ΕκδηλώσειςΘΕΑΤΡΟΑριστοτέλης Ρήγας: Stand up comedy και Μουσική Κωμωδία

Αριστοτέλης Ρήγας: Stand up comedy και Μουσική Κωμωδία

Ο Αριστοτέλης Ρήγας, το «βαρύ χαρτί» της κωμωδίας, έρχεται επιτέλους στην Κύπρο! Ο μοναδικός στο είδος του κωμικός, που συνδυάζει όπως κανένας άλλος κωμωδία και μουσική, έρχεται στην Κύπρο για λίγες παραστάσεις stand-up comedy & μουσικής κωμωδίας που θα σας ενθουσιάσουν!

Λογοπαίγνια, σουρεαλισμός, αυτοσχεδιασμοί, προσωπικές ιστορίες και πολλή μουσική κωμωδία συνθέτουν ένα παζλ από αστεία για όλα τα γούστα, σε αυτή τη μοναδική εμπειρία που μας έχει συνηθίσει να προσφέρει με τις παραστάσεις του.

Διάρκεια παράστασης, 90’ με διάλειμμα, αλλά ποιος ξέρει, κιθάρα θα έχει μπορεί να μας πάρει και το πρωί.

Εισιτήρια: Τιμή προπώλησης: €12. Στην είσοδο: €15
Εισιτήρια προπωλούνται στα ACS Courier παγκύπρια και στην ιστοσελίδα Tickethour.com.cy

Παραστάσεις:
Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022 – 20:00 – Κινηματοθέατρο Καλλιθέα, Λάρνακα
Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022 – 20:00 – Κινηματοθέατρο Παλλάς, Λευκωσία
Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022 – 19:00 – Ravens Music Hall, Λεμεσός

Μέτρα ασφαλείας κατά του covid-19:
Είσοδος με πιστοποιητικό εμβολιασμού covid-19 και νοουμένου ότι έχει παρέλθει διάστημα τριών εβδομάδων από την πρώτη δόση, ή αποδεικτικό στοιχείο αποδέσμευσης εάν νόσησαν τους τελευταίους έξι μήνες.

Άτομα ηλικίας μεταξύ 12-17 ετών μπορούν να εισέλθουν στις παραστάσεις μόνο με αρνητικό τεστ (rapid ή pcr) 72 ωρών (safe pass). Τα παιδιά κάτω των 12 ετών μπορούν να εισέλθουν χωρίς τεστ, συστήνετε όμως έντονα όπως υποβληθούν σε τεστ 72 ώρες πριν την παράσταση.

Τονίζεται ότι στους χώρους των παραστάσεων θα τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας κατά του covid-19 από τους διοργανωτές της παράστασης.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS