Αστρολογικές προβλέψεις για το μήνα Ιούνιο

Αστρολογικές προβλέψεις για το μήνα Ιούνιο

Αστρολογικές προβλέψεις για το μήνα Ιούνιο

Κριός
Στις 4/6 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 4ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, αρχίζεις να γίνεσαι πιο εσωστρεφής και να τείνεις στην ενδοσκόπηση. Με τον κυβερνήτη σου (Άρη) στο ζώδιο του Καρκίνου και στο ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, αφιερώνεις αρκετό χρόνο και αρκετή ενέργεια σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Δεν αποκλείονται και κάποιες συγκρούσεις με τα μέλη της οικογένειάς σου. Στις 9/6 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων και, έτσι, σου γεννιέται η επιθυμία να πραγματοποιήσεις μια εκδρομή ή ένα κοντινό ταξίδι. Στις 21/6 το πέρασμα του Ηλίου στον Καρκίνο και στον 4ο ηλιακό σου οίκο σε κάνει ακόμα πιο εσωστρεφή, ενώ η ανάδρομη κίνηση του Ποσειδώνα στον 12ο ηλιακό σου οίκο φέρνει στην επιφάνεια φοβίες και ανασφάλειες που σχετίζονται με το παρελθόν σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  
Στις 3/6 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων και στον 3ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις τους επικοινωνιακούς σου μηχανισμούς και να κάνεις μια νέα αρχή στη σχέση σου με αδέλφια (αν υπάρχουν) ή άλλους μακρινούς συγγενείς, πχ θείες, θείους, ξαδέλφια κτλ. Στις 17 η Πανσέληνος στον Τοξότη και στον 9ο ηλιακό σου οίκο μπορεί να προκαλέσει την αναβολή ή την ακύρωση κάποιου ταξιδιού στο εξωτερικό το οποίο προγραμμάτιζες εδώ και καιρό. Επιπρόσθετα, είναι πιθανό να φέρει ξαφνικά προβλήματα τα οποία θα αφορούν στις σπουδές σου ή σε κάποιο εκπαιδευτικό σεμινάριο που προτίθεσαι να παρακολουθήσεις. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ 
Γενικά, ο κυβερνήτης σου (Άρης) στον Καρκίνο και στον 4ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα μπορεί να σου φέρει ορισμένες αντιπαραθέσεις με ανθρώπους από το εργασιακό σου περιβάλλον που κατέχουν θέσεις κύρους και εξουσίας (πχ προϊστάμενους, γενικούς διευθυντές και άλλα διοικητικά στελέχη) λόγω της βεβαρημένης ψυχολογίας σου (ως αποτέλεσμα κάποιων εντάσεων που κατά διαστήματα βιώνεις στο σπίτι). Παρ’ όλα αυτά, με την Αφροδίτη στον Ταύρο μέχρι τις 9 διαπραγματεύεσαι με τον εργοδότη σου το ενδεχόμενο μισθολογικής αύξησης και τελικά κατορθώνεις να αυξήσεις τις καθαρές αποδοχές σου. Μάλιστα, γύρω στις 3 του μήνα μπορεί να διεκδικήσεις δυναμικά και, εν τέλει, να λάβεις κάποιο χρωστούμενο μπόνους υψηλής παραγωγικότητας. Από τις 9/6 κι ύστερα, με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων και στον 3ο ηλιακό σου οίκο, έρχονται στο προσκήνιο οι διπλωματικές σου ικανότητες, πράγμα που σου δίνει τη δυνατότητα να ανελιχθείς σε επαγγελματικό επίπεδο, βελτιώνοντας τις σχέσεις σου και την επικοινωνία σου τόσο με τους συναδέλφους σου όσο και με τα αφεντικά σου. Η ανάδρομη κίνηση του Ποσειδώνα από τις 21 του μήνα μπορεί να προκαλέσει εργασιακά παρασκήνια και ίντριγκες, γι’ αυτό καλείσαι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και να μείνεις αμέτοχος. Τέλος, στις 27/6 το πέρασμα του Ερμή στον Λέοντα και στον 5ο ηλιακό σου οίκο σε κάνει ευρηματικό, δημιουργικό και αποφασιστικό, με αποτέλεσμα να εισπράξεις κομπλιμέντα και θετικά σχόλια για τον τρόπο με τον οποίο δουλεύεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη στον Ταύρο μέχρι τις 9/6 σε κάνει κτητικό και σε ωθεί σε ηδονές και απολαύσεις. Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους και στον 3ο ηλιακό σου οίκο από τις 9 του μήνα σου γεννιέται η επιθυμία να φλερτάρεις ή να βελτιώσεις την επικοινωνία σου με το ταίρι σου (σε περίπτωση που είσαι δεσμευμένος). Στις 23 σου δημιουργείται η ανάγκη να βρεις ένα ταίρι με το οποίο θα νιώθεις συνδεδεμένος σε πνευματικό επίπεδο, ενώ γύρω στις 24 υπάρχει κίνδυνος να βιώσεις παρασκήνιο στην ερωτική σου ζωή ή να εμπλακείς σε κάποια κρυφή ή παράνομη σχέση.

 

Ταύρος
Στις 4/6 ο Ερμής εισέρχεται στον Καρκίνο και στον 3ο ηλιακό σου οίκο και, ως εκ τούτου, γίνεσαι πιο επικοινωνιακός, ευρηματικός και ευέλικτος. Με τον Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 3ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα αφιερώνεις αρκετό χρόνο και αρκετή ενέργεια στην κοινωνική σου ζωή καθώς και στις μετακινήσεις σου. Με την Αφροδίτη (που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου) στο ζώδιο των Διδύμων και στον 2ο ηλιακό σου οίκο από τις 9 του μήνα το ενδιαφέρον σου μοιάζει επικεντρωμένο στα οικονομικά σου ζητήματα καθώς και στην αυτοαξιολόγησή σου. Στις 21/6 ο Ποσειδώνας γυρίζει ανάδρομος. Ως εκ τούτου, αρχίζεις να αισθάνεσαι ότι χάνεις την προσωπική σου ταυτότητα μέσα στις διάφορες κοινωνικές ομάδες και ότι τα διάφορα φιλικά σου πρόσωπα δεν σε καταλαβαίνουν. Ταυτόχρονα, με το πέρασμα του Ηλίου στο ζώδιο του Καρκίνου (Θερινό Ηλιοστάσιο) την ίδια ημερομηνία σου δημιουργείται η ανάγκη να συλλέξεις πληροφορίες, να μελετήσεις νέα γνωστικά αντικείμενα και να πραγματοποιήσεις εκδρομές και κοντινά ταξίδια.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  

Στις 3 η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων και στον 2ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την ανάγκη να αναθεωρήσεις το σύστημα των αξιών σου και να αλλάξεις τον τρόπο κατά τον οποίο διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου ζητήματα. Στις 17 η Πανσέληνος στον Τοξότη και στον 8ο ηλιακό σου οίκο διαταράσσει την ψυχική σου ισορροπία. Συν τοις άλλοις, φέρνει στο προσκήνιο ληξιπρόθεσμες οφειλές σου προς Δημόσιους Οργανισμούς (πχ Φορολογική Διοίκηση, Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης κτλ) ή Τραπεζικά Ιδρύματα, τις οποίες προσπαθείς να ρυθμίσεις. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ 
Με τον Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα εντυπωσιάζεις τους συναδέλφους σου με το κοφτερό μυαλό σου, την ευστροφία σου και την επινοητικότητά σου. Ωστόσο, θα πρέπει να αποφύγεις τυχόν παρορμητισμούς ή βιασύνες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε εργασιακά λάθη. Γύρω στις 3 του μήνα μπορεί να βρεις δεύτερη δουλειά ημιαπασχόλησης, η οποία αναμένεται να σε βοηθήσει να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Ο Ερμής στον Καρκίνο και στον 3ο ηλιακό σου οίκο από τις 4/6 σε κάνει πιο ευέλικτο και επικοινωνιακό, ενώ την ίδια στιγμή φέρνει στο προσκήνιο τις διπλωματικές σου ικανότητες. Ως εκ τούτου, δεν αποκλείεται να βγεις «αλώβητος» μέσα από μια δύσκολη κατάσταση εντός του κύριου εργασιακού σου χώρου. Από τις 9 του μήνα ο κυβερνήτης σου (Αφροδίτη) βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και στον 2ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, πρακτικά πια αρχίζεις να απολαμβάνεις υψηλότερες καθαρές αποδοχές, οι οποίες σου προσφέρουν υλική ασφάλεια και τονώνουν την αυτοεκτίμησή σου. Μάλιστα, αν επιδιώξεις να διαπραγματευτείς την πιθανότητα μισθολογικής αύξησης με το αφεντικό σου στην κύρια απασχόλησή σου, είναι πολύ πιθανό ότι θα τα καταφέρεις.  Ωστόσο, γύρω στις 21/6 (λόγω της αναδρομής του Ποσειδώνα στον 11ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη), μπορεί να κληθείς να εργαστείς στο πλαίσιο μιας ομάδας ατόμων με τα οποία είχες συνεργαστεί και στο παρελθόν και σου είχαν προκαλέσει προβλήματα και μπερδέματα. Γι’ αυτό, προσπάθησε να είσαι προσεκτικός, σαφής και ξεκάθαρος.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου ως τις 9 αυξάνει τη γοητεία σου και σε κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή στο αντίθετο φύλο. Η ανάδρομη κίνηση του Δία στον 8ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα σε βάζει στη διαδικασία να αναθεωρήσεις κάποιες απόψεις σου γύρω από το σεξ γενικά και να επαναπροσδιορίσεις έννοιες όπως η ηδονή και η απόλαυση. Στις 9/6 η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους και στον 2ο ηλιακό σου οίκο φέρνει στο προσκήνιο τη ζήλεια και την κτητικότητά σου. Καλείσαι, λοιπόν, να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, προκειμένου να αποφύγεις τυχόν συγκρούσεις με το ταίρι σου, το οποίο μπορεί να αισθανθεί πιεσμένο από τη συμπεριφορά σου.

 

Δίδυμοι
Μέχρι τις 4/6 ο κυβερνήτης σου (Ερμής) βρίσκεται στο ζώδιό σου. Έτσι, εμφανίζεσαι ιδιαίτερα ομιλητικός και πιο επικοινωνιακός από ποτέ. Ωστόσο, στις 4 του μήνα ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 2ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, οι σκέψεις και, γενικότερα, το ενδιαφέρον σου επικεντρώνονται στην οικονομική σου ζωή καθώς και σε θέματα που σχετίζονται με το ευρύτερο σύστημα των ηθικών αξιών και αρχών σου. Στις 9/6 το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σου φέρνει στην επιφάνεια τις έμφυτες διπλωματικές σου ικανότητες και αυξάνει τη δημοτικότητα και τη γοητεία σου. Στις 21 η αναδρομή του Ποσειδώνα, ο οποίος συνεχίζει να διελαύνει από το Ζενίθ του ηλιακού σου χάρτη, φέρνει ξανά στο προσκήνιο μία παρεξήγηση του παρελθόντος, η οποία μοιάζει να απειλεί τη δημόσια εικόνα σου. Έτσι, μπορεί να αισθανθείς στιγμιαία απογοήτευση. Τέλος, την ίδια ημερομηνία το Θερινό Ηλιοστάσιο σε βοηθάει να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου ζητήματα και να ανακτήσεις την αυτοεκτίμησή σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  
Στις 3/6 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις όλους τους τομείς της ζωής σου καθώς και την εξωτερική σου εμφάνιση. Τυχόν αλλαγές χτενίσματος, κόμμωσης ή ενδυματολογικού στυλ ευνοούνται. Στις 17 του μήνα η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη-Διδύμων δημιουργεί ξαφνικές εντάσεις στις στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις και σε κάνει να αισθάνεσαι «διχοτομημένος» μεταξύ του «εμείς» και του «εγώ». Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ 
Με τον Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 2ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα προσπαθείς με νύχια και με δόντια να βγάλεις όσο περισσότερα χρήματα μπορείς. Έτσι, μπαίνεις στη διαδικασία να κάνεις όσο περισσότερες δουλειές, πράγμα που σε κουράζει και σε εξοντώνει ενεργειακά. Ευτυχώς, ο κυβερνήτης σου (Ερμής) στον Καρκίνο από τις 4/6 σε βοηθάει να πετύχεις τις καλύτερες δυνατές οικονομικές συμφωνίες, χάρη στη διπλωματία σου και τις διαπραγματευτικές σου ικανότητες. Στις 9 του μήνα η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου αυξάνει τη δημοτικότητά σου εντός του εργασιακού σου χώρου και σου δίνει τη δυνατότητα να ανελιχθείς επαγγελματικά. Ωστόσο, γύρω στις 17 του μήνα βιώνεις προσωρινά προβλήματα και αναπάντεχα περιστατικά στις συνεργασίες σου, ενώ γύρω στις 21 μπορεί να παρερμηνεύσεις τις οδηγίες των ανωτέρων σου σε σχέση με κάποιο εργασιακό ζήτημα που βρίσκει τις «ρίζες» του στο παρελθόν, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια ασυνεννοησία άνευ προηγουμένου η οποία σε αναστατώνει και θέτει το επαγγελματικό σου κύρος σε στιγμιαίο κίνδυνο. Ευτυχώς, τα προαναφερθέντα προβλήματα επιλύονται γρήγορα και εύκολα χάρη στον «μεγάλο ευεργέτη» (Δία), ο οποίος συνεχίζει να διελαύνει σταθερά από τον 7ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη στον 12ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη ως τις 9/6 σε κάνει επιρρεπή σε κρυφές ή παράνομες ερωτικές σχέσεις. Από τις 9 του μήνα η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σου και, ως εκ τούτου, ενισχύεται ο προσωπικός σου μαγνητισμός και αυξάνονται οι κατακτήσεις σου. Ταυτόχρονα, έρχεται στην επιφάνεια η ανάγκη σου για συντροφικότητα καθώς και για μια υγιή και ισορροπημένη σχέση. Γύρω στις 17 καλείσαι να θέσεις υπό έλεγχο τον εγωισμό σου και την τάση σου να είσαι κυκλοθυμικός, προκειμένου να αποφύγεις τυχόν συγκρούσεις με τον σύντροφό σου.

 

Καρκίνος
Με τον Ερμή στους Διδύμους και στον 12ο ηλιακό σου οίκο από τις 4/6 τείνεις στην ενδοσκόπηση και στην αυτοανάλυση. Ωστόσο, στις 4 του μήνα ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σου. Ως εκ τούτου, γίνεσαι πιο ομιλητικός και επικοινωνιακός και, ταυτόχρονα, προσπαθείς να συλλέξεις πληροφορίες και να ικανοποιήσεις την πνευματική σου περιέργεια. Στις 9 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων αυξάνει τις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες και σου δημιουργεί την ανάγκη να εξερευνήσεις τα μυστήρια της ζωής και να μελετήσεις γνωστικά αντικείμενα που σχετίζονται με τη μεταφυσική. Στις 21/6 η είσοδος του Ηλίου στο ζώδιό σου φέρνει στο προσκήνιο τις ηγετικές σου ικανότητες, σε κάνει πιο αποφασιστικό και σου δίνει τη δυνατότητα να προβάλεις τον εαυτό σου και τα χαρίσματά σου. Ωστόσο, κατά την ίδια ημερομηνία ο Ποσειδώνας αρχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον 9ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, δυσκολεύεσαι να βάλεις σε τάξη κάποιο εκπαιδευτικό ζήτημα, το οποίο προσπαθείς εδώ και καιρό να ολοκληρώσεις.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  
Στις 3/6 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στους Διδύμους και στον 12ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την ανάγκη να εξερευνήσεις τον εσώτερο εαυτό σου και σε κάνει πιο δεκτικό στη μεταφυσική. Μπορεί, μάλιστα, να σου δημιουργήσει την επιθυμία να μελετήσεις την αόρατη διάσταση της πραγματικότητας ή ακόμη και να αυξήσει τις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες. Στις 17/6 η Πανσέληνος, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη και στον 6ο ηλιακό σου οίκο, μπορεί να θέσει στιγμιαία σε κίνδυνο την υγεία σου. Ως εκ τούτου, καλείσαι να δείξεις την απαιτούμενη προσοχή, προκειμένου να αποφύγεις τυχόν γρίπες ή κρυολογήματα. Επιπρόσθετα, μπορεί να αισθανθείς πιεσμένος από διάφορα πρακτικά ή γραφειοκρατικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής, τα οποία προσπαθείς να φέρεις εις πέρας. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ 
Ο Άρης στο ζώδιό σου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα σου χαρίζει τεράστια αποθέματα ενεργητικότητας, ζωτικότητας και αποφασιστικότητας, με αποτέλεσμα να είσαι σε γενικές γραμμές ένας ακούραστος «εργάτης» που διεκδικεί το καλύτερο για τα εργασιακό του μέλλον. Στις 4/6 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σου και, έτσι, έρχονται στο προσκήνιο το επικοινωνιακό σου χάρισμα και η διπλωματία σου, που σε βοηθούν να χειριστείς αποτελεσματικά διάφορα εργασιακά ζητήματα. Ωστόσο, γύρω στις 17 του μήνα καλείσαι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς ένα ξαφνικό περιστατικό εντός του εργασιακού σου περιβάλλοντος αναμένεται να σε αναστατώσει και να σε εκνευρίσει. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να «εισπράξεις» τα βέλη κάποιου συναδέλφου, ο οποίος θα στραφεί εναντίον σου και θα σε εκπλήξει δυσάρεστα. Ευτυχώς, ο Δίας, ο οποίος συνεχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον 6ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, σου παρέχει κάποιο είδος προστασίας σε ό,τι αφορά στην επαγγελματική σου ζωή και, ταυτόχρονα, σε βάζει στη διαδικασία να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου γύρω από έννοιες όπως η εργατικότητα, η οργάνωση και η αποδοτικότητα. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να σου φέρει εργασιακές ευκαιρίες και επαγγελματικές προτάσεις από παρελθοντικούς εργοδότες σου. Στις 21/6 το Θερινό Ηλιοστάσιο φέρνει στο προσκήνιο τις ηγετικές σου ικανότητες και σου δίνει τη δυνατότητα να προβάλεις έξυπνα τον εαυτό σου, προκειμένου να ανέβεις στη διοικητική ιεραρχία. Τέλος, στις 27 του μήνα το πέρασμα του Ερμή στον Λέοντα και στον 2ο ηλιακό σου οίκο σε «προικίζει» με την απαιτούμενη ευρηματικότητα προκειμένου να διεκδικήσεις μια αύξηση των καθαρών αποδοχών σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Ένας έρωτας του παρελθόντος μπορεί να εμφανιστεί ξανά στη ζωή σου, με τον Πλούτωνα να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον 7ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Ως τις 9 του μήνα επιδίδεσαι σε κοινωνικές απολαύσεις μαζί με το ταίρι σου. Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους από τις 9/6 αυξάνει τη ρομαντική σου διάθεση αλλά σου δημιουργεί ένα αίσθημα σύγχυσης ή/και μοναξιάς. Γύρω στις 24 ένα περιστατικό που σχετίζεται με την ερωτική σου ζωή σε απογοητεύει ιδιαίτερα.

 

Λέων
Στις 4/6 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 12ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, γίνεσαι πιο εσωστρεφής αλλά παράλληλα έρχεται στο προσκήνιο η διαίσθησή σου. Στις 9 του μήνα το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους και στον 11ο ηλιακό σου οίκο σε κάνει πιο ομαδικό, αυξάνει τις κοινωνικές  ανησυχίες σου και σου δημιουργεί την επιθυμία να περάσεις όμορφες στιγμές με φίλους. Στις 21 έρχεται στην επιφάνεια ξανά ένα παρελθοντικό ζήτημα το οποίο σχετίζεται με κάποιες ληξιπρόθεσμες οφειλές σου στη Φορολογική Διοίκηση, σε Τραπεζικά Ιδρύματα ή στους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης. Έτσι, ταράζεσαι και αισθάνεσαι ιδιαίτερη ανασφάλεια. Την ίδια ημερομηνία, η είσοδος του Ηλίου (που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου) στον Καρκίνο και στον 12ο ηλιακό σου οίκο σου δίνει την ευκαιρία να αποδεχθείς τη μοναξιά σου και να γνωρίσεις καλύτερα τον εσώτερο εαυτό σου. Στις 27/6 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σου και αρχίζεις σταδιακά να γίνεσαι πιο επικοινωνιακός  και εκδηλωτικός.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  
Στις 3 του μήνα η Νέα Σελήνη στους Διδύμους και στον 11ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη σου δημιουργεί την ανάγκη να προβείς σε νέα ξεκινήματα στον τομέα της φιλίας αλλά και να σχεδιάσεις εκ νέου το μέλλον σου. Στις 17/6 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη και στον 5ο ηλιακό σου οίκο, σου φέρνει προβλήματα τα οποία μπορεί να σχετίζονται με παιδιά. Συν τοις άλλοις, σε κάνει να αισθάνεσαι ότι σου λείπουν η ξεγνοιασιά, η ανεμελιά και η παιδικότητά σου. Τέλος, θα πρέπει να εξισορροπήσεις 2 σημαντικούς για εσένα τομείς: τον έρωτα με τη φιλία. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ 
Με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο να κινούνται σε ανάδρομη τροχιά εντός του 6ου ηλιακού σου οίκου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα συνεχίζεις να βιώνεις σταθερά στρες, πίεση και ανασφάλεια, λόγω των «γιγαντωμένων» υποχρεώσεών σου. Συν τοις άλλοις, ο Ουρανός στον Ταύρο και στο Ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα σου «γεννά» την επιθυμία να εισάγεις αλλαγές στον εργασιακό τομέα και να ανανεώσεις την επαγγελματική σου ζωή. Ο δε Δίας κινείται σταθερά σε ανάδρομη τροχιά στον 5ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Ως εκ τούτου, οι εμπνεύσεις σου συνεχίζουν να είναι εκτοξευμένες στα ύψη, αλλά ταυτόχρονα βιώνεις μια εσωτερική συστολή, η οποία δεν σου επιτρέπει να εκφράσεις στο 100% τα ταλέντα σου εντός του εργασιακού σου περιβάλλοντος. Ειδικότερα, γύρω στις 3/6 μπορεί να αλλάξεις τμήμα στη δουλειά σου και να κληθείς να συνεργαστείς με μια νέα ομάδα ατόμων. Η εν λόγω αλλαγή δε φαίνεται να σε δυσαρεστεί. Απεναντίας, μοιάζει να σε ανανεώνει. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Ταύρο και στον 10ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου μέχρι τις 9/6 διατηρεί σε υψηλά επίπεδα τη δημοτικότητά σου εντός του εργασιακού σου περιβάλλοντος, ενώ παράλληλα είναι πιθανό να σου φέρει και κάποια ευκαιρία επαγγελματικής φύσεως η οποία θα προέρχεται από κάποια γυναίκα. Τέλος, από τις 27 του μήνα και ύστερα, θα κατορθώσεις (χάρη στη διέλευση του Ερμή από το ζώδιό σου) να αξιοποιήσεις προς όφελός σου τις επικοινωνιακές σου ικανότητες, προκειμένου να βελτιώσεις την εργασιακή σου ζωή.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Μέχρι τις 9/6 έχεις ιδιαίτερη πέραση, καθώς η Αφροδίτη διελαύνει από τον 10ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Οι κατακτήσεις σου εντός του επαγγελματικού σου χώρου πολλαπλασιάζονται, ενώ είναι πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να συνδεθείς συναισθηματικά με κάποιο ισχυρό πρόσωπο που κατέχει θέση κύρους. Από τις 9 του μήνα η Αφροδίτη εισέρχεται στους Διδύμους και αρχίζεις σταδιακά να βλέπεις το σύντροφό σου και ως φίλο και να μοιράζεσαι μαζί του τους περισσότερους από τους προβληματισμούς σου. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να ερωτευτείς κάποιο φιλικό σου πρόσωπο ή να συνάψεις ερωτική σχέση μέσα από το διαδίκτυο.

 

Παρθένος
Στις 4/6 ο κυβερνήτης σου (Ερμής) εισέρχεται στον Καρκίνο και στον 11ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στον τομέα της φιλίας. Στα ενδιαφέροντά σου εντάσσονται πλέον η πολιτική και άλλες ασυνήθιστες, εναλλακτικές δραστηριότητες, ενώ δεν αποκλείεται να νιώσεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις με ανθρώπους τους οποίους αισθάνεσαι ως ομοϊδεάτες. Στις 9 του μήνα η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων και στο Ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, έρχονται στο προσκήνιο ο προσωπικός μαγνητισμός και η γοητεία σου, ενώ παράλληλα γίνεσαι δημοφιλής και ευχάριστος στον κοινωνικό σου περίγυρο. Ωστόσο, στις 21 η ανάδρομη κίνηση του Ποσειδώνα σε κάνει να αισθάνεσαι ότι οι γύρω σου δεν σε καταλαβαίνουν, ενώ την ίδια ημερομηνία το Θερινό Ηλιοστάσιο σου δημιουργεί την επιθυμία να προσφέρεις κοινωνικό έργο και να βοηθήσεις τα κατώτερα κοινωνικά στρώματα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  

Στις 3/6 η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων και στον 10ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την επιθυμία να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Επιπρόσθετα, σε βάζει στη διαδικασία να αναλύσεις τη δημόσια εικόνα σου. Ως εκ τούτου, προσπαθείς να βελτιώσεις τα αρνητικά σου σημεία, προκειμένου να επανακτήσεις τον σεβασμό και την εκτίμηση του κοινωνικού σου περιγύρου. Στις 17/6 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη και στον 4ο ηλιακό σου οίκο, σου προκαλεί ξαφνικά προβλήματα τα οποία σχετίζονται με τα μέλη της οικογένειάς σου ή με κάποιο ακίνητο. Επίσης, θα σε κάνει να αισθανθείς «διχοτομημένος» μεταξύ 2 σημαντικών τομέων: της οικογένειας και της καριέρας. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ 
Γύρω στις 3 του μήνα είναι πιθανό να σου γίνει μια σημαντική επαγγελματική πρόταση, η οποία είναι πολλά υποσχόμενη για το εργασιακό σου μέλλον. Μάλιστα, θέτεις σε εφαρμογή τις διπλωματικές σου ικανότητες και διαπραγματεύεσαι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους όρους της συμφωνίας. Γενικά, ο Άρης στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 11ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα φέρνει κατά διαστήματα εντάσεις στις σχέσεις σου με συναδέλφους, καθιστώντας την ομαδική εργασία δύσκολη. Ευτυχώς, στις 4/6 η είσοδος του κυβερνήτη σου (Ερμή) στον Καρκίνο σου χαρίζει ευελιξία και σε βοηθάει να χειριστείς αποτελεσματικά και έξυπνα τις διάφορες ομάδες συναδέλφων, αποφεύγοντας πιο σοβαρά προβλήματα, τα οποία θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο την εργασιακή σου απόδοση και το επαγγελματικό σου προφίλ και κύρος. Στις 9 του μήνα, το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους και στο Ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου σε βοηθάει να «χτίσεις» μια ιδανική εικόνα για τον εαυτό σου εντός του εργασιακού σου χώρου και, τελικά, να κερδίσεις την εύνοια των ανωτέρων σου, ιδιαίτερα δε των γυναικών που κατέχουν θέσεις κύρους και εξουσίας. Τέλος, στις 21 ο Ποσειδώνας αρχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον 7ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, καλείσαι να χρησιμοποιήσεις τις έμφυτες οργανωτικές σου ικανότητες, προκειμένου να αποφύγεις το χάος και τυχόν μπερδέματα στις συνεργασίες σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η ανάδρομη κίνηση του Πλούτωνα στον 5ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, σε συνδυασμό με την αναδρομή του Ποσειδώνα από τις 21/6, σε βάζει στη διαδικασία να αναπολήσεις το ερωτικό σου παρελθόν. Γενικά, η Αφροδίτη στον 9ο ηλιακό σου οίκο ως τις 9/6 μπορεί να δείχνει όμορφες στιγμές με το ταίρι σου κατά τη διάρκεια κάποιου ταξιδιού στο εξωτερικό. Από τις 9 του μήνα η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου και, ως εκ τούτου, μπορεί να συνάψεις ερωτική σχέση με κάποιο άτομο από τον επαγγελματικό σου χώρο (αν δεν έχεις ήδη σχέση).

 

Ζυγός
Στις 4/6 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 10ο ηλιακό σου οίκο και, έτσι, αρχίζεις να ενδιαφέρεσαι ιδιαιτέρως για τη δημόσια εικόνα σου. Στις 9 του μήνα η Αφροδίτη (που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου) εισέρχεται στους Διδύμους και στον 9ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, σου δίνεται η δυνατότητα να διευθετήσεις με επιτυχία ένα ζήτημα εκπαιδευτικής φύσεως ή ακόμη και να πραγματοποιήσεις ένα μακρινό ταξίδι. Επιπλέον, σου γεννιέται η επιθυμία να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Γύρω στις 21 η ανάδρομη κίνηση του Ποσειδώνα σου προκαλεί άγχος σε σχέση με διάφορα πρακτικά και διαδικαστικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής, ενώ το Θερινό Ηλιοστάσιο σου χαρίζει απλόχερα καλή φήμη και δημοτικότητα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  

Στις 3/6 η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στους Διδύμους και στον 9ο ηλιακό σου οίκο, σε βάζει στη διαδικασία να εξετάσεις εκ νέου την ευρύτερη φιλοσοφία σου γύρω από τη ζωή. Επιπρόσθετα, σου δημιουργεί την ανάγκη να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου και να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου. Στις 17/6 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στον άξονα Τοξότη-Διδύμων, φέρνει προβλήματα τα οποία αφορούν σε αδέλφια (αν υπάρχουν) ή μακρινούς συγγενείς (όπως πχ θείους, θείες, ξαδέλφια κτλ). Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να βιώσεις απροσδόκητα περιστατικά κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών σου. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός όταν οδηγείς. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ 
Με τον Άρη και τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον Καρκίνο και στο Ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, εμφανίζεσαι ιδιαίτερα φιλόδοξος και αφιερώνεις αρκετό χρόνο και αρκετή ενέργεια στον τομέα της καριέρας. Για την ακρίβεια, αισθάνεσαι ότι το ίδιο το πεπρωμένο σε καλεί να πραγματοποιήσεις τα επαγγελματικά σου όνειρα. Δεν αποκλείεται, όμως, να έρθεις σε σύγκρουση με αφεντικά ή/και προϊστάμενους. Ευτυχώς, στις 4/6 το πέρασμα του Ερμή στον Καρκίνο φέρνει στην επιφάνεια την έμφυτη διπλωματία σου και σε βοηθάει να αποφύγεις επιπλήξεις και αρνητικές αξιολογήσεις από τους ανώτερούς σου. Στις 9/6 ο κυβερνήτης σου (Αφροδίτη) εισέρχεται στο φιλικό προς εσένα ζώδιο των Διδύμων και αυξάνει τη δημοτικότητά σου εντός του εργασιακού σου χώρου. Ωστόσο, στις 21 του μήνα ο Ποσειδώνας αρχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον 6ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Ως εκ τούτου, δεν θα πρέπει να εμπιστεύεσαι συναδέλφους. Επίσης, καλό θα είναι να τηρήσεις ουδέτερη στάση και να μείνεις αμέτοχος σε τυχόν ίντριγκες που μπορεί να δεις να διαδραματίζονται μπρος στα μάτια σου, προκειμένου να αποφύγεις την εμπλοκή του ονόματός σου σε παρασκήνια ή σκάνδαλα. Τέλος, στις 27 το πέρασμα του Ερμή στον Λέοντα και στον 11ο ηλιακό σου οίκο σου δίνει τη δυνατότητα να θέσεις σε εφαρμογή τις εργασιακές σου ιδέες και να αξιοποιήσεις την ευρηματικότητά σου στο πλαίσιο κάποιου ομαδικού πρότζεκτ.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη στον 8ο ηλιακό σου οίκο ως τις 9/6 σου προσδίδει αυξημένη σεξουαλική διάθεση. Ωστόσο, στις 9 του μήνα η Αφροδίτη μετακινείται στους Διδύμους, που είναι ζώδιο φιλικό προς το δικό σου, και στον 9ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Η συγκεκριμένη θέση δείχνει ότι άνθρωποι του πνεύματος και της διανόησης μπορεί να φαντάζουν θελκτικοί και ιδιαίτερα ελκυστικοί στα μάτια σου. Επίσης, δεν αποκλείεται να συνδεθείς ερωτικά με κάποιο άτομο που κατάγεται από ξένη χώρα ή σχετίζεται (με κάποιο τρόπο) με το εξωτερικό. Επιπλέον, αυξάνεται ο προσωπικός μαγνητισμός που εκπέμπεις.

 

Σκορπιός
Στις 4/6 η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο και στον 9ο ηλιακό σου οίκο φέρνει στο προσκήνιο τη δίψα σου για μάθηση και την ανάγκη σου να διευρύνσεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Στα ενδιαφέροντά σου πλέον εντάσσονται η μεταφυσική, η λογοτεχνία και, ενδεχομένως, οι ξένες γλώσσες. Η διέλευση του παραδοσιακού κυβερνήτη σου (Άρη) από τον 9ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα σου δημιουργεί την αβυσσαλέα επιθυμία να ανακαλύψεις το αληθινό νόημα της ζωής, να πραγματοποιήσεις μακρινά ταξίδια και να επιτύχεις την προσωπική σου επέκταση σε όλους τους τομείς. Στις 9 του μήνα το πέρασμα της Αφροδίτης στον 8ο ηλιακό σου οίκο σε βοηθάει να ρυθμίσεις τυχόν ληξιπρόθεσμα χρέη σου. Στις 21 μπορεί να νιώσεις ότι δυσκολεύεσαι να εκφράσεις τον οίστρο και τα ταλέντα σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  
Στις 3/6 η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων, σου δημιουργεί την επιθυμία να εισάγεις αλλαγές στην οικονομική σου ζωή. Επίσης, σε βάζει στη διαδικασία να αποκρυπτογραφήσεις τα εσωτερικά σου κίνητρα, τους φόβους και τα ψυχικά σου τραύματα. Στις 17 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη και στον 2ο ηλιακό σου οίκο, μπορεί να σου προκαλέσει στιγμιαίο εκνευρισμό, λόγω κάποιων απροσδόκητων δαπανών, οι οποίες μοιάζουν να σε βγάζουν εκτός του οικονομικού προγραμματισμού σου. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ 
Με την Αφροδίτη στον Ταύρο και στον 7ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 9 του μήνα απολαμβάνεις μια υγιή και εποικοδομητική συνεργασία με τους συναδέλφους σου και κατορθώνεις με τη βοήθειά τους να φέρεις εις πέρας με απόλυτη επιτυχία κάποιο πρότζεκτ. Ωστόσο, γύρω στις 17/6 μπορεί να αισθανθείς οργή ή ανασφάλεια, καθώς ο εργοδότης σου θα αρνηθεί να σου δώσει κάποια πρόσθετα χρήματα που σου είχε υποσχεθεί ή θα πιστώσει τον τραπεζικό λογαριασμό σου με χαμηλότερο ποσό (για κάποιο παρελθοντικό μπόνους υψηλής παραγωγικότητας). Στις 21 του μήνα ο Ποσειδώνας γυρίζει ανάδρομος. Ως εκ τούτου, νιώθεις ότι «κατακλύζεσαι» από οίστρο, εμπνεύσεις και ιδέες που θα μπορούσαν να εκτοξεύσουν στα ύψη την εταιρεία στην οποία εργάζεσαι. Ωστόσο, αισθάνεσαι απογοητευμένος από τη στάση των αφεντικών σου και αποφασίζεις τελικά να μη μοιραστείς τις ιδέες σου. Στις 27 το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα και στο Ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου σε βάζει στη διαδικασία να συναντήσεις τον προϊστάμενο ή τον εργοδότη σου, προκειμένου να προβείτε από κοινού σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης. Κατά τη διάρκεια της εν λόγω συνάντησης, επιστρατεύεις την ευφυΐα, τη διπλωματία, την ευρηματικότητα και τις διαπραγματευτικές σου ικανότητες και κατορθώνεις να επαναπροσδιορίσεις τη συνεργασία σου με τα αφεντικά σου θέτοντας νέες βάσεις σε αυτήν και επιτυγχάνοντας ευνοϊκούς για εσένα όρους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι στενές ερωτικές σχέσεις και η συντροφικότητα αποτελούν βασικές προτεραιότητες για εσένα, με την Αφροδίτη να διελαύνει από τον 7ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 9 του μήνα. Στις 3/6 κατορθώνεις μέσω μιας συζήτησης εφ’ όλης της ύλης να ανανεώσεις τη σχέση σου. Από τις 9/6 η Αφροδίτη εισέρχεται στους Διδύμους και στον 8ο ηλιακό σου οίκο και, ως εκ τούτου, αυξάνονται περαιτέρω η σεξουαλική σου διάθεση καθώς και η ανάγκη σου για μια εις βάθος σύνδεση με το ταίρι σου, η οποία θα πρέπει να είναι τόσο σωματική όσο και ψυχική. Στις 23 του μήνα αισθάνεσαι βιώνεις μια συναρπαστική σεξουαλική εμπειρία, η οποία αναμένεται να σου μείνει αξέχαστη.

 

Τοξότης
Στις 4 του μήνα ο Ερμής εισέρχεται στον Καρκίνο και στον 8ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, γίνεσαι πιο κλειστός και αρχίζεις να τείνεις στην ενδοσκόπηση και στην αυτοανάλυση. Μάλιστα, το ενδιαφέρον σου μπορεί να στραφεί προς την Ψυχολογία και τη Μεταφυσική. Με την Αφροδίτη στους Διδύμους και στον 7ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 9/6 ο τομέας των ανθρώπινων σχέσεων έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο και αρχίζεις να επιδιώκεις περισσότερο (σε σχέση με προηγουμένως) την αλληλεπίδρασή σου με τον κοινωνικό σου περίγυρο. Στις 21 ένα παρελθοντικό ζήτημα που σχετίζεται με την πατρική σου οικογένεια ή με κάποιο ακίνητο σε μπερδεύει και σε αναστατώνει. Κατά την ίδια ημερομηνία, χάρη στο Θερινό Ηλιοστάσιο, αισθάνεσαι την ανάγκη να μεταμορφωθείς εσωτερικά και να αναγεννηθείς.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  

Στις 3 του μήνα η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων και στον 7ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, σε βάζει στη διαδικασία να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου για τις ανθρώπινες σχέσεις και σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις την τωρινή κατάσταση που επικρατεί στην κοινωνική σου ζωή. Στις 17/6 η Πανσέληνος στο ζώδιό σου σου προκαλεί νεύρα και σε κάνει κυκλοθυμικό. Επιπλέον, θα κληθείς να εξισορροπήσεις την ανάγκη σου για αυτονομία και ανεξαρτησία με την επιθυμία σου για κοινωνική αλληλεπίδραση και στενές διαπροσωπικές σχέσεις. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ 
Ο κυβερνήτης σου (Δίας) συνεχίζει την ανάδρομη κίνησή του από το ζώδιό σου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Έτσι, συνεχίζεις τις προσπάθειες επαναπροσδιορισμού της γενικότερης ιδεολογίας σου και, ειδικότερα, της φιλοσοφίας σου γύρω από την επαγγελματική σου ζωή. Γύρω στις 3 του μήνα σου παρουσιάζεται μια ευκαιρία για μια νέα συνεργασία, η οποία φαίνεται ενδιαφέρουσα και πολλά υποσχόμενη. Με τον Ερμή στους Διδύμους και στον 7ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 4/6 ο νους σου είναι στραμμένος στα εργασιακά σου ζητήματα. Επίσης, χρησιμοποιείς τις διανοητικές σου ικανότητες προκειμένου να αυξήσεις την παραγωγικότητά σου και να βελτιώσεις την εργασιακή σου απόδοση. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου και στον 6ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 9/6 η δημοτικότητά σου εντός του εργασιακού σου χώρου είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Από τις 9 του μήνα κι ύστερα, με το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους και στον 7ο ηλιακό σου οίκο, οι σχέσεις σου με τους συνεργάτες σου βελτιώνονται σημαντικά και ο ίδιος μοιάζεις να απολαμβάνεις εποικοδομητικές και υγιείς συνεργασίες. Από τις 27 κι ύστερα, με την είσοδο του Ερμή στο φιλικό προς εσένα ζώδιο του Λέοντα, ο νους σου μοιάζει να «γεννά» ιδέες τις οποίες θα μπορούσες να αξιοποιήσεις προς όφελός σου, με απώτερο στόχο την επαγγελματική σου ανέλιξη.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Η διέλευση της Αφροδίτης από τον 6ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 9 του μήνα αυξάνει τις κατακτήσεις σου εντός του εργασιακού σου χώρου. Ωστόσο, από τις 9/6 η Αφροδίτη εισέρχεται στους Διδύμους και στον 7ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Έτσι, αυξάνεται η συντροφική σου διάθεση και έρχεται στο προσκήνιο η ανάγκη σου να συμπορευτείς με το ταίρι σου και να μοιραστείς μαζί του τους προβληματισμούς, τις ανησυχίες και τις επιθυμίες σου. Γύρω στις 23 του μήνα καλείσαι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, διότι τυχόν επιπόλαιες ενέργειες ή αποφάσεις σου μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τη σχέση σου.

 

Αιγόκερως
Στις 4/6 ο Ερμής εισέρχεται στον Καρκίνο και στον 7ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, ο νους σου στρέφεται στους άλλους και στις στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ωστόσο, ο Άρης συνεχίζει τη διέλευσή του από το ζώδιο του Καρκίνου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Ως εκ τούτου, δεν αποκλείονται ανταγωνισμοί, εντάσεις και διαπληκτισμοί με τους γύρω σου. Στις 9 του μήνα το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων σε βοηθάει ώστε να φέρεις εις πέρας με επιτυχία κάποιο γραφειοκρατικό ζήτημα. Επιπλέον, σε βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείς ενεργά με την υγεία σου καθώς και με τη φυσική σου κατάσταση. Γύρω στις 21, μπορεί να εμπλακείς σε κάποιο παρασκήνιο ή να υποστείς κουτσομπολιά και λόγια τρίτων σε σχέση με κάποιο ζήτημα του παρελθόντος. Ευτυχώς, την ίδια ημερομηνία το Θερινό Ηλιοστάσιο σου δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσεις και να «εξυγιάνεις» την κοινωνική σου ζωή.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  
Στις 3/6 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων και στον 6ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς πιο σοβαρά με την υγεία σου καθώς και με τη φυσική σου κατάσταση. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να μπεις στη διαδικασία να αλλάξεις διατροφικές συνήθειες ή ακόμη και να ξεκινήσεις γυμναστήριο. Στις 17/6 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στον 12ο ηλιακό σου οίκο, σου προκαλεί ξαφνικές φοβίες και ανασφάλειες και σε κάνει να αισθάνεσαι μόνος και περιθωριοποιημένος. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ 
Γύρω στις 3 του μήνα μπορεί να σου γίνει μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση, η οποία φαίνεται να σου ανοίγει νέους δρόμους. Μάλιστα, χρησιμοποιώντας το κοφτερό μυαλό σου, θα μπορούσες να συνάψεις μια ιδιαίτερα συμφέρουσα για εσένα συμφωνία ή σύμβαση. Κι ενώ ο Άρης στον Καρκίνο και στον 7ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα μοιάζει να φέρνει εντάσεις κατά διαστήματα στις συνεργασίες σου, η είσοδος του Ερμή επίσης στο ζώδιο του Καρκίνου (στις 4/6) σε κάνει πιο ευπροσάρμοστο και ευέλικτο και σε βοηθάει να εξομαλύνεις κάπως την κατάσταση. Στις 9/6 το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων και και στον 6ο ηλιακό σου οίκο σε βοηθάει να εφαρμόσεις τις διπλωματικές σου ικανότητες στον εργασιακό σου χώρο και να βελτιώσεις ακόμα περισσότερο τις σχέσεις σου με τους συναδέλφους σου. Μάλιστα, κάποια γυναίκα συνάδελφος μοιάζει να σε συμπαθεί ιδιαίτερα, να σε υποστηρίζει και να σε προωθεί. Γύρω στις 17 του μήνα κράτα αποστάσεις από συναδέλφους που μπορεί να προσπαθήσουν να αναμίξουν το όνομά σου σε κάποια παρασκηνιακή ενέργεια ή σε κάποια ίντριγκα. Τέλος, στις 21 το Θερινό Ηλιοστάσιο σου δίνει τη δυνατότητα να απολαύσεις τους «καρπούς» της από κοινού σκληρής εργασίας σας μαζί με κάποιον συνεργάτη σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Μέχρι τις 9 του μήνα, διασκεδάζεις και περνάς όμορφες στιγμές με το ταίρι σου, χάρη στη διέλευση της Αφροδίτης από τον 5ο ηλιακό σου οίκο. Η ερωτική σου ζωή διέρχεται μια πολύ ευχάριστη φάση και η σεξουαλική σου διάθεση είναι αυξημένη. Ειδικότερα, στις 3/6 βιώνεις έντονο πάθος και ιδιαίτερες στιγμές οι οποίες σε ανανεώνουν. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον 6ο ηλιακό σου οίκο από τις 9 ομορφαίνει την καθημερινότητά σου και σε βάζει στη διαδικασία να φλερτάρεις με κάποιο συνάδελφο, προκειμένου να ικανοποιήσεις τη φιλαρέσκειά σου. Ωστόσο, γύρω στις 23 δεν αποκλείεται να εμπλακεί το όνομά σου σε κάποιο σκάνδαλο το οποίο θα σχετίζεται με την ερωτική σου ζωή, θα επηρεάσει τη φήμη σου εντός του εργασιακού σου περιβάλλοντος και θα σου προκαλέσει εσωτερική ένταση.

 

Υδροχόος
Στις 4 του μήνα ο Ερμής εισέρχεται στον Καρκίνο και στον 6ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, οι σκέψεις σου αρχίζουν να επικεντρώνονται στην υγεία σου καθώς και σε διάφορα πρακτικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής. Ωστόσο, η διέλευση του Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου και τον 6ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα μπορεί να δείχνει αυξημένο κίνδυνο για εμπύρετες καταστάσεις. Στις 9/6 η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους και στον 5ο ηλιακό σου οίκο φέρνει στο προσκήνιο τις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες καθώς και την ανάγκη σου να διασκεδάσεις, να ανακτήσεις την ανεμελιά σου και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σου προσφέρουν χαρά. Στις 21 η ανάδρομη κίνηση του Ποσειδώνα μπορεί να σου υπενθυμίσει μια παρελθοντική οικονομική σου απώλεια, με αποτέλεσμα να αγχωθείς. Την ίδια ημερομηνία, το Θερινό Ηλιοστάσιο σε βοηθάει να αναρρώσεις από κάποιο άνευ σημασίας πρόβλημα υγείας και να «κατατροπώσεις» τη γραφειοκρατία που σε ταλαιπωρούσε εδώ και καιρό.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  
Στις 3/6 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων, σου δημιουργεί την ανάγκη να ανακτήσεις την παιδικότητα, την ξεγνοιασιά και την ανεμελιά σου. Αν σχετίζεσαι με κάποιο τρόπο με παιδιά, είναι πιθανό να νιώσεις την επιθυμία να ανανεώσεις τη σχέση σου μαζί τους. Στις 17/6 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στον 11ο ηλιακό σου οίκο, φέρνει ξαφνικά γεγονότα και εντάσεις στον τομέα της φιλίας! Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ 
Με τον Άρη και τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 6ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα συνεχίζεις να είσαι ακούραστος και επαγγελματικά δραστήριος αλλά υπάρχει πιθανότητα να βιώσεις υπερκόπωση ή ακόμη και να απειληθείς από κάποιο εργατικό ατύχημα. Επιπρόσθετα, δεν αποκλείεται να διαφωνήσεις με κάποιον συνάδελφο ή ακόμη και να καβγαδίσεις μαζί του για κάποιο ζήτημα το οποίο σχετίζεται με τη δουλειά. Μπορεί στιγμιαία να νιώσεις ότι η εργασιακή σου ζωή δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη. Παρ’ όλα αυτά, δεν το βάζεις κάτω και αισθάνεσαι την ανάγκη να παράγεις έργο, ως μέρος της αποστολής και του προορισμού σου. Ευτυχώς, στις 4/6 το πέρασμα του Ερμή στον Καρκίνο μειώνει τον παρορμητισμό σου και σε κάνει να σκέφτεσαι πιο ωφελιμιστικά. Έτσι, αποφασίζεις να δίνεις τόπο στην οργή (στο βαθμό, βέβαια, που κάτι τέτοιο είναι εφικτό) και να τηρείς στο εξής πιο διπλωματική στάση στις εργασιακές σου σχέσεις. Με την Αφροδίτη στο φιλικό προς εσένα ζώδιο των Διδύμων από τις 9 του μήνα, αρχίζεις σταδιακά να γίνεσαι πιο συμπαθής και δημοφιλής στον επαγγελματικό σου χώρο. Ωστόσο, στις 21/6 ο Ποσειδώνας γυρίζει ανάδρομος. Ως εκ τούτου, έρχεται ξανά στην επιφάνεια το ενδεχόμενο μιας μισθολογικής αύξησης, το οποίο όμως μοιάζει να παραμένει «όνειρο θερινής νυκτός», καθώς ο εργοδότης σου για την ώρα παραμένει ανένδοτος. Ωστόσο, χάρη στο Θερινό Ηλιοστάσιο σου δίνει συγχαρητήρια για την ποιότητα της δουλειάς σου και σου υπόσχεται ότι λίαν συντόμως θα ανταμειφθείς και πρακτικά για την άριστη απόδοσή σου (μέσω κάποιας προαγωγής ή αύξησης των καθαρών αποδοχών σου).

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι τις 9/6 απολαμβάνεις όμορφες στιγμές στο σπίτι με το σύντροφό σου και η ανάγκη σου για διασφάλιση της ιδιωτικής σου ζωής είναι αυξημένη. Αν είσαι ελεύθερος, δέχεσαι ερωτική πρόταση από κάποιο πρόσωπο με το οποίο είχες συνδεθεί ερωτικά στο παρελθόν. Γύρω στις 3 σου γεννιέται η επιθυμία να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή. Η είσοδος της Αφροδίτης στον 5ο ηλιακό σου οίκο από τις 9 του μήνα αυξάνει τη σεξουαλική σου όρεξη και σου δημιουργεί την ανάγκη να διασκεδάσεις και να ζήσεις έναν έρωτα που θα θυμίζει τα εφηβικά σου χρόνια.

 

Ιχθείς
Στις 4/6 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου και το μυαλό σου αρχίζει να επικεντρώνεται σε κάποιο θέμα που σχετίζεται με παιδιά. Ταυτόχρονα, ο νους σου γίνεται ασυνήθιστα δημιουργικός και αρχίζει να «κατακλύζεται» από εμπνεύσεις και λαμπερές ιδέες. Στις 9/6 το πέρασμα της Αφροδίτης στο Ναδίρ του ηλιακού σου χάρτη σε βοηθάει να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με το πατρικό οικογενειακό σου περιβάλλον και σου δίνει τη δυνατότητα να διευθετήσεις με επιτυχία κάποιο ζήτημα που σχετίζεται με την ακίνητη περιουσία σου. Στις 21 ο κυβερνήτης σου (Ποσειδώνας) αρχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιό σου. Έτσι, γίνεσαι άκρως ρομαντικός, ιδεαλιστής και ονειροπόλος. Παράλληλα, κλείνεσαι στον εαυτό σου και αρχίζεις να αισθάνεσαι κάποιο είδος εσωτερικής σύγχυσης, το οποίο σου προκαλεί ανασφάλεια. Τέλος, την ίδια ημέρα το Θερινό Ηλιοστάσιο φέρνει στην επιφάνεια κάποιο προσωπικό σου επίτευγμα για το οποίο εισπράττεις τον θαυμασμό των γύρω σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  

Στις 3/6 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων, σου δημιουργεί την ανάγκη να προβείς σε κάποια ανακαίνιση ή μετακόμιση ή ακόμη και να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου σε σχέση με τον τομέα της οικογένειας και τις οικογενειακές σχέσεις. Στις 17/6 η Πανσέληνος στον Τοξότη σου δημιουργεί άγχος σε σχέση με τη δημόσια εικόνα σου καθώς και έναν ανεξήγητο φόβο ότι δεν θα καταφέρεις να πραγματοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο Δίας, που είναι ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου, συνεχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στο Ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Ως εκ τούτου, συνεχίζεις να βρίσκεσαι και αυτό το μήνα σε μια διαδικασία επαναπροσδιορισμού της φιλοσοφίας σου γύρω από την έννοια της καριέρας και της επαγγελματικής επιτυχίας. Επιπρόσθετα, καταβάλλεις προσπάθειες προκειμένου να ανακαλύψεις τι πραγματικά θέλεις από την επαγγελματική σου ζωή, με απώτερο στόχο την αναθεώρηση των επαγγελματικών σου στόχων και των φιλοδοξιών σου. Συν τοις άλλοις, είναι πιθανό να σου γίνουν επαγγελματικές προτάσεις από παρελθοντικούς εργοδότες σου. Καλείσαι να μη βιαστείς να πάρεις την οποιαδήποτε απόφαση αλλά να σκεφτείς πρώτα με σύνεση και πολύπλευρα. Στις 17/6 μπορεί να βρεθείς αντιμέτωπος με κάποιο ξαφνικό συμβάν, το οποίο θα σε αναστατώσει και θα απειλήσει το επαγγελματικό σου κύρος και την (μέχρι πρότινος) καλή σου φήμη εντός του εργασιακού σου περιβάλλοντος. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να σου γίνει κάποια πρόταση από έναν πρωτοεμφανιζόμενο υποψήφιο εργοδότη, την οποία θα αντιμετωπίσεις με καχυποψία, ή ακόμη και να τοποθετηθείς σε άλλο πόστο στην τωρινή σου εργασία, πράγμα που θα σε «επιβαρύνει» με περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις. Στις 21 του μήνα ο μοντέρνος κυβερνήτης σου (Ποσειδώνας) γυρίζει ανάδρομος. Έτσι, εντείνεται η σύγχυση σε σχέση με τους επαγγελματικούς σου στόχους, την οποία βέβαια ήδη βιώνεις. Τέλος, στις 27 το πέρασμα του Ερμή στον Λέοντα και στον 6ο ηλιακό σου οίκο σε κάνει ευρηματικό και ευέλικτο και σου δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις τις μοναδικές ιδέες σου, προκειμένου να βελτιώσεις την ταχύτητά σου στη δουλειά και, ταυτόχρονα, να διατηρήσεις την υψηλή ποιότητα της εργασίας σου και να αυξήσεις την παραγωγικότητά σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Η επικοινωνία με το σύντροφό σου αποτελεί ένα από τα βασικότερα ζητούμενά σου, με την Αφροδίτη να διελαύνει από τον 3ο ηλιακό σου οίκο ως τις 9 του μήνα. Αν δεν έχεις σχέση αυτόν τον καιρό, το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ενδείκνυται για φλερτ και ενδιαφέρουσες συζητήσεις ερωτικού ή συναισθηματικού περιεχομένου. Επίσης, ενθαρρύνονται τυχόν ερωτικές εξομολογήσεις. Ειδικότερα, γύρω στις 3 είναι πιθανό να «εισπράξεις» ερωτική πρόταση από κάποιον φίλο σου ή να δεις εσύ με άλλο μάτι κάποιο φιλικό σου πρόσωπο. Από τις 9/6 η Αφροδίτη εισέρχεται στον 4ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και, ως εκ τούτου, επικεντρώνεσαι στις βαθύτερες επιθυμίες σου σε σχέση με την ερωτική σου ζωή.

Πηγή: http://astropedia.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *