Κάψε θερμίδες χωρίς να κάνεις απολύτως τίποτα – Απλά χαλάρωσε

Κάψε θερμίδες χωρίς να κάνεις απολύτως τίποτα – Απλά χαλάρωσε

Κάψε θερμίδες χωρίς να κάνεις απολύτως τίποτα – Απλά χαλάρωσε

Η φράση «απώλεια βάρους» έχει συνδεθεί με επίπονη άσκηση και δίαιτα στη συνείδηση μας.

Τα πράγματα δεν είναι πάντα τόσο δύσκολα όσο μπορεί να δείχνουν. Το να χάσεις θερμίδες δεν συνεπάγεται πάντα σκληρή προσπάθεια, κούραση και στερήσεις.

Μπορείς με ανέξοδους, ευχάριστους τρόπους να χάσεις πόντους. Μην περιμένεις να δεις, βέβαια, θεαματική απώλεια βάρους από τη μια μέρα στην άλλη. Χρειάζεται σύστημα, πειθαρχία και καλή διάθεση.

Οι παρακάτω τρόποι θα σε κάνουν να χαμογελάσεις και μπορούν να σε βοηθήσουν να κάψεις θερμίδες χωρίς κόπο αλλά … με τρόπο.

1) Koιμήσου: Οσο πιο πολύ κοιμάσαι, τόσο πιο πολύ βοηθάς τον εαυτό σου να ανταποκριθεί με ενέργεια στην καθημερινότητα αυξάνοντας τον μεταβολισμό σου. Ακόμα και ένας γρήγορος υπνάκος μπορεί να σε βοηθήσει να κάψεις ακόμα και 68 θερμίδες.

2) Βόλτα με το σκύλο: Μια βόλτα -ακόμα και 10 λεπτών- γύρω από το τετράγωνο του σπιτιού σου με τον πιστό σου φίλο μπορεί να σε κάνει να νιώθεις καλύτερα. Περπατώντας με ρυθμό και λίγη ταχύτητα μπορείς να κάψεις ακόμα και 225 θερμίδες!

3) Ζεστό μπάνιο: Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο του Loughborough της Αγγλίας ένα ζεστό μπάνιο με μακρά διάρκεια μπορεί να σε βοηθήσει να κάψεις έως 130 θερμίδες. Τι καλύτερο, λοιπόν, στο τέλος της ημέρας να μουλιάσεις σε ζεστό νερό και να αποσυμπιεστείς… χάνοντας παράλληλα θερμίδες.

 

4) Γέλα: Σύμφωνα με μελέτη του Πανεπιστημίου Vanderbilt 10 έως 15 λεπτά γέλιου μπορεί να σε βοηθήσει να χάσεις έως 40 θερμίδες. Άσε που μπορεί να σε χαλαρώσει όσο τίποτε άλλο!

5) Κάνε μασάζ: Ισως ο πιο χαλαρωτικός τρόπος για να χάσεις βάρος! Μια ώρα μασάζ μπορεί να σε βοηθήσει να κάψεις έως 67 θερμίδες.

Πηγή : bovary.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *