Αστρολογικές προβλέψεις για το 2019 από τον Πέρρη Κρητικό

Αστρολογικές προβλέψεις για το 2019 από τον Πέρρη Κρητικό

Αστρολογικές προβλέψεις για το 2019 από τον Πέρρη Κρητικό

Τώρα που ήρθε η ώρα η νέα χρονιά να πάρει την σκυτάλη από το 2018 και να συνεχίσει την πορεία της στον χρόνο για να γράψει την δική της ιστορία στις ζωές μας, πριν ξεκινήσουμε να αναλύουμε τι δείχνουν οι προδιαγραφές των άστρων γι’ αυτήν, θα πρέπει να κάνουμε μια σύντομη αναδρομή και μια αναφορά στις κληρονομιές που μας αφήνει το 2018.

Κοιτάζουμε τον ουρανό του 2019 και διαβάζουμε τι φέρνει στο κάθε ζώδιο αυτή η νέα χρονιά με την ευχή να είναι για όλους σας μία καλή χρονιά με υγεία και αγάπη!

Κριός
Μέχρι τις πρώτες μέρες του Μάρτη, που ο Ουρανός θα φύγει από το ζώδιο σας, θα έχει καταφέρει να δώσει τις ανατρεπτικές αλλαγές σε θέματα σχέσεων ή συνεργασιών των γεννημένων τις δυο τελευταίες μέρες του ζωδίου. Αυτή η χρονιά σε γενικές γραμμές θεωρείτε ευνοϊκή για τους Κριούς. Έχει την δύναμη να τους δίνει προτάσεις, ανοίγματα, περισσότερη γνώση, ενώ τους κάνει πιο εύκολα τόσο τα ταξίδια τους όσο και τις νομικές τους διεκδικήσεις. Ο καλός Κρόνος από τον Αιγόκερω θα βάλει σε δημιουργικές ευθύνες τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου και μόνο οι γεννημένοι 13, 14, και 15 Απρίλιου έχετε μια ουσιαστικά δύσκολη χρονιά που δεν σας επιτρέπει λάθη από την άποψη ότι τα λάθη σας, είτε στην συμπεριφορά είτε στις αποφάσεις σας, θα έχουν ψηλό κόστος, κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο, στην διάρκεια αυτής της χρονιάς.
Απειλητικός ο Ουρανός από τον Μάρτη και μετά στον χώρο του Ταύρου έχει την δύναμη να ανατρέψει τα στοιχεία της μέχρι χτες οικονομίας σας, γι’ αυτό και οι επιλογές σας θα πρέπει να είναι εξαιρετικά συντηρητικές και να μην εμπεριέχουν στοιχεία ρίσκου.
Ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις, το μυαλό σας δείχνει καθαρό και όσο εφευρετικό χρειάζεται για να βρίσκετε τρόπους και διεξόδους όταν νιώθετε ότι η οικονομία σας κινδυνεύει. Συναισθηματικά, με τις εξαιρέσεις που αναφέραμε, η χρονιά δεν δείχνει αρνητική για τους Κριούς. Διαστήματα εύνοιας, όπως ο Ιανουάριος, η άνοιξη, ο Ιούλιος και μέχρι τα μέσα Αύγουστου, ευνοούν συναισθηματικά σας θέματα και μάλιστα φέτος είναι πολλοί οι Κριοί οι οποίοι μπορεί να δεχτούν μια σοβαρή και ουσιαστική πρόταση.
Επαγγελματικά, όμως, η χρονική στιγμή που μπορεί να προσφέρει ένα άνοιγμα σε εσάς θα μπορούσε να είναι από τα τέλη της χρονιάς ενώ μέχρι τότε ευνοημένοι θα είστε όσοι τυχαίνει να έχετε, εκτός από τον Ήλιο, και τον Ερμή στον χώρο του Κριού.

Ταύρος
Η χρονιά που πέρασε έδωσε τα πρώτα δείγματα μιας μεγάλης περιόδου ανατρεπτικών αλλαγών που θα έχουν συνέχεια αλλά όχι και τελειωμό αυτή την καινούργια χρονιά. Το καλό του 2019 είναι ότι στο μεγάλο του μέρος μπορεί να σας στηρίζει οικονομικά και κυρίως από πηγές που δεν αφορούν την κύρια εργασία σας αλλά έτοιμα, είτε χρωστούμενα, είτε αυτά που αποκτάτε μέσα από την διευθέτηση κληρονομικών στοιχείων, είτε δικαιωμάτων που απορρέουν από παλαιότερες συμβάσεις.
Ωστόσο, εσείς των έξι πρώτων ημερών του ζωδίου είστε κατά κύριο λόγο οι Ταύροι που θα δεχτείτε την ισχυρή ανατρεπτική δύναμη του Ουρανού στην διάρκεια αυτής της χρονιάς. Μια τέτοια θέση θα μπορούσε να μεταβάλει, να αλλάξει την σύνθεση της οικογένειας σας, να δημιουργήσει αιτίες ανατροπών σε ό,τι αφορά τον χώρο που ζείτε, τις οικογενειακές σας σχέσεις, είτε ακόμα και το πρόβλημα ενός γονέα που θα μπορούσε να σας επηρεάσει πολύ αυτή την χρονιά.
Ο Ταύρος είναι σταθερό ζώδιο και σαν σταθερός μισεί τις αλλαγές, αυτές που γίνονται χωρίς ο ίδιος να τις προκαλεί αλλά τις προκαλούν εξωγενείς παράγοντες και είναι υποχρεωμένος να τις δεχτεί. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο αντιδρά με αρκετή σύγχυση και πιθανά σπασμωδικά.
Το 2019 ο τομέας του νόμου δεν είναι φιλικός προς τους Ταύρους. Ακόμα, η απόλυτη φύση σας δεν δείχνει έτοιμη να προσαρμοστεί σε καινούργια δεδομένα. Οι περισσότεροι δείχνετε ότι θέλετε να περπατήσετε στους δρόμους του αύριο με συνταγές του χτες και αυτό δεν είναι καλό.
Είναι δεδομένο ότι τελειώνοντας αυτή η χρονιά θα έχετε αρχίσει να μαθαίνετε, κυρίως εσείς των πρώτων ημερών που είστε και οι περισσότερο βαλλόμενοι. Τώρα το πόσο θα σας έχει στοιχίσει αυτό το μάθημα είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.
Όπως βλέπετε, αναφερόμαστε πολύ για τους Ταύρους των πρώτων ημερών, επειδή αυτοί είναι οι περισσότερο θιγμένοι. Οι υπόλοιποι, που είναι και οι πολλοί, αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχουν μια εύκολη χρονιά. Αλλά θεωρούνται πιο τυχεροί από τους άλλους γιατί όταν έρθει γι’ αυτούς η περίοδος των μεγάλων ανατροπών, το 2020 και 2021, θα έχουν την βοηθητική στήριξη που θα τους παρέχει ένας θετικός προς αυτούς Δίας από τον ένατο και τον δέκατο τους οίκο.
Μέχρι και τις αρχές του Μαρτίου θα έχετε πολλούς λόγους που μπορούν να σας γεννούν εσωτερικές ανησυχίες, αυξημένη καχυποψία, και ανήσυχο ύπνο. Από την άνοιξη και μετά περνάτε στην επίθεση και φαίνεται ότι η άνοιξη λειτουργεί αρκετά καλά για σας και για όλους τους τομείς της ζωής σας, προσωπικούς δηλαδή, επαγγελματικούς, σχέδια, όνειρα, κλπ.
Όμως και το καλοκαίρι, κυρίως ο Ιούλιος, δείχνει εξαιρετικά καλός τόσο για τις επαφές όσο και για τις μετακινήσεις σας. Συναισθηματικά περισσότερο ευνοείστε από το τρίτο δεκαήμερο του Αύγουστου και όλο τον Σεπτέμβρη. Γενικά όμως η χρονιά αυτή δεν δείχνει να απλώνει κανένα κόκκινο χαλί για να περάσετε. Δεν θεωρείτε δηλαδή πολύ εύκολη χρονιά για εσάς.

Δίδυμοι
Δεν είναι τυχαίο ότι οι πιο πετυχημένοι άνθρωποι στον κόσμο ανήκουν στο δικό σας αστερισμό. Η διπλωματία, η μεταβλητότητα, αναλόγως των περιστάσεων που σας διακρίνει, σας κάνει ικανούς να μυρίζεστε τις ευκαιρίες και τις περισσότερες φορές να παίρνετε θέση κάτω από τις σημαίες του νικητή και να κερδίζετε μέσα από αυτό. Αυτές σας οι ιδιότητες, από τα τέλη του 2018 και μετά, ωθούν όλο και περισσότερους Διδύμους να καταφέρουν να διασφαλίσουν την ασφάλεια που χρειάζεστε μέσα σε ένα ανασφαλές περιβάλλον, δημιουργώντας ισχυρές συμμαχίες ή αποδεχόμενοι προτάσεις που μπορούν να σας προστατέψουν από τα δύσκολα και να σας παρέχουν ασφάλεια.
Η χρονιά αυτή είναι μια χρονιά συνεργασίας και γάμων για τους ανθρώπους των Διδύμων, όχι μόνο με την στενή έννοια του όρου παντρεύομαι, αν και είναι πιο εύκολο τώρα για τους ελεύθερους κάτι τέτοιο, αλλά και με την έννοια του παντρέματος που μπορείτε να κάνετε μέσα από συνεργασίες για να περνάτε αυτές τις δύσκολες οικονομικά εποχές με λιγότερες πιθανότητες ρίσκου. Άλλωστε όσο Κρόνος θα βρίσκετε στον χώρο του Αιγόκερω θα έχετε αυξημένες ανασφάλειες σε σχέση με τα οικονομικά σας και το μέλλον σας και σίγουρα δεν θα περάσετε μια χρονιά που σας επιτρέπει σπατάλες και παρακινδυνευμένες ενέργειες.
Το πιο αρνητικό για σας αυτό τον χρόνο είναι από τις αρχές του Μάρτη η παρουσία του Ουρανού μέσα στον χώρο του Ταύρου που μπορεί να αντιπροσωπεύσει μια μακρά περίοδο μόνιμης ανησυχίας και ξαφνικών αιτιών που θα μπορούσαν να σας κάνουν να μην είσαστε ποτέ πραγματικά τελείως εφησυχασμένοι.
Παρ’ όλα αυτά ο Ιανουάριος, ο Ιούνιος αλλά και το φθινόπωρο του 2019 δείχνουν πιο ευνοϊκές εποχές για σας τόσο για τα συναισθηματικά όσο και για τα αλλά θέματα που μπορούν να σας ανεβάσουν.
Οικονομικά ο καλύτερος μήνας για εσάς δείχνει να είναι ο Ιούλιος.

Καρκίνος
Είναι πολλοί οι Καρκίνοι που στην διάρκεια αυτής της χρονιάς θα αντιμετωπίσουν πιέσεις οικογενειακού χώρου. Πολλοί είναι και αυτοί που θα νιώσουν να τους πνίγουν οι αυξημένες απαιτήσεις που έχουν από αυτούς δύσκολοι συνεργάτες, δύσκολοι σύντροφοι ή απαιτητικές συμφωνίες. Όμως οι περισσότεροι θα τα πάτε αρκετά καλά φέτος αν εξαιρέσουμε τους 15, 16, και 17 Ιουλίου γεννημένους, που διανύουν ένα διάστημα που βασικά απαγορεύει τα ριψοκίνδυνα τόσο σε οικονομικά όσο και σε αλλά θέματα, οι υπόλοιποι θα βρεθείτε μπροστά σε μια χρονιά που σας προσφέρει ανάπτυξη επαγγελματική και σταδιακή αλλά ουσιαστική βελτίωση των οικονομικών σας. Διανύετε ένα διάστημα που η γόνιμη φαντασία σας θα μπορεί να βρει τρόπους να γίνει πρακτική και δημιουργική ώστε να σας αποδώσει τα μέγιστα.
Ένα άλλο χαρακτηριστικό του 2019 είναι ότι στην διάρκεια του θα προσεταιρίζεστε πολύ πιο συχνά άτομα με πολύ ιδιαίτερες απόψεις ενώ κάποιοι θα θελήσετε να ενταχτείτε σε ομάδες ατόμων που έχουν ριζοσπαστικές φιλοσοφίες.
Η ευεργετική παρουσία του Δια στο μεγάλο μέρος της χρονιά στον χώρο του Τοξότη ανοίγει δρόμους επαγγελματικής επέκτασης για τους ανθρώπους του Καρκίνου και το 2019 θεωρείτε μια χρονιά και συγκομιδής για όσους προσπάθησαν πολύ και κουράστηκαν το 2018 αλλά και μια χρονιά που βοηθά περαιτέρω ανάπτυξη. Ακόμα είναι μια χρονιά που βοηθά αλλά σας δίνει και αιτίες να ασχοληθείτε περισσότερο ουσιαστικά με θέματα που αφορούν την φυσική σας κατάσταση και την υγεία σας. Στην διάρκεια αυτού του χρόνου κάποιοι μπορείτε να κάνετε πετυχημένες παρεμβάσεις σε αυτό τον τομέα.
Ωστόσο, όλα αυτά δεν σημαίνουν ότι δεν είσαστε μπροστά σε μια εξαιρετικά απαιτητική χρονιά. Κάθε προσπάθεια ανάπτυξης συνεπάγετε περισσότερη δουλειά και περισσότερη κούραση για εσάς. Μικρά διαστήματα που μπορούν να σας ξεκουράσουν και να σας δώσουν χαρές, συναισθηματικές απολαβές, είτε γενικά πιο πολύ χρόνο για ό,τι αγαπάτε, είναι την περίοδο του Πάσχα, τον Ιούλιο, και τον Οκτώβριο μήνα. Σε οικονομικά θέματα δύσκολα η εύκολα θα βρίσκετε άκρες αλλά πιο αποδοτικός θεωρείτε ο Ιανουάριος, ο Μάιος, και ο Νοέμβριος μήνας.

Λέων
Η φετινή χρονιά είναι εξαιρετικά δυνατή για τους ανθρώπους του Λέοντα. Είστε από αυτούς που ευνοείστε ίσως περισσότερο από όλους τους άλλους από την θετική διέλευση του Δια μέσα από τον χώρο της κυριαρχίας του, τον Τοξότη. Το 2019 είναι μια παραγωγική και γόνιμη χρονιά για τους Λέοντες και με την στενή αλλά και με την πλατιά έννοια της γονιμότητας. Είναι μια χρονιά που δείχνει ότι ο τροχός γυρίζει ξανά πάνω σας και η τύχη μπορεί να σας χαμογελάσει μέσα από μια πρόταση, ευκαιρία, που να έχει την δύναμη να σας ξαναβάλει σε ένα παιγνίδι από το οποίο είχατε βγει, να σας ξαναδώσει μια δύναμη που είχατε χάσει, να σας ξανακαθίσει με λίγα λόγια, στον χρόνο σας, ακόμα και εσάς που τα τελευταία χρονιά νιώθατε σαν έκπτωτοι μονάρχες.
Όμως, είναι και μια αρκετά ανατρεπτική χρονιά για εσάς των πρώτων έξι ημερών του ζωδίου και αν όχι για όλους, για εσάς των πρώτων έξι ημερών που δεν κατάλαβαν, που δεν είδαν, που δεν εκμεταλλεύτηκαν σωστά το τελευταίο δίμηνο του 2018 που τους πρόσφερε μια ευκαιρία, μια πρόταση, ένα άνοιγμα που θα μπορούσε να προκαλέσει λύση πολλών προβλημάτων.
Το ότι είναι χρονιά εύνοιας και ανάπτυξης για τους Λέοντες δεν σημαίνει ότι είναι και εύκολη χρονιά, κυρίως σε ό,τι αφορά τον επαγγελματικό τους χώρο. Εκεί μπορεί να έχετε τις ευκαιρίες αλλά η παρουσία του Κρόνου στον Αιγόκερω απαιτεί να κουραστείτε πολύ για να σταθεροποιήσετε, να ισχυροποιήσετε τις θέσεις σας. Ακόμα, μετά το ταρακούνημα υγείας που έφερε στην ζωή σας η περίοδος 2013-2014 ίσως και αρχές 2015, έχει αφήσει σε πολλούς ευαίσθητα κομμάτια, εύθραυστα τα οποία δεν πρέπει να τα παραμελούν. Εργασία και υγεία λοιπόν χρειάζονται προσοχή και αυτή την χρονιά.
Αν και όλη η χρονιά σας ευνοεί συναισθηματικά, φέρνει στους μεγαλύτερους χαρές από τα παιδιά τους και στους νεότερους κάτι που μπορεί να υπάρχει και να σοβαρέψει η κάτι το οποίο μπορεί να έλθει και να δέσει, εξαιρετικά θετικά διαστήματα για τέτοιας μορφής θέματα θεωρείτε ο Ιανουάριος, την περίοδο της άνοιξης, Απρίλης-Μάης, και την περίοδο του Αύγουστου που παραδοσιακά σας πάει καλά. Όπως τέλος ο Νοέμβριος ο όποιος δείχνει εξαιρετικός μήνας για εσάς.
Το ότι θα έχετε προσωπική ανάπτυξη δεν σημαίνει ότι αυτή η χρονιά μπορεί να θεωρηθεί εξαιρετικά πλούσια όσο αφορά τις απολαβές. Αν πράξετε σωστά, η εποχή που θα αρχίσετε να εισπράττετε τα κέρδη από τους στόχους σας δεν μπορεί να είναι νωρίτερα από τον Δεκέμβριο του 2019. Μέχρι τότε μικρά διαστήματα εύνοιας στα οικονομικά σας μπορεί να φέρει ο Μάιος και ο Ιούνιος όπως και ο Σεπτέμβριος.

Παρθένος
Κάθε χρονιά έρχεται για να καλύψει ένα αίτημα της ζωής σας όμως την ίδια στιγμή κάθε χρονιά ανοίγει και ένα προβληματικό μέτωπο σε ένα άλλο τομέα. Αυτή η χρονιά σε γενικές γραμμές θεωρείτε αρκετά ουδέτερη για εσάς. Αν κάτι θετικό έχει να σας δώσει, είναι συνδεδεμένο με τον χώρο που ζείτε, το σπίτι σας, την σχέση σας με το οικογενειακό σας περιβάλλον, την είσοδο ή την μόνιμη εγκατάσταση ενός ανθρώπου που αλλάζει προς το καλύτερο και ευχάριστα τα οικογενειακά σας δεδομένα, αλλά και την σύμπραξη, την συμπαράσταση — ηθική ή υλική – των δικών σας ανθρώπων που δείχνουν διατεθειμένοι να στηρίξουν όπως και όποτε μπορούν την ζωή σας αυτό το διάστημα.
Όμως, αυτή η χρονιά, ερωτικά τουλάχιστον, δεν δείχνει να βοηθά και πολύ τους ανθρώπους της Παρθένου. Όσοι βρίσκονται σε σχέση θα προβληματιστούν αρκετά από τον τρόπο με τον οποίοι κοιτάνε το αύριο οι σύντροφοι τους, και όσοι είναι μόνοι τους δύσκολα θα βρουν κάτι το οποίο να μπορεί να καλύψει τις βασικές τους απαιτήσεις. Μακρόχρονες σχέσεις θα δείξουν σημάδια κόπωσης ενώ τα θέματα που αφορούν τα παιδιά σας, όσοι έχετε, θα αποτελούν μόνιμη αιτία προβληματισμού για εσάς αυτή την χρονιά. Αυξημένες τάσεις φυγής θα έχετε οι 7. 8. 9 και 10/9 γεννημένοι, ενώ οι γεννημένοι τις πρώτες έξι μέρες του ζωδίου θα αποκτήσετε μια πιο εκκεντρική για τα πράγματα άποψη και κάποιοι από εσάς θα μπορούσατε να κάνετε μια μεγάλη επαγγελματική αλλαγή που να συνεπάγετε και μια αλλαγή χώρου διαμονής προκειμένου να ακολουθήσετε τις φιλοδοξίες σας.
Το κλίμα στην ζωή σας αλλάζει στα τέλη αυτής της χρονιάς περνώντας ο Δίας στον χώρο του Αιγόκερω θα ξεκινήσει τον Δεκέμβρη μια περίοδο που θα ευνοήσει πια τα θέματα των σχέσεων, των ερώτων, αλλά και την καλυτέρευση των επαφών που έχετε με τα παιδιά σας οι μεγαλύτεροι.
Οικονομικά η χρονιά θεωρείτε ουδέτερη που σημαίνει ότι δεν μεταβάλλει ουσιαστικά τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί και τρέχων στην ζωή σας και κατά την διάρκεια του 2018. Το ίδιο μπορεί να αφορά και τους τομείς των κοινωνικών/φιλικών σχέσεων σας.
Τα πιο χαρούμενα διαστήματα του 2019 για εσάς είναι η περίοδος της Άνοιξης, το διάστημα από τα τέλη του Αύγουστου μέχρι τα μέσα του Σεπτεμβρίου, που δείχνει να είναι και το πιο καλό διάστημα να διαλέξετε για διακοπές, και ο Δεκέμβριος μήνας. Οικονομικά πιο αποδοτικοί μήνες θεωρούνται ο Μάρτιος, ο Ιούνιος και ο Σεπτέμβριος.

Ζυγός
Όσο θα βρίσκεται ο Κρόνος μέσα στον χώρο του Αιγόκερω, δηλαδή για φέτος και για ένα κομμάτι του 2020, τόσο θα σας προβληματίζουν κυρίως εσάς του β’10ημέρου οικογενειακά θέματα είτε αυτά αφορούν αντιθέσεις που μπορεί να έχετε με δικούς σας είτε άλλης μορφής σπιτίσια προβλήματα τα οποία θα σας αγχώνουν.
Μέχρι τις αρχές του Μαρτίου που ο Ουρανός θα περάσει στον Ταύρο, θα καταφέρει να φέρει ουσιαστικά, ανατρεπτικά κτυπήματα και τελικά ξεκαθαρίσματα σε μπερδεμένες σχέσεις και συνεργασίες της ζωής των γεννημένων στις 2 τελευταίες μέρες του ζωδίου. Κάποιοι γεννημένοι 16,17 και 18/10 θα διανύσετε μια χρονιά που δεν σας επιτρέπει λάθη ούτε αμέλειες γι’ αυτό σε ότι κάνετε θα πρέπει να κινείστε πολύ προσεκτικά.
Όλοι οι Ζυγοί έρχεστε από ένα καλό κυρίως για τα οικονομικά σας 2018. Όσοι εκμεταλλευτήκατε τις επαγγελματο-οικονομικές ευκαιρίες της περασμένης χρονιάς δεν δείχνετε να αντιμετωπίζετε κάποιο επαγγελματικό ή οικονομικό πρόβλημα ούτε και αυτή την χρονιάς, αρκεί να είσαστε σαφείς στις συμφωνίες σας και εντάξει στις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει.
Συναισθηματικά, με εξαίρεση τους 16. 17 και 18/10 γεννημένους, η χρονιάς δεν δείχνει κακή για εσάς. Άλλωστε για τους περισσότερους η φυσική σας κοινωνικότητα κρατάει ανοικτές τις πόρτες των γνωριμιών και των ευκαιριών. Αν όμως πρέπει να διαλέξουμε κάποιους μήνες που συναισθηματικά δείχνουν περισσότεροι ευνοϊκοί για εσάς, αυτοί είναι ο Μάρτιος, ο Ιούνιος, και ο Σεπτέμβριος. Ενώ οικονομικά ένα κάτι παραπάνω μπορείτε να περιμένετε τον Απρίλιο, τον Ιούλιο, και τον Οκτώβριο.

Σκορπιός
Μια ακόμα εξαιρετική χρονιά δείχνει να είναι το 2019 για τους Σκορπιούς. Οι πολλοί που εκμεταλλευτήκατε την ανάπτυξη που σας προσέφερε το 2018, ήδη από τον περασμένο Νοέμβριο έχετε αρχίσει να βλέπετε τα αποτελέσματα των θετικών σας ανοιγμάτων και σε οικονομικό επίπεδο και σε ότι αφορά την προσωπική σας προβολή.
Ακόμα όμως και εσείς που δεν κάνατε κάτι ιδιαίτερο, δεν προσπαθήσατε για κάτι, δεν είπατε ναι σε καμία σημαντική πρόταση το 2018, η νέα χρονιάς σας δίνει τρόπους και λύσεις ώστε να έχετε αυτά που χρειάζεστε για να καλύπτετε όχι μόνο τις ανάγκες σας αλλά και κάτι περισσότερους.
Οι πιο μεθοδικοί, εργατικοί Σκορπιοί είναι μπροστά σε μια χρονιά που δεν τους αποκλείει ακόμα και την πιθανότητα να έχουν στην διάρκεια της ένα σημαντικό υλικό απόκτημα. Από τον Μάρτιο και μετά που ο Ουρανός θα περάσει στον Ταύρο, θα επαναφέρει διασπαστικές τάσεις ή αιτίες αναταραχής, από αυτές που ήδη έχετε πάρει κάποια γεύση από πέρσι εσείς των πρώτων ημερών.
Πράγματι οι από 23 έως και 28/10 γεννημένοι, στην διάρκεια του 2019 θα έχετε αιτίες αλλαγών και ανατροπών που θα έχουν τον χαρακτήρα του ξαφνικού και του απρόσμενου και θα μπορούσαν να αφορούν πολλούς τομείς της ζωής σας και συντροφικούς και οικογενειακούς και σε ότι αφορά την καριέρα σας.
Όπως και πέρσι έτσι και φέτος, η παρουσία του Κρόνου μα και του Πλούτωνα στον χώρο του Αιγόκερω, δίνει τις δυσκολίες του σε ότι αφορά και θέματα μετακινήσεων, και θέματα διαφωνιών με άτομα του δευτέρου συγγενικού σας χώρου και μια καθόλου διπλωματική λειτουργία από την μεριά σας όταν κάτι δεν τρέχει όπως το θέλετε, δεν γίνετε όπως το περιμένετε.
Ακόμα, τα θέματα των μετακινήσεων σας, πρέπει να είναι πιο προσεκτικά στην διάρκεια του 2019. Οι 7 έως 10/11 γεννημένοι θα έχετε μια πολύ θετική χρονιά που μπορείτε να σας βοηθήσει να προσεγγίσετε ένα εξαιρετικά φιλόδοξο σας σχέδιο ή να σας δημιουργήσει εμπνεύσεις που να μπορούν να σας κάνουν να ξεχωρίζετε.
Συναισθηματικά η χρονιά δείχνει αρκετά καλή για τους Σκορπιούς και αν πρέπει να διακρίνουμε περιόδους που δείχνουν πιο ευνοϊκές για εσάς είτε για να αναθερμάνετε σχέσεις είτε για να δημιουργήσετε εάν τύχει κάποιοι και δεν έχετε, είτε γενικά για να έρθετε κοντά σε ότι αγαπάτε, είναι η περίοδος της άνοιξης, Μάρτης-Άπτιλης, Ο Ιούλιος, και ο Οκτώβριος. Οικονομικά που όπως είπαμε γενικά ευνοήστε, ακόμα καλύτερα για σας μπορούν να είναι τα πράγματα τον Απρίλιο και τον Μάιο, τον Ιούλιο μέχρι τις αρχές του Αυγούστου, αλλά και τον Νοέμβριο.

Τοξότης
Η δημιουργική ανάπτυξη που σας προσφέρει η παρουσία του Δια το δικό σας ζώδιο είναι το πιο σημαντικό και το πιο ευχάριστο του 2019. Είσαστε μπροστά σε μια χρονιά που σας βοήθα να μάθετε ή να εκσυγχρονίσετε τις γνώσεις σας χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι η ανάπτυξη που προσφέρει ο Δίας μπορεί να μεταφραστεί και σε οικονομικό κέρδος. Δείτε το 2019 σαν μια χρονιά σποράς, μια χρονιά που σπέρνετε σοδιά την οποία μόνο από τον Δεκέμβριο και μετά θα αρχίσει να σας αποδίδει καρπούς. Άλλωστε ο Κρόνος εξακολουθώντας την αργή πορεία του μέσα στον χώρο του Αιγόκερω συνεχίζει να κρατά αυξημένα τα πάγια σας έξοδα έχοντας την τάση να σας προσθέσει κι’ αλλά, και μαζί με αυτά να αυξήσει την έμφυτη οικονομική ανασφάλεια που σας διακρίνει.
Από την άλλη, οι τάσεις φυγής ή η ανάγκη μιας φυγής από τον χώρο που ζείτε, είναι αισθητή και αυτή την χρονιά. Επαγγελματικά ανατρεπτικός ο Ουρανός από τις αρχές του Μαρτίου και μετά που εγκαθίσταται στον χώρο του Ταύρου για πολύ καιρό, σας ζητά να κάνετε περισσότερα πράγματα στα επαγγελματικά σας που δείχνουν να απειλούνται αν εξακολουθήσετε να κινείστε με τους χαλαρούς ρυθμούς που κινηθήκατε και το 2018.
Εξαιρετικά ευαίσθητο το νευρικό σας σύστημα κάνει απρόσεκτο τον λόγο και την κίνηση σας και εσάς ευερέθιστους και επιθετικούς ακόμα και για ασήμαντη αιτία. Πολλοί λένε ότι το να έχεις τον Δια στο ζώδιο σου είναι τύχη. Αυτό είναι ψέμα. Ο Δίας έχεις την δύναμη να σπρώχνει, να επιταχύνει εξελίξεις. Και φυσικά αν κάποιος βρίσκετε σε ανοδική πορεία μπορεί με την δύναμη του να τον πάει ακόμα πιο ψηλά. Αν όμως κάποιος ακολουθεί αρνητική πορεία ο ίδιος αυτός Δίας μπορεί να κάνει πιο γρήγορη την κάθοδο του.
Αυτό που σίγουρα μπορείτε να κάνετε καλά αυτή την χρονιά είναι να συνειδητοποιήσετε ότι μέσα από την δύναμη που σας προσφέρουν σημαντικές συμμαχίες, συνεργασίες, ή ακόμα και γάμοι σε κάποιες περιπτώσεις, μπορείτε να είστε περισσότερο ασφαλής απ’ ότι αν αποφασίσετε να κινηθείτε μόνοι.
Το ξεκίνημα της χρονιάς σας βρίσκει αποφασιστικούς και με θέληση να αλλάξετε δυναμικά λειτουργίες σε όλους τους τομείς. Δύσκολα ή εύκολα η περίοδος της Άνοιξης σας δίνει κάποιες προσωπικές επιβεβαιώσεις αλλά και συναισθηματικές χάρες, όπως και το διάστημα του Αυγούστου που παραδοσιακά σας ευνοεί και σας βοηθά να νιώσετε καλά και ευχαριστημένοι σε όλους τους τομείς.
Ένας ακόμα από τους τυχερούς μήνες του 2019 θα είναι ο Νοέμβριος που πιθανά πολλοί από εσάς θα είστε ικανοποιημένοι με τον εαυτό σας και με όσα θα καταφέρετε φέτος μέχρι τα γενέθλια σας.

Αιγόκερως
Όπως ήδη έχετε αντιληφθεί, κυρίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου που έχετε εισπράξει πλέον την εμπειρία της παρουσίας του Κρόνου στην ζωή σας, και όπως θα καταλάβετε οι υπόλοιποι φέτος, ο Κρόνος που τόσο πολύ όλοι φοβούνται, στην δικιά σας περίπτωση δεν είναι παρά αιτίες για να αναλάβετε περισσότερες μα δημιουργικές ευθύνες. Είναι μια αιτία που σοβαρεύει την ζωή σας και σας κάνει να βλέπετε και να αντιμετωπίζετε με πιο ρεαλιστικό και ώριμο τρόπο καταστάσεις. Μπορεί να σας στερεί τον αυθορμητισμό και να μην σας αφήνει να χαρείτε τελείως ανέμελα τις στιγμές της χαράς σας αλλά από την άλλη σας κτίζει μια ισχυρή προσωπικότητα πάνω στην οποία οι άλλοι νιώθουν ότι μπορούν να βασίζονται.
Τα δύσκολα της χρονιάς αφορούν τους γεννημένους 13, 14, και 15 Ιανουαρίου που θα βρεθούν απέναντι σε μια χρονιάς η οποία δεν τους επιτρέπει λάθη ενώ μπορεί και να τους δώσει κάποιες όχι ευχάριστες διαπιστώσεις ή κάποια δύσκολα γεγονότα που ωστόσο δεν είναι στο χέρι τους να αποφύγουν.
Το καλό κομμάτι της χρονιάς αφορά την παρουσία του Δια στον Τοξότη που όχι μόνο μπορεί και σας κάνει περισσότερο φιλοσοφημένους, πιο σοφούς αλλά και σας προτρέπει να κάνετε σκέψεις πάνω σε έννοιες που ποτέ ως χθες δεν είχατε καταπιαστεί μαζί τους. Τα υπαρξιακά σας, το τι πραγματικά θέλετε από αυτή την ζωή, το τι τελικά έχει αξία και τι όχι, είναι οι απαντήσεις που θα σας δώσει το εξαιρετικό πέρασμα του Δια από τον δωδέκατο φυσικό σας οίκο έτσι ώστε να έχετε στα τέλη του 2019 ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης με συγκεκριμένους στόχους και τους τρόπους που πρέπει να ακολουθήσετε για να τους πετύχετε.
Αυτό που δεν πρέπει να κάνετε φέτος είναι να δίνετε βάσεις σε προτάσεις και προτροπές ανθρώπων για συνεργασίες και ανοίγματα. Προτιμήστε τις μοναχικές σας πορείες που δείχνουν πιο σίγουρες τώρα. Αυτή η χρονιάς θα δείξει στους Αιγόκερους, με ένα ρεαλιστικό τρόπο, ποιος είναι ο κάθε ένας από αυτούς που υπάρχουν στην ζωή τους και τι ρόλο παίζει πραγματικά.
Οι συνεργασίες, όπως και οι γάμοι σας, περνούν μία περίοδο αμφισβήτησης και κρίσης και η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο θα δώσει σε πολλούς από εσάς την τάση να ανεξαρτητοποιήσουν την ζωή τους από άγονες δεσμεύσεις. Αυτή η χρονιάς βοηθά τους Αιγόκερους να κάνουν αυτό που χρειάζεται για να είναι οι ίδιοι καλά με τον εαυτό τους, ακόμα και αν οι αποφάσεις τους δείχνουν σκληρές για τους άλλους.
Οικονομικά η χρονιά δεν δείχνει να μεταβάλλει τα στοιχεία του 2018 με εξαίρεση τους γεννημένους 13, 14 και 15 Ιανουαρίου που πρέπει να είναι προσεκτικοί και σε αυτόν τον τομέα. Τα πιο καλά διαστήματα σε ότι αφορά συναισθηματικά θέματα είναι για εσάς ο Φεβρουάριος, ο Μάιος και το διαστήματα από τα μέσα του Αυγούστου μέχρι τα μέσα του Σεπτεμβρίου.

Υδροχόος
Όσο ο Κρόνος κινείτε στον χώρο του Αιγόκερω θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν αιτίες που μπορούν να σας στεναχωρούν και να σας ρίχνουν ψυχολογικά. Το αρνητικό για εσάς πέρασμα του Ουρανού στον χώρο του Ταύρου από τις αρχές Μαρτίου, θα ολοκληρώσει ανατρεπτικές αλλαγές που έχουν δρομολογηθεί από το 2018 στους γεννημένους τις 2 πρώτες μέρες του ζωδίου, θα φέρει μια αναστάτωση στους από τις 23 έως 26 Ιανουαρίου γεννημένους, που με κάποιο τρόπο είναι συνδεδεμένη με τον χώρο που ζείτε, το σπίτι σας δηλαδή, ή με την οικογένεια γενικά. Κάποιοι Υδροχόοι των πρώτων ημερών θα μπορούσε να υπάρχει αιτία να ξεσπιτωθούν κατά μια έννοια αυτή την χρονιά αι αυτό δεν είναι ευχάριστο.
Όμως, εσείς των πρώτων έξι ημερών αποτελείτε την εξαίρεση καθώς για τους πολλούς, τους υπόλοιπους, αυτή η χρονιά δεν δείχνει αρνητική. Ο κόσμος είναι πολύ θετικός απέναντι σας και μέσα στις τάξεις των φίλων, νέων και παλιών, μπορείτε να βρείτε και χαρά και στήριξη όπου και όταν χρειάζεται. Όλα αυτά συντελούν στο να έχετε μια εξαιρετικά κοινωνική και γεμάτη χρονιά που δεν θα σας αφήσει ούτε να πλήξετε ούτε να νιώσετε μόνοι.
Στον οικονομικό τομέα, που λίγοι μόνοι διαχειρίζεστε σωστά, για άλλη μια χρονιά οι περισσότεροι θα βρίσκετε τον τρόπο να έχετε αυτά που χρειάζεστε είτε από δική σας προσπάθεια είτε από την στήριξη που εξακολουθούν να σας προσφέρουν άτομα που πάντα σας στηρίζουν.
Αυτό που χρειάζεται να κάνετε από την μεριά σας είναι να προστατεύεστε τον ψυχισμό σας από τις συχνές αιτίες ψυχολογικών μεταπτώσεων που θα σας δίνουν γεγονότα εξελίξεις ή συμπεριφορές στην διάρκεια της χρονιάς. Συναισθηματικά με δεδομένη την αυξημένη σας κοινωνικότητα, οι περισσότεροι θα έχετε και την επιβεβαίωση και τις ευκαιρίες που χρειάζεστε αυτή την χρονιά.
Πιο καλά διαστήματα για εσάς ο Μάρτιος, ο Ιούνιος και ο Σεπτέμβριος που μπορούν να σας δώσουν κάτι παραπάνω σαν συναισθηματικό ή και υλικό κέρδος.

Ιχθείς
Όσοι εκμεταλλευτήκατε σωστά τις ευκαιρίες και τα ανοίγματα του 2018, τολμήσατε αλλαγές και ανοίγματα, είσαστε μπροστά σε μια χρονιά που μπορείτε να δείτε μια άνοδο και μια καθιέρωση με θετικό αντίκτυπο και στα οικονομικά σας. Όσοι, όμως, χάσατε το τρένο των ευκαιριών του 2018, θα έχετε μια αρκετά δύσκολη χρονιά. Οι κινήσεις σας θα είναι αρκετά σπασμωδικές, η ανάγκη σας να ξεφύγετε από τα αδιέξοδα, θα σας κάνουν να διαλέγετε τους δρόμους της φυγής και να εγκαταλείπετε τις όποιες προσπάθειες. Όμως και στην περίπτωση που έχετε πετύχει πολλά και στην περίπτωση που τα κάνατε όλα λάθος, αυτή την χρονιά θα νιώσετε ότι είστε αρκετά μόνοι. Στην πρώτη περίπτωση οι υποτιθέμενοι φίλοι σας δεν θα δείχνουν να χαίρονται με την άνοδο σας. Στην περίπτωση που δεν τα έχετε καταφέρει καλά, άνθρωποι που καιρό ή ακόμα και χρόνια στηρίζατε θα σας γυρίσουν την πλάτη.
Το 2019 είναι μια χρονιά που κρίνει σχέσεις και φιλίες και ο τελικός απολογισμός δεν μπορεί να είναι τόσο ευχάριστος για εσάς, αφού από τον κόσμο των πολλών γνωστών και φίλων μόνοι λίγοι θα δείξουν ότι αξίζουν να έχουν μια θέση στην καρδιά σας.
Ο τομέας των προσωπικών-συναισθηματικών σας σχέσεων, βάλλεται αρκετά αυτή την χρονιά. Τέσσερις από τις πέντε εκλείψεις της χρονιάς σημαδεύουν τις συναισθηματικές σας σχέσεις, όχι μόνοι αυτές που αφορούν τις ερωτικές, αλλά και αυτές που αφορούν άλλες σχέσεις αγάπης, όπως αυτές που έχετε με τα παιδία σας, με αδέλφια σας, κλπ.
Ακόμα, φέτος είναι μια χρονιά που θα μπορούσε ένας άνθρωπος κοντινός σας να αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα που να σας στενοχωρήσει αρκετά αλλά και που να μην μπορείτε να κάνετε τίποτα για αυτό.
Οι 5, 6, 7 και 8 Μαρτίου γεννημένοι θα έχετε ωστόσο και την έμπνευση και την δημιουργική φαντασία που χρειάζεται για να ξεγλιστρήσετε από τα δύσκολα αλλά και για να πετύχετε περισσότερα σε όλους τους τομείς.
Τα πιο καλά για τα συναισθηματικά σας θέματα διαστήματα αφορούν την περίοδο του Απρίλιου, τον Ιούλιο και τον Οκτώβριο μήνα.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *