Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 1-7 Απριλίου

Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 1-7 Απριλίου

Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 1-7 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Παρόλο που τα βασικά θέματα της ζωής σας έχουν πολύ παρασκήνιο αυτό τον καιρό -από μυστικές σκέψεις, σχεδιασμούς, ή ακόμα και συναντήσεις χαρακτηρίζουν το διάστημα- το καινούργιο φεγγάρι δίνει το έναυσμα για να βάλετε σε εφαρμογή τα όσα εδώ και καιρό μυστικά προγραμματίζετε. Γνωρίζοντας πια τους συμμάχους, αλλά και όσους σας εχθρεύονται, μπορείτε να κάνετε τις σωστές κινήσεις στους σωστούς χρόνους. Οι γεννημένοι 14 Απριλίου θα έχουν τύχη και εύνοια σε όλους τους τομείς. Για όλους τους Κριούς, από Πέμπτη μέχρι και Σάββατο είναι οι πιο αποδοτικές ημέρες.

ΤΑΥΡΟΣ
Καταιγιστικές είναι οι ανατροπές αυτό το διάστημα στη ζωή των γεννημένων 21 Απριλίου. Ο χώρος των φίλων μπορεί να αποτελεί για όλους αυτό τον καιρό καλή διέξοδο, αν και η βασική σας ανάγκη είναι να κλειστείτε στον εαυτό σας και στους απολογισμούς σας. Αυτό, άλλωστε, επιδιώκει και η νέα σελήνη από τον χώρο του Κριού για εσάς. Οι γεννημένοι από 26 Απριλίου έως 3 Μαΐου μπορείτε να βασίζεστε στη θετική διαμεσολάβηση ή τη βοήθεια που μπορεί να σας προσφέρει ένας καλός φίλος.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Παρότι το ξεκίνημα του μήνα βοηθά τους επαγγελματικούς σας στόχους, όπως βοηθά και κάποιους από εσάς να προβάλουν ή να προβληθούν μέσα από τις δημιουργίες τους. Μια εξαιρετικά κοινωνική περίοδο ενεργοποιεί το καινούριο φεγγάρι από τον Κριό. Έναν κύκλο 28 ημερών που δεν θα σας αφήσει ούτε να πλήξετε ούτε να νιώσετε μοναξιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εξαιρετικό το ξεκίνημα της εβδομάδας, κυρίως για τους γεννημένους από 27/6 μέχρι και 6/7, αφού οι μέρες αυτές θα σας δώσουν ευκαιρίες κάθε μορφής και αιτίες χαράς, καθώς και αισθηματικών ή οικονομικών κερδών. Το νέο φεγγάρι στην κορυφή του αστρολογικού σας χάρτη βοηθά να κάνετε επεκτατικές κινήσεις που μπορούν να βελτιώσουν τόσο την εικόνα όσο και τη θέση σας. Κι αν προσέξετε τον συχνά σκληρό λόγο σας θα μπορούσατε μέσα στον μήνα να καταφέρετε πολλά πράγματα. Οι μέρες βοηθούν να είστε εφευρετικοί και να ξεφεύγετε εύκολα από τα όποια δύσκολα.

ΛΕΩΝ
Παρότι το τοπίο στα οικονομικά θέματα είναι ακόμα μπερδεμένο και γενικά υπάρχει μια αυξημένη ανασφάλεια, την κλειστή σας διάθεση -που θα σας χαρακτηρίζει μέχρι τα μέσα της εβδομάδας- αλλάζει η εξαιρετικά θετική για εσάς νέα σελήνη που σας δίνει αιτίες για να είστε περισσότερο αισιόδοξοι. Σε κάποιους δίνει ιδέες, ενώ σε κάποιους δείχνει νέους δρόμους για να πετύχετε τους σκοπούς σας. Από την Πέμπτη μέχρι το Σάββατο είναι το πιο δημιουργικό τριήμερο για όλους. Όμως, οι γεννημένοι κυρίως στις 24/6 θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν ξαφνικές ανατροπές οποιασδήποτε μορφής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εξισορροπημένες δείχνουν οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας κι αυτό οφείλεται στη δική σας διαλλακτικότητα, ευελιξία και καλή πρόθεση απέναντι στους άλλους και τα αιτήματά τους. Ωστόσο, το νέο φεγγάρι θα δώσει αιτίες από τα τέλη της εβδομάδας για να αντιμετωπίσετε καχύποπτα κάποιους ανθρώπους και ίσως δικαιολογημένα να γίνετε επιφυλακτικοί απέναντί τους. Από την Πέμπτη μέχρι το Σάββατο θα είστε αρκετά δύσπιστοι, ενώ το νέο φεγγάρι θα μπορούσε να κάνει μια φιλική σχέση να πάρει άλλη τροπή. Το Σάββατο το βράδυ και η Κυριακή είναι οι μέρες που μοιράζουν χαρές και καλή διάθεση.

ΖΥΓΟΣ
Μέσα από τον χώρο της δουλειάς, εκτός από το ότι μπορείτε να φανείτε περισσότερο, μπορείτε επίσης να πάρετε συναισθηματικές χαρές και καλύτερες απολαβές. Το καινούριο φεγγάρι απέναντί σας, σε άλλους αυξάνει την ανάγκη για ουσιαστική συντροφιά ενώ άλλους τούς κάνει όσο πρέπει ομαδικούς, για να γίνουν απαραίτητες μονάδες στο να λειτουργήσει καλά ένα σύστημα. Σε όλους, βέβαια, δείχνει πόσο σημαντικό είναι να κάνετε πράγματα αυτό τον καιρό για να γίνουν πιο ισχυρές οι σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες που σας στηρίζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι περισσότεροι Σκορπιοί θα έχετε λογούς να είστε πολύ ικανοποιημένοι, κυρίως συναισθηματικά. Μπορείτε να παίρνετε χαρές από αγαπημένα σας πρόσωπα, να έχετε ευκαιρίες αναθέρμανσης σχέσεων ή ακόμα και νέες γνωριμίες, κυρίως οι γεννημένοι από 29/10 έως 6/11. Το νέο φεγγάρι στον χώρο του Κριού μπορεί να βελτιώσει το κλίμα μετά από κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σας, γι’ αυτό μη βιαστείτε να δυσανασχετήσετε καθώς όλα δείχνουν πως θα σας βγουν σε καλό. Ωστόσο, οι γεννημένοι 24 και 25 Οκτωβρίου θα νιώσουν πιέσεις, αφού ζουν ανατρεπτικές αλλαγές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο χώρος του σπιτιού αλλά και οι συνθήκες μέσα σε αυτόν μπορούν να βελτιωθούν αισθητά αυτή την άνοιξη. Οι δικοί σας άνθρωποι δείχνουν να έχουν τη διάθεση να σας διευκολύνουν και να σας στηρίξουν. Το νέο φεγγάρι βοηθά να δείτε πιο αισιόδοξα τα πράγματα και να κάνετε, δύσκολα ή εύκολα, αυτό που θέλετε στο διάστημα που ακολουθεί. Από την Πέμπτη μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι είναι το καλύτερο διάστημα της εβδομάδας για εσάς. Οι χώροι της δουλειάς, όμως, αλλά και οι χώροι της υγείας απαιτούν προσοχή και υπευθυνότητα αυτό τον καιρό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι μετακινήσεις θα είναι πολλές, οι επαφές, τα μηνύματα και γενικά οι συνεννοήσεις με τους άλλους στο κλίμα που επιθυμείτε για να νιώθετε καλά. Ευέλικτοι καθώς θα είστε στον λόγο, θα μπορείτε να πείσετε και να καταφέρετε αρκετά καλές συμφωνίες. Το νέο φεγγάρι δίνει έμφαση σε οικογενειακά ζητήματα και δείχνει σε πολλούς ότι πρέπει να κάνετε πολύ περισσότερα απ’ όσα μπορείτε, είτε για να καλύψετε τις ανάγκες και τα αιτήματα των δικών σας είτε για να φέρετε τις οικογενειακές σας σχέσεις σε ισορροπία. Το Σάββατο το βράδυ και η Κυριακή υπόσχονται καλές στιγμές στους Αιγόκερους του πρώτου δεκαπενθημέρου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στο ξεκίνημα του ο μήνας βοηθά τα οικονομικά σας και καλύπτει τις αυξημένες καταναλωτικές σας ανάγκες. Συναισθηματικά, θα είστε αρκετά κτητικοί και εξαιρετικά απαιτητικοί από τους άλλους, αλλά όλα δείχνουν ότι γύρω σας υπάρχουν άτομα πρόθυμα να καλύψουν τα θέλω και τις παραξενιές σας. Από τα τέλη της εβδομάδας ξεκινά ένας πολύ ενδιαφέρον κύκλος της σελήνης που θα κάνει πιο εύκολες και πιο ευχάριστες τις μετακινήσεις σας. Οι μέρες, όμως, δείχνουν εξαιρετικά σκληρές για τους γεννημένους στις 21 και 22 Ιανουαρίου, που θα έχουν αιτίες για να ανησυχήσουν πραγματικά αυτό τον καιρό.

ΙΧΘΥΕΣ
Για τους γεννημένους από 25 Φεβρουαρίου έως και 4 Μαρτίου αυτή η εβδομάδα έρχεται να φέρει ένα δώρο, ένα κέρδος, μια επιβεβαίωση, μια γνωριμία ή μιας άλλης μορφής χαρά. Η εβδομάδα ξεκινά για όλους θεαματικά. Η διάθεσή σας να κάνετε πολλά πράγματα και να κερδίσετε χαμένο χρόνο κυριαρχεί στο ξεκίνημα του μήνα. Το καινούριο φεγγάρι έρχεται να τονίσει ότι πρέπει να αλλάξετε τρόπο λειτουργίας απέναντι στο χρήμα, σε μια περίοδο που μπορείτε να βγάλετε περισσότερα. Κόντρες με ανθρώπους του οικογενειακού περιβάλλοντος θα έχουν οι γεννημένοι στις πρώτες τέσσερις μέρες του ζωδίου.

Από τον Πέρρη Κρητικό και το www.astrology4u.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *