Αποκάλυψη για Βουγιουκλάκη: «Μιλούσε με τον Κύπριο επιχειρηματία Γιώργο Ηλιάδη μέχρι λίγο πριν πεθάνει»

Αποκάλυψη για Βουγιουκλάκη: «Μιλούσε με τον Κύπριο επιχειρηματία Γιώργο Ηλιάδη μέχρι λίγο πριν πεθάνει»

Αποκάλυψη για Βουγιουκλάκη: «Μιλούσε με τον Κύπριο επιχειρηματία Γιώργο Ηλιάδη μέχρι λίγο πριν πεθάνει»

Η γνωριμία της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Γιώργου Ηλιάδη έγινε εντελώς τυχαία και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως άλλωστε και ο γάμος τους, εκεί κάπου στα τέλη της δεκαετίας του 70.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή ήταν η σωσίας της Βουγιουκλάκη που την αντικαθιστούσε σε πολλές σκηνές (φωτογραφία)

Το μυστήριο τελέστηκε στην κυριολεξία κάτω από τη μύτη των δημοσιογράφων και των φωτογράφων στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης, με κουμπάρους τον Μάικ Ροζάκη και την τότε σύζυγο του Κρίστυ Στασινοπούλου, ενώ καλεσμένοι ήταν η Μουμού Ηλιοπούλου, ο Τόλης Σταματίκος κα η Νότα Κονοπίση, ο πιο έμπιστος άνθρωπος της αείμνηστης ηθοποιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη: Πόσα έπαιρνε η Αλίκη Βουγιουκλάκη για μια ταινία;

Σε εκείνη, ερωτευμένη σχεδόν από την πρώτη στιγμή μαζί του, άρεσαν τόσο η σοβαρότητα του Κύπριου επιχειρηματία -όπως είχε αποκαλύψει η ίδια-όσο και το χιούμορ του. Στο βιβλίο της η Μαλβίνα Κάραλη με τον τίτλο «Γλυκό κορίτσι», όπως αναφέρει δημοσίευμα της espresso, περιγράφει με γλαφυρό τρόπο το ειδύλλιο και τα ταξίδια του ζευγαριού στο Λονδίνο και πώς τα έζησε η ίδια από κοντά, ενώ αναφέρεται και στο πρόσωπο του Γιώργου Ηλιάδη.

Γράφει πώς εκείνος την έκανε ευτυχισμένη με απλά πράγματα, κάτι που έλειπε από τη ζωή της σταρ.

Από την άλλη, και η δημοσιογράφος Κική Σεγδίτσα, στενή φίλη του ζευγαριού, στο αυτοβιογραφικό βιβλίο της με τίτλο «Σπασμένα καράβια», το οποίο κυκλοφόρησε το 2015, αναφέρεται αποκλειστικά στον μεγάλο έρωτα Βουγιουκλάκη – Ηλιάδη. Στις σελίδες του, λοιπόν, αναφέρεται σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, στις συγκλονιστικές στιγμές που η Αλίκη περίμενε τον Γιώργο Ηλιάδη να βρεθεί στο πλευρό της μέχρι που έφυγε από τη ζωή.

«Μέχρι λίγο πριν πεθάνει μιλούσαν στο τηλέφωνο. Τον περίμενε… Του έλεγε: Πότε θα έρθεις; Πες μου πότε”. Κι αυτός, επειδή ήταν στο υπουργείο Εξωτερικών της Κύπρου και υπήρχαν τότε κάποια γεγονότα, δεν μπόρεσε να έρθει πιο γρήγορα. Τη στιγμή που την πήρε στο τηλέφωνο για να της πει ότι έπαιρνε το αεροπλάνο για να βρεθεί κοντά της, τότε έμαθε πως η Αλίκη μόλις είχε… φύγει».

Πηγή : Like.com.cy/ gossip-tv.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *