ΖΩΔΙΑΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΑστρολογικές προβλέψεις για τον μήνα Ιούλιο

Αστρολογικές προβλέψεις για τον μήνα Ιούλιο

 ΚΡΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα οι απαιτητικές όψεις που κάνουν ο κυβερνήτης σου αλλά και η Αφροδίτη δημιουργούν ένα δύσκολο κλίμα που για σένα μεταφράζεται σε εντάσεις, καθυστερήσεις και εμπόδια στα δημιουργικά σου σχέδια, στις φιλίες και στην βοήθεια που περιμένεις να πάρεις, ενώ το φλερτ γίνεται έντονο και η ανάγκη για απόλαυση μεγάλη.  Μέσα σου όμως παλεύουν από την μία οι επιθυμίες και ο παρορμητισμός και από την άλλη τα πρέπει, οι όροι και οι κανόνες που θέτουν οι άλλοι.  Όλα οδηγούν στην νέα Σελήνη που συμβαίνει στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου η οποία κορυφώνει τις εντάσεις, αλλά ταυτόχρονα σε ωθεί σε απελευθέρωση και αποφάσεις.

Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα είναι σχετικά πιο βατό, καθώς ο Ερμής εισέρχεται στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και αυτό σε βοηθά να επικοινωνήσεις πιο άμεσα και αληθινά στο σπίτι, προσοχή όμως καθώς γιατί κάποια μέλη της οικογένειάς σου μπορεί και να προσπαθήσουν να σε χειριστούν με τον γλυκό τους λόγο. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία δημιουργεί πιο χαλαρές συνθήκες γύρω από την έκφραση ιδεών και μεγαλόπνοων σχεδίων για το μέλλον και ταυτόχρονα σε βοηθά να αντιληφθείς πιο εύκολα την αλήθεια από την κολακεία, ενώ η φλογερή σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στον πέμπτο σου ηλιακό οίκο βάζει φωτιά στο συναίσθημα και στο σαρκικό παιχνίδι. Προσοχή όμως γιατί το ίδιο διάστημα η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα φέρνει εντάσεις και παίζονται παιχνίδια δύναμης και ελέγχου τόσο στο σπίτι, όσο και στην εργασία.

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα η Αφροδίτη περνά στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου βοηθώντας την καθημερινότητά σου να ομορφύνει και τους εξαντλητικούς ρυθμούς να χαλαρώσουν και ο Ήλιος από τον Λέοντα αρχίζει να φωτίζει τον τομέα που έχει να κάνει με τα δημιουργικά σου σχέδια που τώρα ενεργοποιούνται, αλλά και με την αισθηματική σου ζωή και το φλερτ που τώρα γίνεται προτεραιότητα.  Η Πανσέληνος δυναμιτίζει το ήδη έντονο κλίμα και οι αντιθέσεις των προσωπικών πλανητών (Ερμής, Αφροδίτη και Άρης) με τον Δία και τον Πλούτωνα που κορυφώνονται μέσα στο τελευταίο κομμάτι του μήνα φέρνουν αντιγνωμίες και λεκτικές εντάσεις με τους οικείους, αλλά και προβλήματα και καθυστερήσεις στον τομέα της εργασίας σου.

Κατά τις τελευταίες ημέρες του μήνα ο Ερμής περνά στον πέμπτο και ο Άρης στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και παράλληλα με την είσοδο του ανάδρομου Δία στον Υδροχόο, ο μήνας σε αποχαιρετά δίνοντάς σου την δύναμη να δράσεις ακριβώς εκεί που πρέπει και να προσέξεις κάθε λεπτομέρεια σε εργασία και καθημερινότητα, ενώ παράλληλα επανεξετάζεις σχέδια και αναθεωρείς την σχέση σου με φιλικά πρόσωπα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 10 του μήνα ενεργοποιεί το κομμάτι το ηλιακού σου χάρτη που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια και σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις μια νέα αρχή, αν και η περίοδος είναι δύσκολη και απαιτητική και οι εντάσεις δεν λείπουν, ενώ η Πανσέληνος που κορυφώνεται στις 24 του μήνα φέρνει αναστάτωση και πιθανές αποκαλύψεις γύρω από φίλους ή πρόσωπα που σχετίζονται με τα δημιουργικά σου σχέδια και τους στόχους σου. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με βάση τα κενά πορείας της Σελήνης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τα πράγματα μπορεί να γίνουν άκρως χαοτικά αυτόν τον μήνα στα επαγγελματικά σου και αυτό μπορεί από την μια να σου αρέσει καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να αφήσεις τον καθένα να κάνει αυτό που θέλει και εσύ ταυτόχρονα το δικό σου, από την άλλη όμως πολλά από αυτά που έχεις χτίσει την προηγούμενη περίοδο, τώρα πάνε να γκρεμιστούν και αυτό είναι κάτι που σίγουρα δεν θέλεις.

ΤΑΥΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα οι απαιτητικές όψεις που κάνουν ο κυβερνήτης σου αλλά και ο Άρης δημιουργούν ένα δύσκολο κλίμα που για σένα μεταφράζεται σε δυσκολίες, καθυστερήσεις, εμπόδια και εντάσεις σε νευραλγικούς τομείς της ζωής σου με αποτέλεσμα να θελήσεις να τα τινάξεις όλα στον αέρα και να πάρεις τα βουνά.  Όλα οδηγούν στην νέα Σελήνη που συμβαίνει στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου σε φιλικό ζώδιο η οποία κορυφώνει τις εντάσεις, αλλά ταυτόχρονα σε ωθεί σε απελευθέρωση και αποφάσεις.

Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα είναι σχετικά πιο βατό, καθώς ο Ερμής εισέρχεται στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και πλέον μπορείς να εκφραστείς πιο ήρεμα, αλλά το ίδιο δυνατά και ένθερμα υπερασπίζοντας τις απόψεις και τις θέσεις σου. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία δημιουργεί πιο χαλαρές συνθήκες γύρω από θέματα φίλων ή για τα δημιουργικά σου σχέδια και η φλογερή σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στον τέταρτο οίκο σου φέρνει το πάθος και την δημιουργική δύναμη που χρειάζεται η οικογενειακή σου ζωή για να μπορέσεις να ξαναβρείς το νόημα που ίσως είχες χάσει το τελευταίο διάστημα. Προσοχή όμως γιατί η αντίθεση Ήλιου – Πλούτωνα φέρνει εντάσεις και παίζονται παιχνίδια δύναμης και ελέγχου στο περιβάλλον σου, κάτι που μπορεί να θολώσει εντελώς το μυαλό σου και να σε απομακρύνει από τις θεμελιώδεις ιδέες και αξίες σου.

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα ο κυβερνήτης σου περνά στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και επιτέλους μπορείς να πάρεις περισσότερες ανάσες τώρα, να εστιάσεις πιο χαλαρά σε αυτό που σου δίνει χαρά και ευχαρίστηση, αλλά και να βάλεις ξανά στο πρόγραμμά σου το φλερτ και την ερωτική απόλαυση και ανεμελιά με το ταίρι ή με μια καινούργια γνωριμία. Παράλληλα ο Ήλιος από τον Λέοντα αρχίζει να φωτίζει τον τομέα που έχει να κάνει με το σπίτι και την οικογένεια και αρχίζει μια περίοδος που φωτίζεται ξανά το παρελθόν σου ώστε να μπορέσεις να διορθώσεις κακώς κείμενα ή να καταλάβεις καλύτερα αυτό που έχει συμβεί κάποτε..  Η Πανσέληνος δυναμιτίζει το ήδη έντονο κλίμα και οι αντιθέσεις των προσωπικών πλανητών (Ερμής, Αφροδίτη και Άρης) με τον Δία και τον Πλούτωνα που κορυφώνονται μέσα στο τελευταίο κομμάτι του μήνα φέρνουν αψιμαχίες και εντάσεις με τον περίγυρό σου ή ακόμη και με στενά δικά σου πρόσωπα, ενώ η σκιά ενός παρελθοντικού έρωτα κάνει και πάλι την εμφάνισή της και σε απασχολεί, επηρεάζοντας την ηρεμία σου και τα δημιουργικά σου σχέδια.

Κατά τις τελευταίες ημέρες του μήνα ο Ερμής περνά στον τέταρτο και ο Άρης στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και παράλληλα με την είσοδο του ανάδρομου Δία στον Υδροχόο, ο μήνας σε αποχαιρετά με αρκετά νεύρα που έχουν να κάνουν με τις εξελίξεις που τρέχουν σε επαγγελματικά, αλλά και προσωπικά θέματα, ενώ εσύ καλείσαι να αναλάβεις δράση και να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, ίσως ακόμη και με την μέθοδο του μαχαιριού.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 10 του μήνα ενεργοποιεί το κομμάτι το ηλιακού σου χάρτη που σχετίζεται με τις επικοινωνίες και τις μετακινήσεις σου και επηρεάζει την σχέση σου με συγγενικά πρόσωπα δίνοντας την ευκαιρία για μια νέα αρχή, παρότι αυτό μπορεί να γίνει με εντάσεις και να χρειαστεί προσπάθεια, ενώ η Πανσέληνος που κορυφώνεται στις 24 του μήνα σε φέρνει αντιμέτωπο με αποφάσεις που πρέπει να παρθούν για να φέρεις την ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική σου ζωή και το σπίτι. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με βάση τα κενά πορείας της Σελήνης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι επιθυμίες και τα προσωπικά σχέδια έρχονται σε αντίθεση με τα πρέπει και τα χρονοδιαγράμματα αυτόν τον μήνα με αποτέλεσμα οι συνθήκες στην εργασία σου να είναι υπερβολικά απαιτητικές και να νιώσεις αρκετά περιορισμένος είτε γιατί ο προσωπικός χρόνος που χρειάζεσαι δεν υπάρχει και έτσι μειώνεται και η αποδοτικότητά σου, είτε γιατί οι ιδέες σου και οι πρωτοβουλίες σου βρίσκουν εμπόδια και τα δημιουργικά σου σχέδια μένουν πίσω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα οι απαιτητικές όψεις που κάνουν η Αφροδίτη και ο Άρης δημιουργούν ένα δύσκολο κλίμα που για σένα μεταφράζεται σε εντάσεις και κινήσεις που δεν οδηγούν απαραίτητα σε ικανοποιητικά αποτελέσματα, με αποτέλεσμα να αυξάνεται ο εκνευρισμός σου και να συναντάς συνεχώς εμπόδια από τους άλλους που μάλλον αυτή την περίοδο δεν σε καταλαβαίνουν ή πιθανώς να θέλουν να βάλουν φρένο για κάποιο δικό τους λόγο στις ιδέες σου. Όλα οδηγούν στην νέα Σελήνη που συμβαίνει στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου η οποία κορυφώνει τις εντάσεις, αλλά ταυτόχρονα σε ωθεί σε απελευθέρωση και αποφάσεις.

Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα είναι σχετικά πιο βατό, καθώς ο κυβερνήτης σου εισέρχεται στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, πράγμα που σου δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σε βοηθά να καταλάβεις βαθύτερα τόσο τις ανάγκες σου, όσο και τα κίνητρα των άλλων. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία δημιουργεί πιο χαλαρές συνθήκες γύρω από επικοινωνίες και συζητήσεις που έχουν να κάνουν με την καριέρα σου και η πελατεία σου μπορεί να αυξηθεί αυτή την περίοδο, ενώ η φλογερή σύνοδος Αφροδίτης-Άρη σε κάνει ορμητικό στο φλερτ και σου παρουσιάζει ευκαιρίες κυριολεκτικά από το πουθενά. Προσοχή όμως γιατί η αντίθεση Ήλιου – Πλούτωνα φέρνει εντάσεις και παίζονται παιχνίδια δύναμης και ελέγχου με τον σύντροφο, ο οποίος μπορεί να σου κρατά πολλά μυστικά.

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα η Αφροδίτη περνά στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου φέρνοντας και πάλι το πάθος στην οικογενειακή σου ζωή και διευκολύνοντας αρκετά τις αποφάσεις που αφορούν σε θέματα σπιτιού και παράλληλα ο Ήλιος από τον Λέοντα αρχίζει να φωτίζει τον τομέα που έχει να κάνει με τις μετακινήσεις και τις επικοινωνίες, που γίνονται σημαντική προτεραιότητα αυτή την περίοδο. Η Πανσέληνος δυναμιτίζει το ήδη έντονο κλίμα και οι αντιθέσεις των προσωπικών πλανητών (Ερμής, Αφροδίτη και Άρης) με τον Δία και τον Πλούτωνα που κορυφώνονται μέσα στο τελευταίο κομμάτι του μήνα και εσύ πρέπει να δείξεις προσοχή σε οικονομικά ζητήματα και να μην υπογράφεις κάτι χωρίς να διαβάζεις τα ψιλά γράμματα, ενώ παράλληλα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και να αποφύγεις εντάσεις στο σπίτι ή παρορμητικές και βεβιασμένες αποφάσεις γύρω από την ακίνητη περιουσία σου.

Κατά τις τελευταίες ημέρες του μήνα ο Ερμής περνά στον τρίτο και ο Άρης στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και παράλληλα με την είσοδο του ανάδρομου Δία στον Υδροχόο, ο μήνας σε αποχαιρετά με μια καλύτερη σχέση με το περιβάλλον σου, με λιγότερες παρανοήσεις και με περισσότερη όρεξη για δράση που έχει σκοπό να μεταμορφώσει την ζωή σου σε βάθος χρόνου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 10 του μήνα ενεργοποιεί το κομμάτι το ηλιακού σου χάρτη που σχετίζεται με τα οικονομικά σου και έχεις τώρα την δυνατότητα να κάνεις μια νέα αρχή πρακτικά η οποία θα σε βοηθήσει και στο να χτίσεις μια καλύτερη αυτοπεποίθηση γενικότερα, ενώ η Πανσέληνος που κορυφώνεται στις 24 του μήνα φωτίζει το μυαλό σου και μπορείς να συλλάβεις καινούργιες ιδέες ή ακόμη και να δεις τα πράγματα με άλλο μάτι και έτσι να αλλάξεις τακτικές που μέχρι τώρα δεν σε οδηγούσαν πουθενά και δεν έφερναν το αποτέλεσμα που ήθελες.  Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με βάση τα κενά πορείας της Σελήνης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο μήνας έχει ενέργεια και μπορείς να αναπτύξεις επιχειρηματική δράση και να κατεβάσεις και νέες ιδέες που θα βοηθήσουν την επιχείρησή σου ή την καθημερινότητα στην εργασία σου, αν και δεν θα πρέπει να το παρακάνεις γιατί αυτός ο μήνας μπορεί να δίνει την αίσθηση της δυναμικής στα επαγγελματικά σου, αλλά δεν είναι απαραίτητο να έχουν όλες σου οι κινήσεις αποτέλεσμα. Εστιάσου σε παρελθοντικά θέματα που δεν έχουν ακόμη λυθεί, τακτοποίησε πρώτα αυτά και άσε το μέλλον να δείξει.

ΛΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα οι απαιτητικές όψεις που κάνουν η Αφροδίτη και ο Άρης από το ζώδιό σου δημιουργούν ένα δύσκολο κλίμα που για σένα μεταφράζεται σε εντάσεις και αντιδράσεις στις σχέσεις σου και τις συνεργασίες σου και σε περιορισμούς που έρχονται από τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου σε βαθμό που να μην μπορείς να αισθάνεσαι ο εαυτός σου.  Όλα οδηγούν στην νέα Σελήνη που συμβαίνει στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου η οποία κορυφώνει τις εντάσεις, αλλά ταυτόχρονα σε ωθεί σε απελευθέρωση και αποφάσεις.

Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα είναι σχετικά πιο βατό, καθώς ο Ερμής εισέρχεται στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σε καλεί να σκεφτείς, να μπεις περισσότερο μέσα σου και να απομονωθείς από τα παράλογα του περιβάλλοντός σου, ακούγοντας μόνο την εσωτερική σου φωνή. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία δημιουργεί σε βοηθά να αφουγκραστείς καλύτερα και τον σύντροφο ή να βρεις λύσεις σε προβλήματα που σε απασχολούν και η φλογερή σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στο ζώδιό σου σε βοηθά να αναπληρώσεις το χαμένο έδαφος και να φέρεις και πάλι τον έρωτα, το πάθος και την δημιουργία στην ζωή σου. Προσοχή όμως γιατί η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα συνεχίζει να φέρνει εντάσεις και παίζονται παιχνίδια δύναμης και ελέγχου τόσο στην καθημερινότητά σου, όσο και στην εργασία σου.

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα η Αφροδίτη περνά στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου βοηθώντας τα οικονομικά σου και την αυτοπεποίθησή σου και η περίοδος σε θέλει πιο ρομαντικό, πιο ήρεμο και περισσότερο συγκροτημένο, ενώ παράλληλα ο Ήλιος από το ζώδιό σου πλέον εγκαινιάζει την περίοδο των γενεθλίων σου και ο εαυτός σου και οι ανάγκες σου γίνονται η πρώτη σου προτεραιότητα. Η Πανσέληνος απέναντί σου δυναμιτίζει για άλλη μια φορά το ήδη έντονο κλίμα και οι αντιθέσεις των προσωπικών πλανητών (Ερμής, Αφροδίτη και Άρης) με τον Δία και τον Πλούτωνα που κορυφώνονται μέσα στο τελευταίο κομμάτι του μήνα φέρνουν δυσκολίες και εντάσεις στην καθημερινότητά σου, σε τρέπουν να ασχοληθείς περισσότερο με την υγεία σου και την ξεκούρασή σου και φέρνουν ανατροπές σε οικονομικά θέματα και ευθύνες που έχεις αναλάβει.

Κατά τις τελευταίες ημέρες του μήνα ο Ερμής περνά στο ζώδιό σου και ο Άρης στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και παράλληλα με την είσοδο του ανάδρομου Δία στον Υδροχόο, ο μήνας σε αποχαιρετά με επανεξέταση και αναθεώρηση μιας συνεργασίας και με την δύναμη να αναλάβεις πρωτοβουλίες και δράση που θα σε ωφελήσουν τόσο πρακτικά όσο και ηθικά.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 10 του μήνα ενεργοποιεί το κομμάτι το ηλιακού σου χάρτη που σχετίζεται με το υποσυνείδητό σου και τους φόβους που απωθείς και τώρα σου δίνεται μια καλή ευκαιρία για να δουλέψεις με τις σκιές σου και να βγεις νικητής, παρά την όποια ένταση και παρά τις όποιες αντιδράσεις υπάρξουν από τον περίγυρό σου, ενώ η Πανσέληνος που κορυφώνεται απέναντί σου στις 24 του μήνα σε επηρεάζει, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί κοντά σε αυτή την ημερομηνία, και σε προτρέπει να αγωνιστείς ακόμη πιο έντονα και αποφασιστικά και να διεκδικήσεις αυτό που σου αξίζει, γενικότερα και ειδικότερα σε σχέσεις και συνεργασίες. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με βάση τα κενά πορείας της Σελήνης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο μήνας φέρνει αναστάτωση σε επαγγελματικά θέματα και είναι καλό να είσαι προσεκτικός και μεθοδικός στις κινήσεις σου και στις αποφάσεις σου που επηρεάζουν άμεσα ή έμμεσα την καριέρα σου αυτή την περίοδο, καθώς οι ανατροπές καιροφυλακτούν και οι συνεργασίες περνάνε από πολλά κύματα. Το πρόγραμμά σου ενδέχεται να αλλάξει και καλό είναι να έχεις επιλογές και ελευθερία κινήσεων, ενώ στην καλύτερη των περιπτώσεων, τώρα θα ήταν η κατάλληλη περίοδος να πάρεις την άδειά σου και να απομακρυνθείς από όλον αυτόν τον πανικό και την τρέλα.

ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα οι απαιτητικές όψεις που κάνουν η Αφροδίτη και ο Άρης δημιουργούν ένα δύσκολο κλίμα που για σένα μεταφράζεται σε ανατροπές στην καθημερινότητά σου, το πρόγραμμά σου να μην πάει έτσι όπως το έχεις σχεδιάσει και οι άλλοι να μην σε καταλαβαίνουν και να μην συμμερίζονται τα άγχη σου και τις ανησυχίες σου, με αποτέλεσμα να αυξάνονται τα νεύρα σου, να βλέπεις το σύμπαν να συνωμοτεί εναντίον σου και να καταβάλλεις την υγεία σου.  Όλα οδηγούν στην νέα Σελήνη που συμβαίνει στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου η οποία κορυφώνει τις εντάσεις, αλλά ταυτόχρονα σε ωθεί σε απελευθέρωση και αποφάσεις.

Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα είναι σχετικά πιο βατό, καθώς ο κυβερνήτης σου εισέρχεται στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και αυτό σε βοηθά να δεις τα πράγματα πιο σφαιρικά και να κατανοήσεις βαθύτερες αιτίες με αποτέλεσμα να βρεις τρόπους να προωθήσεις τους στόχους που έχεις θέσει και να επαναφέρεις σιγά-σιγά την ομαλότητα στην ροή της ζωής σου. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία δημιουργεί πιο χαλαρές συνθήκες γύρω από φιλίες και συναντήσεις που σε κάνουν να περνάς όμορφα και ξέγνοιαστα, αλλά η φλογερή σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στον μυστικό σου δωδέκατο οίκο δεν σε αφήνει ακόμη να βάλεις πίσω σου ένα ασίγαστο και ανολοκλήρωτο πάθος, αν και οι ευκαιρίες για κάτι της στιγμής και χωρίς προϋποθέσεις υπάρχουν, αν εσύ το θελήσεις…  Προσοχή όμως γιατί η αντίθεση Ήλιου – Πλούτωνα φέρνει εντάσεις και παίζονται παιχνίδια δύναμης και ελέγχου πίσω από την πλάτη σου και τελικά το να μπλέξεις σε αδιέξοδες καταστάσεις μπορεί και να μην είναι το πιο σοφό.

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα η Αφροδίτη περνά επιτέλους στο ζώδιό σου φέρνοντας καλύτερες προοπτικές τόσο για τα αισθηματικά σου, όσο και για τα οικονομικά σου, ενώ παράλληλα ο Ήλιος από τον Λέοντα αρχίζει να φωτίζει τον τομέα που έχει να κάνει με τους φόβους σου και τώρα μπορείς να ξεπεράσεις κάθε ψυχολογικό εμπόδιο που δεν σε αφήνει να ζήσεις πλήρως την ζωή σου.  Η Πανσέληνος δυναμιτίζει το ήδη έντονο κλίμα και οι αντιθέσεις των προσωπικών πλανητών (Ερμής, Αφροδίτη και Άρης) με τον Δία και τον Πλούτωνα που κορυφώνονται μέσα στο τελευταίο κομμάτι του μήνα δημιουργούν συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που εμπλέκονται στα δημιουργικά σου σχέδια και στους στόχους που έχεις θέσει για την επόμενη περίοδο, αλλά εσύ έχεις τελικά την δύναμη να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο και κάθε στενόμυαλο αντίπαλο.

Κατά τις τελευταίες ημέρες του μήνα ο κυβερνήτης σου περνά δωδέκατό σου ηλιακό οίκο, ο Άρης στο ζώδιό σου και παράλληλα με την είσοδο του ανάδρομου Δία στον Υδροχόο, ο μήνας σε αποχαιρετά με την επιβεβαίωση ότι μπορείς να τα καταφέρεις και ότι όντως η εσωτερική σου φωνή έχει δίκιο και δεν χρειάζεται να ακούς κανέναν άλλον, παρά μόνο τον εαυτό σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 10 του μήνα ενεργοποιεί το κομμάτι το ηλιακού σου χάρτη που σχετίζεται με τους φίλους, αλλά και με τους στόχους που θέτεις αυτή την περίοδο, τα δημιουργικά σου σχέδια και τις φιλοδοξίες σου. Η περίοδος μπορεί να έχει εντάσεις και εμπόδια αλλά με ψυχραιμία και χωρίς φόβο μπορείς να κάνεις μια καλή και δυναμική νέα αρχή, ενώ η Πανσέληνος που κορυφώνεται στις 24 του μήνα σε φέρνει αντιμέτωπο με ξαφνικές εξελίξεις που συμβαίνουν στην καθημερινότητα και την εργασία σου και χρειάζεται να προσαρμοστείς, αλλά και να καταλάβεις αυτό που σου κρύβουν άνθρωποι με τους οποίους έχεις καθημερινή επαφή και σχέση. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με βάση τα κενά πορείας της Σελήνης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι επαγγελματικοί σου στόχοι ενδέχεται να αλλάξουν ή να τροποποιηθούν αρκετά κατά την διάρκεια του μήνα και καλό είναι να κρατήσεις επιφυλάξεις σε υποσχέσεις που σου έχουν δώσει συνεργάτες ή προϊστάμενοι, καθώς το κλίμα γύρω από τα επαγγελματικά σου είναι αρκετά ρευστό και τίποτα δεν είναι επίσημα συμφωνημένο. Αντιπαραθέσεις και νεύρα μπορεί να υπάρξουν στην καθημερινότητα στο γραφείο ή στην επαφή σου με πελάτες και η ψυχραιμία θα είναι ο καλύτερος σύμμαχός σου για άλλη μια φορά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα οι απαιτητικές όψεις που κάνουν η Αφροδίτη και ο Άρης δημιουργούν ένα δύσκολο κλίμα που για σένα μεταφράζεται σε ανατροπές στην καθημερινότητά σου, το πρόγραμμά σου να μην πάει έτσι όπως το έχεις σχεδιάσει και οι άλλοι να μην σε καταλαβαίνουν και να μην συμμερίζονται τα άγχη σου και τις ανησυχίες σου, με αποτέλεσμα να αυξάνονται τα νεύρα σου, να βλέπεις το σύμπαν να συνωμοτεί εναντίον σου και να καταβάλλεις την υγεία σου.  Όλα οδηγούν στην νέα Σελήνη που συμβαίνει στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου η οποία κορυφώνει τις εντάσεις, αλλά ταυτόχρονα σε ωθεί σε απελευθέρωση και αποφάσεις.

Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα είναι σχετικά πιο βατό, καθώς ο κυβερνήτης σου εισέρχεται στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και αυτό σε βοηθά να δεις τα πράγματα πιο σφαιρικά και να κατανοήσεις βαθύτερες αιτίες με αποτέλεσμα να βρεις τρόπους να προωθήσεις τους στόχους που έχεις θέσει και να επαναφέρεις σιγά-σιγά την ομαλότητα στην ροή της ζωής σου. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία δημιουργεί πιο χαλαρές συνθήκες γύρω από φιλίες και συναντήσεις που σε κάνουν να περνάς όμορφα και ξέγνοιαστα, αλλά η φλογερή σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στον μυστικό σου δωδέκατο οίκο δεν σε αφήνει ακόμη να βάλεις πίσω σου ένα ασίγαστο και ανολοκλήρωτο πάθος, αν και οι ευκαιρίες για κάτι της στιγμής και χωρίς προϋποθέσεις υπάρχουν, αν εσύ το θελήσεις…  Προσοχή όμως γιατί η αντίθεση Ήλιου – Πλούτωνα φέρνει εντάσεις και παίζονται παιχνίδια δύναμης και ελέγχου πίσω από την πλάτη σου και τελικά το να μπλέξεις σε αδιέξοδες καταστάσεις μπορεί και να μην είναι το πιο σοφό.

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα η Αφροδίτη περνά επιτέλους στο ζώδιό σου φέρνοντας καλύτερες προοπτικές τόσο για τα αισθηματικά σου, όσο και για τα οικονομικά σου, ενώ παράλληλα ο Ήλιος από τον Λέοντα αρχίζει να φωτίζει τον τομέα που έχει να κάνει με τους φόβους σου και τώρα μπορείς να ξεπεράσεις κάθε ψυχολογικό εμπόδιο που δεν σε αφήνει να ζήσεις πλήρως την ζωή σου.  Η Πανσέληνος δυναμιτίζει το ήδη έντονο κλίμα και οι αντιθέσεις των προσωπικών πλανητών (Ερμής, Αφροδίτη και Άρης) με τον Δία και τον Πλούτωνα που κορυφώνονται μέσα στο τελευταίο κομμάτι του μήνα δημιουργούν συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που εμπλέκονται στα δημιουργικά σου σχέδια και στους στόχους που έχεις θέσει για την επόμενη περίοδο, αλλά εσύ έχεις τελικά την δύναμη να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο και κάθε στενόμυαλο αντίπαλο.

Κατά τις τελευταίες ημέρες του μήνα ο κυβερνήτης σου περνά δωδέκατό σου ηλιακό οίκο, ο Άρης στο ζώδιό σου και παράλληλα με την είσοδο του ανάδρομου Δία στον Υδροχόο, ο μήνας σε αποχαιρετά με την επιβεβαίωση ότι μπορείς να τα καταφέρεις και ότι όντως η εσωτερική σου φωνή έχει δίκιο και δεν χρειάζεται να ακούς κανέναν άλλον, παρά μόνο τον εαυτό σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 10 του μήνα ενεργοποιεί το κομμάτι το ηλιακού σου χάρτη που σχετίζεται με τους φίλους, αλλά και με τους στόχους που θέτεις αυτή την περίοδο, τα δημιουργικά σου σχέδια και τις φιλοδοξίες σου. Η περίοδος μπορεί να έχει εντάσεις και εμπόδια αλλά με ψυχραιμία και χωρίς φόβο μπορείς να κάνεις μια καλή και δυναμική νέα αρχή, ενώ η Πανσέληνος που κορυφώνεται στις 24 του μήνα σε φέρνει αντιμέτωπο με ξαφνικές εξελίξεις που συμβαίνουν στην καθημερινότητα και την εργασία σου και χρειάζεται να προσαρμοστείς, αλλά και να καταλάβεις αυτό που σου κρύβουν άνθρωποι με τους οποίους έχεις καθημερινή επαφή και σχέση. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με βάση τα κενά πορείας της Σελήνης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι επαγγελματικοί σου στόχοι ενδέχεται να αλλάξουν ή να τροποποιηθούν αρκετά κατά την διάρκεια του μήνα και καλό είναι να κρατήσεις επιφυλάξεις σε υποσχέσεις που σου έχουν δώσει συνεργάτες ή προϊστάμενοι, καθώς το κλίμα γύρω από τα επαγγελματικά σου είναι αρκετά ρευστό και τίποτα δεν είναι επίσημα συμφωνημένο. Αντιπαραθέσεις και νεύρα μπορεί να υπάρξουν στην καθημερινότητα στο γραφείο ή στην επαφή σου με πελάτες και η ψυχραιμία θα είναι ο καλύτερος σύμμαχός σου για άλλη μια φορά

ΖΥΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα οι απαιτητικές όψεις που κάνουν ο κυβερνήτης σου και ο Άρης δημιουργούν ένα δύσκολο κλίμα που για σένα μεταφράζεται σε παύση κάθε δημιουργικού σχεδίου και σε αναμονή για βοήθεια, καθώς αναγκάζεσαι να βασιστείς πάρα πολύ στην καλή διάθεση των άλλων. Οι φιλίες σε απασχολούν και αναγκάζεσαι να περιορίσεις λίγο από τον αυθορμητισμό σου.  Όλα οδηγούν στην νέα Σελήνη που συμβαίνει στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου η οποία κορυφώνει τις εντάσεις, αλλά ταυτόχρονα σε ωθεί σε απελευθέρωση και αποφάσεις.

Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα είναι σχετικά πιο βατό, καθώς ο Ερμής εισέρχεται στον δέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και αυτό σε βοηθά να επικοινωνήσεις πιο άμεσα και να ελιχθείς με τρόπο που σε συμφέρει περισσότερο. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία δημιουργεί πιο χαλαρές συνθήκες γύρω από τα θέματα εργασίας και καθημερινότητας και οι συνθήκες είναι τώρα πιο ευνοϊκές για τους καθημερινούς σου στόχους, ενώ η φλογερή σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στον ενδέκατό σου ηλιακό οίκο φέρνει πάθος, σε κάνει να θέλεις να δημιουργήσεις περισσότερο και ελκύεις νέες γνωριμίες, αλλά και πιθανώς το ενδιαφέρον ενός συγκεκριμένου φιλικού προσώπου που σε βλέπει με άλλα μάτια… Προσοχή όμως γιατί η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα φέρνει εντάσεις και παίζονται παιχνίδια δύναμης και ελέγχου τόσο στο σπίτι σου όσο και στα επαγγελματικά σου.

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα ο κυβερνήτης σου περνά στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, εγκαινιάζοντας μια περίοδο που θες να αποτραβηχτείς λίγο περισσότερο και να έρθεις σε επαφή με τον εαυτό σου για να εντοπίσεις τι είναι αυτό που φοβάσαι περισσότερο και για να θεραπεύσεις κάθε κρυφό σου πόνο. Παράλληλα ο Ήλιος από τον Λέοντα αρχίζει να φωτίζει τον τομέα που έχει να κάνει με τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου και σε συνδυασμό με την νέα θέση του κυβερνήτη σου, αναγκάζεσαι να κινηθείς με έμμεσο τρόπο, ώστε να πετύχεις αυτό που θέλεις.  Η Πανσέληνος δυναμιτίζει το ήδη έντονο κλίμα και οι αντιθέσεις των προσωπικών πλανητών (Ερμής, Αφροδίτη και Άρης) με τον Δία και τον Πλούτωνα που κορυφώνονται μέσα στο τελευταίο κομμάτι του μήνα επιβαρύνουν την υγεία σου και την ψυχική σου κατάσταση και σίγουρα χρειάζεσαι ξεκούραση και διακοπές.

Κατά τις τελευταίες ημέρες του μήνα ο Ερμής περνά στον ενδέκατο και ο Άρης στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και παράλληλα με την είσοδο του ανάδρομου Δία στον Υδροχόο, ο μήνας σε αποχαιρετά με την υπόσχεση να περιμένεις τα καλύτερα, αλλά προς το παρόν να κρατήσεις στάση αναμονής και να επανεξετάσεις τα σχέδιά σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 10 του μήνα ενεργοποιεί το κομμάτι το ηλιακού σου χάρτη που σχετίζεται με την καριέρα και την δημόσια εικόνα σου και τώρα σου δίνονται ευκαιρίες να παίξεις το παιχνίδι σου πιο δυνατά και να αλλάξεις τα δεδομένα προς όφελός σου, καθώς υπάρχει ρεύμα που σε υποστηρίζει και μπορείς να βρεις δυναμικές λύσεις και ισχυρή βοήθεια, ενώ η Πανσέληνος που κορυφώνεται στις 24 του μήνα φωτίζει τα δημιουργικά σου σχέδια και ταυτόχρονα φέρνει αποκαλύψεις και συνειδητοποιήσεις στον αισθηματικό τομέα. Μια καινούργια γνωριμία αυτές τις μέρες μπορεί να είναι έντονη και να έχει στοιχεία μοιραίου. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με βάση τα κενά πορείας της Σελήνης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο μήνας φέρνει ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου και σου δίνεται η δυνατότητα να γυρίσεις μια νέα σελίδα, είτε αλλάζοντας ριζικά κάτι που δεν λειτουργεί, είτε ανανεώνοντας και κάνοντας πιο ανθρώπινη και συμβατή με την προσωπικότητά σου την καθημερινότητα στην δουλειά. Από τα μέσα του μήνα και μετά, έχε τα μάτια σου ανοιχτά γιατί κάποιοι συνεργάτες και βοηθοί δεν σε βλέπουν όπως τους βλέπεις εσύ και μπορεί να συζητάνε πίσω από την πλάτη σου, κάτι που φυσικά δεν είναι προς όφελός σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα οι απαιτητικές όψεις που κάνουν η Αφροδίτη αλλά και ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης δημιουργούν ένα δύσκολο κλίμα που για σένα μεταφράζεται σε εντάσεις και κόντρες που δεν σε αφήνουν να ηρεμήσεις. Τρέχεις να καλύψεις τόσο αυτά που απαιτούνται από σένα στην εργασία όσο και αυτά που θέλει από σένα το σπίτι και η οικογένειά σου και γίνεσαι χίλια κομμάτια.  Όλα οδηγούν στην νέα Σελήνη που συμβαίνει στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου η οποία κορυφώνει τις εντάσεις, αλλά ταυτόχρονα σε ωθεί σε απελευθέρωση και αποφάσεις.

Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα είναι σχετικά πιο βατό, καθώς ο Ερμής εισέρχεται στον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, πράγμα που σε βοηθά να δεις τα πράγματα πιο ήρεμα, να φιλοσοφήσεις διαφορετικά την ζωή και την καθημερινότητα και να εντοπίσεις τι είναι αυτό που θέλεις να φροντίσεις και να προστατέψεις και τι είναι αυτό που τελικά έχει αξία για σένα. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία δημιουργεί καλύτερες συνθήκες γύρω από την ερωτική σου ζωή καθώς το μυαλό σου σταδιακά χαλαρώνει και η φλογερή σύνοδος Αφροδίτης – Άρη στην κορυφή του χάρτη σου φέρνει το πάθος στην ζωή σου. Προσοχή όμως γιατί η αντίθεση Ήλιου – Πλούτωνα φέρνει εντάσεις και παίζονται παιχνίδια δύναμης και ελέγχου από το στενό σου περιβάλλον, κάτι που αν δεν αντιληφθείς άμεσα, θα σου στοιχίσει και θα μετανιώσεις αποφάσεις που θα έχεις ήδη πάρει.

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα η Αφροδίτη περνά στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου κάνοντας πιο ευχάριστες τις συνθήκες, που τώρα σε βοηθούν ώστε να βρεις την υποστήριξη που χρειάζεσαι στα δημιουργικά σου σχέδια και οι στόχοι σου προωθούνται πιο άμεσα και με καλύτερα αποτελέσματα, ενώ παράλληλα ο Ήλιος από τον Λέοντα αρχίζει να φωτίζει τον τομέα που έχει να κάνει με την καριέρα και την δημόσια εικόνα σου, πράγματα που γίνονται προτεραιότητες για το υπόλοιπο του μήνα. Η Πανσέληνος δυναμιτίζει το ήδη έντονο κλίμα και οι αντιθέσεις των προσωπικών πλανητών (Ερμής, Αφροδίτη και Άρης) με τον Δία και τον Πλούτωνα που κορυφώνονται μέσα στο τελευταίο κομμάτι του μήνα φέρνουν καυγάδες με τον περίγυρό σου και οι σχέσεις σου με αδέλφια ή στενούς συγγενείς σου δημιουργούν άγχος ή ακόμη και προβλήματα, ενώ παράλληλα καλείσαι να τροποποιήσεις αρκετά την φιλοσοφία σου και το πρόγραμμά σου για να μπορέσεις να ξεπεράσεις καθυστερήσεις και εμπόδια στις φιλοδοξίες και τους στόχους της περιόδου.

Κατά τις τελευταίες ημέρες του μήνα ο Ερμής περνά στον δέκατο και ο Άρης στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και παράλληλα με την είσοδο του ανάδρομου Δία στον Υδροχόο, ο μήνας σε αποχαιρετά με έναν επαναπροσδιορισμό των ισορροπιών στην ζωή σου που τελικά σε οδηγεί στο να δράσεις άμεσα και καίρια, χτυπώντας εκεί που πρέπει και μιλώντας ξεκάθαρα προωθώντας θέματα της ατζέντας σου που έχουν μείνει καιρό πίσω.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 10 του μήνα ενεργοποιεί το κομμάτι το ηλιακού σου χάρτη που σχετίζεται με τα όνειρα και τις επιθυμίες που έχεις και όντας σε φιλικό ζώδιο σου δίνει την ευκαιρία να γυρίζεις μια νέα σελίδα στο μυθιστόρημα της ζωής σου, παρά τις όποιες εντάσεις και τις δυσκολίες που μπορεί να συνεχίζουν να σε απασχολούν στην καθημερινότητά σου, ενώ η Πανσέληνος που κορυφώνεται στις 24 του μήνα φέρνει περιορισμούς και περισσότερους κανόνες στην οικογενειακή σου ζωή και στο σπίτι, πράγμα που σε κάνει να αντιδράς. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με βάση τα κενά πορείας της Σελήνης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο μήνας είναι ιδιαίτερα δραστήριος και δυναμικός γύρω από θέματα καριέρας και μπορείς να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό, αν και δεν θα είναι καθόλου περίεργο να συναντήσεις εμπόδια και αντιδράσεις ή αναβολές στα δημιουργικά σου σχέδια. Κάποια από αυτά έρχονται από συνεργάτες ή υπεύθυνους, κάποια άλλα από την δική σου πλευρά και συγκεκριμένα από την οικογένεια που απαιτεί χρόνο και προσοχή, δημιουργώντας έτσι διλήμματα και αναγκαστικές αποφάσεις. Οικογένεια ή καριέρα;

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα οι απαιτητικές όψεις που κάνουν η Αφροδίτη και ο Άρης δημιουργούν ένα δύσκολο κλίμα που για σένα μεταφράζεται σε ένα νοητικό μπέρδεμα και μπαίνεις στην διαδικασία να αμφισβητήσεις τον εαυτό σου, τις ιδέες σου και όλη σου την κοσμοθεωρία, ενώ παράλληλα το περιβάλλον σου δεν σε βοηθά, αντιθέτως σου δημιουργεί περισσότερα εμπόδια και περιορισμούς που δεν σε αφήνουν να αναπνεύσεις και να αισθανθείς ελεύθερος. Όλα οδηγούν στην νέα Σελήνη που συμβαίνει στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου η οποία κορυφώνει τις εντάσεις, αλλά ταυτόχρονα σε ωθεί σε απελευθέρωση και αποφάσεις.

Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα είναι σχετικά πιο βατό, καθώς ο Ερμής εισέρχεται στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, πράγμα που σε βοηθά να καταλάβεις βαθύτερα τα κίνητρα των άλλων και να καταφέρεις να επηρεάσεις εμμέσως πλην σαφώς τις καταστάσεις. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία δημιουργεί πιο χαλαρές συνθήκες γύρω από θέματα σπιτιού, οικείων προσώπων και προσωπικού χρόνου και η φλογερή σύνοδος Αφροδίτης-Άρη σου δίνει πίσω την αυτοπεποίθηση που σου έλειψε και σταθεροποιεί τις απόψεις σου, προφυλάσσοντάς σε από παράλογα και επικίνδυνα διλήμματα.  Προσοχή όμως γιατί η αντίθεση Ήλιου – Πλούτωνα φέρνει εντάσεις και παίζονται ακόμη παιχνίδια δύναμης και ελέγχου του μυαλού σου.

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα η Αφροδίτη περνά στον δέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου φέρνοντας μια καλύτερη εικόνα για τον εαυτό σου προς τα έξω και σου δίνει ευκαιρίες να μαγνητίσεις και να φέρεις τα πράγματα εκεί που εσύ τα θες, ενώ παράλληλα ο Ήλιος από τον Λέοντα αρχίζει να φωτίζει τον τομέα που έχει να κάνει με ταξίδια και μάθηση, θέματα που τώρα γίνονται άμεση προτεραιότητα. Η Πανσέληνος δυναμιτίζει το ήδη έντονο κλίμα και οι αντιθέσεις των προσωπικών πλανητών (Ερμής, Αφροδίτη και Άρης) με τον Δία και τον Πλούτωνα που κορυφώνονται μέσα στο τελευταίο κομμάτι του μήνα αποσταθεροποιούν τα οικονομικά σου και σε φέρνουν αντιμέτωπο με σοβαρές αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις σε θέματα καριέρας αλλά και οικογενείας.

Κατά τις τελευταίες ημέρες του μήνα ο Ερμής περνά στον ένατο και ο Άρης στον δέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και παράλληλα με την είσοδο του ανάδρομου Δία στον Υδροχόο, ο μήνας σε αποχαιρετά με την αυτοπεποίθηση και την δύναμη που χρειάζεσαι για να λύσεις κάθε πρόβλημα, βλέποντας το παρελθόν μέσα από μια διαφορετική οπτική γωνία.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 10 του μήνα ενεργοποιεί το κομμάτι το ηλιακού σου χάρτη που σχετίζεται με τις οικονομικές σου εκκρεμότητες και σου δίνεται τώρα η ευκαιρία να κάνεις κινήσεις που θα δρομολογήσουν με ευνοϊκότερο τρόπο τις οφειλές σου προς τρίτα πρόσωπα και φορείς, παρά τις όποιες δυσκολίες μπορεί να αντιμετωπίσεις αρχικά στις συνεννοήσεις που θα χρειαστεί να κάνεις, ενώ η Πανσέληνος που κορυφώνεται στις 24 του μήνα φωτίζει την ανάγκη σου για σημαντικές επικοινωνίες με νόημα και ουσία και σε σπρώχνει να αναζητήσεις αυτό που πραγματικά σου λείπει, ακόμη και αν χρειαστεί να διανύσεις αποστάσεις για να το βρεις. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με βάση τα κενά πορείας της Σελήνης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Θέματα από το παρελθόν και υποθέσεις που είναι ακόμη σε εκκρεμότητα σε απασχολούν στο επαγγελματικό σου κομμάτι αυτόν τον μήνα και είναι μια κατάλληλη περίοδος για να διεκπεραιώσεις καθετί που σε εμποδίζει από το να κάνεις καινούργια και φρέσκα σχέδια είτε για την καριέρα σου μακροπρόθεσμα, είτε για την ομαλή καθημερινή ροή της εργασίας σου. Υπάρχουν επίσης ανατροπές που σε βγάζουν εκτός προγράμματος και καλό είναι να μην έχεις ένα πολύ γεμάτο πρόγραμμα αυτή την περίοδο, ώστε να μπορείς να είσαι ευέλικτος και να οι ανατροπές να μην σε πιέσουν πολύ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα οι απαιτητικές όψεις που κάνουν η Αφροδίτη και ο Άρης δημιουργούν ένα δύσκολο κλίμα που για σένα μεταφράζεται σε οικονομικά άγχη και εμπόδια που έρχονται από τον σύντροφο ή από συνεργάτες και δεν σε αφήνουν να ακολουθήσεις ανέμελος το πρόγραμμά σου και να υλοποιήσεις την ατζέντα σου. Πέρα από το άγχος και την ανυπομονησία, ενδέχεται αυτή την περίοδο να φορτωθείς ευθύνες άλλων και να μειωθεί αρκετά ο χρόνος που έχεις για τον εαυτό σου και τα δικά σου σχέδια. Όλα οδηγούν στην νέα Σελήνη που συμβαίνει στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου απέναντί σου, η οποία κορυφώνει τις εντάσεις, αλλά ταυτόχρονα σε ωθεί σε απελευθέρωση και αποφάσεις.

Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα είναι σχετικά πιο βατό, καθώς ο Ερμής εισέρχεται στον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και κάνει τους σημαντικούς άλλους στην ζωή σου να μιλάνε πιο ανοιχτά και να σου δίνουν μια πιο συγκεκριμένη κατεύθυνση ή αν δεν το κάνουν αυτό, τότε να μιλήσουν πιο ξεκάθαρα επιτέλους αφού τους αναγκάσεις με την επιμονή σου και τις ερωτήσεις σου. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία δημιουργεί τις συνθήκες που χρειάζονται για να πάρεις πιο εύκολα τις απαντήσεις που χρειάζεσαι και να κανονίσεις και εσύ την πορεία σου, ενώ η φλογερή σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στον όγδοό σου ηλιακό οίκο φέρνει πάθος στο κρεβάτι, χώρος στον οποίο όλα λύνονται τελικά… Προσοχή όμως γιατί η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα φέρνει ακόμη εντάσεις και παίζονται παιχνίδια δύναμης και ελέγχου τόσο στην σχέση σου, όσο και στις συνεργασίες σου.

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα η Αφροδίτη περνά στον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, πράγμα που βοηθά κάπως να χαλαρώσει η ένταση και να απαλύνουν οι άσχημες σκέψεις και τώρα το μυαλό σου πηγαίνει στο πώς θα ταξιδέψεις ή πώς θα φέρεις αρμονία στην ζωή σου με κάποιον ευχάριστο τρόπο, ενώ παράλληλα ο Ήλιος από τον Λέοντα αρχίζει να φωτίζει τον τομέα που έχει να κάνει με τα οικονομικά σου και τώρα πλέον δεν θέλεις τίποτε να πάει στραβά, οπότε η οργάνωση και ο σχεδιασμός γίνονται προτεραιότητά σου. Η Πανσέληνος δυναμιτίζει το ήδη έντονο κλίμα και οι αντιθέσεις των προσωπικών πλανητών (Ερμής, Αφροδίτη και Άρης) με τον Δία και τον Πλούτωνα που κορυφώνονται μέσα στο τελευταίο κομμάτι του μήνα φέρνοντας και πάλι δυσκολίες και τριβές στις σχέσεις σου, ενώ ταυτόχρονα θέματα από το παρελθόν  που σε είχαν απασχολήσει μόνο… φιλοσοφικά, τώρα έρχονται και πάλι στο προσκήνιο για να σε απασχολήσουν πλέον πρακτικά.

Κατά τις τελευταίες ημέρες του μήνα ο Ερμής περνά στον όγδοο και ο Άρης στον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και παράλληλα με την είσοδο του ανάδρομου Δία στον Υδροχόο, ο μήνας σε αποχαιρετά με την ανάγκη και την δύναμη να εφαρμόσεις πρακτικά μια καινούργια φιλοσοφία ζωής και να βάλεις σε καλύτερη τάξη την ζωή σου, ξεκινώντας από το παρελθόν και φτάνοντας στο μέλλον.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 10 του μήνα συμβαίνει απέναντί σου και σε επηρεάζει, ειδικότερα μάλιστα να έχεις γεννηθεί στα τέλη του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου, ενεργοποιώντας το κομμάτι το ηλιακού σου χάρτη που σχετίζεται με τις σχέσεις και τις συνεργασίες και δίνοντάς σου την ευκαιρία να προσπαθήσεις να αλλάξεις καταστάσεις και να γυρίσεις μια καινούργια και φρέσκια σελίδα στην ζωή σου, κάτι που θα φέρει ανανέωση και θετικά αποτελέσματα, αρκεί βέβαια να μην είσαι παγιωμένος και άκαμπτος στις θέσεις σου, ενώ η Πανσέληνος που κορυφώνεται στις 24 του μήνα προβάλλει οικονομικά ζητήματα που καλείσαι να τακτοποιήσεις άμεσα. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με βάση τα κενά πορείας της Σελήνης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τα οικονομικά σου αλλά και οι συνεργασίες σου θα σε απασχολήσουν αρκετά κατά την διάρκεια αυτού το μήνα και δεν είναι απαραίτητα η καλύτερη περίοδος για να κινηθείς παρορμητικά και πειραματικά, αλλά καλό είναι να προσπαθήσεις να είσαι σταθερός και συντηρητικός στις κινήσεις σου και να περιμένεις τα πράγματα να σου δείξουν προς ποια κατεύθυνση χρειάζεται να κινηθείς. Δώσε έμφαση στις συνεργασίες σου, γιατί αυτόν τον μήνα κάποιοι δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένοι ή μπορεί να θέλουν να κάνουν κάτι διαφορετικό και αυτό να σε αφήσει μετέωρο την τελευταία στιγμή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα οι απαιτητικές όψεις που κάνουν η Αφροδίτη και ο Άρης δημιουργούν ένα δύσκολο κλίμα που για σένα μεταφράζεται σε εντάσεις και προβλήματα στην σχέση σου ή στις συνεργασίες σου και αυτή την περίοδο όλοι φαίνεται να θέλουν να σου πάνε κόντρα και να σου αλλάξουν το πρόγραμμα και τους ρυθμούς σου με τις ανάγκες τους και τις απαιτήσεις τους. Όλα οδηγούν στην νέα Σελήνη που συμβαίνει στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου η οποία κορυφώνει τις εντάσεις, αλλά ταυτόχρονα σε ωθεί σε απελευθέρωση και αποφάσεις.

Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα είναι σχετικά πιο βατό, καθώς ο Ερμής εισέρχεται στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σε βοηθά να βάλεις μια τάξη στην καθημερινότητα και το πρόγραμμά σου, ενώ παράλληλα η διαίσθησή σου μεγαλώνει και μπορείς πιο εύκολα να προβλέψεις  πότε είναι καλό να είσαι παρών και πότε απλά να εξαφανιστείς.  Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία δημιουργεί πιο χαλαρές συνθήκες γύρω από ευθύνες και τρεξίματα βοηθώντας σε να βρεις χρόνο για να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου και να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, ενώ η φλογερή σύνοδος Αφροδίτης – Άρη απέναντί σου φέρνει τον ερωτισμό και το πάθος που έλειπαν και ανανεώνουν την σχέση σου.  Προσοχή όμως γιατί η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα φέρνει εντάσεις και παίζονται παιχνίδια δύναμης και ελέγχου σε καθημερινό επίπεδο και καλό είναι να διατηρείς σώας τας φρένας σου…

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα η Αφροδίτη περνά στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου δημιουργώντας πιο ευνοϊκές συνθήκες για τα οικονομικά σου και τώρα μπορείς να δρομολογήσεις εκκρεμότητες προς τρίτους με καλύτερους όρους και ο Ήλιος από τον Λέοντα αρχίζει να φωτίζει τον τομέα που έχει να κάνει με την σταθερή σου σχέση και τις συνεργασίες σου, θέματα σημαντικά για την επόμενη περίοδο. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου δυναμιτίζει το ήδη έντονο κλίμα και οι αντιθέσεις των προσωπικών πλανητών (Ερμής, Αφροδίτη και Άρης) με τον Δία και τον Πλούτωνα που κορυφώνονται μέσα στο τελευταίο κομμάτι του μήνα σε φέρνουν αντιμέτωπο με σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να πάρει και για τις οποίες δεν υπάρχει γυρισμός σε οικονομικά θέματα, αλλά και σε ό,τι σχετίζεται με την υγεία σου ή την ελευθερία σου.

Κατά τις τελευταίες ημέρες του μήνα ο Ερμής περνά απέναντί σου και ο Άρης στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και παράλληλα με την είσοδο του ανάδρομου Δία και πάλι στο ζώδιό σου, ο μήνας σε αποχαιρετά με καλύτερες επικοινωνιακές συνθήκες, καταφέρνεις να συνεννοηθείς και να βρεις το δίκιο σου και οι κινήσεις σου γίνονται πλέον με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και σιγουριά.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 10 του μήνα ενεργοποιεί το κομμάτι το ηλιακού σου χάρτη που σχετίζεται με την καθημερινότητα, την ροή των πραγμάτων στην εργασία σου και με την υγεία σου και η περίοδος που σηματοδοτείται από το φαινόμενο σου δίνει ευκαιρίες να αλλάξεις συνήθειες που δεν είναι παραγωγικές και δεν φέρνουν αποτελέσματα και να αρχίσεις να εφαρμόζεις νέες τακτικές στα καθημερινά θέματα που σε απασχολούν, ενώ η Πανσέληνος που κορυφώνεται στις 24 του μήνα γίνεται στον άξονά σου και σε επηρεάζει πιο άμεσα, αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου, φέρνοντας στο προσκήνιο σημαντικές αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις γύρω από μια σχέση ή μια συνεργασία. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με βάση τα κενά πορείας της Σελήνης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι ευθύνες που έχεις αναλάβει και οι επαγγελματικές σου υποχρεώσει δεν συνδυάζονται αυτόν τον μήνα εύκολα με τις αλλαγές που έρχονται από συνεργάτες, πράγμα που δημιουργεί κλίμα ανατρεπτικό, ειδικά στο πρώτο μέρος του μήνα, και το κομφούζιο καλά κρατεί! Μέσα στον πανικό όμως φρόντισε να εντοπίσεις κάποιες ευκαιρίες που παρουσιάζονται για δική σου προσωπική εξέλιξη μέσα στην επαγγελματική αρένα, οι οποίες μπορεί να έχουν να κάνουν με κάτι που είχε προταθεί στο παρελθόν αλλά τότε δεν προχώρησε για κάποιο λόγο. Στην καθημερινότητά σου πάντως απόφυγε τις αντιπαραθέσεις με συνεργάτες και βοηθούς, ακόμη και αν έχεις δίκιο, γιατί το κλίμα είναι αρκετά εύφλεκτο και πολλά μπορεί να ανατραπούν.

ΙΧΘΕΙΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα οι απαιτητικές όψεις που κάνουν η Αφροδίτη και ο Άρης δημιουργούν ένα δύσκολο κλίμα που για σένα μεταφράζεται σε αναστάτωση της καθημερινότητάς σου, σε συνεχή εμπόδια και αναβολές στα πλάνα σου και σε εντάσεις και άγχος που σίγουρα δεν είναι κάτι ευχάριστο και σε εξουθενώνει σωματικά και ψυχολογικά. Καλό θα ήταν λοιπόν να προασπίσεις την υγεία σου με κάθε τρόπο και να ξεκουράζεσαι αρκετά, καθώς όλα οδηγούν στην νέα Σελήνη που συμβαίνει στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου η οποία κορυφώνει τις εντάσεις, αλλά ταυτόχρονα σε ωθεί σε απελευθέρωση και αποφάσεις.

Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα είναι σχετικά πιο βατό, καθώς ο Ερμής εισέρχεται στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σε βοηθά να συνεννοηθείς καλύτερα με τους άλλους σε καθημερινά θέματα και λεπτομέρειες που κάνουν τις μέρες σου πλέον πιο εύκολες. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία δημιουργεί πιο χαλαρές συνθήκες γύρω από απολαύσεις και διασκέδαση και μπορείς να αποσβέσεις τώρα την κούραση των ημερών που προηγήθηκαν, ενώ η φλογερή σύνοδος Αφροδίτης-Άρη σου βάζει φωτιά ζητώντας σωματική ικανοποίηση μέσα από τον έρωτα.  Προσοχή όμως γιατί η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα φέρνει εντάσεις και παίζονται παιχνίδια δύναμης και ελέγχου στα αισθηματικά σου και μια καινούργια γνωριμία τώρα μπορεί να έχει πάθος και να σε παρασύρει, αλλά τα πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως φαίνονται και η κρίση σου να είναι θολωμένη από την επιθυμία να ζήσεις το μεγάλο πάθος.

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα η Αφροδίτη περνά απέναντί σου και τώρα μπορείς να δεις πιο ήρεμα και με καθαρότερο συναίσθημα το θέμα της σχέσης σου και ο σύντροφος γίνεται σαφώς πιο πρακτικά χρήσιμος και εκδηλωτικός, ενώ παράλληλα ο Ήλιος από τον Λέοντα αρχίζει να φωτίζει τον τομέα που έχει να κάνει με την υγεία σου και την καλή σου σωματική κατάσταση, πράγμα που θα είναι μια από τις προτεραιότητές σου για το επόμενο διάστημα.  Η Πανσέληνος δυναμιτίζει το ήδη έντονο κλίμα και οι αντιθέσεις των προσωπικών πλανητών (Ερμής, Αφροδίτη και Άρης) με τον Δία και τον Πλούτωνα που κορυφώνονται μέσα στο τελευταίο κομμάτι του μήνα για να σε κάνουν να αξιολογήσεις εκ νέου τα δημιουργικά σου σχέδια, την ανάγκη σου για διασκέδαση και ψυχαγωγία, αλλά και την σταθερότητα που έχεις ανάγκη από τους ανθρώπους στην ζωή σου.

Κατά τις τελευταίες ημέρες του μήνα ο Ερμής περνά στον έκτο σου ηλιακό οίκο και ο Άρης απέναντι σου και παράλληλα με την είσοδο του ανάδρομου Δία στον Υδροχόο, ο μήνας σε αποχαιρετά με πιο ξεκάθαρη σκέψη και με την πίστη στις δικές σου δυνάμεις, καθώς μπορείς να καταφέρεις πολλά περισσότερα από όσα φαντάζεσαι.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 10 του μήνα ενεργοποιεί το κομμάτι το ηλιακού σου χάρτη που σχετίζεται με την αισθηματική σου ζωή, αλλά και με τα δημιουργικά σου σχέδια και η περίοδος που σηματοδοτείται από αυτή την νέα Σελήνη σου δίνει την ευκαιρία να προσπαθήσεις να αλλάξεις καταστάσεις που δεν σε αφήνουν να χαίρεσαι την ζωή σου και να παλέψεις με τα εμπόδια της καθημερινότητας ώστε να τα υποτάξεις, ενώ η Πανσέληνος που κορυφώνεται στις 24 του μήνα μπορεί να σου αυξήσει τις ανασφάλειες και να σε αποσυντονίσει στην καθημερινότητά σου με αποτέλεσμα να μην προσέξεις λεπτομέρειες που είναι σημαντικές. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με βάση τα κενά πορείας της Σελήνης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η καθημερινότητά σου στον χώρο της εργασίας σου ανατρέπεται αυτόν τον μήνα, το πρόγραμμά σου και η ατζέντα σου συναντάνε αναβολές και εμπόδια και φυσικά το κλίμα αυτό δεν μπορεί παρά μόνο να δημιουργήσει απόγνωση και επιπλέον άγχος το οποίο εσύ καλείσαι να διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο που μπορείς, πιθανότατα κανονίζοντας μια άδεια! Το να ξεκουραστείς και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου είναι σημαντικό γιατί από τα τέλη του μήνα σε περιμένουν πολλά βάρη στην δουλειά και τα πράγματα δεν θα είναι παιχνιδάκι.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS