Αστρολογικές προβλέψεις για το μήνα Μάιο

Αστρολογικές προβλέψεις για το μήνα Μάιο

Αστρολογικές προβλέψεις για το μήνα Μάιο

Κριός 
Στις 6/5 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου και στον 2ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, αρχίζει να σε απασχολεί η οικονομική σου ζωή και να αναζητάς τρόπους με τους οποίους θα μπορέσεις να διαχειριστείς ορθά τα οικονομικά σου ζητήματα. Με τον κυβερνήτη σου (Άρη) στο ζώδιο των Διδύμων και στον 3ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 16 του μήνα είναι πιθανές διάφορες εντάσεις κατά την αλληλεπίδρασή σου με τον κοινωνικό σου περίγυρο. Επίσης, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών σου και, δη, κατά τη διάρκεια της οδήγησης, καθώς δεν αποκλείονται ατυχήματα άνευ σημασίας (κυρίως λόγω βιασύνης). Ωστόσο, στις 16/5 ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου και στο ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, αρχίζεις σταδιακά να αφιερώνεις αρκετό χρόνο και αρκετή ενέργεια σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Δεν αποκλείονται και κάποιες συγκρούσεις με τα μέλη της οικογένειάς σου. Την ίδια ημερομηνία η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου και, έτσι, τα επίπεδα της αυτοεκτίμησής σου αυξάνονται σημαντικά. Ταυτόχρονα, έρχεται στο προσκήνιο η ανάγκη σου να ψωνίσεις τόσο για τον εαυτό σου όσο και για τους δικούς σου ανθρώπους. Στις 21/5 το πέρασμα του Ηλίου και του Ερμή στους Διδύμους και στον 3ο ηλιακό σου οίκο σε κάνουν πιο επικοινωνιακό και φέρνουν στην επιφάνεια την ανάγκη σου να συλλέξεις πληροφορίες και να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου. Οι σχέσεις σου με αδέλφια (αν υπάρχουν) ή λοιπούς συγγενείς (πχ θείες, θείους, ξαδέλφια κτλ) μοιάζουν να βελτιώνονται σημαντικά.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  
Στις 5 η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου και στον 2ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την ανάγκη να αναθεωρήσεις το σύστημα των αξιών σου και να αλλάξεις τον τρόπο κατά τον οποίο διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου ζητήματα. Στις 19 η Πανσέληνος στον Σκορπιό και στον 8ο ηλιακό σου οίκο διαταράσσει την ψυχική σου ισορροπία. Συν τοις άλλοις, φέρνει στο προσκήνιο ληξιπρόθεσμες οφειλές σου προς Δημόσιους Οργανισμούς (πχ Φορολογική Διοίκηση, Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης κτλ) ή Τραπεζικά Ιδρύματα, τις οποίες προσπαθείς να ρυθμίσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ 
Γύρω στις 5 σου γεννιέται η επιθυμία να αυξήσεις τις καθαρές αποδοχές σου. Από την επόμενη ημέρα (6/5) με την είσοδο του Ερμή στον Ταύρο και στον 2ο ηλιακό σου οίκο ξεκινάς έναν γύρο διαπραγματεύσεων με τον εργοδότη σου προκειμένου να επιτύχεις μια αύξηση του μισθού σου. Με τον κυβερνήτη σου (Άρη) στο ζώδιο των Διδύμων και στον 3ο ηλιακό σου οίκο έως τις 16/5 η διανοητική σου λειτουργία είναι ιδιαίτερα ενεργοποιημένη. Έτσι, το μυαλό σου «γεννά» ιδέες και βρίσκει τις κατάλληλες λύσεις για τα διάφορα προβλήματα που κατά διαστήματα προκύπτουν εντός του εργασιακού σου περιβάλλοντος. Στις 16 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο και στον 2ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, οι διαπραγματεύσεις των προηγούμενων ημερών (σε σχέση με την αύξηση των αποδοχών σου) μπορεί να πιάσουν τόπο. Εναλλακτικά, μπορεί να βρεις άλλο τρόπο ώστε να ανεβάσεις το επίπεδο των εισοδημάτων σου, όπως για παράδειγμα δεύτερη εργασία με καθεστώς ημιαπασχόλησης. Με την είσοδο του Ηλίου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων από τις 21/5, αρχίζεις σταδιακά να επιστρατεύεις τη διπλωματία, την ευρηματικότητα και τη δημιουργικότητά σου, με αποτέλεσμα να εντυπωσιάσεις προϊστάμενους και συναδέλφους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιό σου μέχρι τις 16 του μήνα, η γοητεία σου και ο προσωπικός σου μαγνητισμός απογειώνονται. Γενικότερα, η ερωτική σου διάθεση έρχεται στο προσκήνιο και η συντροφικότητα μοιάζει να αποτελεί μία από τις σημαντικότερες προτεραιότητές σου. Συν τοις άλλοις, νιώθεις ότι χρειάζεσαι μια υγιή και ισορροπημένη ερωτική ζωή η οποία, όμως, θα πρέπει να συνδυάζεται με την προσωπική σου ελευθερία και ανεξαρτησία. Γύρω στις 19 στιγμιαία αισθάνεσαι απογοητευμένος, καθώς συνειδητοποιείς ότι οι σεξουαλικές σου ανάγκες δεν ικανοποιούνται όσο και όπως θα ήθελες. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ταύρο και στον 2ο ηλιακό σου οίκο από τις 16/5 αρχίζεις σταδιακά να γίνεσαι πιο αισθησιακός αλλά και πιο ζηλιάρης και να αντιμετωπίζεις το ταίρι σου ως «κτήμα» σου! Προσπάθησε να περιορίσεις την κτητικότητά σου, προκειμένου να διατηρήσεις το καλό κλίμα και την αρμονία στη σχέση σου.

Ταύρος
Στις 5/5 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σου και ως εκ τούτου γίνεσαι πιο επικοινωνιακός, ευρηματικός και ευέλικτος. Με τον Άρη στο ζώδιο των Διδύμων και στον 2ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 16 του μήνα το ενδιαφέρον σου μοιάζει να είναι επικεντρωμένο στα οικονομικά σου ζητήματα. Θα πρέπει, ωστόσο, να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, προκειμένου να αποφύγεις τυχόν ανούσιες σπατάλες. Με την Αφροδίτη (που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου) στο ζώδιο του Κριού και στον 12ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 16 του μήνα αισθάνεσαι εξοικειωμένος με τη μοναξιά σου, ενώ οι ανασφάλειές σου περιορίζονται σημαντικά. Στις 16/5 ο Άρης εισέρχεται στον Καρκίνο και στον 3ο ηλιακό σου οίκο και η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου. Ως εκ τούτου, αρχίζεις να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο και περισσότερη ενέργεια στην κοινωνική σου ζωή καθώς και στις μετακινήσεις σου. Ταυτόχρονα, έρχονται στο προσκήνιο η γοητεία σου και ο προσωπικός σου μαγνητισμός. Οι επικοινωνίες σου μπορεί να απειληθούν από επιθέσεις και συγκρούσεις τις οποίες όμως θα διαχειριστείς με χαρακτηριστική ευκολία χάρη στη διπλωματία σου. Επίσης, καλείσαι να είσαι προσεκτικός κατά τη διάρκεια της οδήγησης, προκειμένου να αποφύγεις τυχόν μικροατυχήματα (λόγω βιασύνης). Με το πέρασμα του Ηλίου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων από τις 21/5, αυξάνεται η αυτοεκτίμησή σου και ταυτόχρονα σου δημιουργείται η ανάγκη να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου ζητήματα και να «εξυγιάνεις» την οικονομική σου ζωή. Επιπλέον, μπαίνεις στη διαδικασία να εφαρμόσεις με περισσότερη ευελιξία το σύστημα των ηθικών αξιών και αρχών σου στην καθημερινή σου ζωή.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  
Στις 5/5 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις όλους τους τομείς της ζωής σου καθώς και την εξωτερική σου εμφάνιση. Τυχόν αλλαγές χτενίσματος, κόμμωσης ή ενδυματολογικού στυλ ευνοούνται. Στις 19 του μήνα η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου δημιουργεί ξαφνικές εντάσεις στις στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις και σε κάνει να αισθάνεσαι «διχοτομημένος» μεταξύ του «εμείς» και του «εγώ».

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ 
Ο Ερμής στο ζώδιό σου από τις 6/5 σε κάνει πιο ευέλικτο και επικοινωνιακό. Ως εκ τούτου καταφέρνεις να βγεις «αλώβητος» μέσα από μια δύσκολη κατάσταση εντός του εργασιακού σου χώρου. Στις 16 του μήνα ο κυβερνήτης σου (Αφροδίτη) εισέρχεται στο ζώδιό σου και ο Άρης μπαίνει στον Καρκίνο και στον 3ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, η γοητεία σου έρχεται στο προσκήνιο και η δημοτικότητά σου στο εργασιακό σου περιβάλλον «απογειώνεται». Ταυτόχρονα, εντυπωσιάζεις τους συναδέλφους σου με το κοφτερό μυαλό σου, την ευστροφία σου και την επινοητικότητά σου. Μάλιστα, η συναδελφικότητά σου και η ικανότητά σου να εργάζεσαι στο πλαίσιο ομάδων εντυπωσιάζει τους εργοδότες σου. Ωστόσο, γύρω στις 19 του μήνα οι συνεργασίες σου μοιάζουν να απειλούνται στιγμιαία από κάποιο αναπάντεχο γεγονός. Συν τοις άλλοις, μπορεί να βιώσεις λεκτική επίθεση από κάποιον συνεργάτη και ενώ αρχικά εμφανίζεσαι καυστικός, γρήγορα χρησιμοποιείς τη λογική σου και τη διπλωματία σου προκειμένου να «τιθασεύσεις» τον παρορμητισμό σου. Με την είσοδο του Ηλίου και του Ερμή στον 2ο ηλιακό σου οίκο από τις 21 του μήνα, μπορεί να πετύχεις κάποιο μπόνους υψηλής παραγωγικότητας, ενώ δεν αποκλείεται το αφεντικό σου να σε ανταμείψει για την απόδοσή σου προτείνοντάς σου μια αξιοσημείωτη αύξηση στις καθαρές αποδοχές σου, με την προϋπόθεση όμως ότι θα αναλάβεις περισσότερες ευθύνες και περισσότερα καθήκοντα,

ΑΙΣΗΜΑΤΙΚΑ
Η ανάδρομη κίνηση του Δία στον 8ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα σε βάζει στη διαδικασία να επαναπροσδιορίσεις τις σεξουαλικές σου ανάγκες. Μέχρι τις 16/5 η φαντασία σου και η ρομαντική σου διάθεση βρίσκονται δυναμικά στο προσκήνιο, ενώ η ερωτική σου ζωή χαρακτηρίζεται από στοιχεία όπως ο ιδεαλισμός και η εξιδανίκευση. Επιπλέον, υπάρχει μια ροπή σε ίντριγκες και παρασκήνιο καθώς και σε κρυφές ή παράνομες σχέσεις. Ωστόσο, γύρω στις 19 μπορεί να έρθεις στιγμιαία σε σύγκρουση με το ταίρι σου. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σου από τις 16 του μήνα η διάθεσή σου βελτιώνεται σημαντικά. Συν τοις άλλοις, ο προσωπικός σου μαγνητισμός έρχεται στην επιφάνεια, οι κατακτήσεις σου αυξάνονται και το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στην ερωτική σου ζωή. Ειδικότερα, αυξάνεται η ανάγκη σου για συντροφικότητα και ο ίδιος αρχίζεις σταδιακά να αναζητάς έναν σύντροφο ο οποίος θα σε σέβεται και θα σου προσφέρει συναισθηματική κάλυψη, υλική ασφάλεια καθώς και χώρο και χρόνο για τον εαυτό σου.
Δίδυμος 
Στις 6 του μήνα ο κυβερνήτης σου (Ερμής) εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου και στον 12ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, γίνεσαι πιο εσωστρεφής και αρχίζεις σταδιακά να τείνεις στην ενδοσκόπηση και να έλκεσαι από τη μεταφυσική και τις τέχνες. Ο Άρης στο ζώδιό σου μέχρι τις 16 του μήνα αυξάνει τα επίπεδα της ζωτικότητας και της ενεργητικότητάς σου αλλά, την ίδια στιγμή, «μεγεθύνει» τη βιασύνη και την ανυπομονησία σου. Επίσης, σε κάνει ανταγωνιστικό και υπερκινητικό. Δεν αποκλείονται συχνοί πονοκέφαλοι και μικροατυχήματα όπως κοψίματα ή καψίματα. Η δε Αφροδίτη στον Κριό και στον 11ο ηλιακό σου οίκο επίσης μέχρι τις 16 του μήνα αυξάνει την ανθρωπιστική σου διάθεση και τις κοινωνικές σου ανησυχίες. Στις 16/5 ο Άρης εισέρχεται στον Καρκίνο και στον 2ο ηλιακό σου οίκο, ενώ την ίδια ημερομηνία η Αφροδίτη μπαίνει στον Ταύρο και στον 12ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, τα έξοδά σου αυξάνονται ενώ ο ίδιος αρχίζεις να αποδέχεσαι την υπαρξιακή μοναξιά των προηγούμενων ημερών και να συμφιλιώνεσαι με αυτήν. Μάλιστα, μπαίνεις στη διαδικασία να εξερευνήσεις τον εσώτερο εαυτό σου, προκειμένου να προβείς σε μια χρήσιμη για την ευρύτερη πορεία σου αυτοαξιολόγηση. Στις 21 η είσοδος του Ερμή και του Ηλίου στο ζώδιό σου αυξάνει την αυτοπεποίθησή σου και φέρνει στο προσκήνιο τα έμφυτα επικοινωνιακά σου ταλέντα, την ευελιξία σου, τις ηγετικές σου ικανότητες και τη δημιουργικότητά σου.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  
Στις 5/5 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στον Ταύρο και στον 12ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την ανάγκη να εξερευνήσεις τον εσώτερο εαυτό σου και σε κάνει πιο δεκτικό στη μεταφυσική. Μπορεί, μάλιστα, να σου δημιουργήσει την επιθυμία να μελετήσεις την αόρατη διάσταση της πραγματικότητας ή ακόμη και να αυξήσει τις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες. Στις 19/5 η Πανσέληνος, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού και στον 6ο ηλιακό σου οίκο, μπορεί να θέσει στιγμιαία σε κίνδυνο την υγεία σου. Ως εκ τούτου, καλείσαι να δείξεις την απαιτούμενη προσοχή, προκειμένου να αποφύγεις τυχόν γρίπες ή κρυολογήματα. Επιπρόσθετα, μπορεί να αισθανθείς πιεσμένος από διάφορα πρακτικά ή γραφειοκρατικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής, τα οποία προσπαθείς να φέρεις εις πέρας.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ 
Ο Άρης στο ζώδιό σου μέχρι τις 16 του μήνα διατηρεί αυξημένα τα επίπεδα της ενεργητικότητας, της αποφασιστικότητας και της όρεξής σου για δουλειά. Ταυτόχρονα, διατηρεί στο προσκήνιο την ανταγωνιστική σου διάθεση, γεγονός που δημιουργεί προσωρινά προβλήματα στις συνεργασίες σου, τα οποία ευτυχώς επιλύονται γρήγορα χάρη στον «μεγάλο ευεργέτη» (Δία), ο οποίος συνεχίζει να διελαύνει από τον 7ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, και στον «μικρό ευεργέτη» (Αφροδίτη), που μέχρι τις 16 /5 βρίσκεται στον 11ο ηλιακό σου οίκο ευνοώντας ως ένα βαθμό την ομαδική εργασία. Γύρω στις 19 ένα απροσδόκητο συμβάν εντός του εργασιακού σου χώρου σου δημιουργεί εκνευρισμό. Μάλιστα, είναι πιθανό να εισπράξεις αρνητικά σχόλια για την ποιότητα και τους ρυθμούς της δουλειάς σου. Με την είσοδο του Ηλίου και του Ερμή (που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου) στο ζώδιό σου από τις 21/5 τα επικοινωνιακά σου ταλέντα, η προσαρμοστικότητα, ο καινοτόμος τρόπος σκέψης, η δημιουργικότητα και οι ηγετικές σου ικανότητες έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο, δίνοντας ώθηση στα επαγγελματικά σου ζητήματα.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι τις 16 του μήνα απολαμβάνεις μια έντονη κοινωνική ζωή μαζί με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να γνωρίσεις τον έρωτα στο πρόσωπο κάποιου φίλου ή κάποιου ατόμου με το οποίο μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα ή τις ίδιες ανθρωπιστικές και κοινωνικές ανησυχίες. Ωστόσο, η ανάδρομη κίνηση του Δία στον 7ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα σε βάζει στη διαδικασία να επανεξετάσεις τις απόψεις σου περί συντροφικότητας και πιθανώς να αναθεωρήσεις τα ζητούμενά σου από μία σχέση. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ταύρο και στον 12ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη από τις 16/5 δεν αποκλείεται να βιώσεις παρασκήνιο και ίντριγκα στην ερωτική σου ζωή. Μπορεί, μάλιστα, να συνάψεις μία σχέση η οποία για κάποιο λόγο θα πρέπει να παραμείνει κρυφή.
Καρκίνος 
Με τον Ερμή στον Ταύρο και στον 11ο ηλιακό σου οίκο από τις 6/5 σου δίνεται η ευκαιρία να απολαύσεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις με φίλους. Επίσης, εντείνονται οι κοινωνικές και πολιτικές ανησυχίες σου. Με τον Άρη στο ζώδιο των Διδύμων και στον 12ο ηλιακό σου οίκο και την Αφροδίτη στον Κριό και στο ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου μέχρι τις 16 του μήνα, τα επίπεδα της ζωτικότητας και της ενεργητικότητάς σου εμφανίζονται μειωμένα. Όμως, η δημοτικότητά σου είναι ιδιαίτερα αυξημένη και ο κοινωνικός σου περίγυρος σε εκτιμά και σε θαυμάζει για την αρμονία που αποπνέεις. Στις 16/5 ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιό σου και η Αφροδίτη μπαίνει στον Ταύρο και στον 11ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, γίνεσαι πιο ενεργητικός, αποφασιστικός και δραστήριος ενώ το ομαδικό σου πνεύμα έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο. Μάλιστα, η κοινωνική σου ζωή γίνεται πιο συναρπαστική από ποτέ και σου δίνεται η ευκαιρία να απολαύσεις όμορφες στιγμές με φίλους. Με το πέρασμα του Ηλίου και του Ερμή στους Διδύμους και στον 12ο ηλιακό σου οίκο από τις 21/5 το ενδιαφέρον σου σταδιακά αρχίζει να επικεντρώνεται στα μυστήρια της ζωής καθώς και στον βαθύτερο εαυτό σου. Μάλιστα, προσπαθείς να εξερευνήσεις τα κίνητρα της συμπεριφοράς σου και τα «θαμμένα» τραύματά σου, τα οποία δείχνουν να σε ταλαιπωρούν ακόμα. Στιγμιαία, μπορεί να αισθανθείς μπερδεμένος αλλά να θυμάσαι πως ήδη…έχεις κάνει ένα βήμα σε ό,τι αφορά την επίτευξη της αυτογνωσίας.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  
Στις 5 του μήνα η Νέα Σελήνη στον Ταύρο και στον 11ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη σου δημιουργεί την ανάγκη να προβείς σε νέα ξεκινήματα στον τομέα της φιλίας αλλά και να σχεδιάσεις εκ νέου το μέλλον σου. Στις 19/5 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού και στον 5ο ηλιακό σου οίκο, σου φέρνει προβλήματα τα οποία μπορεί να σχετίζονται με παιδιά. Συν τοις άλλοις, σε κάνει να αισθάνεσαι ότι σου λείπουν η ξεγνοιασιά, η ανεμελιά και η παιδικότητά σου. Τέλος, θα πρέπει να εξισορροπήσεις 2 σημαντικούς για εσένα τομείς: τον έρωτα με τη φιλία.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ 
Γύρω στις 5 είναι πιθανό να σου ζητηθεί να εργαστείς στο πλαίσιο κάποιας ομάδας που θα απαρτίζεται από καινούρια πρόσωπα, με τα οποία δείχνεις να απολαμβάνεις μια εποικοδομητική συνεργασία. Ο Δίας, ο οποίος κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον 6ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, σε βάζει στη διαδικασία να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου γύρω από έννοιες όπως η εργατικότητα, η οργάνωση και η αποδοτικότητα. Ταυτόχρονα, μπορεί να σου φέρει εργασιακές ευκαιρίες και επαγγελματικές προτάσεις από παρελθοντικούς εργοδότες σου. Συν τοις άλλοις, η Αφροδίτη στον Κριό μέχρι τις 16 του μήνα διατηρεί τη δημοτικότητά σου εντός του εργασιακού σου περιβάλλοντος σε υψηλά επίπεδα. Επίσης, μια γυναίκα (η οποία πιθανώς κατέχει θέση εξουσίας) μοιάζει να σε υποστηρίζει με ιδιαίτερη θέρμη. Ωστόσο, από τις 21/5 και ύστερα καλείσαι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, προκειμένου να αποφύγεις την εμπλοκή του ονόματός σου σε εργασιακά παρασκήνια ή σκάνδαλα.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι τις 16 του μήνα ο προσωπικός σου μαγνητισμός μοιάζει εκτοξευμένος στα ύψη. Η γοητεία που ασκείς εντός του εργασιακού σου χώρου είναι αξιοσημείωτη. Ως εκ τούτου δεν αποκλείεται να σου γίνουν προτάσεις ερωτικού περιεχομένου από ανθρώπους που σε συναναστρέφονται εντός του εργασιακού σου περιβάλλοντος και κατέχουν θέσεις εξουσίας και κύρους. Γύρω στις 19/5 μπορεί να νιώσεις στιγμιαία κάποιο είδος εσωτερικής δυσαρέσκειας καθώς νοσταλγείς τον ερωτικό ενθουσιασμό που ένιωθες κατά τη διάρκεια των εφηβικών σου χρόνων. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου και στον 11ο ηλιακό σου οίκο από τις 16 του μήνα μπορεί να αρχίσεις να βλέπεις με διαφορετικό μάτι κάποιο φιλικό σου πρόσωπο. Εναλλακτικά, μπορεί να «εισπράξεις» το ερωτικό κάλεσμα και ενδιαφέρον κάποιου φίλου σου, διαδικτυακού ή πραγματικού.

Λέων
Στις 6/5 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου και στον 10ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, αρχίζει να σε προβληματίζει η δημόσια εικόνα σου. Επίσης, προβαίνεις σε σκέψεις που σχετίζονται γενικότερα με τους στόχους σου και όλα εκείνα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμβάλουν στην εσωτερική σου ολοκλήρωση. Με τον Άρη στους Διδύμους και στον 11ο ηλιακό σου οίκο και την Αφροδίτη στον Κριό και στον 9ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 16 του μήνα αφιερώνεις αρκετό χρόνο και αρκετή ενέργεια στον τομέα της φιλίας. Ωστόσο, δεν αποκλείονται εντάσεις ή συγκρούσεις με φιλικά σου πρόσωπα. Επιπλέον, προσπαθείς να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου και να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Μάλιστα, σου δίνεται η δυνατότητα να φέρεις εις πέρας με επιτυχία κάποιο ζήτημα που σχετίζεται με εκπαιδευτικά σεμινάρια ή με τις σπουδές σου, ενώ δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσεις κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό, το οποίο μοιάζει να σε ανανεώνει. Στις 16/5 ο Άρης εισέρχεται στον Καρκίνο και στον 12ο ηλιακό σου οίκο και την ίδια στιγμή η Αφροδίτη μπαίνει στον Ταύρο και στον 10ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, τα επίπεδα της ενεργητικότητας και της ζωτικότητάς σου αρχίζουν σταδιακά να μειώνονται ενώ ο ίδιος αρχίζεις να αισθάνεσαι μπερδεμένος και ανίσχυρος. Ταυτόχρονα, όμως, η γοητεία σου έρχεται στο προσκήνιο και αρχίζεις για κάποιο λόγο να γίνεσαι πιο δημοφιλής στον κοινωνικό σου περίγυρο, χωρίς να το προσπαθείς ιδιαίτερα. Στις 21/5 ο Ήλιος (που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου) και ο Ερμής εισέρχονται στο ζώδιο των Διδύμων και στον 11ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, ο τομέας της φιλίας τοποθετείται στο επίκεντρο της προσοχής και του ενδιαφέροντός σου. Συν τοις άλλοις, αρχίζεις να γίνεσαι πιο ομαδικός (σε σχέση με το προηγούμενο χρονικό διάστημα) και να ενδιαφέρεσαι περισσότερο για τα κοινά και την πολιτική.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  
Στις 5/5 η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου και στον 10ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την επιθυμία να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Επιπρόσθετα, σε βάζει στη διαδικασία να αναλύσεις τη δημόσια εικόνα σου. Ως εκ τούτου, προσπαθείς να βελτιώσεις τα αρνητικά σου σημεία, προκειμένου να επανακτήσεις τον σεβασμό και την εκτίμηση του κοινωνικού σου περιγύρου. Στις 19/5 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού και στον 4ο ηλιακό σου οίκο, σου προκαλεί ξαφνικά προβλήματα τα οποία σχετίζονται με τα μέλη της οικογένειάς σου ή με κάποιο ακίνητο. Επίσης, θα σε κάνει να αισθανθείς «διχοτομημένος» μεταξύ 2 σημαντικών τομέων: της οικογένειας και της καριέρας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ 

Με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο να κινούνται σε ανάδρομη τροχιά εντός του 6ου ηλιακού σου οίκου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα να συνεχίζεις να βιώνεις πίεση, άγχος και ανασφάλεια, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεών σου. Επίσης, ο Ουρανός στο ζώδιο του Ταύρου και στον 10ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα συνεχίζει να σου δημιουργεί την επιθυμία να προβείς σε αλλαγές εργασιακής φύσεως και να ανανεώσεις την επαγγελματική σου ζωή. Με τον Δία να συνεχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον 5ο ηλιακό σου οίκο, ο οίστρος και οι εμπνεύσεις σου εκτοξεύονται στα ύψη, αλλά αισθάνεσαι μια εσωτερική συστολή, η οποία δεν σε αφήνει να εκφράσεις εξ’ ολοκλήρου τα ταλέντα σου εντός του εργασιακού σου χώρου. Επιπρόσθετα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο και στο ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 16/5 αυξάνει τη δημοτικότητά σου εντός του εργασιακού σου περιβάλλοντος, ενώ δεν αποκλείεται να σου φέρει και κάποια επαγγελματική ευκαιρία η οποία μπορεί να προέρχεται από κάποια γυναίκα. Τέλος, από τις 21 του μήνα και ύστερα θα κληθείς να ηγηθείς κάποιας ομάδας, προκειμένου για την υλοποίηση ενός εργασιακού πρότζεκτ.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η ανάδρομη κίνηση του Δία στον 5ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα σε βάζει στη διαδικασία να εξετάσεις εκ νέου και να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου και την ευρύτερη φιλοσοφία σου γύρω από την έννοια του έρωτα. Μέχρι τις 16 του μήνα η ανάγκη σου για πνευματική και εγκεφαλική ταύτιση στην ερωτική σου ζωή μοιάζει να κυριαρχεί. Γενικότερα, έλκεσαι από άτομα φιλοσοφημένα, φιλομαθή, πνευματώδη και κουλτουριάρικα. Αν είσαι δεσμευμένος, μπορεί να σου γεννηθεί η επιθυμία να ταξιδέψεις στο εξωτερικό μαζί με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείεται να γνωρίσεις τον έρωτα στο πρόσωπο κάποιου ξένου ή κατά τη διάρκεια κάποιου μακρινού ταξιδιού. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ταύρο και στο Ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 16/5, οι κατακτήσεις σου εντός του εργασιακού σου χώρου αυξάνονται σημαντικά. Προσπάθησε να αποφύγεις παρορμητισμούς και επιπολαιότητες, ώστε να μην εμπλακεί το όνομά σου σε κάποιο «ροζ σκάνδαλο»!
Παρθένος 
Στις 6/5 ο κυβερνήτης σου (Ερμής) εισέρχεται στον Ταύρο και στον 9ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, έρχονται στο προσκήνιο οι φιλοσοφικές και πνευματικές σου ανησυχίες και σου γεννιέται η αβυσσαλέα επιθυμία να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου. Στα ενδιαφέροντά σου εντάσσονται πλέον η λογοτεχνία και η μεταφυσική, ενώ δεν αποκλείεται να νιώσεις την ανάγκη να γράψεις και ο ίδιος κάποιο άρθρο, κείμενο ή διήγημα. Με τον Άρη στους Διδύμους και στον 10ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και την Αφροδίτη στον Κριό και στον 8ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 16 του μήνα, εστιάζεις την προσοχή σου στη δημόσια εικόνα σου και στο ευρύτερο κοινωνικό προφίλ σου. Επίσης, κατορθώνεις να βελτιώσεις τη διάθεσή σου και να πετύχεις μια ευνοϊκή για εσένα ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών σου προς κάποιο Τραπεζικό Ίδρυμα, τη Φορολογική Διοίκηση, τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης ή άλλους Δημόσιους Οργανισμούς. Στις 16/5 ο Άρης εισέρχεται στον Καρκίνο και στον 11ο ηλιακό σου οίκο και η Αφροδίτη μπαίνει στον Ταύρο και στον 9ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, μπορεί να έρθεις σε σύγκρουση με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο, ενώ δεν αποκλείεται να βιώσεις επιτυχία σε κάποιο ζήτημα που σχετίζεται με τις σπουδές σου ή με κάποιο επιμορφωτικό σεμινάριο που παρακολουθείς. Συν τοις άλλοις, μπορεί να σου γεννηθεί η επιθυμία να ταξιδέψεις στο εξωτερικό. Από τις 21, με το πέρασμα του Ερμή και του Ηλίου στους Διδύμους και στον 10ο ηλιακό σου οίκο, σε συνδυασμό με την ανώτερη σύνοδο που οι συγκεκριμένοι 2 πλανήτες πρόκειται να σχηματίσουν, το ενδιαφέρον σου αρχίζει σταδιακά να στρέφεται γύρω από τη δημόσια εικόνα σου. Επιπρόσθετα, για κάποιο λόγο απολαμβάνεις ξαφνική φήμη και η δημοτικότητά σου εκτοξεύεται στα ύψη.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  
Στις 5/5 η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στον Ταύρο και στον 9ο ηλιακό σου οίκο, σε βάζει στη διαδικασία να εξετάσεις εκ νέου την ευρύτερη φιλοσοφία σου γύρω από τη ζωή. Επιπρόσθετα, σου δημιουργεί την ανάγκη να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου και να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου. Στις 19/5 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, φέρνει προβλήματα τα οποία αφορούν σε αδέλφια (αν υπάρχουν) ή μακρινούς συγγενείς (όπως πχ θείους, θείες, ξαδέλφια κτλ). Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να βιώσεις απροσδόκητα περιστατικά κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών σου. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός όταν οδηγείς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ 

Ο Άρης στο ζώδιο των Διδύμων και στο ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου μέχρι τις 16 του μήνα σε βάζει στη διαδικασία να αφιερώσεις αρκετό χρόνο και αρκετή ενέργεια σε θέματα καριέρας. Ωστόσο, μπορεί να πιάσεις τον εαυτό σου να αγανακτεί από τη συμπεριφορά προϊστάμενων και εργοδοτών, με αποτέλεσμα να εναντιωθείς σε οποιαδήποτε μορφή εξουσίας και, τελικά, να έρθεις σε ρήξη με άτομα που κατέχουν θέσεις κύρους. Μάλιστα, από τις 16/5 και ύστερα (με την είσοδο του Άρη στον Καρκίνο και στον 11ο ηλιακό σου οίκο) αρχίζεις να χάνεις τη συναδελφικότητα και την ομαδικότητα που σε χαρακτήριζαν μέχρι πρότινος και να γίνεσαι επιθετικός απέναντι στους συναδέλφους σου. Ευτυχώς, στις 21/5 τόσο ο κυβερνήτης σου (Ερμής) όσο και ο Ήλιος εισέρχονται στο ζώδιο των Διδύμων και στον 10ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, αρχίζεις σταδιακά να χρησιμοποιείς την ευελιξία και τη διπλωματία σου, προκειμένου να εξομαλύνεις την κατάσταση στα εργασιακά σου ζητήματα και να μπορέσεις να εκφράσεις άφοβα και δίχως αναστολές τα τεράστια αποθέματα της δημιουργικότητάς σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι τις 16/5 αναζητάς την απόλυτη ψυχική και σαρκική ένωση και εμφανίζεσαι κτητικός και χειριστικός προς τον σύντροφό σου. Οι σεξουαλικές σου ανάγκες μοιάζουν πανίσχυρες. Ωστόσο, σκέτο σεξ δίχως συναίσθημα δεν έχει κανένα απολύτως νόημα για εσένα στην παρούσα φάση. Καλό θα είναι να αποφύγεις τυχόν παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας, αν θες να διατηρηθεί η αρμονία στη σχέση σου. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ταύρο και στον 9ο ηλιακό σου οίκο από τις 16 του μήνα αρχίζουν να σε έλκουν οι διανοούμενοι και σοφιστικέ τύποι. Οι φιλοσοφικές συζητήσεις με το ταίρι σου μοιάζουν να λειτουργούν διεγερτικά. Δεν αποκλείεται εσύ και ο σύντροφός σου να παρακολουθήσετε από κοινού κάποιο εκπαιδευτικό σεμινάριο ή να πραγματοποιήσετε κάποιο μακρινό ταξίδι το οποίο θα σας ανανεώσει και θα σας χαρίσει όμορφες στιγμές.

Ζυγός 
Στις 6/5 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου και στον 8ο ηλιακό σου οίκο και, έτσι, αρχίζεις να δείχνεις ένα ασυνήθιστο ενδιαφέρον προς την ψυχολογία και τη μεταφυσική. Αρχίζεις, μάλιστα, να ενδοσκοπείς και προσπαθείς να κατανοήσεις τα κίνητρα της συμπεριφοράς σου και τον ίδιο σου τον εαυτό. Η διέλευση του Άρη από τον 9ο ηλιακό σου οίκο ως τις 16 του μήνα δείχνει ότι αφιερώνεις αρκετό χρόνο και αρκετή ενέργεια σε ζητήματα σπουδών, εκπαιδευτικών σεμιναρίων και διεύρυνσης των πνευματικών σου οριζόντων γενικότερα. Επίσης, ο κυβερνήτης σου (Αφροδίτη) στον Κριό και στον 7ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 16 δείχνει ότι στο επίκεντρο της προσοχής σου βρίσκονται οι ανθρώπινες σχέσεις και η κοινωνική σου ζωή. Στις 16/5 ο Άρης εισέρχεται στον Καρκίνο και στο ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου ενώ η Αφροδίτη μπαίνει στον Ταύρο και στον 8ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, ασχολείσαι ενεργά με την εικόνα σου και το γενικότερο κοινωνικό προφίλ σου και, ταυτόχρονα, κατορθώνεις να βελτιώσεις την ψυχολογία σου και να «εξυγιάνεις» την οικονομική σου ζωή. Στις 21/5 ο Ήλιος και ο Ερμής εισέρχονται στο ζώδιο των Διδύμων και στον 9ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Ως εκ τούτου, σου δημιουργείται η επιθυμία να διευρύνεις περαιτέρω τους πνευματικούς σου ορίζοντες και καταφέρνεις να διευθετήσεις με επιτυχία τα διάφορα εκπαιδευτικά ζητήματα που σε απασχολούν, χρησιμοποιώντας την ευρηματικότητα του νου σου.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  
Στις 5/5 η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου, σου δημιουργεί την επιθυμία να εισάγεις αλλαγές στην οικονομική σου ζωή. Επίσης, σε βάζει στη διαδικασία να αποκρυπτογραφήσεις τα εσωτερικά σου κίνητρα, τους φόβους και τα ψυχικά σου τραύματα. Στις 19 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού και στον 2ο ηλιακό σου οίκο, μπορεί να σου προκαλέσει στιγμιαίο εκνευρισμό, λόγω κάποιων απροσδόκητων δαπανών, οι οποίες μοιάζουν να σε βγάζουν εκτός του οικονομικού προγραμματισμού σου.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ 
Με τον Άρη στο φιλικό προς εσένα ζώδιο των Διδύμων μέχρι τις 16 του μήνα, τα επίπεδα της ενεργητικότητας και της ζωτικότητάς σου είναι ιδιαίτερα αυξημένα, ενώ ο ίδιος είσαι διεκδικητικός και αποφασιστικός σε ό,τι αφορά τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Επίσης, η Αφροδίτη (που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου) στο ζώδιο του Κριού και στον 7ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη έως τις 16/5 παρέχει εύνοια στις συνεργασίες σου και διατηρεί το αρμονικό κλίμα σε αυτές. Με το πέρασμα του Άρη στον Καρκίνο και στο ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 16 του μήνα, γίνεσαι σταδιακά ιδιαίτερα φιλόδοξος και αρχίζεις να αφιερώνεις αρκετό χρόνο και αρκετή ενέργεια στον τομέα της καριέρας. Δεν αποκλείεται, όμως, να έρθεις σε σύγκρουση με εργοδότες και προϊστάμενους, με αποτέλεσμα να κριθείς και να αξιολογηθείς αρνητικά λόγω της συμπεριφοράς σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η διέλευση της Αφροδίτης από τον 7ο ηλιακό σου οίκο κατά το χρονικό διάστημα 1/5-16/5 σου δίνει τη δυνατότητα να επικεντρώσεις την προσοχή σου στη σχέση σου και στον σύντροφό σου. Η συντροφικότητα μοιάζει να είναι το νούμερο ένα ζητούμενό σου. Αν αποφύγεις τις υπερβολικές προσκολλήσεις και λειτουργήσεις ισορροπημένα, θα μπορέσεις να απολαύσεις μια υγιή σχέση. Στις 16 του μήνα η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο και στον 8ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, πολλαπλασιάζονται οι ερωτικές σου επιθυμίες αλλά ταυτόχρονα σου γεννιέται η ανάγκη να κυριαρχήσεις στον σύντροφό σου και να τον καθυποτάξεις, γεγονός το οποίο μπορεί να τον αναστατώσει, δημιουργώντας προβλήματα στη μεταξύ σας σχέση.

Σκορπιός 
Στις 6/5 η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο και στον 7ο ηλιακό σου οίκο σε κάνει πιο κοινωνικό και σου γεννά την επιθυμία να επικοινωνήσεις και να αλληλεπιδράσεις δυναμικά με τον περίγυρό σου. Η διέλευση του παραδοσιακού κυβερνήτη σου (Άρη) από τον 8ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 16 του μήνα σου δημιουργεί την ανάγκη να μεταμορφωθείς εσωτερικά. Την ίδια στιγμή, μπορεί να σου φέρει κάποια έξοδα και να δεις τις πιστωτικές και τις χρεωστικές σου κάρτες υπερχρεωμένες. Ως εκ τούτου, μπορεί να αισθανθείς νεύρα και εσωτερική δυσαρέσκεια. Ευτυχώς, η Αφροδίτη στον Κριό και στον 6ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 16 σου δίνει τη δυνατότητα να φέρεις εις πέρας με επιτυχία διάφορα γραφειοκρατικά, διαδικαστικά και πρακτικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής. Προσπάθησε, όμως, να αποφύγεις τη ροπή σου στην καλοζωία γιατί δεν αποκλείεται να δεις το βάρος σου να αυξάνεται. Στις 16/5 ο Άρης εισέρχεται στον Καρκίνο και στον 9ο ηλιακό σου οίκο και η Αφροδίτη μπαίνει στον Ταύρο και στον 7ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Ως εκ τούτου, αρχίζεις να ασχολείσαι ενεργά με τις σπουδές σου και με τη διεύρυνση των πνευματικών οριζόντων σου. Ταυτόχρονα, οι ανθρώπινες σχέσεις γίνονται η νούμερο 1 προτεραιότητά σου και η ανάγκη σου για συντροφικότητα έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο. Στις 21/5 ο Ήλιος και ο Ερμής εισέρχονται στους Διδύμους και στον 8ο ηλιακό σου οίκο και σου δημιουργείται ξανά η ανάγκη να αλλάξεις σε πολλά επίπεδα και να «ξαναγεννηθείς μέσα από τις στάχτες σου». Μάλιστα, στην προσπάθειά σου να επιτύχεις έναν ικανοποιητικό βαθμό αυτογνωσίας αρχίζεις σταδιακά να επικεντρώνεσαι στον εσώτερο εαυτό σου, να μελετάς άρθρα ή βιβλία ψυχολογίας και να αναλύεις τις αντιδράσεις και τη γενικότερη συμπεριφορά σου. Η συγκεκριμένη περίοδος ενδείκνυται για ψυχοθεραπεία.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  
Στις 5 του μήνα η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου και στον 7ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, σε βάζει στη διαδικασία να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου για τις ανθρώπινες σχέσεις και σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις την τωρινή κατάσταση που επικρατεί στην κοινωνική σου ζωή. Στις 19/5 η Πανσέληνος στο ζώδιό σου σου προκαλεί νεύρα και σε κάνει κυκλοθυμικό. Επιπλέον, θα κληθείς να εξισορροπήσεις την ανάγκη σου για αυτονομία και ανεξαρτησία με την επιθυμία σου για κοινωνική αλληλεπίδραση και στενές διαπροσωπικές σχέσεις.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ 
Γύρω στις 5 του μήνα είναι πιθανό να σου γίνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση για συνεργασία. Η εν λόγω πρόταση μπορεί να προϋποθέτει ένα νέο ξεκίνημα είτε εντός του τωρινού εργασιακού σου χώρου είτε στο πλαίσιο ενός καινούριου εργασιακού περιβάλλοντος. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού και στον 6ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 16/5, βιώνεις όμορφες και ευχάριστες στιγμές εντός του εργασιακού σου χώρου. Οι σχέσεις σου με τους συναδέλφους σου χαρακτηρίζονται από ηρεμία και αρμονία, ενώ μια γυναίκα μοιάζει να σε στηρίζει και να σε προωθεί. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ταύρο και στον 7ο ηλιακό σου οίκο από τις 16 του μήνα κατορθώνεις με τη βοήθεια των συναδέλφων σου (και μέσα από μια εποικοδομητική συνεργασία μαζί τους) να φέρεις εις πέρας με απόλυτη επιτυχία κάποιο πρότζεκτ.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι τις 16 του μήνα ο σύντροφός σου κατορθώνει να βελτιώσει και να ομορφύνει την καθημερινότητά σου. Μάλιστα σε βοηθάει να φέρεις εις πέρας με επιτυχία διάφορα πρακτικά και διαδικαστικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής, τα οποία μέχρι πρότινος σου φαίνονταν «βουνό»! Ειδικότερα, γύρω στις 5 σου γεννιέται η επιθυμία να ανανεώσεις τη σχέση σου. Από τις 16/5, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο και στον 7ο ηλιακό σου οίκο, η συντροφική σου διάθεση αυξάνεται και η αρμονία στην ερωτική σου ζωή γίνεται μία από τις σημαντικότερες προτεραιότητές σου. Επιπλέον, το πέρασμα του Ηλίου και του Ερμή στον 8ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη από τις 21/5 φέρνει στην επιφάνεια τις σεξουαλικές σου ανάγκες και φαντασιώσεις, τις οποίες προσπαθείς να ικανοποιήσεις.

 

Τοξότης
Στις 6/5 ο Ερμής εισέρχεται στον Ταύρο και στον 6ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, κατορθώνεις μέσω της ευελιξίας και της ευρηματικότητάς σου να φέρεις εις πέρας ένα γραφειοκρατικό ζήτημα το οποίο σε ταλαιπωρούσε εδώ και καιρό. Με τον Άρη στο ζώδιο των Διδύμων και στον 7ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 16 του μήνα το ενδιαφέρον σου είναι γενικά επικεντρωμένο στις ανθρώπινες σχέσεις και στην κοινωνική σου ζωή. Ωστόσο, δεν αποκλείονται εντάσεις και συγκρούσεις με τον κοινωνικό σου περίγυρο. Η δε Αφροδίτη στον Κριό και στον 5ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 16 σου δημιουργεί την ανάγκη να διασκεδάσεις, να ανακτήσεις την ανεμελιά σου και να ασχοληθείς με δραστηριότητες οι οποίες σου προσφέρουν χαρά και ικανοποίηση. Στις 16/5 ο Άρης εισέρχεται στον Καρκίνο και στον 8ο ηλιακό σου οίκο και η Αφροδίτη μπαίνει στον Ταύρο και στον 6ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Έτσι, μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια κάποια χρέη σου ή να έρθεις σε αντιπαράθεση με κάποιο τραπεζικό ίδρυμα λόγω των –αδικαιολόγητα κατ’ εσέ- υπερχρεωμένων καρτών σου. Την ίδια στιγμή, σου δίνεται η δυνατότητα να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση και να υιοθετήσεις μια πιο ισορροπημένη διατροφή. Ωστόσο, απαιτείται αυτοέλεγχος και αυτοπειθαρχία, καθώς κατά διαστήματα θα νιώθεις επιρρεπής στις διατροφικές υπερβολές και στις απολαύσεις. Στις 21 ο Ήλιος και ο Ερμής εισέρχονται στους Διδύμους και στον 7ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, η κοινωνική σου ζωή επανέρχεται στο προσκήνιο και κατορθώνεις (μέσω της διπλωματίας σου και της γενικότερης «λάμψης» που εκπέμπεις) να διαχειριστείς αποτελεσματικά και να επιλύσεις οριστικά τις συγκρούσεις των προηγούμενων ημερών και, τελικά, να «εξυγιάνεις» τις στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  
Στις 5/5 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου και στον 6ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς πιο σοβαρά με την υγεία σου καθώς και με τη φυσική σου κατάσταση. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να μπεις στη διαδικασία να αλλάξεις διατροφικές συνήθειες ή ακόμη και να ξεκινήσεις γυμναστήριο. Στις 19/5 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στον 12ο ηλιακό σου οίκο, σου προκαλεί ξαφνικές φοβίες και ανασφάλειες και σε κάνει να αισθάνεσαι μόνος και περιθωριοποιημένος.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ 

Ο Δίας (που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου) συνεχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιό σου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Ως εκ τούτου, συνεχίζεις τις προσπάθειες επαναπροσδιορισμού της ευρύτερης ιδεολογίας σου και κατ’ επέκταση της φιλοσοφίας σου γύρω από την επαγγελματική σου ζωή. Γύρω στις 5 του μήνα σου παρουσιάζεται μια εργασιακή ευκαιρία, η οποία μοιάζει να είναι ενδιαφέρουσα και πολλά υποσχόμενη. Με τον Ερμή στον Ταύρο και στον 6ο ηλιακό σου οίκο από τις 6 ο νους σου είναι στραμμένος στα επαγγελματικά σου ζητήματα. Μάλιστα, είναι πιθανό να μπεις στη διαδικασία συζητήσεων ή διαπραγματεύσεων οι οποίες θα αφορούν στην προαναφερθείσα ευκαιρία. Στις 16/5 η Αφροδίτη εισέρχεται επίσης στο ζώδιο του Ταύρου. Έτσι, η εργασιακή σου καθημερινότητα ομορφαίνει και βελτιώνεται σημαντικά. Κάποια γυναίκα συνάδελφος προσπαθεί με τον τρόπο της να σε βοηθήσει να ανελιχθείς. Τέλος, ο Ήλιος και ο Ερμής στους Διδύμους και στον 7ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη από τις 21/5 ευνοούν την οποιαδήποτε συνεργασία ή αλληλεπίδραση με ανθρώπους από το εργασιακό σου περιβάλλον και, ταυτόχρονα, αναδεικνύουν την ευρηματικότητα και τις ηγετικές σου ικανότητες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού και στον 5ο ηλιακό σου οίκο μέχρι και τις 16/5 νιώθεις την ανάγκη να ζήσεις φλερτ και συναρπαστικές εμπειρίες γεμάτες από πάθος και ρομάντζο. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ταύρο και στον 6ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 16 του μήνα αυξάνονται σημαντικά οι κατακτήσεις σου στον εργασιακό σου χώρο. Δεν αποκλείεται να εισπράξεις το ερωτικό κάλεσμα κάποιου συναδέλφου. Αν είσαι ελεύθερος, θα μπορούσες κατόπιν σκέψης να μπεις στη διαδικασία να δοκιμάσεις την τύχη σου μαζί του. Αν έχεις ήδη σχέση, είναι προτιμότερο να μη συνδεθείς ερωτικά με άτομο από τον εργασιακό σου χώρο, καθώς δεν αποκλείεται η εμπλοκή του ονόματός σου σε κάποιο «ροζ σκάνδαλο» εντός του εργασιακού σου περιβάλλοντος. Τέλος, ο Ήλιος και ο Ερμής στους Διδύμους και στον 7ο ηλιακό σου οίκο από τις 21 του μήνα φέρνουν στο προσκήνιο την ανάγκη σου για συντροφικότητα.

Αιγόκερως 
Στις 6/5 ο Ερμής εισέρχεται στον Ταύρο και στον 5ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, ο νους σου γίνεται ιδιαίτερα δημιουργικός και ο ίδιος κατορθώνεις να εκφράσεις δίχως αναστολές τα ταλέντα σου. Ο Άρης συνεχίζει τη διέλευσή του από το ζώδιο των Διδύμων και τον 6ο ηλιακό σου οίκο ως τις 16 του μήνα. Ως εκ τούτου, αφιερώνεις χρόνο και ενέργεια στα διάφορα πρακτικά, διαδικαστικά και γραφειοκρατικά ζητήματα της καθημερινότητάς σου. Καλείσαι, ωστόσο, να δείξεις την απαιτούμενη προσοχή σε ό,τι αφορά την υγεία σου, καθώς δεν αποκλείονται εμπύρετες καταστάσεις ή φλεγμονές. Επιπλέον, προσπάθησε να χειριστείς με περισσότερη διπλωματία τους υπαλλήλους των δημόσιων φορέων με τους οποίους έρχεσαι σε επαφή, προκειμένου να αποφύγεις τυχόν συγκρούσεις. Επιπρόσθετα, η Αφροδίτη στον Κριό και στο ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου επίσης ως τις 16 σου χαρίζει όμορφες οικογενειακές στιγμές και σε βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείς με τη διακόσμηση του σπιτιού σου. Στις 16/5 ο Άρης εισέρχεται στον Καρκίνο και στον 7ο ηλιακό σου οίκο, ενώ την ίδια ημερομηνία η Αφροδίτη μπαίνει στον Ταύρο και στον 5ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Ως εκ τούτου, ασχολείσαι ενεργά με τις ανθρώπινες σχέσεις αλλά είναι πιθανό να εισπράξεις επιθέσεις και ανταγωνιστικές συμπεριφορές από τους γύρω σου. Επίσης, σου γεννιέται η επιθυμία να διασκεδάσεις και να ασχοληθείς με χόμπι ή άλλες δραστηριότητες που σου προσφέρουν χαρά. Ταυτόχρονα, η σχέση σου με τα παιδιά βελτιώνεται σημαντικά. Στις 21/5 ο Ήλιος και ο Ερμής εισέρχονται στους Διδύμους και στον 6ο ηλιακό σου οίκο και κατορθώνεις να επιλύσεις οριστικά (χρησιμοποιώντας την αποφασιστικότητά σου και τις διαπραγματευτικές σου ικανότητες) τα γραφειοκρατικά θέματα που σε ταλαιπωρούσαν. Τέλος, αποδίδεις την απαιτούμενη προσοχή στην υγεία σου και προσπαθείς να βελτιώσεις τόσο τη διατροφή σου όσο και τη φυσική σου κατάσταση.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  
Στις 5/5 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου, σου δημιουργεί την ανάγκη να ανακτήσεις την παιδικότητα, την ξεγνοιασιά και την ανεμελιά σου. Αν σχετίζεσαι με κάποιο τρόπο με παιδιά, είναι πιθανό να νιώσεις την επιθυμία να ανανεώσεις τη σχέση σου μαζί τους. Στις 19/5 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στον 11ο ηλιακό σου οίκο, φέρνει ξαφνικά γεγονότα και εντάσεις στον τομέα της φιλίας!
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ 
Με τον Δία να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον 12ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα αισθάνεσαι –ως έναν βαθμό- μπερδεμένος σε σχέση με τις εργασιακές σου προτιμήσεις, τα θέλω σου και τον ευρύτερο επαγγελματικό προσανατολισμό σου. Ο Άρης στους Διδύμους και στον 6ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 16 του μήνα δείχνει ότι αφιερώνεις αρκετό χρόνο και αρκετή ενέργεια στα εργασιακά σου ζητήματα. Ωστόσο, μπορεί να βιώσεις εντάσεις εντός του εργασιακού σου περιβάλλοντος και να «εισπράξεις» επιθέσεις και ανταγωνιστικές συμπεριφορές από τους συναδέλφους σου. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ταύρο και στον 5ο ηλιακό σου οίκο από τις 16/5 φέρνει στο προσκήνιο τη δημιουργικότητά σου και σε παροτρύνει να εκφράσεις και να αξιοποιήσεις τα εργασιακά σου ταλέντα. Ο Ήλιος και ο Ερμής στο ζώδιο των Διδύμων και στον 6ο ηλιακό σου οίκο από τις 21 του μήνα εξομαλύνουν την ευρύτερη επαγγελματική σου ζωή και σου δίνουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις την ευελιξία και τη διπλωματία σου προς όφελός σου και να εκφράσεις δίχως αναστολές τις οργανωτικές και ηγετικές σου ικανότητες, με αποτέλεσμα να δεχτείς κομπλιμέντα και θετικά σχόλια για την ποιότητα της δουλειάς σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι τις 16/5 προτιμάς να μένεις στο σπίτι μαζί με τον σύντροφό σου, δίνοντας έμφαση στις ιδιαίτερες στιγμές σας. Αν δεν έχεις σχέση αυτό το διάστημα, μπορεί να εμφανιστεί κάποιος έρωτας  του παρελθόντος. Είτε είσαι ελεύθερος είτε δεσμευμένος, γύρω στις 5 του μήνα αισθάνεσαι στιγμιαία την ανάγκη να βιώσεις έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ταύρο από τις 16 του μήνα, η ερωτική σου ζωή βελτιώνεται σημαντικά. Αν είσαι ελεύθερος, είναι πολύ πιθανό να σου παρουσιαστούν αρκετές ενδιαφέρουσες ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα. Αν έχεις σχέση, αρχίζεις να περνάς καλύτερα και να διασκεδάζεις μαζί με τον σύντροφό σου. Ωστόσο, με τον Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 7ο ηλιακό σου οίκο από τις 16/5 μπορεί να βιώσεις και κάποιους καβγάδες με το ταίρι σου, οι οποίοι όμως θα ξεπεραστούν γρήγορα. Άλλωστε, η προαναφερθείσα διέλευση του Άρη δείχνει ότι θα υπάρχει πάθος στη μεταξύ σας σχέση, γεγονός το οποίο κατά κάποιο τρόπο θα σας ανανεώσει αμφότερους.
Υδροχόος 
Στις 6/5 ο Ερμής εισέρχεται στον Ταύρο και στον 4ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, οι σκέψεις σου αρχίζουν να επικεντρώνονται στην οικογένειά σου καθώς και σε κάποιο ακίνητο, το οποίο σκέφτεσαι να αγοράσεις, να πουλήσεις, να μισθώσεις ή να εκμισθώσεις. Η διέλευση του Άρη από το ζώδιο των Διδύμων και τον 5ο ηλιακό σου οίκο και η διέλευση της Αφροδίτης από τον Κριό και τον 3ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου μέχρι τις 16 του μήνα σου δημιουργούν την ανάγκη να ζήσεις έντονα, να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου, να μετακινηθείς, να ταξιδέψεις, να διασκεδάσεις και να αξιοποιήσεις τα ταλέντα και τη δημιουργικότητά σου. Στις 16/5 ο Άρης εισέρχεται στον Καρκίνο και στον 6ο ηλιακό σου οίκο και, ταυτόχρονα, η Αφροδίτη μπαίνει στον Ταύρο και στο ναδίρ του ηλιακού σου χάρτη. Ως εκ τούτου, αρχίζεις να ασχολείσαι ενεργά με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής ενώ οι σχέσεις σου με τα μέλη της οικογένειάς σου βελτιώνονται σημαντικά. Η αγοραπωλησία ή η μίσθωση του ακινήτου που ήδη σε προβληματίζει από τα μέσα του πρώτου 10ημέρου του μήνα φαίνεται να ολοκληρώνεται με επιτυχία. Ωστόσο, καλείσαι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ό,τι αφορά την υγεία σου, καθώς δεν αποκλείονται φλεγμονές, εμπύρετες καταστάσεις και ατυχήματα άνευ σημασίας όπως κοψίματα ή καψίματα. Στις 21/5 ο Ήλιος και ο Ερμής μπαίνουν στο ζώδιο των Διδύμων και στον 5ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, η διάθεσή σου βελτιώνεται σημαντικά και αρχίζεις να διασκεδάζεις και να περνάς καλά. Συν τοις άλλοις, ο οίστρος και οι εμπνεύσεις σου μοιάζουν να «απογειώνονται» και ο ίδιος αισθάνεσαι πιο έτοιμος από ποτέ να εκφράσεις τα ταλέντα σου καθώς και τον ίδιο σου τον εαυτό δίχως φραγμούς και αναστολές.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  
Στις 5/5 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου, σου δημιουργεί την ανάγκη να προβείς σε κάποια ανακαίνιση ή μετακόμιση ή ακόμη και να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου σε σχέση με τον τομέα της οικογένειας και τις οικογενειακές σχέσεις. Στις 19/5 η Πανσέληνος στον Σκορπιό σου δημιουργεί άγχος σε σχέση με τη δημόσια εικόνα σου καθώς και έναν ανεξήγητο φόβο ότι δεν θα καταφέρεις να πραγματοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ 
Με τον Άρη στους Διδύμους μέχρι τις 16 του μήνα, η ενεργητικότητα και η όρεξή σου για δουλειά είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Ωστόσο, στις 16/5 ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 6ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, συνεχίζεις να είσαι επαγγελματικά δραστήριος αλλά υπάρχει κίνδυνος να βιώσεις υπερκόπωση ή να απειληθείς από κάποιο εργατικό ατύχημα. Επίσης, είναι πιθανό να διαφωνήσεις με κάποιον συνάδελφο ή ακόμη και να καβγαδίσεις μαζί του για κάποιο ζήτημα το οποίο σχετίζεται με τη δουλειά. Γύρω στις 19 ένα ξαφνικό συμβάν μοιάζει να απειλεί τη θέση σου και τα κεκτημένα σου σε ό,τι αφορά την επαγγελματική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να «τρίξει» η καρέκλα σου ή να τοποθετηθείς σε κάποιο άλλο πόστο, γεγονός το οποίο θα σε αναστατώσει και θα σε απογοητεύσει. Με τον Ήλιο και τον Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων και στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 21 του μήνα η αυτοπεποίθηση και η δημιουργικότητά σου εκτοξεύονται στα ύψη. Ως εκ τούτου, αρχίζεις σταδιακά να ανακτάς την επαγγελματική σου «αίγλη» και να αισθάνεσαι πιο σίγουρος για τον εαυτό σου γενικά και, ειδικότερα, για τις δυνάμεις και τις ικανότητές σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι τις 16 του μήνα η Αφροδίτη διελαύνει από τον 3ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, η επικοινωνία γίνεται για εσένα το νούμερο ένα ζητούμενό σου, όσον αφορά στην ερωτική σου ζωή. Αν είσαι δεσμευμένος, μοιάζεις να απολαμβάνεις περισσότερο από ποτέ διαφόρων ειδών συζητήσεις με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις κάποια σχέση, είναι πιθανό να φλερτάρεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μπορεί, μάλιστα, να εισπράξεις το ερωτικό κάλεσμα κάποιου γείτονά σου ή κάποιου παλιού συμμαθητή σου κατά τη διάρκεια ενός reunion. Από τις 16/5 και ύστερα (με την είσοδο της Αφροδίτης στο ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου) αρχίζεις σταδιακά να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στο σπίτι μαζί με το ταίρι σου, με το οποίο προσπαθείς να απολαύσεις ζεστές και τρυφερές στιγμές. Αν μέχρι πρότινος δεν έμενες μαζί με τον σύντροφό σου, αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για να συγκατοικήσετε. Τέλος, οι διελεύσεις του Ηλίου και του Ερμή από το ζώδιο των Διδύμων και τον 5ο ηλιακό σου οίκο από τις 21 του μήνα φέρνουν στο προσκήνιο την ανάγκη σου για πάθος, λεκτικά παιχνίδια και συναρπαστικές ερωτικές στιγμές.

Ιχθύς 
Στις 6 του μήνα ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου και στον 3ο ηλιακό σου οίκο! Ως εκ τούτου, το μυαλό σου αρχίζει να θυμίζει «σφουγγάρι» και να απορροφά με ιδιαίτερη ευκολία τη γνώση και την οποιαδήποτε πληροφορία. Επίσης, σου γεννιέται η επιθυμία να ανταλλάξεις απόψεις και ιδέες και να επικοινωνήσεις με τον περίγυρό σου. Με τη διέλευση του Άρη από το ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου μέχρι τις 16 του μήνα είναι πιθανό να βιώσεις συγκρούσεις και καβγάδες στο σπίτι. Συν τοις άλλοις, με την Αφροδίτη στον Κριό και στον 2ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 16 γίνεσαι περισσότερο υλιστής σε σχέση με προηγουμένως και σου δημιουργείται η ανάγκη να καταναλώσεις υλικά αγαθά και να προβείς σε ψώνια τόσο για εσένα τον ίδιο όσο και για τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Στις 16/5 ο Άρης εισέρχεται στον Καρκίνο και στον 5ο ηλιακό σου οίκο και ταυτόχρονα η Αφροδίτη μπαίνει στον Ταύρο και στον 3ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Έτσι, σου γεννιέται η επιθυμία να διασκεδάσεις, να ανακτήσεις την ανεμελιά και την ξεχασμένη παιδικότητά σου, να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου, να μετακινηθείς και να πραγματοποιήσεις κοντινά ταξίδια, τα οποία αναμένεται να σε ανανεώσουν και να σου χαρίσουν ευχάριστες στιγμές. Επιπρόσθετα, οι σχέσεις σου με αδέλφια (αν υπάρχουν) και λοιπούς μακρινούς συγγενείς (πχ θείες, θείους, ξαδέλφια κτλ) εξομαλύνονται. Όμως, αν έχεις παιδιά, μπορεί για κάποιο λόγο να έρθεις σε σύγκρουση μαζί τους. Τέλος, με το πέρασμα του Ηλίου και του Ερμή στους Διδύμους και στον 4ο ηλιακό σου οίκο από τις 21/5 το ενδιαφέρον σου αρχίζει σταδιακά να επικεντρώνεται στο σπίτι σου και στην οικογένειά σου, ενώ ο νους σου γίνεται νοσταλγικός και ο ίδιος προσπαθείς να αναλύσεις τον εσώτερο εαυτό σου και να διαχειριστείς διάφορα τραύματά σου τα οποία βρίσκουν τις ρίζες τους στο μακρινό παρελθόν σου, ενδεχομένως και στην παιδική σου ηλικία.ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  
Στις 5/5 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου και στον 3ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις τους επικοινωνιακούς σου μηχανισμούς και να κάνεις μια νέα αρχή στη σχέση σου με αδέλφια (αν υπάρχουν) ή άλλους μακρινούς συγγενείς, πχ θείες, θείους, ξαδέλφια κτλ. Στις 19 η Πανσέληνος στον Σκορπιό και στον 9ο ηλιακό σου οίκο μπορεί να προκαλέσει την αναβολή ή την ακύρωση κάποιου ταξιδιού στο εξωτερικό το οποίο προγραμμάτιζες εδώ και καιρό. Επιπρόσθετα, είναι πιθανό να φέρει ξαφνικά προβλήματα τα οποία θα αφορούν στις σπουδές σου ή σε κάποιο εκπαιδευτικό σεμινάριο που προτίθεσαι να παρακολουθήσεις.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Με τον παραδοσιακό κυβερνήτη σου (Δία) να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον 10ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα συνεχίζεις να βρίσκεσαι σε μια διαδικασία επαναπροσδιορισμού της φιλοσοφίας σου γύρω από την έννοια της καριέρας και της επαγγελματικής επιτυχίας. Συν τοις άλλοις, προσπαθείς να αναθεωρήσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους και τι φιλοδοξίες σου, ενώ είναι πιθανό να σου γίνουν επαγγελματικές προτάσεις από παλιούς εργοδότες σου. Καλό θα είναι να μη βιαστείς να λάβεις την οποιαδήποτε απόφαση αλλά να σκεφτείς με σύνεση, σφαιρικά και πολύπλευρα. Με την Αφροδίτη στον 2ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου μέχρι τις 16 του μήνα μοιάζει να οριστικοποιείται η αύξηση των καθαρών αποδοχών σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και κάποιο μπόνους υψηλής παραγωγικότητας. Με την Αφροδίτη στον Ταύρο και στον 3ο ηλιακό σου οίκο και τον Άρη στον Καρκίνο και στον 5ο ηλιακό σου οίκο από τις 16/5, η δημιουργική σου διάθεση και οι διπλωματικές σου ικανότητες έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο. Ως εκ τούτου, κατορθώνεις να κερδίσεις τον σεβασμό και την εκτίμηση των συναδέλφων και των αφεντικών σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι τις 16 του μήνα η Αφροδίτη διελαύνει από τον 2ο ηλιακό σου οίκο και, έτσι, εμφανίζεσαι ιδιαίτερα κτητικός και ζηλιάρης προς το ταίρι σου. Επίσης, ο σύντροφός σου σε βοηθάει να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου ζητήματα. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου και στον 3ο ηλιακό σου οίκο από τις 16/5 αρχίζεις σταδιακά να αναζητάς την επικοινωνία και τις εφ’ όλης της ύλης συζητήσεις στην ερωτική σου ζωή. Δεν αποκλείεται μάλιστα να πραγματοποιήσεις κάποιο κοντινό ταξίδι μαζί με το ταίρι σου, στο οποίο αναμένεται να περάσεις όμορφες στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος, η δεδομένη χρονική περίοδος ενδείκνυται για φλερτ, λεκτικά παιχνίδια και συναρπαστικά υπονοούμενα. Τέλος, με τον Άρη να βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 5ο ηλιακό σου οίκο από τις 16 του μήνα, οι ερωτικές σου επιθυμίες μοιάζουν να εκτοξεύονται στα ύψη.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *