ΖΩΔΙΑΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΑστρολογικές προβλέψεις για τον μήνα Μάρτιο

Αστρολογικές προβλέψεις για τον μήνα Μάρτιο

Κριός
Ο κυβερνήτης σου στις αρχές του μήνα αλλάζει ζώδιο και ενεργοποιεί τον τρίτο σου ηλιακό οίκο, φέρνοντας δραστηριότητα και εξελίξεις με συγγενικά σου πρόσωπα και ειδικότερα αδέλφια, αυξάνοντας την δύναμη της φωνής σου και γι’ αυτό θα χρειαστεί να αποφύγεις να δημιουργήσεις εντάσεις που οδηγούν σε σύγκρουση. Η ενέργειά σου παραμένει δυνατή και διατηρείς την αγωνιστική σου στάση καθ’όλη την διάρκεια του μήνα βλέποντας αποτελέσματα γύρω στις 22 με το τρίγωνο Άρη-Κρόνου που φέρνει θετική εξέλιξη σε σχέδια και στην επαφή σου με φίλους.
Ο Ερμής συνεχίζει την διέλευσή του από τον ενδέκατο σου ηλιακό οίκο και σου δίνει μια ευκαιρία να κινηθείς έξυπνα σε σχέση με έναν σημαντικό στόχο γύρω στις 5 του μήνα με την σύνοδό του με τον Δία, ενώ από τα μέσα του μήνα περνά στους Ιχθύς και αυξάνει την διαίσθησή σου. Προσοχή τις τελευταίες ημέρες του μήνα καθώς ο Ερμής θα προσπαθήσει να σε μπερδέψει και να σε ξεγελάσει με την μορφή ενός προσώπου που άλλο φαίνεται και άλλο είναι!
Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα η Αφροδίτη συνεχίζει να σου χαρίζει την εύνοιά της και να φέρνει ισορροπία στην ψυχολογία σου και να απορροφά το άγχος σου, αυξάνοντας μάλιστα με την σύνοδό της με τον Ποσειδώνα στα μέσα του μήνα την διαίσθησή σου πράγμα που σε βοηθά να δώσεις τον πιο τρυφερό σου εαυτό όχι μόνο στο ταίρι αλλά και στους ανθρώπους γύρω σου, ενώ με το πέρασμά της στις 21 του μήνα στο ζώδιό σου η μαγνητικότητά σου αυξάνεται και προσελκύεις τα βλέμματα. Το πώς θα το χρησιμοποιήσεις αυτό, είναι δική σου δουλειά!

Ταύρος
Ο Άρης στις αρχές του μήνα αφήνει το ζώδιό σου ζώδιο και ενεργοποιεί τον δεύτερο σου ηλιακό οίκο, φέρνοντας δραστηριότητα και εξελίξεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου και τους πόρους που διαθέτεις. Είναι μια περίοδος που θα κινηθείς αποφασιστικά με σκοπό να έχεις περισσότερο κέρδος από αυτό που έχεις και αυτό θα επηρεάσει θετικά και την γενικότερη αυτοπεποίθησή σου.  Η ενέργειά σου παραμένει δυνατή και διατηρείς την αγωνιστική σου στάση καθ’όλη την διάρκεια του μήνα βλέποντας αποτελέσματα γύρω στις 22 με το τρίγωνο Άρη-Κρόνου που σχετίζονται με κάποιο επαγγελματικό σου σχέδιο ή στόχο.
Ο Ερμής συνεχίζει την διέλευσή του από τον δέκατο σου ηλιακό οίκο και σου δίνει μια ευκαιρία να κλείσεις μια σημαντική συμφωνία ή να αξιοποιήσεις στο έπακρο την τύχη σου γύρω στις 5 του μήνα με την σύνοδό του με τον Δία, ενώ από τα μέσα του μήνα περνά στους Ιχθύς και σε  κάνει πιο δραστήριο και επικοινωνιακό γύρω από ιδέες και σχέδια που έχεις τα οποία τα συζητάς με πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν. Προσοχή τις τελευταίες ημέρες του μήνα καθώς ο Ερμής θα προσπαθήσει να σε μπερδέψει και να σε ξεγελάσει γύρω από κάποιο θέμα που έχει να κάνει με ένα φιλικό σου πρόσωπο.
Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα η Αφροδίτη συνεχίζει να σου χαρίζει την εύνοιά της και να φέρνει ισορροπία στα σχέδιά σου, αυξάνοντας μάλιστα με την σύνοδό της με τον Ποσειδώνα στα μέσα του μήνα την διαίσθησή σου και ίσως να διαισθανθείς κάτι διαφορετικό να υπάρχει από αυτό που θεωρούσες σε σχέση με πρόσωπο μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον , ενώ με το πέρασμά της στις 21 του μήνα στον Κριό σου δίνει την δύναμη να παλέψεις με τις ανησυχίες και τους φόβους σου και να βγεις νικητής.

Δίδυμοι
Ο Άρης στις αρχές του μήνα περνά στο ζώδιό σου και σε ενεργοποιεί προς όλες τις κατευθύνσεις, φέρνοντας παράλληλα εξελίξεις που τρέχουν και πρέπει τώρα να ασχοληθείς με πολλά. Η ενέργειά σου παραμένει δυνατή και διατηρείς την αγωνιστική σου στάση καθ’όλη την διάρκεια του μήνα βλέποντας αποτελέσματα γύρω στις 22 με το τρίγωνο Άρη-Κρόνου που ευνοεί θέματα που έχουν να κάνουν με εξωτερικό ή με σπουδές και σεμινάρια.
Ο κυβερνήτης σου συνεχίζει την διέλευσή του από τον ένατο σου ηλιακό οίκο και σου δίνει μια ευκαιρία να συνειδητοποιήσεις κάτι πολύ σημαντικό και πολύ χρήσιμο γύρω στις 5 του μήνα με την σύνοδό του με τον Δία που θα σου ανοίξει σημαντικές δυνατότητες για το μέλλον, ενώ από τα μέσα του μήνα περνά στους Ιχθύς και δημιουργεί μπερδέματα και θολές καταστάσεις στην καριέρα σου. Προσοχή τις τελευταίες ημέρες του μήνα καθώς ο Ερμής θα προσπαθήσει να σε μπερδέψει και να σε ξεγελάσει γύρω από κάποιο θέμα που έχει να κάνει με επαγγελματική απόφαση που δεν πρέπει να βιαστείς να πάρεις.
Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα βέβαια η Αφροδίτη συνεχίζει να σου χαρίζει την εύνοιά της και να φέρνει ισορροπία στις επαγγελματικές σου εξελίξεις, αυξάνοντας όμως με την σύνοδό της με τον Ποσειδώνα στα μέσα του μήνα την πιθανότητα να κάνεις λάθη και να παρασυρθείς, αλλά με το πέρασμά της στις 21 του μήνα στον Κριό σου ξεκαθαρίζει πλέον την κατάσταση των πραγμάτων και μπορείς να καταλάβεις ποιοι είναι με το μέρος σου και ποιοι όχι.

Καρκίνος
Ο Άρης στις αρχές του μήνα αλλάζει ζώδιο και ενεργοποιεί τον δωδέκατο σου ηλιακό οίκο, δημιουργώντας συνθήκες άγχους και εσωτερικής έντασης που θα χρειαστεί να την διαχειριστείς με λογική και ψυχραιμία, αποφεύγοντας άσχημες ή ακόμη και καταστροφικές σκέψεις.  Η ενέργειά σου όμως παραμένει δυνατή και διατηρείς την αγωνιστική σου στάση καθ’όλη την διάρκεια του μήνα βλέποντας αποτελέσματα γύρω στις 22 με το τρίγωνο Άρη-Κρόνου που ευνοεί το ξεκαθάρισμα μιας οικονομικής σου εκκρεμότητας που σε βαραίνει καιρό τώρα.
Ο Ερμής συνεχίζει την διέλευσή του από τον όγδοο σου ηλιακό οίκο και σου δίνει μια ευκαιρία να έρθεις σε συμφέρουσα συμφωνία γύρω από οικονομικό ζήτημα γύρω στις 5 του μήνα με την σύνοδό του με τον Δία ή να μπορέσεις να βρεις διέξοδο σε προβλήματα που σε απασχολούν, ενώ από τα μέσα του μήνα περνά στους Ιχθύς και τονίζει την διάθεσή σου να φιλοσοφήσεις την ζωή και να απομακρυνθείς από την καθημερινή και επίπεδη πραγματικότητα.  Προσοχή τις τελευταίες ημέρες του μήνα καθώς ο Ερμής θα προσπαθήσει να σε μπερδέψει και να σε ξεγελάσει γύρω από κάποιο θέμα που έχει να κάνει με την εφαρμογή μιας ιδέας σου, που φαίνεται καλή αλλά δεν είναι ακόμη πρακτικά εφικτή η υλοποίησή της.
Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα ευτυχώς όμως η Αφροδίτη συνεχίζει να σου χαρίζει την εύνοιά της και να φέρνει ισορροπία στις σκέψεις σου και προσεγγίζεις τις καταστάσεις ήρεμα και μέσα από αγάπη και κατανόηση, αυξάνοντας μάλιστα με την σύνοδό της με τον Ποσειδώνα στα μέσα του μήνα την διαίσθησή και την βαθύτερη αντίληψη των καταστάσεων, ενώ με το πέρασμά της στις 21 του μήνα στον Κριό, φέρνει ευνοϊκές εξελίξεις στην καριέρα και βελτιώνει κατά πολύ την εικόνα που δίνεις σε ανώτερους και εργοδότες.

Λέων
Ο Άρης στις αρχές του μήνα αλλάζει ζώδιο και ενεργοποιεί τον ενδέκατο σου ηλιακό οίκο, φέρνοντας δραστηριότητα και εξελίξεις γύρω από στόχους και σχέδια που έχεις. Δίνεις όλη σου την ενέργεια και τον χρόνο στα δημιουργικά σου σχέδια με κίνδυνο να κουραστείς και να αμελήσεις πιο προσωπικά σου κομμάτια. Η ενέργειά σου παραμένει δυνατή πάντως και διατηρείς την αγωνιστική σου στάση καθ’όλη την διάρκεια του μήνα βλέποντας αποτελέσματα γύρω στις 22 με το τρίγωνο Άρη-Κρόνου που σταθεροποιεί τα οικονομικά σου και σου δίνει την δυνατότητα να βρεις πρακτική υποστήριξη στα σχέδιά σου.
Ο Ερμής συνεχίζει την διέλευσή του απέναντί σου και σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις μια ενδιαφέρουσα οικονομική ή επαγγελματική συμφωνία γύρω στις 5 του μήνα με την σύνοδό του με τον Δία, ενώ από τα μέσα του μήνα περνά στους Ιχθύς και φέρνει και πάλι άγχος γύρω από τις οικονομικές σου εκκρεμότητες. Προσοχή τις τελευταίες ημέρες του μήνα καθώς ο Ερμής θα προσπαθήσει να σε μπερδέψει και να σε ξεγελάσει γύρω από κάποιο θέμα που έχει να κάνει με επένδυση χρόνου ή χρήματος στην ιδέα κάποιου που όμως δεν την έχει σκεφτεί σωστά ή με όλες τις παραμέτρους.
Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα ευτυχώς η Αφροδίτη συνεχίζει να σου χαρίζει την εύνοιά της και να φέρνει ισορροπία στις σχέσεις σου με τους άλλους, αυξάνοντας μάλιστα με την σύνοδό της με τον Ποσειδώνα στα μέσα του μήνα την διαίσθησή σου και πώς να κινηθείς, ενώ με το πέρασμά της στις 21 του μήνα στον Κριό, σου φέρνει γλυκούς, νέους ορίζοντες που ανοίγουν μπροστά σου και σε οδηγούν στο μέλλον.

Παρθένος
Ο Άρης στις αρχές του μήνα αλλάζει ζώδιο και ενεργοποιεί τον δέκατο σου ηλιακό οίκο, φέρνοντας δραστηριότητα και εξελίξεις σε καριέρα και κοινωνική θέση. Είναι μια περίοδος απαιτητική αρκετά και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις και κόντρες στην εργασιακή αρένα, οπότε καλό είναι να διατηρήσεις την λογική και την ψυχραιμία σου και να χρησιμοποιήσεις την διπλωματική σου φύση.  Η ενέργειά σου ωστόσο παραμένει δυνατή και διατηρείς την αγωνιστική σου στάση καθ’όλη την διάρκεια του μήνα βλέποντας αποτελέσματα γύρω στις 22 με το τρίγωνο Άρη-Κρόνου που φέρνει πρακτικά και χειροπιαστά αποτελέσματα στους κόπους και τις προσπάθειές σου στην δουλειά.
Ο Ερμής συνεχίζει την διέλευσή του από τον έκτο σου ηλιακό οίκο και σου δίνει μια ευκαιρία να πετύχεις κάτι πολύ σημαντικό στην εργασία σου γύρω στις 5 του μήνα με την σύνοδό του με τον Δία, ενώ από τα μέσα του μήνα περνά απέναντί σου και το βάρος πέφτει τώρα στις σχέσεις σου και στην επικοινωνία που έχεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Προσοχή τις τελευταίες ημέρες του μήνα καθώς ο Ερμής θα προσπαθήσει να σε μπερδέψει και να σε ξεγελάσει γύρω από κάποιο θέμα που έχει να κάνει με τον σύντροφο και κατά πόσο αυτό που ισχυρίζεται είναι αλήθεια ή όχι..
Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα όμως η Αφροδίτη συνεχίζει να σου χαρίζει την εύνοιά της και να φέρνει ισορροπία στο προσωπικό σου κομμάτι και στις σχέσεις σου, απαλύνοντας μάλιστα με την σύνοδό της με τον Ποσειδώνα στα μέσα του μήνα κάθε διαφορά και ένταση, ενώ με το πέρασμά της στις 21 του μήνα στον Κριό η εύνοιά της περνάει πλέον στον τομέα των οικονομικών σου και των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν, στις οποίες θα μπορέσεις να δώσεις μια κάποια λύση.

Ζυγός
Ο Άρης στις αρχές του μήνα αλλάζει ζώδιο και ενεργοποιεί τον ένατο σου ηλιακό οίκο, φέρνοντας έντονη κινητικότητα στην σκέψη σου και κατακλύζεσαι από πολλές ιδέες που σε γεμίζουν αποφασιστικότητα και ανεβάζουν την ενέργειά σου. Η ενέργειά σου παραμένει δυνατή και διατηρείς την αγωνιστική σου στάση καθ’όλη την διάρκεια του μήνα βλέποντας αποτελέσματα γύρω στις 22 με το τρίγωνο Άρη-Κρόνου, καθώς βλέπεις να προχωρά θετικά ένα δημιουργικό σου σχέδιο και οι συνθήκες σε υποστηρίζουν.
Ο Ερμής συνεχίζει την διέλευσή του από τον πέμπτο σου ηλιακό οίκο και σου δίνει μια ευκαιρία να επικοινωνήσεις και να δημιουργήσεις θετικές καταστάσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει γύρω στις 5 του μήνα με την σύνοδό του με τον Δία, ενώ από τα μέσα του μήνα περνά στους Ιχθύς και φέρνει κινητικότητα και αλλαγές στην δουλειά σου, με πολλές πληροφορίες που ίσως ή μια να αντικρούει την άλλη, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε μπερδέματα και εκνευρισμό. Προσοχή τις τελευταίες ημέρες του μήνα καθώς ο Ερμής θα προσπαθήσει να σε μπερδέψει και να σε ξεγελάσει γύρω από κάποιο θέμα που έχει να κάνει με στοιχεία που αλλιώς παρουσιάζονται και αλλιώς είναι.
Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα όμως η Αφροδίτη συνεχίζει να σου χαρίζει την εύνοιά της και να φέρνει ισορροπία στις καθημερινές υποθέσεις σου και σε προστατεύει από παγίδες, αυξάνοντας μάλιστα με την σύνοδό της με τον Ποσειδώνα στα μέσα του μήνα την διαίσθησή σου, ενώ με το πέρασμά της στις 21 του μήνα στον Κριό φέρνει εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων για σένα που έχεις ταίρι, αλλά και για σένα που βρίσκεσαι σε αναζήτηση.

Σκορπιός
Ο κυβερνήτης σου στις αρχές του μήνα αλλάζει ζώδιο και ενεργοποιεί τον όγδοο σου ηλιακό οίκο, φέρνοντας δραστηριότητα και εξελίξεις στον τομέα των οικονομικών σου και στις εκκρεμότητες που έχεις προς τρίτα πρόσωπα. Η ενέργειά σου παραμένει δυνατή και διατηρείς την αγωνιστική σου στάση καθ’όλη την διάρκεια του μήνα βλέποντας αποτελέσματα γύρω στις 22 με το τρίγωνο Άρη-Κρόνου, μέσα από ένα σχέδιο του παρελθόντος που ήταν σε αναμονή και τώρα κινείται και πάλι για να μπορέσεις να εκμεταλλευτείς κάθε δυνατότητα που σου προσφέρεται ώστε να έχεις οικονομικό ή πρακτικό όφελος.
Ο Ερμής συνεχίζει την διέλευσή του από τον τέταρτο σου ηλιακό οίκο και σου δίνει μια ευκαιρία να πετύχεις κάτι σημαντικό και να φέρεις τέλος σε μια υπόθεση από το παρελθόν τακτοποιώντας τα πράγματα γύρω στις 5 του μήνα με την σύνοδό του με τον Δία, ενώ από τα μέσα του μήνα περνά στους Ιχθύς και σε κάνει πιο επικοινωνιακό στο προσωπικό σου κομμάτι και αυξάνει την ανάγκη σου να φλερτάρεις και να κάνεις ευχάριστες και δημιουργικές επαφές και συζητήσεις. Προσοχή τις τελευταίες ημέρες του μήνα καθώς ο Ερμής θα προσπαθήσει να σε ξεγελάσει καθώς ελπίζεις ότι θα συμβεί κάτι το οποίο όμως να μην έχει σταθερές βάσεις για να συμβεί στην πραγματικότητα.
Μην απελπίζεσαι όμως γιατί κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα η Αφροδίτη συνεχίζει να σου χαρίζει την εύνοιά της και να φέρνει ισορροπία και χαρά, αυξάνοντας μάλιστα με την σύνοδό της με τον Ποσειδώνα στα μέσα του μήνα την δυνατότητα να τυλιχτείς σε ένα βαθύ πέπλο αισθησιασμού και έντονου ερωτισμού, ενώ με το πέρασμά της στις 21 του μήνα στον Κριό μπορείς να δεις την καθημερινότητα στην εργασία σου να βελτιώνεται και τα πράγματα να γίνονται πιο θετικά και ευχάριστα.

Τοξότης
Ο Άρης στις αρχές του μήνα αλλάζει ζώδιο και περνά απέναντί σου φέρνοντας δραστηριότητα και εξελίξεις στον τομέα των σταθερών σχέσεων και των συνεργασιών. Η ενέργειά σου παραμένει δυνατή και διατηρείς την αγωνιστική σου στάση καθ’όλη την διάρκεια του μήνα βλέποντας αποτελέσματα γύρω στις 22 με το τρίγωνο Άρη-Κρόνου που ευνοεί το να ξεκαθαρίσουν καταστάσεις γύρω από συγγενικά πρόσωπα ή σε σχέση με ένα πρακτικό θέμα που απασχολεί εσένα και τον σύντροφό σου.
Ο Ερμής συνεχίζει την διέλευσή του από τον τρίτο σου ηλιακό οίκο και σου δίνει μια ευκαιρία να μιλήσεις και να επηρεάσεις σε μεγάλο βαθμό προς όφελός σου γύρω στις 5 του μήνα με την σύνοδό του με τον Δία, ενώ από τα μέσα του μήνα περνά στους Ιχθύς και τετραγωνίζοντας τον Ήλιο σου, φέρνει εντάσεις και προβλήματα στην ιδιωτική σου ζωή και στις συνθήκες που επικρατούν στην οικογένεια. Προσοχή τις τελευταίες ημέρες του μήνα καθώς ο Ερμής θα προσπαθήσει να σε μπερδέψει και να σε ξεγελάσει γύρω από κάποιο θέμα που έχει να κάνει με ακίνητη περιουσία ή με κάτι που αφορά το σπίτι σου.
Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα όμως η Αφροδίτη συνεχίζει να σου χαρίζει την εύνοιά της και να φέρνει ισορροπία στην ιδιωτική σου ζωή, αυξάνοντας μάλιστα με την σύνοδό της με τον Ποσειδώνα στα μέσα του μήνα την διαίσθησή σου και σε οδηγεί στο να κινηθείς με αγάπη και κατανόηση προς τα δικά σου πρόσωπα, ενώ με το πέρασμά της στις 21 του μήνα στον Κριό ενθουσιάζεσαι με δημιουργικά σχέδια και απολαμβάνεις ευχάριστες καταστάσεις στην αισθηματική σου ζωή.

Αιγόκερως
Ο Άρης στις αρχές του μήνα αλλάζει ζώδιο και ενεργοποιεί τον έκτο σου ηλιακό οίκο, φέρνοντας δραστηριότητα και εξελίξεις σε εργασία και καθημερινότητα. Τώρα τα πράγματα τρέχουν γρήγορα και έχεις πολλά να κάνεις με κίνδυνο να εξαντλήσεις τις αντοχές σου. Η ενέργειά σου παραμένει δυνατή όμως και διατηρείς την αγωνιστική σου στάση καθ’όλη την διάρκεια του μήνα βλέποντας αποτελέσματα γύρω στις 22 με το τρίγωνο του Άρη με τον κυβερνήτη σου που φέρνει θετικές εξελίξεις σε οικονομικά θέματα και πρακτικά οφέλη.
Ο Ερμής συνεχίζει την διέλευσή του από τον δεύτερο σου ηλιακό οίκο και σου δίνει μια ευκαιρία να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου μέσα από ένα σημαντικό κέρδος γύρω στις 5 του μήνα με την σύνοδό του με τον Δία, ενώ από τα μέσα του μήνα περνά στους Ιχθύς και αυξάνει την ανάγκη σου να επικοινωνήσεις και να μετακινηθείς ή να συζητήσεις γύρω από ιδέες που έχεις. Προσοχή τις τελευταίες ημέρες του μήνα καθώς ο Ερμής θα προσπαθήσει να σε μπερδέψει και να σε ξεγελάσει γύρω από κάποιο θέμα που έχει να κάνει με συγγενικό σου πρόσωπο.
Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα όμως η Αφροδίτη συνεχίζει να σου χαρίζει την εύνοιά της και να φέρνει ισορροπία στις υποθέσεις σου που έχουν να κάνουν με συγγενείς ή με τις συμφωνίες που επιδιώκεις να κλείσεις, αυξάνοντας μάλιστα με την σύνοδό της με τον Ποσειδώνα στα μέσα του μήνα την διαίσθησή και την βαθύτερη αντίληψή σου, ενώ με το πέρασμά της στις 21 του μήνα στον Κριό, φέρνει γαλήνη και αρμονία, όσο αυτό είναι δυνατόν βέβαια, στο σπίτι και στην οικογένεια.

Υδροχόος
Ο Άρης στις αρχές του μήνα αλλάζει ζώδιο και ενεργοποιεί τον πέμπτο σου ηλιακό οίκο, φέρνοντας δραστηριότητα και εξελίξεις σε δημιουργικά σχέδια αλλά και στα αισθηματικά σου. Οι συνθήκες γίνονται έντονες και η ζωή σου τρέχει σε όλα τα επίπεδα. Η ενέργειά σου παραμένει δυνατή και διατηρείς την αγωνιστική σου στάση καθ’όλη την διάρκεια του μήνα βλέποντας αποτελέσματα γύρω στις 22 με το τρίγωνο Άρη-Κρόνου που σε ενδυναμώνει και σε διευκολύνει σε σημαντικές αποφάσεις που επηρεάζουν την ζωή σου.
Ο Ερμής συνεχίζει την διέλευσή του από το ζώδιό σου και σου δίνει μια ευκαιρία να ξεδιαλύνεις και να τοποθετήσεις σε συγκεκριμένο πλαίσιο ένα προσωπικό σου θέμα γύρω στις 5 του μήνα με την σύνοδό του με τον Δία, ενώ από τα μέσα του μήνα περνά στους Ιχθύς και η έμφαση δίνεται πλέον σε θέματα οικονομικά, με συζητήσεις και συμφωνίες που φαίνονται ενδιαφέρουσες και μπορούν να βοηθήσουν στην οικονομική δυστοκία της περιόδου. Προσοχή τις τελευταίες ημέρες του μήνα καθώς ο Ερμής θα προσπαθήσει να σε μπερδέψει και να σε ξεγελάσει γύρω από κάποιο θέμα που έχει να κάνει με την ασφάλεια που νιώθεις και με την αυτοπεποίθησή σου.
Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα όμως η Αφροδίτη συνεχίζει να σου χαρίζει την εύνοιά της και να φέρνει ισορροπία τόσο στο πορτοφόλι σου, όσο και στις λύσεις που βρίσκονται όταν τις χρειάζεσαι, αυξάνοντας μάλιστα με την σύνοδό της με τον Ποσειδώνα στα μέσα του μήνα την διαίσθησή σου που σε οδηγεί σε σωστές αποφάσεις στα προσωπικά σου θέματα, ενώ με το πέρασμά της στις 21 του μήνα στον Κριό, μπορείς να εκδηλώσεις τα συναισθήματα σου πιο εύκολα και να κερδίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ιχθείς
Ο Άρης στις αρχές του μήνα αλλάζει ζώδιο και ενεργοποιεί τον τέταρτο σου ηλιακό οίκο, φέρνοντας δραστηριότητα και εξελίξεις στο σπίτι και την οικογένεια. Η περίοδος μπορεί να έχει εντάσεις και διαφωνίες και πρέπει να παραμείνεις διαλλακτικός και μετριοπαθής. Η ενέργειά σου παραμένει δυνατή ωστόσο και διατηρείς την αγωνιστική σου στάση καθ’όλη την διάρκεια του μήνα βλέποντας αποτελέσματα γύρω στις 22 με το τρίγωνο Άρη-Κρόνου, που καθησυχάζει και μειώνει τα άγχη και τις αμφιβολίες σου.
Ο Ερμής συνεχίζει την διέλευσή του από τον δωδέκατο σου ηλιακό οίκο και σου δίνει μια ευκαιρία να δεις πιο σφαιρικά και φιλοσοφικά ένα σημαντικό σου πρόβλημα γύρω στις 5 του μήνα με την σύνοδό του με τον Δία, ενώ από τα μέσα του μήνα περνά στο ζώδιό σου και σε κάνει πιο ανοιχτό, επικοινωνιακό και δραστήριο εγκεφαλικά και πρακτικά. Προσοχή τις τελευταίες ημέρες του μήνα καθώς ο Ερμής θα προσπαθήσει να σε μπερδέψει και να σε ξεγελάσει γύρω από κάποιο θέμα που έχει να κάνει με κάτι που οραματίζεσαι καιρό τώρα και έχεις εναποθέσει τις ελπίδες σου, αλλά τελικά κάτι δεν είναι ακόμη όπως θα έπρεπε για να δεις το όραμά σου να παίρνει σάρκα και οστά.
Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα ευτυχώς η Αφροδίτη συνεχίζει από το ζώδιό σου να σου χαρίζει την εύνοιά της και να φέρνει ισορροπία στις υποθέσεις σου, αυξάνοντας μάλιστα με την σύνοδό της με τον Ποσειδώνα στα μέσα του μήνα την διαίσθησή σου σε θέματα, ενώ με το πέρασμά της στις 21 του μήνα στον Κριό η εύνοιά της διοχετεύεται στα οικονομικά σου θέματα.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS