η στολή της ήταν λίγο μικρή, αλλά αποφάσισε να την φορέσει.

Το πάρτι στέφθηκε με επιτυχία και όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις ανέβηκαν και οι σχετικές φωτογραφίες στο Facebook. «Στην αρχή νόμιζα ότι δεν ήμουν εγώ και περίμενα να ανέβουν και άλλες φωτογραφίες. Ηταν χειρότερες. Περίμενα μια καλύτερη φωτογραφία που ποτέ δεν ήρθε».

Καθώς οι φωτογραφίες στο Facebook έκαναν το γύρο τους και τις έβλεπαν πολλά μάτια, η Gemmell αισθάνθηκε άσχημα και αποφάσισε ότι κάτι πρέπει να κάνει για την εικόνα της. Ζυγίζοντας 163 κιλά, το μόνο που μπορούσε να κάνει με επιτυχία ήταν να αλλάξει πάνα στο γιο της, πάνω στην κοιλιά της.

Και κάπως έτσι ξεκίνησε τη διαδικασία αδυνατίσματος. Τέσσερα χρόνια μετά έχει χάσει 70 κιλά.

Η 33χρονη, τότε, μητέρα άρχισε να ασκείται καθημερινά. «Κατέβασα μια εφαρμογή, το 5K Runner, η οποία ειδικεύεται να σηκώσει όλους από τον καναπέ και να βάλει το τρέξιμο στη ζωή τους, μέσα σε οκτώ εβδομάδες.

«Η εφαρμογή με ενθάρρυνε καθώς έκανα άσκηση και μου υπενθύμιζε πότε πρέπει να τρέχω και πότε να περπατάω (πριν το μάθω έτρεχα 5 χλμ. χωρίς σταματημό).»

Επειδή κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να χάσει βάρος μόνο τρέχοντας, η Gemmel άλλαξε και τη διατροφή της κόβοντας το τυρί, τα ζυμαρικά, το ψωμί και τα αναψυκτικά.

«Ξεκίνησα να αλλάζω τη διατροφή μου απλά κόβοντας αυτά τα τέσσερα συγκεκριμένα τρόφιμα και τίποτα άλλο», είπε. «Ήταν μια τεράστια πρόκληση γιατί στα 33 μου, είχα πολλές διατροφικές συνήθειες που ήταν δύσκολο να κόψω».

Η σκληρή της δουλειά ανταπέδωσε. Σε σύντομο διάστημα μπορούσε να βγει από το αυτοκίνητο χωρίς να χρειαστεί να περιστρέψει το σώμα της στα πλάγια, δεν χρειαζόταν πλέον επέκταση στη ζώνη ασφαλείας στο αεροπλάνο και μπορούσε να χωρέσει σε κανονικά ρούχα.

Εκτός από το να τρέχει, στο καθημερινό πρόγραμμα προπονήσεων έβαλε και τις ασκήσεις με αντιστάσεις. Ο στόχος της, όπως λέει τη βοηθούσε να μην τα παρατήσει. Τη βοήθησε και ο σύζυγός της ο οποίος ήταν συμπαραστάτης της σε αυτή την προσπάθεια και έτρεχε καθημερινά μαζί της.

Από τη μεγάλη απώλεια βάρους έχουν δημιουργηθεί αισθητικά προβλήματα για την αντιμετώπιση των οποίων μαζεύει τώρα χρήματα.

Ο δεύτερος λόγος που δημοσιοποιεί την ιστορία της είναι για τον απλούστατο λόγο ότι θέλει να παρακινήσει και άλλους ανθρώπους να χάσουν κιλά. «Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι σαν και εμένα και θέλω να ξέρουν ότι υπάρχει ελπίδα».

? 4 years ago my journey began, I downloaded an app and off I ran, I struggled, I cried and at times almost died, But I never gave in to the fear inside. Today I look back at all Ive achieved, Emotions of happiness, proudness but mostly relieved Ive extended my life, I get to be here longer To watch my beautiful children go far and yonder However Im not done yet so do please stay And watch me rid the rest of these kilos away Almost finished then to tackle the skin But for now Im going to love the body Im in ? #weightloss #weightlossjourney #weightlossmotivation #weightlosstransformation #loseweightfeelgreat #beforeandnow #comesofar #dietandexercise #running #healthy #gettingthere #motivation #motivated #imasurvivor #nosurgery #natural #anniversary #fit #happy #proud #ellen

A post shared by Casey Gemmell (@beautifulu_pinup) on

Πηγή : iefimerida.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *