ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

CELEBRITIESTVΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πρόωρο τέλος για τον «Μελίαρτο» του ΑΝΤ1

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πρόωρο τέλος για τον «Μελίαρτο» του ΑΝΤ1

Την οδό που ακολούθησαν για το «Χάρτινο κουτί» φαίνεται ότι βαδίζουν και για τη δραματική σειρά του Λώρη Λοϊζίδη, «Μελίαρτος».

Παρά το γεγονός ότι επρόκειτο για μία σειρά με υψηλή αισθητική, σε ό,τι αφορά τη σκηνοθεσία, την εικόνα, τους διαλόγους αλλά και τους χαρακτήρες που έκτισε μέσα από το νέο του δημιούργημα ο σεναριογράφος, οι χαμηλές πτήσεις που σημειώνει κάθε Δευτέρα και Τρίτη στους πίνακες τηλεθέασης, ανάγκασαν τη διεύθυνση του καναλιού, παρά τις τονωτικές ενέσεις που χορήγησαν στο σενάριο, να οδηγηθεί στην απόφαση για πρόωρο τέλος.

Από την περασμένη εβδομάδα, αναφέρουν πηγές του TV Μανία, ενημερώθηκαν όλοι οι συντελεστές της παραγωγής τόσο για την τελεσίδικη απόφαση των ιθυνόντων για το μέλλον της σειράς όσο και για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των τελευταίων γυρισμάτων. Επ’ ουδενί, ο σταθμός, δεν θέλει να εφαρμόσει τη φόρμουλα που ακολούθησε με την περίπτωση του «Χάρτινου κουτιού» της Θέας Χριστοδουλίδου κι έτσι αποφάσισε τα γυρίσματα να συνεχιστούν μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου ενώ η σειρά θα διακοπεί την πρώτη εβδομάδα του Φλεβάρη.

Πηγή στο TV Μανία αναφέρει ότι δόθηκαν οι κατάλληλες διαβεβαιώσεις προς όλους τους συντελεστές της παραγωγής ότι κανείς δεν θα μείνει αναξιοποίητος σε ό,τι αφορά τα νέα σχέδια του καναλιού που προτίθεται να εφαρμόσει για την καταπολέμηση του αρνητικού κλίματος που παρατηρείται στα ποσοστά του από την αρχή της σεζόν και την επάνοδό του στην πρώτη θέση του πίνακα τηλεθέασης της Nielsen.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS