Απόψε ο τελικός του Power of love: Πόσα χρήματα θα πάρουν οι νικητές; (βίντεο)

Απόψε ο τελικός του Power of love: Πόσα χρήματα θα πάρουν οι νικητές; (βίντεο)

Απόψε ο τελικός του Power of love: Πόσα χρήματα θα πάρουν οι νικητές; (βίντεο)

Η ώρα του τελικού για το Power of love έφτασε. Κάποιοι γνώρισαν την αγάπη, άλλοι δεν ταίριαξαν και άλλοι αποφάσισαν να ζήσουν τον έρωτα έξω από το παιχνίδι.

Ο μεγάλος τελικός στο σπίτι της αγάπης θα γίνει την Παρασκευή, με τη Μαρία Μπακοδήμου να ανακοινώνει τους δύο μεγάλους νικητές.

Οι παίκτες που διεκδικούν τo έπαθλo είναι: Στέλλα Μιζεράκη–Πάνος Ζάρλας, Τζούλια Καραγιάννη-Μιχάλης Κάβαλλος, Σωκράτης Ελ Γκαμαλί–Κυριακή Τσανικίδη και Παναγιώτης Θεόφιλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power of Love: Ο Σωκράτης κάνει σενάρια για τα 10.000 ευρώ σε περίπτωση που κερδίσει

Αν και οι φήμες ήθελαν τον μεγάλο νικητή να κερδίζει 50.000 ευρώ, η Μαρία Μπακοδήμου διέψευσε τα όποια σενάρια. Οι νικητές του Power of love θα είναι δύο, ένα κορίτσι και ένα αγόρι, οι οποίοι θα λάβουν 10.000 ευρώ, έκαστος.

«Το έπαθλο για το αγόρι που θα βγει νικητής του Power of love είναι 10.000 ευρώ, όπως και για το κορίτσι που θα βγει πρώτο, είναι 10.000 ευρώ. Αυτά είναι τα έπαθλα της Παρασκευής. Καλή επιτυχία στους φιναλίστ», είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

Ο μεγάλος τελικός, όπως είναι αναμενόμενο, θα είναι γεμάτο συγκίνηση και αγωνία.

Στο γκαλά θα σχολιαστούν πολλά, θα υπάρξουν συζητήσεις με παλιούς παίκτες μέσω συνδέσεων και δεν είναι απίθανο να «ανάψουν τα αίματα», καθώς στα προηγούμενα επεισόδια δεν έλειπαν οι εντάσεις.

Το τρέιλερ του μεγάλου τελικού:

Πηγή : iefimerida.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *