Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 23 έως 29 Σεπτεμβρίου

Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 23 έως 29 Σεπτεμβρίου

Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 23 έως 29 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή εγκαινιάζει μια περίοδο που οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις, καθώς από τη Δευτέρα ο Ήλιος περνά απέναντί σου στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, έτσι λοιπόν στο εξής εκείνοι βρίσκονται επικεφαλής. ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις εύνοια στα αισθηματικά σου, καθώς υπάρχουν φλερτ στον ορίζοντα, όμως δεν λείπουν και οι ψυχρές συμπεριφορές με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει λόγω του δυσμενούς τετραγώνου Αφροδίτης-Κρόνου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μετά την Πέμπτη μπορείς ευκολότερα να βρεις λύσεις σε οικονομικά ζητήματα, κυρίως εκείνα που σχετίζονται άμεσα με το πορτοφόλι σου και που τόσο καιρό σε είχαν προβληματίσει.

ΤΑΥΡΟΣ
Το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι πιο εξωστρεφές και εσύ κάνεις επαφές και συναντήσεις, ενώ μετά την Πέμπτη η Σελήνη σε φιλική θέση για το ζώδιό σου σε βοηθά να υλοποιήσεις τα δικά σου θέλω.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μοιάζεις αρκετά αδιάλλακτος στη στάση που κρατάς και είναι προτιμότερο να μπαίνεις και στη θέση των άλλων, καθώς είσαι αρκετά επικριτικός, ενώ παράλληλα εστιάζεις σε εκείνα που σου λείπουν στα ερωτικά, με το δυσμενές τετράγωνο του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, με τον περιοριστικό Κρόνο.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Στο εξής τα επαγγελματικά και η καθημερινότητα με τις υποχρεώσεις της είναι η πρώτη σου προτεραιότητα λόγω της νέας θέσης του Ήλιου, ενώ η Νέα Σελήνη του Σαββάτου στην ίδια θέση προλογίζει κάτι νέο για τα επαγγελματικά ή το πρόγραμμά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα αυτή φέρνει σημαντικές αλλαγές καθώς από τη Δευτέρα ο Ήλιος περνά σε μια ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου και σε βγάζουν από την εσωστρέφεια της προηγούμενης περιόδου και τώρα ασχολείσαι πιο εντατικά με τα δημιουργικά σου σχέδια.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Στα προσωπικά εστιάζεις περισσότερο την προσοχή σου στο κοντινό σου περιβάλλον, χάρη στο οποίο έχεις πολλές ευκαιρίες για φλερτ, διασκέδαση και κοντινές αποδράσεις. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη του Σαββάτου είναι ιδιαίτερα θετική για σένα και μπορείς να περιμένεις ευνοϊκές εξελίξεις σε ένα θέμα που σε απασχόλησε στα ερωτικά.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Φρόντισε να είσαι πιο ευέλικτος στις επαφές σου με προϊστάμενους, εργοδότες ή σε ανθρώπους που έχουν λόγο στην καριέρα σου αυτές τις μέρες. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία ευνοεί και το πορτοφόλι σου στο τέλος της εβδομάδας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Από την εβδομάδα αυτή το σπίτι, η οικογένεια, το οικείο περιβάλλον και η ακίνητη περιουσία είναι οι τομείς που ενεργοποιούνται από τη Δευτέρα με το πέρασμα του Ήλιου στο τέταρτο ηλιακό σου σπίτι, ενώ το Σάββατο η Νέα Σελήνη στην ίδια θέση προλογίζει την αρχή μιας νέας κατάστασης σε υποθέσεις τέτοιας φύσεως.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Επιδιώκεις πάντως περισσότερη ελευθερία κινήσεων και πληγώνεσαι όταν κάποια πρόσωπα στα οποία υπολόγιζες, δεν σε στηρίζουν τελικά, ειδικά όταν τους θεωρείς πολύ δικούς σου. Ωστόσο, τη Δευτέρα με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, έχεις τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά σου μοιάζουν να κυλούν σε περιορισμένους ρυθμούς, εξαιτίας του δυσμενούς τετραγώνου Αφροδίτης-Κρόνου που μειώνει τα έσοδα. Αυτό που σε προβληματίζει όμως είναι ότι έχεις πολλά στο μυαλό σου και πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις λεπτομέρειες στο εργασιακό σου περιβάλλον.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα αυτή εγκαινιάζει μια περίοδο μεγαλύτερης κινητικότητας σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα, μιας και τη Δευτέρα ο κυβερνήτης σου Ήλιος περνά στον Ζυγό, μια πιο βοηθητική θέση για σένα, που σου φέρνει λύσεις χάρη στα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αυτή την περίοδο είσαι πιο εξωστρεφής στα προσωπικά και η λίμπιντο είναι αυξημένη, εσύ έχεις αυξημένη γοητεία με την Αφροδίτη σε φιλική θέση για το ζώδιό σου και τη χρησιμοποιείς στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Επιπλέον, για σένα οι μέρες Τρίτη και Τετάρτη είναι πιο ευνοϊκές για τα θέλω σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το πλαίσιο με τις οφειλές σου είναι μπερδεμένο, κυρίως Πέμπτη και Παρασκευή, ενώ κάνεις περισσότερα έξοδα από αυτά που τελικά μπορεί το πορτοφόλι να «σηκώσει».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το ξεκίνημα της εβδομάδας σε βοηθά να κυνηγήσεις τους στόχους σου, ενώ από την Πέμπτη μέχρι και την Παρασκευή η Σελήνη στο ζώδιό σου σε ωθεί να βγεις από το καβούκι σου. Σε γενικές γραμμές όμως βρίσκεσαι σε μια κουραστική περίοδο, καθώς νιώθεις πως πρέπει να αποδεικνύεις συνεχώς στους άλλους πόσα μπορείς να κάνεις.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αυτό το διάστημα δεν υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις στα προσωπικά και αυτή η περίοδος σου δείχνει όλα εκείνα τα οποία πρέπει να βάλεις σε τάξη και να αποδεσμευτείς από καταστάσεις που δεν σε εξελίσσουν βαθύτερα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από αυτή την εβδομάδα εστιάζεις περισσότερο στην ανάγκη για σταθερότητα και μέσα από τα οικονομικά σου, καθώς αυτός είναι ο τομέας στον οποίο περνά από τη Δευτέρα ο Ήλιος, φέρνοντας εξελίξεις.

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα αυτή εγκαινιάζει την περίοδο των γενεθλίων σου από τη Δευτέρα με τον Ήλιο στο ζώδιό σου και φέρνεις στο προσκήνιο όσα προετοίμαζες. Παράλληλα, με τη Νέα Σελήνη του Σαββάτου στο ζώδιό σου θέλεις να γυρίσεις σελίδα και να κάνεις μια νέα αρχή.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι αρκετά ψυχρός μέχρι τα μέσα της εβδομάδας στον τρόπο που προσεγγίζεις τους άλλους με το δυσμενές τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου στο ζώδιό σου, στο τέλος της εβδομάδας όμως θα δεις να προχωρούν όλες εκείνες οι αισθηματικές υποθέσεις που στην αρχή της εβδομάδας σε παίδεψαν.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο τομέας της εργασίας σου είναι εκείνος που θα πρέπει να δώσεις προσοχή, στις σχέσεις με τους συνεργάτες σου, ενώ μέχρι την Πέμπτη έχεις εξαιρετικές ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται και με άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Από αυτή την εβδομάδα γίνεσαι πιο εσωστρεφής, αποφεύγεις την πολυκοσμία και έχεις περισσότερη ανάγκη από συχνές «αποδράσεις», όπως μαρτυρά το πέρασμα του Ήλιου στον Ζυγό. Επίσης, η Νέα Σελήνη του Σαββάτου δείχνει πως προετοιμάζεις το επόμενο βήμα σου, έστω και αν έχεις μπόλικο άγχος.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα φλερτ δεν λείπουν, όπως και οι ευκαιρίες για πιο ανέμελες στιγμές στον ερωτικό τομέα και το πλαίσιο είναι ιδιαίτερα βοηθητικό μέχρι την Πέμπτη, μολονότι νιώθεις πως δεν σε στηρίζουν αρκετά τα αγαπημένα σου πρόσωπα, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αυτό το διάστημα μοιάζει ιδιαίτερα περιοριστικό για τα έσοδά σου που έρχονται με το σταγονόμετρο, θα πρέπει λοιπόν να αποφύγεις κάθε περιττή σπατάλη. Τέλος, προσπάθησε να βάλεις σε τάξη τις οφειλές που εκκρεμούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα εγκαινιάζει μια περίοδο με θετικό πρόσημο για σένα, καθώς ο Ήλιος περνά σε μια πιο βοηθητική θέση για σένα από τη Δευτέρα και σε ωθούν να θέσεις νέους στόχους, να συναντήσεις ανθρώπους διαφορετικούς από σένα και εσύ βρίσκεις λύσεις μέσα από τη συμμετοχή σου σε παρέες και ομάδες.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Γενικότερα έχεις ευκαιρίες για τα προσωπικά σου αυτό το διάστημα και η ψυχολογία σου είναι ανεβασμένη τηρουμένων των αναλογιών, δίνεις όμως μεγάλη βαρύτητα στη νοητική σύνδεση με το ταίρι σου. Οι φίλοι μάλιστα είναι εκείνοι που μπορεί να δώσουν λύσεις όπου εσύ νιώθεις να «βαλτώνεις».
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Δεν αποκλείεται αυτή η εβδομάδα να φέρνει και διενέξεις στις επαφές σου με πρόσωπα κύρους, είναι όμως στη δική σου ευθύνη να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Τα οικονομικά πάντως κινούνται με θετικό πρόσημο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είσαι σε μια περίοδο με αρκετή κούραση και μπόλικο τρέξιμο για να προλάβεις όλες τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, μην αμελείς όμως και τη φροντίδα της υγείας σου. Μέχρι την Τρίτη άλλωστε το κλίμα είναι ιδιαίτερα βοηθητικό αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Δευτέρα έχει θετικό έδαφος για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ γενικότερα αυτή η εβδομάδα ανάβει έντονα πάθη, δεν αποκλείεται όμως να υψώνεις τείχη που οι άλλοι δεν μπορούν να περάσουν –με το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου που σε επηρεάζει- καθώς δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου!
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από τη Δευτέρα αλλάζουν οι προτεραιότητές σου και ασχολείσαι περισσότερο με την καριέρα και τις φιλοδοξίες σου, όπως δείχνει και το πέρασμα του Ήλιου στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα αυτή δείχνει αλλαγή πλεύσης για σένα, καθώς τώρα βγαίνεις από μια περίοδο ενδοσκόπησης και από τη Δευτέρα ο Ήλιος περνά σε μια πιο ευνοϊκή θέση, φέρνοντας περισσότερη αισιοδοξία, ανοίγματα και μια βαθιά ανάγκη για νέα εγχειρήματα.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από την Τρίτη και μετά η Σελήνη περνά σε μια πιο καλή θέση για τη διάθεση και τα προσωπικά σου, φέρνοντάς σε πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, άλλωστε αυτή η περίοδος σε ευνοεί ιδιαίτερα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η κατάσταση στα οικονομικά είναι αρκετά μπερδεμένη καθώς από τη μια υπάρχουν έσοδα στον ορίζοντα, από την άλλη όμως δεν είναι αρκετά για τις ανάγκες σου αυτή την περίοδο, μέσα από τις συνεργασίες σου όμως μπορεί να δεις έσοδα να έρχονται στο πορτοφόλι σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Η Δευτέρα είναι μια καλή ημέρα για να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, ενώ Τρίτη και Τετάρτη προσπαθείς να βάλεις σε μια τάξη τις πρακτικές υποθέσεις που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Από τη Δευτέρα όμως περνάς σε μια περίοδο μεγαλύτερης εσωστρέφειας και ενδοσκόπησης με το πέρασμα των Ήλιου στον Ζυγό.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αυτή την περίοδο τα προσωπικά μπορεί να μην είναι η πρώτη σου προτεραιότητα, όμως μέσα σου σιγοκαίνε έντονα πάθη που δεν γίνονται εύκολα αντιληπτά και η λίμπιντό σου είναι αυξημένη. Το κλειδί για τα αισθηματικά σου πάντως είναι να αφήσεις αυτές τις μέρες στην άκρη τον εγωισμό.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η νέα θέση του Ήλιου αγγίζει και το πορτοφόλι καθώς πλέον ασχολείσαι πιο εντατικά με τις οφειλές σου ή τα χρήματα του συντρόφου, ενώ η Νέα Σελήνη του Σαββάτου στον ίδιο τομέα φέρνει άμεσα εξελίξεις πάνω σε ζητήματα οικονομικής φύσεως.

Πηγή: http://astropedia.gr/ 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *