Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 3 ως 9 Δεκεμβρίου

Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 3 ως 9 Δεκεμβρίου

Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 3 ως 9 Δεκεμβρίου

Κριός
Τύχη, έμπνευση, μια πρόταση και ένα άνοιγμα προσφέρει η εβδομάδα στους γεννημένους 25, 26 και 27 Μαρτίου. Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό μέχρι τις 6 Ιανουαρίου του 2019 θα δίνει νέες πηγές εσόδων και πιθανόν να δυναμώσει μια μυστική και αποδοτική συνεργασία ή σχέση σας. Τόσο το τι γίνεται με τα οικονομικά σας, όσο και ό,τι αφορά τα συναισθηματικά σας, αυτόν τον καιρό δεν θα τα μοιράζεστε με τρίτους. Η νέα Σελήνη της Παρασκευής θα σας βοηθήσει να δείτε πιο καθαρά και χωρίς ταμπού πρόσωπα και καταστάσεις.

Ταύρος
Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα σας αναγκάσει να είστε περισσότερο βολικοί απέναντι στους άλλους προκειμένου να διασφαλίσετε μια στήριξη, καθώς έχετε καταλάβει ότι ο καιρός είναι δύσκολος και θα πρέπει να κάνετε αναγκαστικές υποχωρήσεις αυτό το διάστημα, ακόμα κι αν το μέσα σας αντιδρά σε κάτι τέτοιο. Η νέα Σελήνη της Παρασκευής θα σας κάνει περισσότερο ωφελιμιστές. Τις κινήσεις σας θα τις χαρακτηρίζει η ιδιοτέλεια, καθώς αυτόν τον καιρό το πρώτο σας μέλημα θα είναι να βρείτε τρόπους να ισορροπήσετε οικονομικά και πόρους για να καλύψετε πρόσφατες απώλειες.

Δίδυμοι
Ανακατατάξεις αλλά όχι δυσάρεστες φέρνει στον επαγγελματικό σας χώρο η Αφροδίτη από τον Σκορπιό. Όμως, κάποιοι θα μπερδέψετε δουλειές με συναισθήματα κι αυτό θα χρειαστεί πολύ προσεκτικούς χειρισμούς για να μη φέρει προβλήματα. Τη σημασία που μπορεί να έχει για το αύριο και την προσπάθεια που πρέπει να καταβάλετε για να κερδίσετε σύμπραξη μέσα από μια σημαντική συμμαχία, σχέση ή συνεργασία, μέσω της οποίας θέλετε να προωθήσετε τους στόχους σας, έρχεται να τονίσει η νέα Σελήνη σε συνδυασμό με την παρουσία του Δία και του Ήλιου στον Τοξότη.

Καρκίνος
Οι μέρες αυτές δείχνουν να σας βοηθούν τόσο επαγγελματικά όσο και συναισθηματικά. Η δυνατή νέα Σελήνη σε συνδυασμό με την παρουσία του Δία στον Τοξότη, κάνει πολλούς που θα αποφασίσουν να ασχοληθούν περισσότερο με τη δουλειά, να μπορέσουν να έχουν θεαματικά αποτελέσματα και να βελτιώσουν τα έσοδά τους. Το νέο φεγγάρι θα σας φορτώσει δουλειές, αλλά θα σας δώσει και έσοδα αν έχετε το νου σας στη δουλειά και στρωθείτε για τα καλά χωρίς να σας παρασύρει η Αφροδίτη, που περνώντας στον Σκορπιό θα γεμίσει τη ζωή σας πειρασμούς.

Λέων
Οι μέρες ως την Κυριακή θα δώσουν μια πρόταση, ένα άνοιγμα ή ένα θετικό ξεκάθαρο μήνυμα στους γεννημένους τις 28, 29 και 30 Ιουλίου, που μετά από πολύ καιρό θα νιώσουν ότι η τύχη τους χαμογελά ξανά. Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα κάνει πιο απρόσεχτες και παράτολμες τις κινήσεις σας, με αποτέλεσμα οι σκέψεις, τα σχέδια και τα συναισθήματά σας να είναι εύκολα ορατά στους γύρω σας και σε αυτούς που πρέπει και σε αυτούς που δεν πρέπει. Τα συναισθηματικά σας θα πρωταγωνιστούν αυτόν τον καιρό στην ζωή σας.

Παρθένος
Η Αφροδίτη μέχρι τις αρχές της νέας χρονιάς από τον Σκορπιό, θα κάνει περισσότερο εύστοχο αν και σκληρό τον λόγο σας, μα θα βοηθά στο να καταφέρνετε να φέρνετε τους άλλους στα δικά σας μέτρα. Βοηθά τις οικονομικές σας συναλλαγές και δίνει μια περίοδο που ένα οικονομικό θέμα θα μονοπωλεί τη θεματολογία στις συζητήσεις σας. Οι μέρες αυτές μεταφέρουν ευχάριστα μηνύματα στους γεννημένους τις πρώτες τέσσερις μέρες του ζωδίου. Η νέα Σελήνη της Παρασκευής σάς ζητά να ασχοληθείτε περισσότερο με οικογενειακές υποθέσεις και να κάνετε το σπίτι σας τόπο συνάντησης.

Ζυγός
Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό ως τις αρχές της νέας χρονιάς θα λειτουργεί θετικά για τα οικονομικά σας. Θα σας κάνει περισσότερο μαχητικούς στις οικονομικές σας διεκδικήσεις και θα ψάχνει ευθύ ή πλάγιο τρόπο για να ενισχύσει τα έσοδά σας. Οι μέρες ως την Κυριακή θα δώσουν ένα θετικό ξεκάθαρο μήνυμα στους γεννημένους τις 4 πρώτες μέρες του ζωδίου ή μια ευχάριστη έκπληξη. Το διάστημα των 28 ημερών που ακολουθεί τη νέα Σελήνη θα σας δώσει πολλές αιτίες μετακίνησης, ενώ οι μέρες θα σας φέρουν πιο κοντά με συγγενικά άτομα.

Σκορπιός
Καλό στοιχείο για τα οικονομικά σας είναι ότι εκτός της πρόσφατης παρουσίας του Δία στον Τοξότη η δυνατή νέα Σελήνη στον ίδιο χώρο αποτελεί ένδειξη ότι αυτόν τον καιρό ο οικονομικός τομέας μπορεί να γίνει πολύ αποδοτικός. Αυτό δεν θα είναι πάντα εύκολο, καθώς η Αφροδίτη από το ζώδιό σας αυξάνει τον μαγνητισμό σας και σας βάζει σε πειρασμούς που θα νιώθετε αδύνατον να αντισταθείτε. Οι μέρες έχουν να δώσουν μια καλή στιγμή, τύχη, γνωριμία, επιβεβαίωση ή απόκτημα ως την Κυριακή, στους Σκορπιούς των πρώτων πέντε ημερών.

Τοξότης
Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό ως τις αρχές της νέας χρονιάς μπορεί να σας ηρεμίσει συναισθηματικά και επαγγελματικά. Ακόμα, θα φέρει σε πολλούς μια εσωτερική χαρά και μια προσδοκία ότι κάποια από τα σημαντικά τους σχέδια βρίσκονται σε καλό δρόμο. Οι μέρες αυτές προσφέρουν τύχη, ιδέες και ανάπτυξη κάθε μορφής στους γεννημένους 27, 28 και 29 Νοεμβρίου. Η νέα Σελήνη βοηθά περισσότερο τους γεννημένους 7 και 8 Δεκεμβρίου, αλλά και όλους τους Τοξότες για αισιόδοξα ξεκινήματα. Αυτόν τον καιρό θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε την καλή πρόθεση των άλλων απέναντι στα αιτήματά σας.

Αιγόκερως
Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό ως τις αρχές της νέας χρονιάς θα κάνετε γνωριμίες και θα έρθετε πιο κοντά με άτομα που σας συνδέουν κοινές επιδιώξεις. Με οικονομικά θέματα θα καταπιάνεστε από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας και συχνά θα καταστρώνετε σχέδια για επεκτάσεις και ανοίγματα. Η παρουσία Ήλιου και Δία στον Τοξότη μα και η νέα Σελήνη της Παρασκευής στην ίδια θέση δείχνουν ότι αυτό το διάστημα θα κάνετε μεγάλες αναθεωρήσεις. Οι γεννημένοι 30 Δεκεμβρίου θα νιώθετε περισσότερο το βάρος μιας ευθύνης που έχετε αναλάβει.

Υδροχόος
Αυτό το διάστημα η κοινωνική σας ζωή θα είναι πιο έντονη και θα αυξάνονται οι οικονομικές σας ανάγκες. Στα τέλη της εβδομάδας ο Άρης με τον Ποσειδώνα μπορεί και να σας σπρώξουν σε λάθη και να σας κάνουν να χάσετε λεφτά, είτε από δική σας ευθύνη είτε από πονηριά κάποιων που κακόβουλα μπορούν να σας ζημιώσουν. Το νέο φεγγάρι της Παρασκευής δείχνει πολύ καλό για εσάς που αυτόν τον μήνα θα μπορέσετε να κλέψετε τις εντυπώσεις στους κύκλους που θα κινήστε, ενώ είναι πολύ πιθανόν να κάνετε μια υψηλή γνωριμία.

Ιχθείς
Η Αφροδίτη θα κινείται στον Σκορπιό ως τις αρχές της νέας χρονιάς. Από αυτήν την θέση λειτουργεί εξαιρετικά ευεργετικά για τα προσωπικά σας, τα επαγγελματικά σας, τα ταξίδια, τις σπουδές, τις νομικές σας υποθέσεις, τις επαφές, τις συμφωνίες σας, αλλά και τον πολύπαθο οικονομικό σας τομέα. Οι μέρες αυτές θα μεταφέρουν μια πολύ καλή είδηση στους γεννημένους τις τέσσερις πρώτες μέρες του ζωδίου. Το νέο φεγγάρι της Παρασκευής ξεκινά ένα αποδοτικό επαγγελματικά και οικονομικά κύκλο, έτσι θα μπορείτε να ηρεμήσετε κλείνοντας κάποιες υποχρεώσεις που πίεζαν μέσα στον Δεκέμβρη.

Από τον Πέρρη Κρητικό και το www.astrology4u.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *