Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 18-24 Νοεμβρίου

Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 18-24 Νοεμβρίου

Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 18-24 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά αρκετά θετικά, καθώς κάνεις κοινωνικές επαφές. Η νέα Σελήνη της Τρίτης στον Τοξότη δείχνει για σένα ένα άνοιγμα σε μια υπόθεση σου, ενώ την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, μια θέση που σχετίζεται με τις κοινωνικές επαφές και τις φιλοδοξίες σου. Η Αφροδίτη περνώντας στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου δείχνει πως αφήνεις τα ζητήματα καρδιάς για λίγο στην άκρη και εστιάζεις σε ελλείψεις. Ο κυβερνήτης σου Άρης στον Σκορπιό σε κάνει πιο παθιασμένο.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι καλύτερες ημέρες να κινηθείς είναι από την Πέμπτη μέχρι το Σάββατο όπου ακόμη κι αν υπάρξουν κάποιες δυσκολίες, εσύ καταφέρνεις και βρίσκεις τις λύσεις που χρειάζεσαι. Παράλληλα, την Τρίτη η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω, μια θέση περισσότερο αισιόδοξη για σένα, δείχνοντας πως η τύχη είναι περισσότερο με το μέρος σου. Από την Τρίτη το κλίμα γίνεται πιο ευχάριστο κι αισιόδοξο για τη διάθεσή σου κι αυτό μεταφέρεται και στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Οι ευκαιρίες δεν λείπουν για τη συναισθηματική σου ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα πρέπει να δείξεις περισσότερη ευελιξία σε σχέση με τους στόχους που θέτεις. Παράλληλα, την Τρίτη η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω, κάτι που για σένα δείχνει την ανάγκη για περισσότερο έλεγχο των καταστάσεων, αλλά κι ευκαιρίες για να δεις τις πραγματικές σου ανάγκες. Τρίτη και Τετάρτη προσπαθείς να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ η νέα Σελήνη της Τρίτης στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, δείχνει πως κάνεις μια νέα αρχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα καθώς την Τρίτη η Αφροδίτη περνά απέναντι από το ζώδιό σου, εγκαινιάζοντας ένα διάστημα όπου οι άλλοι φέρνουν ευχάριστες εξελίξεις και έχουν τον πρώτο λόγο στις αποφάσεις. Πάντως, τη Δευτέρα και την Τρίτη προσπαθείς να βάλεις σε τάξη την καθημερινότητά σου, κυρίως σε πρακτικό επίπεδο. Έχεις αρκετά ηλεκτρισμένο κλίμα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, όμως, η διάθεση για φλερτ είναι αυξημένη και οι ευκαιρίες δεν λείπουν.

ΛΕΩΝ
Δευτέρα και Τρίτη μπορείς να δεις τα δημιουργικά σου σχέδια να προχωρούν, ενώ η νέα Σελήνη της Τρίτης σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση για σένα, σε βοηθά να προχωρήσεις. Επίσης, την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την καθημερινότητά σου, πράγμα που σημαίνει πως μπορεί να μην έρχονται σημαντικές αλλαγές, όμως, εσύ είσαι περισσότερο παραγωγικός, τακτοποιώντας εκκρεμότητες, ακόμη κι αν κάνεις κινήσεις για να βελτιώσεις την υγεία σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά βοηθητική, ενώ από την Πέμπτη μέχρι το Σάββατο, η διάθεσή σου αλλά και η δημιουργικότητά σου είναι πιο ψηλά σε σχέση με τις υπόλοιπες ημέρες. Η νέα Σελήνη της Τρίτης στον Τοξότη φέρνει για σένα μια νέα εξέλιξη στο σπίτι και την οικογένεια. Την ίδια μέρα, όμως, η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω, μια εξαιρετική θέση για σένα, που τονίζει τη δημιουργική σου πλευρά και σε κάνει να ασχολείσαι περισσότερο με τα σχέδιά σου. Τα ζητήματα καρδιάς έχουν ευκαιρίες αυτή την εβδομάδα.

ΖΥΓΟΣ
Τρίτη και Τετάρτη μπορείς να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου ευκολότερα στο κοντινό σου περιβάλλον. Ειδικότερα, η νέα Σελήνη της Τρίτης σε μια φιλική θέση προς το ζώδιό σου δίνει μια ευκαιρία για επαφές, συμφωνίες και συζητήσεις. Επίσης, την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω, μια θέση που για σένα δείχνει ότι το σπίτι και η οικογένεια είναι πλέον πιο σημαντικά. Η Αφροδίτη περνώντας στον Αιγόκερω, μαρτυρά για σένα πως πλέον στις συναισθηματικές σου σχέσεις παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η ασφάλεια και η σιγουριά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μετά από την προηγούμενη εβδομάδα που ήταν αρκετά θολή και μπερδεμένη, τώρα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για ευόδωση όσων ετοιμάζεις. Επίσης, την Τρίτη η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω, μια θέση περισσότερο εξωστρεφή για σένα, μαρτυρώντας πως βρίσκεις στήριξη σε όσα σε απασχολούν στο κοντινό σου περιβάλλον. Από Πέμπτη ως Σάββατο πλησιάζεις ευκολότερα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ η Αφροδίτη περνώντας σε μια πιο φιλική θέση για το ζώδιό σου, φέρνει ένα διάστημα με περισσότερη εξωστρέφεια, φλερτ, γνωριμίες, συναντήσεις κι επικοινωνία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Την Τρίτη και την Τετάρτη πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις. Θα πρέπει λοιπόν να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να δείξεις τα ταλέντα σου, ενώ με την νέα Σελήνη της Τρίτης στο ζώδιό σου, που επηρεάζει ακόμη περισσότερο όσους έχουν γενέθλια αυτές τις μέρες, προλογίζεται κάτι νέο. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνά στον Αιγόκερω, κάτι που για σένα δείχνει την ανάγκη για περισσότερη σταθερότητα. Αυτή την εβδομάδα μπορείς να βρεις στήριξη και ενίσχυση στις προσπάθειές σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα καθώς, παρότι στο ξεκίνημά της ασχολείσαι με τους άλλους, η Αφροδίτη την Τρίτη περνά στο ζώδιό σου και σε φέρνει στο επίκεντρο της προσοχής των άλλων. Επίσης, η νέα Σελήνη την ίδια μέρα σε καλεί να προετοιμάσεις τις κινήσεις σου στο επόμενο διάστημα, ακόμη κι αν κινείσαι σε πιο μυστικά επίπεδα. Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου κάνοντάς σε να λάμψεις, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα αυτή μπορεί να μη λύνει ως δια μαγείας όσα σε απασχολούν, σίγουρα όμως έχεις ισχυρούς συμμάχους στο πλευρό σου. Επίσης, η νέα Σελήνη της Τρίτης σε καλεί να κυνηγήσεις τους στόχους σου και να βασιστείς στα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνά στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου, πράγμα που σημαίνει πως περνάς σε μια περίοδο με περισσότερη εσωστρέφεια, ενώ καλείσαι να σχεδιάζεις προσεκτικά το επόμενο βήμα σου. Ήδη μέχρι τα μισά της εβδομάδας ασχολείσαι περισσότερο με τους οικείους σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Από την Τετάρτη και μετά οι στόχοι σου γίνονται προτεραιότητα και επενδύεις περισσότερο στις συλλογικές προσπάθειες. Ταυτόχρονα, την Τρίτη η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω, μια ευνοϊκή θέση για σένα, που βοηθά στην επικοινωνία σου, αλλά ταυτόχρονα δίνει και πιο πρόσφορο έδαφος στις προσπάθειές σου. Η Αφροδίτη περνά σε μια βοηθητικότερη θέση για τα αισθηματικά σου, τα οποία ευνοούνται από τη συμμετοχή σου σε φιλικές ομάδες. Το σίγουρο είναι πως θες να απομακρυνθείς από όλους και από όλα και να ξεκουραστείς το Σαββατοκύριακο.

Πηγή: http://astropedia.gr/

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *