ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

GOOD LIFEΥΓΕΙΑΑσκήσεις γυμναστικής στο κρεβάτι για τέλεια πόδια από την Ελένη Πετρουλάκη

Ασκήσεις γυμναστικής στο κρεβάτι για τέλεια πόδια από την Ελένη Πετρουλάκη

Nέο βιντεάκι ανέβασε η Ελένη Πετρουλάκη και μας αρέσει πολύ, αφού μας δείχνει πώς θα γυμναστούμε στο κρεβάτι μας με ασκήσεις μάλιστα για υπέροχα πόδια.

Τι πιο ωραίο από το να φοράμε ακόμα και τις πυτζάμες μας και να κάνουμε τη γυμναστική μας. Στόχος των ασκήσεων που θα δείτε πιο κάτω, είναι τα πόδια μας και περιλαμβάνει ασκήσεις που διαρκούν δέκα λεπτά.

Για καλύτερα και πιο θεαματικά αποτελέσματα ακολουθήστε κατά γράμμα τις συμβουλές της Ελένης Πετρουλάκη, η οποία γράφει στο ποστ της:

•Αρχάριοι (ένας κύκλος από ένα σετ για κάθε άσκηση)

•Μεσαίο επίπεδο (2 κύκλοι από δυο σετ για κάθε άσκηση)
•Προχωρημένοι (3 κύκλοι από 3 σετ για κάθε άσκηση).

Τέλος, το πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο Μυική ενδυνάμωση – Καύση λίπους και Μυική γράμμωση εφόσον κάνουμε παράλληλα και διατροφή και επίσης μπορούν να το εκτελέσουν τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες. Μα δεν είναι τέλειο να κάνετε γυμναστική με τον σύντροφο ή την σύντροφό σας;

View this post on Instagram

#μενουμεσπιτι #spitimetineleni 10 min Legs Bed Workout ✌🏻 -10 λεπτά Ασκήσεις για πόδια στο κρεβάτι – 👉🏻Γυμνάσου στο σπίτι χωρίς εξοπλισμό. Και όμως μπορείς …No equipment Αυτές τις ασκήσεις χωρίς εξοπλισμό, μπορείς να κάνεις από την άνεση του σπιτιού σου. Στο κρεβάτι σου, φορώντας τις πιτζάμες σου 👌 Τα οφέλη της γυμναστικής στην υγεία και την ψυχολογία σου είναι γνωστά.  Ειδικά αυτή τη περίοδο που όλοι μας μένουμε σπίτι. 10 λεπτά  γυμναστικής κάθε μέρα είναι αρκετά για να είσαι υγιής και να νιώσεις ευεξία .. Το μόνο που χρειάζεται είναι καλή διάθεση , όρεξη και ….πιτζάμες 😜 👉🏻Ένα πρόγραμμα που μπορεί να εφαρμοστεί από όλους ανεξάρτητα το επίπεδο της φυσικής τους κατάστασης. •Αρχάριοι (ένας κύκλος από ένα σετ για κάθε άσκηση) •Μεσαίο επίπεδο (2 κύκλοι από δυο σετ για κάθε άσκηση) •Προχωρημένοι (3 κύκλοι από 3 σετ για κάθε άσκηση) 👉🏻Το πρόγραμμα έχει ως στόχο Μυική ενδυνάμωση – Καύση λίπους και Μυική γράμμωση εφόσον κάνουμε παράλληλα και διατροφή. Οι ασκήσεις είναι πολύ απλές και μπορούμε να τις εκτελέσουμε εύκολα… Είμαι εδώ για εσάς να βοηθήσω οσο μπορώ να γίνει πιο εύκολη η παραμονή στα σπίτια μας.. Κάντε Tag φίλες – φίλους να τους παρακινήσετε… 👉🏻 Ανεβάστε στα στόρυ σας μέρος από το δικό σας πρόγραμμα με τα εξής Hashtag #spitimetineleni Τα καλύτερα θα τα ανεβάσω και εγώ στο προφίλ μου! Το πρόγραμμα είναι και για άντρες! @fitlab.services @total_body_reset @sugarfreeshops #staystrong #stayhealthy #stayhome #μενουμεσπιτι #spitimetineleni

A post shared by Eleni Petroulaki (@elenipetroulaki) on

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS