ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 5-11 Ιουλίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 5-11 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ
Το βλέμμα σου αυτή την εβδομάδα είναι στραμμένο στο σπίτι και την οικογένεια. Άλλωστε, η Νέα Σελήνη του Σαββάτου στον Καρκίνο φέρνει για σένα μια ανανέωση σε αυτούς τους τομείς, και ταυτόχρονα ο Κρόνος σου δίνει το έδαφος να δουλέψεις ψύχραιμα πάνω στα θέματα που υπάρχουν και να βρεις εφικτές λύσεις,  ειδικά αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Τα αισθηματικά ευνοούνται αρκετά, είτε πρόκειται για κάτι σταθερό και σίγουρο, είτε για κάτι εφήμερο. Δεν λείπουν πάντως οι ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, διασκεδάσεις και χαμόγελα.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή την εβδομάδα έρχονται απροσδόκητα γεγονότα που λειτουργούν θετικά για σένα και σου δίνουν ευκαιρία να κάνεις πράγματα, καθώς ο Ουρανός στον Ταύρο σε βοηθά να ανακαλύψεις ξανά παραδοσιακές αξίες μένοντας παράλληλα αδέσμευτος σε τυπολατρικά στεγανά, ενώ το εξάγωνο από τον Ήλιο από τον Καρκίνο σε βοηθά να κάνεις πονηρούς και διπλωματικούς ελιγμούς, χρησιμοποιώντας το δυνατό συναίσθημά σου. Στα ζητήματα καρδιάς ίσως εστιάσεις σε όσα λείπουν αυτή την εβδομάδα εξαιτίας της αντίθεσης της Αφροδίτης με τον Κρόνο που σε επηρεάζει, έτσι λοιπόν μπορεί να νιώθεις πως κλείνεσαι περισσότερο στον εαυτό σου. Χρειάζονται προσεκτικές ενέργειες και ψύχραιμη αντιμετώπιση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα αυτή προειδοποιεί για υπερβολές, ενώ πολλές φορές το κλίμα στο σπίτι είναι αυτό που διαμορφώνει τα δεδομένα και αυτό ίσως σε πιέσει. Παράλληλα το τετράγωνο του κυβερνήτη σου με τον Ποσειδώνα που τελειοποιείται μέσα σε αυτή την εβδομάδα, σε μπερδεύει πάρα πολύ και σε κάνει ευάλωτο σε ψέματα και παραπλανητικά σχόλια. Μην παρασύρεσαι! Η Αφροδίτη φέρνει θετικότερο κλίμα στα προσωπικά σου χάρη σε εξόδους ή μικρές αποστάσεις που κάνεις, ενώ στο ξεκίνημα της εβδομάδας αυτής θέτεις τις δικές σου ανάγκες ως προτεραιότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή κινείται σε ιδιαίτερα βοηθητικό πλαίσιο, το οποίο κορυφώνεται με τη Νέα Σελήνη του Σαββάτου στο ζώδιό σου, που επηρεάζει ακόμη περισσότερο όσους έχουν γενέθλια αυτές τις μέρες, δίνοντάς σου μια σημαντική ευκαιρία για όσα έχεις κοπιάσει, πρόσεξε όμως να είναι συνεπής στις σχέσεις σου με τους άλλους. Είναι κουραστικές μέρες για σένα μέχρι Τετάρτη, στις οποίες οι φίλοι σε βοηθούν να πετύχεις τους στόχους σου, ενώ οι καλύτερες μέρες για τα προσωπικά είναι το σαββατοκύριακο, που κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί και πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις.

 ΛΕΩΝ
Αυτή την εβδομάδα συνεχίζεις να υπολογίζεις με όση περισσότερη ακρίβεια μπορείς τις επόμενες κινήσεις σου. Επίσης, η Νέα Σελήνη του Σαββάτου σε καλεί να προετοιμάσεις τις κινήσεις σου στο επόμενο διάστημα, ακόμη και αν κινείσαι σε πιο μυστικά επίπεδα. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου κάνει αυτές τις μέρες να κυριαρχούν αρνητικά και απαισιόδοξα συναισθήματα, ενώ η ερωτική έκφραση μπλοκάρεται. Σε αυτή την όψη ο ανάδρομος Κρόνος μπορεί να σε πιέσει να καθορίσεις όρια στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και να είσαι αποφασιστικός, για την εφαρμογή και την επιβολή αυτών των προσωπικών ορίων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη του Σαββάτου σε καλεί να θέσεις νέους στόχους χωρίς να διστάζεις από μικροεμπόδια. Σαφώς, θα κληθείς να εργαστείς πιο σκληρά πάνω σε δημιουργικά σου σχέδια, αλλά η προσπάθεια αυτή, αποδίδει. Το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού που λειτουργεί αυτή την εβδομάδα σου δίνει ευκαιρίες να ανασυντάξεις το μυαλό σου και να προσελκύσεις την προσοχή των άλλων με ασυνήθιστο τρόπο. Το ερωτικό θερμόμετρο είναι ανεβασμένο, αλλά όταν τα πράγματα δεν προχωρούν όπως θες, τότε έχεις εμμονές, ίσως και σκέψεις… εκδίκησης! Σε χώρους κοινωνικών εκδηλώσεων ίσως προκύψει όμως κάποιο φλερτ.

ΖΥΓΟΣ
Αυτή την εβδομάδα έρχονται ισχυροί σύμμαχοι στο πλευρό σου, μην ξεχνάς όμως να περιορίζεις τις βιαστικές κινήσεις στο ξεκίνημα της εβδομάδας, καθώς είσαι επιρρεπής σε επιπολαιότητες. Συνεχώς βλέπεις φίλους και γενικότερα οι φίλοι αυτό το διάστημα παίζουν σημαντικό ρόλο, υπάρχει όμως και σημαντικό παρασκήνιο. Πρόσεξε όμως τα φλερτ και τα πολλά φρου-φρου, ειδικά αν είσαι παντρεμένος/η, καθώς η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου που κορυφώνεται αυτή την εβδομάδα, δεν θα αφήσει περιθώρια συγχώρεσης. Η Νέα Σελήνη του Σαββάτου στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου αγγίζει άμεσα τον τομέα της καριέρας σου, δίνοντας την ευκαιρία να ανοίξεις μια νέα σελίδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι θετική για σένα, καθώς παρά την όποια πίεση έχεις με το επαγγελματικό περιβάλλον σου και βλέπεις με πιο κατασταλαγμένη ματιά τα πιστεύω και τις θέσεις σου. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη του Σαββάτου στον Καρκίνο δείχνει για σένα ένα άνοιγμα σε μια υπόθεση που στο παρελθόν δεν προχώρησε.Τα αισθηματικά σε γενικές γραμμές δεν είναι η πρώτη σου προτεραιότητα και ακόμα και αν έχεις κάποιες προστριβές με το ταίρι σου, το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού μπορεί να φέρει εντελώς ξαφνική εύνοια! Το θερμόμετρο στην κρεβατοκάμαρα πάντως είναι ανεβασμένο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα σε ωθεί σε νέους ορίζοντες, πιο αισιόδοξους, ενώ και εσύ αλλάζεις προς το καλύτερο την κοσμοθεωρία σου. Επίσης, στο ξεκίνημα της εβδομάδας καλείσαι να πάρεις οριστικές αποφάσεις πάνω σε νομικά ή διαδικαστικά θέματα, υποθέσεις σπουδών ή επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Η Αφροδίτη σε κάνει πιο ερωτικό προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, όμως ίσως κάνεις κάποιες αθώες υπερβολές στον τρόπο που λειτουργείς με τους άλλους, αλλά τίποτα το ανησυχητικό. Γενικότερα όμως έχεις ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές που δεν περίμενες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είσαι σε μια περίοδο που οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις. Η εβδομάδα σε ωθεί να πάρεις μια πιο εσωστρεφή θέση και να κάνεις ενδοσκόπηση και εξέταση των βαθύτερων θέλω σου και γενικότερα να δεις ρεαλιστικά τις δυνατότητες σου. Η Νέα Σελήνη του Σαββάτου στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, δείχνει πως κάνεις μια νέα αρχή, όπως και αν μεταφράζεται αυτό για σένα. Η αντίθεση όμως Αφροδίτης-Κρόνου δείχνει πως σκληραίνεις την στάση σου και αποφεύγεις να κινηθείς ερωτικά και με πάθος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής μπορείς πιο εύκολα να τακτοποιήσεις όλα αυτά που βρίσκονται στη μέση σε πρακτικό επίπεδο, και λειτουργούν σαν εμπόδιο στην καθημερινότητά σου. Επίσης, η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου φέρνει στην επιφάνεια άγχος ή επωμίζεσαι ευθύνες άλλων… Με την Αφροδίτη στον τομέα των σχέσεων, τα αισθηματικά είναι μια πολύ σημαντική προτεραιότητα και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό και η αντίθεσή της με τον Κρόνο δείχνουν σαφώς πως η προσοχή σου πλέον στρέφεται εκεί, ενώ σε μια βαθύτερη ανάγνωση, οι άλλοι κινούν τα νήματα των εξελίξεων.

ΙΧΘΥΕΣ
Η Νέα Σελήνη του Σαββάτου σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση για σένα, σε βοηθά να κάνεις επανεκκίνηση σε καταστάσεις που είχαν μείνει στάσιμες. Ασχολείσαι περισσότερο με την καθημερινότητά σου και τις υποχρεώσεις της, αλλά και με την υγεία σου, αν είχες ταλαιπωρηθεί το προηγούμενο διάστημα. Η προαναφερθείσα Νέα Σελήνη, δείχνει και μια σημαντική ευκαιρία στα αισθηματικά ή σε θέματα που αφορούν τα παιδιά, αν είσαι γονιός ή θες να αποκτήσεις παιδί. Είναι πιθανό όμως το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει να κρατά απόλυτη στάση, γεγονός που σε προβληματίζει.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS

Green Knight

Malignant