Άρχισαν οι αιτήσεις για το «MasterChef 4»

Άρχισαν οι αιτήσεις για το «MasterChef 4»

Άρχισαν οι αιτήσεις για το «MasterChef 4»

Ο Μανώλης και η Σπυριδούλα, ήταν οι δύο φιναλίστ, που κατάφεραν να αντεπεξέλθουν στις ατελείωτες απαιτήσεις του διαγωνισμού, για 4 ολόκληρους μήνες, με τον πρώτο να στέφεται ο νέος Έλληνας MasterChef.

Η διαδικασία αποδείχτηκε «ντέρμπι», αφού μέχρι το άνοιγμα του τελευταίου φακέλου η διαφορά μεταξύ του Μανώλη και της Σπυριδούλας ήταν στον έναν πόντο! Η βαθμολογία του τελευταίου φακέλου, την οποία ανακοίνωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς, ήταν αυτή που ανέδειξε νικητή τον Μανώλη, με συνολική βαθμολογία 40 πόντους. Ο Μανώλης πανηγύρισε τη νίκη του και «χάθηκε» στις αγκαλιές της οικογένειάς του, των φίλων του, της κοπέλας του, η οποία ήρθε από την Ολλανδία για να είναι κοντά του, αλλά και των πρώην συμπαικτών του. Η Σπυριδούλα έδωσε συγχαρητήρια στη μητέρα του Μανώλη, η οποία και ανταπέδωσε με μια αγκαλιά. Το ίδιο έκανε και ο πατέρας της Σπυριδούλας στον Μανώλη, στον οποίο ευχήθηκε «καλή πορεία».

Τα πρώτα λόγια του Μανώλη με το βραβείο του «MasterChef» στα χέρια του: «Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ, τους 20, που δεν είναι όλοι εδώ, τους 3, που ήταν πάντα εδώ και τους ευχαριστώ πάρα πολύ, τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες, που δεν βλέπετε αλλά είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές. Πραγματικά ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον πατέρα και τη μητέρα μου, γιατί ό,τι και αν έχω κάνει με έχουν στηρίξει από την αρχή μέχρι το τέλος, τους αγαπάω πάρα πολύ, πρέπει να το δηλώσω δημόσια, ήταν πάντα δίπλα μου. Ευχαριστώ πολύ, φίλους, φίλες, γνωστούς, γνωστές, φίλους που είναι μακριά, εκεί στο Άμστερνταμ και χαίρονται πάρα πολύ τώρα, φίλους που είναι εδώ, δίπλα μας και χαίρονται επίσης πάρα πολύ, ευχαριστώ πάρα πολύ όλους, πραγματικά!». Κλείνοντας τη λαμπερή βραδιά, ο Σωτήρης Κοντιζάς έδωσε ραντεβού για το «MasterChef 4»! Αμέσως μόλις ολοκληρώθηκε το «MasterChef 3», την Τετάρτη 22/5, ξεκίνησαν και οι δηλώσεις συμμετοχής για τον επόμενο κύκλο.

Πηγή : Περιοδικό TV Mania, τεύχος 1279

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *