Απίστευτο: Ιδιοκτήτης διαμερίσματος Airbnb το είχε γεμίσει με κρυφές κάμερες (εικόνες)

Απίστευτο: Ιδιοκτήτης διαμερίσματος Airbnb το είχε γεμίσει με κρυφές κάμερες (εικόνες)

Απίστευτο: Ιδιοκτήτης διαμερίσματος Airbnb το είχε γεμίσει με κρυφές κάμερες (εικόνες)

Μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη περίμενε ένα ζευγάρι Αμερικανών που θέλησε να περάσει τις διακοπές του σε ένα σπίτι που νοίκιασε μέσω της δημοφιλούς υπηρεσίας Airbnb.

Ο Ντέρεκ Σταρνς από την Ιντιάνα θέλησε να περάσει μαζί με τη σύζυγό του μερικές ευχάριστες ημέρες στο Longboat Key, στη Φλόριντα.

Η χαρούμενη διάθεσή τους χάλασε, ωστόσο, όταν ανακάλυψαν δύο κρυμμένες κάμερες μέσα στο διαμέρισμα, μία στην κρεβατοκάμαρα και μία στο καθιστικό.

Το ζευγάρι βίωσε την απόλυτη έκπληξη όταν παρατήρησε κάτι περίεργο στον ανιχνευτή καπνού που υπήρχε στο δωμάτιο του σπιτιού. Τότε συνειδητοποίησαν πως ο ιδιοκτήτης του σπιτιού κατέγραφε τις κινήσεις του και το βίντεο αποθηκευόταν σε μια SD κάρτα που επίσης βρισκόταν κρυμμένη εκεί.

Αμέσως απευθύνθηκαν στην αστυνομία και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, ο οποίος νοίκιαζε σπίτια με τον ίδιο τρόπο τα τελευταία δύο χρόνια, συνελήφθη.

Τώρα η αστυνομία προσπαθεί να διαπιστώσει αν ο «οφθαλμολάγνος» ιδιοκτήτης είχε καταγράψει και άλλους ενοίκους χωρίς τη συναίνεσή τους.

Σε ανακοίνωσή της στο ABC, η Airbnb εξέφρασε την «οργή» της για το περιστατικό, προσθέτοντας πως αμέσως απέπεμψε διά παντός τον συγκεκριμένο ιδιοκτήτη από την υπηρεσία της. «Παίρνουμε πολύ σοβαρά το ζήτημα της ιδιωτικότητας και έχουμε μηδενική ανοχή απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές», καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Ο ίδιος ο ιδιοκτήτης, πάντως, αρνείται τις κατηγορίες, λέγοντας πως η καταγραφή γινόταν με τη σύμφωνη γνώμη των ενοικιαστών του.

 

Πηγή : iefimerida.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *