Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 25 έως 31 Μαρτίου

Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 25 έως 31 Μαρτίου

Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 25 έως 31 Μαρτίου

Κριός
Κάθε μέρα από την Τρίτη και μετά, η Αφροδίτη με το πέρασμά της στους Ιχθείς θα σας κάνει περισσότερο ευαίσθητους και ευσυγκίνητους, καθώς αυτό το διάστημα σάς καλεί να ανταποδώσετε την προσοχή και τα συναισθήματα που κάποιοι σας παρέχουν για να μη θεωρηθείτε αγνώμονες. Οι μέρες δίνουν ανοίγματα, ένα κέρδος, μία πρόταση ή μία καλή εξέλιξη σε κάτι που σας ενδιαφέρει πολύ. Από τη Δευτέρα ως την Τετάρτη είναι οι πιο θετικές και αποδοτικές μέρες για όλους, ενώ το μεσημέρι της Παρασκευής αποφύγετε κόντρες με κοντινά σας πρόσωπα.

Ταύρος
Το θετικό για τις κοινωνικές και τις φιλικές σας σχέσεις πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα ανεβάσει σταδιακά τη διάθεσή σας, ενώ η εποχή εξακολουθεί να βοηθά τις επαγγελματικές σας προσπάθειες. Αυτές τις μέρες εσείς των πρώτων ημερών θα δεχθείτε τη βοήθεια φιλικών ατόμων που δείχνουν πως μπορούν και θέλουν να σας στηρίξουν. Γενικά, όσο κρατά αυτό το πέρασμα μετράτε τη γνώμη φίλων σε θέματά σας. Οι γεννημένοι την πρώτη ημέρα του ζωδίου να είστε προσεχτικοί. Η Πέμπτη δείχνει να είναι η πιο καλή και αποδοτική ημέρα της εβδομάδας.

Δίδυμοι
Οι αναβολές και τα μπερδέματα που προκαλεί η στάση του Ερμή αναγκάζουν πολλούς να αλλάξουν προγράμματα και οι μέρες αυτές δείχνουν να σας δημιουργούν άγχος. Όμως, η Δευτέρα και η Τρίτη είναι τυχερές μέρες για τους γεννημένους 20 και 21 Ιουνίου. Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα σας επιτρέψει το προσεχές διάστημα, να φανείτε περισσότερο μέσα από ένα σας έργο. Ακόμα, θα βοηθήσει επαγγελματικά και οικονομικά ως τις 20 Απριλίου να πάνε καλύτερα τα πράγματα. Το Σαββατοκύριακο δείχνει χαλαρωτικό και ευχάριστο για όλους.

Καρκίνος
Από το ξεκίνημα της εβδομάδας ως και την Τετάρτη είναι οι μέρες που μπορούν να σας αποδώσουν καλύτερα. Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθείς είναι δώρο για εσάς, καθώς θα σας χαρίσει στο ξεκίνημα της άνοιξης, ένα συναισθηματικό καλοκαίρι και θα δώσει στους Καρκίνους έμπνευση ώστε να μπορούν να ξεπερνούν τις όποιες δυσκολίες τους. Αυτές τις μέρες περισσότερο ευνοημένοι θα είστε οι γεννημένοι την πρώτη εβδομάδα του ζωδίου σε όλους τους τομείς. Ακόμα, θα έχετε σημαντικές επαφές τόσο επαγγελματικού όσο και συναισθηματικού χαρακτήρα.

Λέων
Ως και την Τετάρτη είναι οι καλύτερες μέρες για εσάς και βοηθούν ό,τι κάνετε μαζί και τη διάθεσή σας. Μετά, πιθανές οικονομικές καθυστερήσεις μα και έξοδα που δεν είχατε κατά νου, μπορούν να σας γεμίσουν ανασφάλεια. Περνώντας από την Τρίτη η Αφροδίτη στους Ιχθείς τα συναισθήματα γίνονται έντονα κτητικά και σε πολλές περιπτώσεις προβληματίζουν τις σχέσεις. Σε μία περίοδο που σας κάνει προσωρινά να χάνετε βασικές από τις ιδιότητες που χαρακτηρίζουν τη φύση σας, θα νιώθετε αρκετά ευάλωτοι. Ωστόσο, οι μέρες δίνουν τύχη και ευκαιρίες κάθε μορφής στους γεννημένους 16 και 17.

Παρθένος
Από αυτήν την εβδομάδα και ως τις 20 Απριλίου, περνώντας η Αφροδίτη στους Ιχθείς θα σας βοηθήσει να βρείτε έναν πιο ευέλικτο και διπλωματικό τρόπο από αυτόν της αντιπαράθεσης για να ηρεμίσετε σχέσεις ή συνεργασίες. Είναι σημαντικό να αποφεύγετε τις υπερβολές, να μην πεισματώνετε και να αποκτάτε εμμονές. Επαγγελματικά, το διάστημα βοηθά διορθωτικές κινήσεις. Όμως, αυτό που θα σας χαρακτηρίζει είναι η ανάγκη για συναισθηματική σταθερότητα. Προσέξτε νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής τις προστριβές με κοντινά σας άτομα. Η Πέμπτη είναι η πιο καλή μέρα για όλους.

Ζυγός
Δευτέρα και Τρίτη είναι μέρες τύχης, επιβεβαίωσης και χαράς για τους γεννημένους 22 και 23 Οκτωβρίου. Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα δημιουργήσει ένα πιο φιλικό και ζεστό κλίμα στον επαγγελματικό σας χώρο και θα δώσει νέα πνοή στις προσπάθειές σας. Ακόμα, το διάστημα είναι ιδανικό για να κάνετε μικρές προσπάθειες βελτίωσης της φυσικής σας κατάστασης. Παράλληλα, τα οικονομικά σας θα έχουν μία μικρή βελτίωση. Πιεσμένοι με οικογενειακά ή άλλα θέματα, θα είστε οι γεννημένοι 13 και 16 Οκτωβρίου. Το Σαββατοκύριακο σάς δίνει ό,τι χρειάζεστε για να περάσετε όμορφα.

Σκορπιός
Οι μέρες αυτές ανεβάζουν ψυχολογικά τους Σκορπιούς, καθώς πληθαίνουν τα ευχάριστα μηνύματα που παίρνετε από άτομα που μπορούν να έχουν σημαντικούς ρόλους στη ζωή σας. Η Αφροδίτη περνώντας από την Τρίτη στους Ιχθείς υπόσχεται καλύτερες συναισθηματικά μέρες για όλους. Καλυτέρευση των σχέσεων σας, ευκαιρίες και αύξηση της πιθανότητας να κάνετε μια αξιόλογη και πολλά υποσχόμενη γνωριμία αυτόν τον καιρό. Ακόμα, ευνοούνται οι φιλοδοξίες σας και θα έχετε ευκαιρίες προβολής όσοι το επιδιώκετε.

Τοξότης
Πολύ δυναμικό και αισιόδοξο το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας και ως την Τετάρτη θα έχετε βγάλει αρκετή δουλειά και θα είστε ικανοποιημένοι από τον εαυτό σας. Η Αφροδίτη θα σας δώσει τον χρόνο και τη διάθεση να ασχοληθείτε πολύ περισσότερο με τον χώρο που ζείτε, να κάνετε σχέδια και να καλυτερέψετε τις σχέσεις σας με τους κοντινούς σας ανθρώπους. Σε κάποιες περιπτώσεις, μπορεί να φέρει ένα νέο άτομο στον χώρο σας ή να γεννήσει την επιθυμία μίας συγκατοίκησης στους μόνους. Η τύχη τις μέρες αυτές χτυπά ξανά μετά από καιρό την πόρτα της ζωής των γεννημένων 15 και 16 Δεκεμβρίου.

Αιγόκερως
Οι γεννημένοι 10 και 13 Ιανουαρίου θα είστε σε διλλήματα και πιεσμένοι για πολλούς λόγους. Για τους πολλούς, όμως, τα θετικό πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθείς ανοίγει την πόρτα σε μία περίοδο με πολλές ευχάριστες επαφές, μετακινήσεις και προσκλήσεις, ενώ βοηθά να γίνουν πιο ζεστές οι σχέσεις σας με συγγενικά σας άτομα. Μόνο νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής μπορεί μια κακιά στιγμή να σας χαλάσει τη διάθεση. Οι μέρες βοηθούν και σε κάποιες επαγγελματικές και οικονομικές αναπροσαρμογές. Η Πέμπτη δείχνει να είναι η πιο καλή ημέρα της εβδομάδας για όλους.

Υδροχόος
Δευτέρα και Τρίτη ευχάριστες εκπλήξεις και επιβεβαιώσεις κάθε μορφής ή και ένα συναισθηματικό κέρδος μπορούν να περιμένουν οι γεννημένοι 17 και 18 Φεβρουαρίου. Η Αφροδίτη θα βρει τρόπο να σας δώσει, αν όχι πολλά, όσα χρειάζεστε για να κάνετε πολλά από όσα θέλετε από πλευράς αγορών, όμως, αυξάνει την κτητικότητά σας σε ό,τι αφορά τη συναισθηματική σας ζωή. Νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής κάποιος ή κάτι θα σας ρίξει ψυχολογικά, αν του δώσετε σημασία. Το Σαββατοκύριακο φέρνει τη Σελήνη στο ζώδιο σας και μαζί της αιτίες για να είστε χαρούμενοι και αισιόδοξοι. Άλλη μία εβδομάδα να είστε προσεχτικοί, οι γεννημένοι την πρώτη μέρα του ζωδίου.

Ιχθείς
Ως την Τετάρτη είναι το πιο αποδοτικό μέρος της εβδομάδας σε ό,τι αφορά εργασία και οικονομία. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σας είναι ό,τι χρειάζεται αυτήν την εποχή η ζωή σας, καθώς ο πλανήτης της αρμονίας θα καταφέρει να βρει τρόπους για να δώσει μια ξεχωριστή αιτία χαράς. Πολύ τυχεροί τις μέρες αυτές είναι οι γεννημένοι τον Φεβρουάριο. Νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής αποφύγετε δύσκολες συναντήσεις και συζητήσεις με άτομα που σας χωρίζουν πολλά. Το Σαββατοκύριακο βρεθείτε σε χώρους που σας ηρεμούν.

Από τον Πέρρη Κρητικό και το www.astrology4u.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *