Αποκάλυψη 15 χρόνια μετά: Ο ηθοποιός που απέρριψαν για το ρόλο του Frodo στα Lord of the Rings

Αποκάλυψη 15 χρόνια μετά: Ο ηθοποιός που απέρριψαν για το ρόλο του Frodo στα Lord of the Rings

Μια αποκάλυψε έκανε στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον ο ηθοποιός Τζέικ Τζίλενχαλ, αποκαλύπτοντας ότι είχε περάσει από οντισιόν για να υποδυθεί τον Φρόντο στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, ωστόσο ο σκηνοθέτης, Πίτερ Τζάκσον, τον έδιωξε κακήν κακώς.

Σε συνέντευξή του στο The Tonight Show, ο 35χρονος ηθοποιός εξιστόρησε τη στιγμή που βρέθηκε ενώπιον του σκηνοθέτη για το ρόλο του Φρόντο, του πιο σπουδαίου της τριλογίας, τον οποίο τελικά πήρε ο Ελάιτζα Γουντ.

«Αρχικά, δεν υπήρχαν κάποιες συγκεκριμένες γραμμές να πούμε. Ήταν σαν να είχαμε μόλις βρει το δαχτυλίδι, σαν να ανοίγαμε ένα κουτί και να βρίσκαμε το δαχτυλίδι… Δεν κατάφερα να το κάνω γιατί δεν κατάλαβα καλά επειδή δεν υπήρχε κείμενο», είπε, στην εκπομπή «Τhe Tonight Show» του Τζίμι Φάλον, ο Τζέικ και πρόσθεσε: «μετά, έπρεπε να πω κάποια λόγια, αλλά δεν είχα την κατάλληλη προφορά».

Αξέχαστη έμεινε στον ηθοποιό και η αντίδραση του σκηνοθέτη, αφού ο Πίτερ Τζάκσον κούνησε απογοητευμένος το κεφάλι, το έπιασε με τα χέρια του και είπε: «είσαι ο χειρότερος ηθοποιός που έχω δει ποτέ! Δεν σου είπε κανείς πως υποτίθεται ότι πρέπει να έχεις προφορά; Να απολύσεις τον ατζέντη σου!».

 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *