Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 29 Απριλίου έως 5 Μαΐου

Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 29 Απριλίου έως 5 Μαΐου

Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 29 Απριλίου έως 5 Μαΐου

Κριός
Για τους γεννημένους το δεύτερο 10ήμερο οι μέρες που ακολουθούν θα δώσουν και χαρές και πιθανά κέρδη, είτε συναισθηματικά είτε υλικά. Ακόμα, οι ίδιοι θα νιώσετε επιβεβαίωση μέσα από μια εξέλιξη. Όμως και εσείς του τρίτου 10ημέρου θα προωθήσετε στόχους σας και πιθανόν να κερδίσετε επαγγελματικά κάτι περισσότερο από αυτό που είδη έχετε. Πιο δύσκολη δείχνει η Παρασκευή, που μπορεί να μπλοκάρει σχεδιασμούς σας, αλλά και να σας φέρει σε κόντρα με κοντινά σας άτομα, ιδιαίτερα τους γεννημένους 13 Απριλίου. Η νέα Σελήνη ζητά από εσάς να κινηθείτε χωρίς ρίσκα για να διατηρήσετε την εύθραυστη αυτόν τον καιρό οικονομική σας σταθερότητα.

Ταύριος
Οι όψεις των ημερών δίνουν ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα στους Ταύρους και ίσως κάποιο κοντινό σας άτομο μάλλον σας αποσυντονίζει παρά σας βοηθά στις αποφάσεις σας. Για τους γεννημένους 23 Απριλίου οι μέρες δίνουν ανατροπές και μάλιστα από αυτές που μπορούν να επηρεάσουν για πολύ καιρό τη ζωή τους. Οι ίδιοι θα πρέπει να είναι γενικά προσεχτικοί σε ό,τι κι αν κάνουν τις μέρες αυτές. Η δύσκολη Παρασκευή μπορεί να δώσει αιτίες για μεγάλες ψυχολογικές εντάσεις. Το νέο φεγγάρι στο δικό σας ζώδιο ευνοεί κυρίως γεννημένους 5, 6 και 7 Μαΐου, που θα νιώσετε έτοιμοι να κάνετε ξεκινήματα αυτόν τον μήνα.

Δίδυμοι
Εξαιρετικά κοινωνικές οι μέρες, σας φέρνουν σε επαφή και με γνωστούς μα και με κόσμο που δεν γνωρίζατε μέχρι χθες. Σε μια εποχή που χρειάζεστε και λίγη απομόνωση, υπάρχουν πολλές αιτίες να μη σας αφήνουν χρόνο για ξεκούραση και περισυλλογή. Την Παρασκευή, που γενικά είναι πιο δύσκολη μέρα, εύκολα μπορεί να έρθετε σε ανοιχτή διαφωνία ή ακόμα και σε ρήξη με άτομο του κοινωνικού σας χώρου. Η νέα Σελήνη της Κυριακής, τελικά υπόσχεται ότι θα σας δώσει μέσα στις επόμενες 28 μέρες χρόνο για ηρεμία και λόγους για να κάνετε μεγάλες αναθεωρήσεις και ίσως αλλαγές σε προτεραιότητες. Τετάρτη και Πέμπτη δείχνουν οι πιο καλές μέρες για όλους.

Καρκίνος
Παρα τις δυσκολίες των πρώτων ημερών του μήνα που στην περίπτωσή σας δείχνουν να προβληματίζουν κυρίως τους γεννημένους 13, 15 και 16 Ιουλίου, ενώ για τους γεννημένους από 2 έως και 10 Ιουλίου μία από τις μέρες που ακολουθούν θα μπορούσε να τους δώσει ένα επαγγελματικό και οικονομικό όφελος. Για όλους, από Δευτέρα ως και το μεσημέρι της Τετάρτης δείχνει το πιο καλό διάστημα για τη διάθεσή σας με εξαίρεση τις μεταπτώσεις των γεννημένων την 10ετία του 60 τις μέρες αυτές. Το νέο φεγγάρι φιλικό προς εσάς υπόσχεται μες τον μήνα να σας δώσει την έμπρακτη συμπαράσταση ή βοήθεια ενός φίλου.

Λέων
Οι γεννημένοι το πρώτο 10ήμερο του Αυγούστου θα έχετε τις μέρες αυτές μία επιβεβαίωση μέσα από μία εξέλιξη, ένα θετικό νέο, μία γνωριμία ή κάτι άλλο πολύ ευχάριστο. Για τους υπόλοιπους, οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας δείχνουν να σας κλείνουν στον εαυτό σας και σε καχύποπτες σκέψεις, αλλά η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι οι πιο καλές μέρες για όλους τους Λέοντες. Το νέο φεγγάρι της Κυριακής από την κορυφή του αστρολογικού σας χάρτη θα δώσει τις επόμενες 28 μέρες φτερά στα φιλόδοξα σχέδια σας. Πιο τυχεροί όλων οι γεννημένοι 16 Αυγούστου, ενώ ο μήνας αυτός ξεκινά με αγωνία και εντάσεις για τους γεννημένους 26 Ιουλίου.

Παρθένος
Μέχρι και την Παρασκευή έξοδα και οικονομικά σκαμπανεβάσματα θα χαρακτηρίζουν τις μέρες, όμως, για τους γεννημένους από 1η ως και 8 Σεπτεμβρίου οι μέρες δείχνουν αποδοτικές. Φέρνουν ενδιαφέρουσες συναντήσεις με άτομα ειδικών γνώσεων, σας… γεννούν έξυπνες ιδέες και σας μαθαίνουν πράγματα που θα σας χρειαστούν για να κερδίζετε πιο εύκολα τους στόχους σας ή να ανακαλύψετε κρυφές πτυχές καταστάσεων και συμπεριφορών. Το νέο φεγγάρι εξαιρετικά θετικό για εσάς και περισσότερο για τους 7, 8 και 9 Σεπτεμβρίου σάς γεμίζει αυτοπεποίθηση και ευνοεί τα όποια ξεκινήματά σας. Το Σαββατοκύριακο είναι το πιο καλό διήμερο για όλους τους Παρθένους.

Ζυγός
Οι γεννημένοι 13 και 16 Οκτωβρίου θα είστε οι πιο πιεσμένοι Ζυγοί τις μέρες αυτές και αυτοί που θα επηρεαστούν περισσότερο από τις δύστροπες όψεις του Ερμή ως την Παρασκευή. Αν και γενικά θα έχετε την τάση να ακολουθείτε τα θέλω των συντρόφων ή συνεργατών σας και θα προσπαθείτε να υπάρχει αρμονία σε σχέσεις και συνεργασίες σας, οι μέρες θα έχουν ένταση και διαφωνίες. Το νέο φεγγάρι σάς κλείνει αρκετά στις σκέψεις σας και γεννά έναν κύκλο 28 ημερών όπου το παρασκήνιο σε όλους τους τομείς θα είναι έντονο και σε κάποιες περιπτώσεις ένα καχύποπτο σενάριό σας θα έχει βάση.

Σκορπιός
Οι δύο πρώτες μέρες του μήνα δείχνουν πολύ καλές και σας δίνουν χαρές και χρόνο να ασχοληθείτε με ότι αγαπάτε. Όμως, το ξεκίνημα του Μάη και κυρίως από τις 3 του μήνα θα έχετε φορτωμένο πρόγραμμα, ενώ οι αυξημένες υποχρεώσεις γεννούν εκνευρισμούς συνεννόησης. Η νέα σελήνη της Κυριακής δείχνει πολύ θετική για εσάς και ξεκινά έναν κύκλο 28 ημερών που θα σας κάνει περισσότερο ομαδικούς και συντροφικούς. Όλα αυτά, όμως, είναι δύσκολα για Σκορπιούς γεννημένους 26 Οκτωβρίου, που γενικά περνούν μια ανατρεπτική εποχή η οποία διασπά σχέσεις και συνεργασίες.

Τοξότης
Οι όψεις κόντρας που κάνει ο Ερμής, το πιθανότερο είναι να σας φέρουν κάποιες εντάσεις με άτομα που αγαπάτε, από αυτές που χρειάζονται για να ανανεώνουν τις σχέσεις. Οικονομικά, το ξεκίνημα του Μάη θα σας αγχώσει, όμως, για τους περισσότερους Τοξότες οι μέρες αυτές δίνουν χαρές και συναισθηματικά κέρδη. Πολλοί και κυρίως γεννημένοι το 2ο και 3ο 10ήμερο του ζωδίου θα νιώσετε προσωπική και επαγγελματική επιβεβαίωση ή θα σας χαροποιήσει μία εξέλιξη. Το νέο φεγγάρι λειτουργεί εξαιρετικά καλά για εσάς και σας δίνει τη διάθεση να κάνετε πιο ουσιαστικά πράγματα τόσο για να κατοχυρώσετε την επαγγελματική σας θέση όσο και για τον εαυτό σας.

Αιγόκερως
Οικογενειακά κυρίως θέματα θα μονοπωλούν τις σκέψεις σας και θα κλέβουν πολύ από τον χρόνο σας στο ξεκίνημα του μήνα, που βρίσκει περισσότερο προβληματισμένους τους γεννημένους 10 και 13 Ιανουαρίου. Οι γεννημένοι από 30 Δεκεμβρίου έως και 6 Ιανουαρίου μπορείτε να περιμένετε κάτι ευχάριστο που θα σας χαροποιήσει κυρίως συναισθηματικά. Το νέο φεγγάρι είναι πολύ καλό για όλους σας και μέσα από τον φιλικό σας Ταύρο θα δώσει έναν κύκλο 28 ημερών όπου θα έχετε συναισθηματικές συγκινήσεις και χαρές, ενώ παράλληλα βοηθά μία καινούρια αρχή που κάποιοι θα επιχειρήσουν.

Υδροχόος
Η βασική σας ανάγκη στο ξεκίνημα του μήνα είναι να μοιραστείτε με κοντινά σας άτομα θέματα που σας απασχολούν και σας αγχώνουν. Αυτός ο μήνας σάς θέλει συνέχεια με κόσμο και σε μικρές διαδρομές. Οι προσκλήσεις θα είναι πολλές και κάποιοι θα καταφέρνουν να σας χαλαρώνουν, ενώ άλλοι να σας αγχώνουν με τις απόψεις τους. Οι γεννημένοι 23 Ιανουαρίου θα έχετε στα σίγουρα έναν αρκετά δύσκολο μήνα, ενώ το νέο φεγγάρι από την Κυριακή δείχνει ότι στον νέο του 28ήμερο κύκλο θα νιώσετε την ανάγκη να ασχοληθείτε πολύ με ένα οικογενειακό θέμα.

Ιχθείς
Οι μέρες αυτές σας θέλουν κτητικούς και απαιτητικούς απέναντι στους κοντινούς σας. Είναι μέρες που δίνουν χρήματα και φέρνουν έξοδα, από αυτά που δεν έχετε προϋπολογίσει. Ακόμα, δίνουν κάποιες ενδοοικογενειακές εντάσεις ή αιτίες αναστάτωσης σε γεννημένους 10, 11 και 12 Μαρτίου. Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι οι πιο καλές μέρες για όλους, ενώ η νέα σελήνη δείχνει να ευνοεί τις σχέσεις με τους συγγενείς και βοηθά να πετύχουν πολλοί από εσάς μία πολύτιμη συμφωνία μέσα στον Μάη. Τα πιο ενδιαφέροντα μηνύματα, προσκλήσεις ή συναντήσεις, θα έχουν τις μέρες αυτές οι γεννημένοι από 28 Φεβρουαρίου έως και 5 Μαρτίου.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *