Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 18 έως 24 Μαρτίου

Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 18 έως 24 Μαρτίου

Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 18 έως 24 Μαρτίου

Κριός
O Ήλιος περνά στο ζώδιο σας ομορφαίνοντας την καθημερινότητά σας, παρακινώντας σας να εκπληρώσετε κάποιες επιθυμίες σας και να βάλετε τέλος στην εσωστρέφεια που σας χαρακτήριζε ένα μήνα τώρα. Οι γεννημένοι 13 Απριλίου θα έχετε την τύχη με το μέρος σας και πιθανόν ένα κέρδος, μία πρόταση ή κάποια άλλη θετική εξέλιξη μες την εβδομάδα. Αντίθετα, οι γεννημένοι 9 Απριλίου προσπαθήστε να είστε εντάξει απέναντι σε κοινωνικές ή άλλες υποχρεώσεις και μην είστε δύστροποι, γενικότερα. Προσπαθήστε να προσαρμοστείτε στις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω σας και φανείτε προσεχτικοί σε ό,τι κι αν κάνετε.

Ταύρος
Ο Ήλιος από τον Κριό σηματοδοτεί μια περίοδο ενδοσκόπησης, απολογισμού και επαναπροσδιορισμού στόχων. Θα νιώθετε την ανάγκη να απομονωθείτε από τον πολύ τον κόσμο και αυτό θα σας κάνει πιο μυστικοπαθείς. Η πανσέληνος της Πέμπτης από τον Ζυγό θα δώσει μια ώθηση και μια βελτίωση στα επαγγελματικά σας, ενώ η ενασχόληση σας με κάποια δουλειά μπορεί να λειτουργήσει ψυχοθεραπευτικά για εσάς, αφού είναι και ένα πολύ καλό διάστημα να τακτοποιήσετε επαγγελματικές εκκρεμότητες. Προσεχτικοί και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε ξαφνικές ανατροπές να είστε οι γεννημένοι την πρώτη μέρα του ζωδίου. Τρίτη και Τετάρτη, οι καλύτερες μέρες για όλους.

Δίδυμος
Ο Ήλιος από τον Κριό θα σας δώσει αυξημένη κοινωνικότητα αυτό τον μήνα και θα σας βάλει σε νέους κύκλους γνωριμιών, που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να εκφράσετε το επικοινωνιακό σας ταλέντο και να δημιουργήσετε νέες φιλίες με χρήσιμα άτομα. Η πανσέληνος της Πέμπτης θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε ουσιαστικά με τους ανθρώπους της καρδιάς σας, ενώ θα νιώσετε πως μπορείτε και να στηριχτείτε στη βοήθεια φίλων και αγαπημένων σας, ώστε να πετύχετε τόσο τα συναισθηματικά όσο και τα επαγγελματικά σας σχέδια. Οι γεννημένοι 7 Ιουνίου να είστε επιφυλακτικοί απέναντι στις όποιες προτάσεις και δύσπιστοι απέναντι σε ό,τι σας μεταφέρουν ως είδηση οι γύρω σας αυτόν τον καιρό. Πέμπτη και Παρασκευή οι καλύτερες μέρες για όλους.

Καρκίνος
Το πέρασμα του Ήλιου στην κορυφή του χάρτη σάς δείχνει πως μαζί με την άνοιξη ξεκινά και ένα πολύ καλό διάστημα για να βάλετε μπρος τα φιλόδοξα σχέδια σας. Η πανσέληνος της Πέμπτης που γίνεται στον Ζυγό θα αυξήσει την επιθυμία σας να αφιερώσετε χρόνο στην οικογένεια σας και στις ανάγκες που μπορεί να έχει το σπίτι σας, ενώ και εσείς οι ίδιοι θα επιζητάτε την ηρεμία και την θαλπωρή του οικογενειακού χώρου. Οι γεννημένοι 11 και 12 Ιουλίου έχετε λόγους να είστε περισσότερο πιεσμένοι από τις απαιτήσεις μίας δύσκολης σχέσης ή συνεργασίας και προσεχτικοί σε οτιδήποτε κάνετε, όπως και οι γεννημένοι 15 Ιουλίου που διανύετε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο. Το Σαββατοκύριακο θα είναι ευχάριστο για όλους.

Λέων
Ο Ήλιος από τον φιλικό σας Κριό δίνει οξύτητα στη σκέψη σας, γεννά καλές και εφαρμόσιμες ιδέες, κάνει πιο εύκολα τα ταξίδια, ευνοεί σπουδές και σας δίνει την ικανότητα να προσεγγίζετε πολύπλευρα ένα θέμα βρίσκοντας λύσεις. Οι γεννημένοι 16 Αυγούστου θα είστε οι πιο τυχεροί Λέοντες της εβδομάδας, καθώς θα έχετε ένα κέρδος, μία αξιόλογη πρόταση ή κάποια άλλη θετική εξέλιξη. Η πανσέληνος που γίνεται στον Ζυγό την Πέμπτη θα σας δώσει πολλές αιτίες για μετακινήσεις, συζητήσεις, συμφωνίες, ενώ είναι και ένα πολύ καλό διάστημα να κάνετε σοβαρές συζητήσεις ή ακόμα και να έρθετε πιο κοντά με πιο μακρινούς συγγενείς.

Παρθένος
Το πέρασμα του Ήλιου στον Κριό θα σας κάνει πιο κλειστούς και καχύποπτους με τους γύρω σας, ενώ παράλληλα θα κάνει πιο ωφέλιμες τις κινήσεις σας με αποτέλεσμα να αυξήσει τα έσοδα σας. Τώρα, είναι το κατάλληλο διάστημα για να τακτοποιήσετε κληρονομικά όσοι έχετε, οικονομικά ζητήματα γενικά και σε αυτή την τακτοποίηση θα σας βοηθήσει από την Πέμπτη και η πανσέληνος από τον Ζυγό. Οι γεννημένοι 9 Σεπτεμβρίου να είστε προσεχτικοί και δύσπιστοι απέναντι σε ό,τι σας μεταφέρουν ή απέναντι σε όποια πρόταση δεχθείτε αυτόν τον καιρό. Τρίτη και Τετάρτη, το καλύτερο και πιο παραγωγικό διήμερο της εβδομάδας για όλους.

Ζυγός
Ο Ήλιος απέναντι σας, στον χώρο του Κριού, μαζί με την άνοιξη δίνει ένα καλό διάστημα για να ασχοληθείτε με τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες της ζωή σας. Θα νιώθετε αυξημένη την ανάγκη της συνύπαρξης και της συντροφικότητας και θα είστε διατεθειμένοι να πάτε με τα νερά των γύρω σας, προκειμένου να εξυπηρετήσετε και δικές σας ανάγκες. Η πανσέληνος της Πέμπτης σάς βοηθά να κερδίσετε τη συμπάθεια ατόμων που μπορούν να προωθήσουν τα φιλόδοξα σχέδια σας. Οι γεννημένοι 1η και 13 Οκτωβρίου να είστε προσεχτικοί στην καθημερινότητά σας, ενώ ένα οικογενειακό θέμα μπορεί να σας προβληματίσει.

Σκορπιός
Φως έρχεται να ρίξει ο Ήλιος από τον Κριό στα επαγγελματικά σας, μιας και είναι το καλύτερο διάστημα να ασχοληθείτε με αυτά και να βάλετε μπρος την υλοποίηση ενός σχεδίου. Ακόμα, αυτόν τον καιρό ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση και ανανεωθείτε, τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και οργανώσετε τα όλα προς το συμφέρον σας. Η πανσέληνος της Πέμπτης θα σας κλείσει για πολύ λίγο στον εαυτό σας και σε ταξίδια του νου, κάνοντας σας λίγο πιο νοσταλγικούς και ονειροπόλους απ’ ό,τι συνήθως. Οι γεννημένοι από 9 έως 13 Νοεμβρίου θα τα ξαναπείτε με άτομα που επιστρέφουν, ενώ οι γεννημένοι 20 και 22 Νοεμβρίου έχετε να περιμένετε συναισθηματικές χαρές. Το Σαββατοκύριακο δείχνει πολύ ευχάριστο για όλους.

Τοξότης
Το πέρασμα του Ήλιου στον Κριό θα βελτιώσει τη συναισθηματική σας ζωή και θα σας δώσει αιτίες να νιώθετε ιδιαίτερα χαρούμενοι. Οι γεννημένοι 15 Δεκεμβρίου θα έχετε την τύχη με το μέρος σας και πιθανόν ένα κέρδος, μία πρόταση ή μία άλλη θετική εξέλιξη τις μέρες αυτές. Μα και οι γεννημένοι 23, 24 και 25 Νοεμβρίου θα έχετε χαρές και ενέργεια, που αν την αξιοποιήσετε καταλλήλως μπορείτε να πετύχετε οτιδήποτε επιθυμείτε. Η πανσέληνος της Πέμπτης σάς βάζει σε νέους κύκλους γνωριμιών, μέσα από τους οποίους θα έχετε κάποιο κέρδος. Πέμπτη και Παρασκευή είναι καλές μέρες να δείτε φίλους και να περάσετε όμορφα.

Αιγόκερως
Ο Ήλιος από τον Κριό θα αυξήσει την ανάγκη σας να έρθετε πιο κοντά με την οικογένεια και θα θέλετε να περνάτε περισσότερο χρόνο στο σπίτι με αγαπημένα σας πρόσωπα. Η πανσέληνος από τον Ζυγό την Πέμπτη σάς καλεί να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά, φιλόδοξα σχέδια σας, καθώς και με την εδραίωση σημαντικών σχέσεων και συνεργασιών. Οι γεννημένοι 12, 13 και 14 Ιανουαρίου είστε οι πιο μαχητικοί και εύκολα κερδίζετε ό,τι επιδιώκετε, ενώ οι γεννημένοι 9, 10 και 13 Ιανουαρίου κρατήστε χαμηλούς τους τόνους στις δυσκολίες και τις ανατροπές που αντιμετωπίζετε.

Υδροχόος
Το βράδυ της Τετάρτης ο Ήλιος περνά στον Κριό και μαζί του ξεκινά ένα διάστημα που θα σας δώσει για ένα μήνα αυξημένη κινητικότητα, θα σας βάλει σε πολλές συζητήσεις και θα μπορούσε να σας φέρει και ταξιδάκια μικρών αποστάσεων. Ακόμα, θα φέρει ευχάριστα μηνύματα και πιο συχνά συναπαντήματα με ανθρώπους της καρδιά σας. Η πανσέληνος που γίνεται την Πέμπτη στο ζώδιο του Ζυγού θα σας φέρει έξυπνες ιδέες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στο κλείσιμο μιας σημαντικής συμφωνίας ή συνεργασίας. Οι γεννημένοι την πρώτη μέρα του ζωδίου να είστε προσεχτικοί και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές. Πέμπτη και Παρασκευή είναι οι καλύτερες μέρες για όλους.

Ιχθείς
Ένας Ήλιος στον Κριό και τον 2ο φυσικό σας οίκο θα σας κάνει πιο διεκδικητικούς και κτητικούς, ενώ σηματοδοτεί και ένα καλό διάστημα για την τακτοποίηση και τη βελτίωση των οικονομικών σας. Βοηθά να βγείτε αυτόν τον καιρό ωφελημένοι από σχέσεις και συνεργασίες σας. Η πανσέληνος της Πέμπτης θα σας κάνει πρόσκαιρα πιο καχύποπτους απέναντι στους άλλους και πιο κτητικούς και διεκδικητικούς απέναντι σε ό,τι σας ανήκει. Οι γεννημένοι 7 έως και 12 Μαρτίου θα προωθήσετε επαγγελματικά σας σχέδια και θα χρησιμοποιήσετε όλους τους τρόπους, προκειμένου να φέρετε τους άλλους στα δικά σας νερά.

Από τον Πέρρη Κρητικό και το www.astrology4u.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *