Αστρολογικές προβλέψεις: Τι θα σας συμβεί την εβδομάδα 3 – 9 Μαρτίου;

Αστρολογικές προβλέψεις: Τι θα σας συμβεί την εβδομάδα 3 – 9 Μαρτίου;

Αστρολογικές προβλέψεις: Τι θα σας συμβεί την εβδομάδα 3 – 9 Μαρτίου;

Κριός
Διάθεση: Προσγειωθείτε, πατήστε στη γη και πάρετε μια σωστή απόφαση. Πάρετε τη ζωή σας στα χέρια σας τώρα πριν να είναι αργά.
Έρωτας: Κοιτάξτε την αλήθεια κατάματα, χωρίς παρωπίδες και αποφασίστε αν μπορείτε να συνεχίσετε τη σχέση σας ή όχι.
Επαγγελματικά: Θα χρειαστεί να δουλέψετε πολύ σκληρά στο μέλλον, αν θέλετε να πετύχετε και να αποδείξετε ότι αξίζετε αυτά τα οποία θέλετε.
3/3: Για ακόμα μια φορά θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να γίνετε το πρόσωπο της μέρας.

Ταύρος
Διάθεση: Οι υπάρχουσες συγκυρίες απαιτούν από εσάς δραστηριοποίηση σε όλους τους τομείς της ζωή σας. Είναι καιρός να αφυπνισθείτε.
Έρωτας: Ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσετε και τις δύσκολες στιγμές του ωροσκοπίου σας. Αποφασίστε για την παραπέρα πορεία σας.
Επαγγελματικά: Καλό θα ήταν να μην ακολουθήσετε τις συμβουλές των συνεργατών σας, γιατί δεν ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σας.
9/3: Εσείς που σήμερα νιώθετε ότι έχετε μεγαλώσει αρκετά, η μοίρα θα σας δώσει μια ακόμα ευκαιρία για να διασκεδάσετε σαν μικρό παιδί.

Δίδυμοι
Διάθεση: Αυτό το διάστημα δώστε έμφαση στο ξεκαθάρισμα κάποιων πραγμάτων. Ξεμπερδέψτε με το ζοφερό παρελθόν όσο αυτό είναι εφικτό.
Έρωτας: Ξεκινήστε λίγο αργότερα, για έναν γάμο, μια τρυφερή σχέση, για να μπει και λίγη ευτυχία στη ζωή σας.
Επαγγελματικά: Αν αυτό το διάστημα ετοιμάζεστε για το στήσιμο μιας νέας επιχείρησης τότε να είστε σίγουροι ότι δεν θα σας μείνει ούτε ένα ευρώ.
5/3: Εμπιστευθείτε την κρίση σας και το ένστικτο σας. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις για μια νέα αρχή στα επαγγελματικά σας.

Καρκίνος
Διάθεση: Κάποιες σημαντικές καταστάσεις που διαδραματίσθηκαν παλιότερα επανέρχονται τώρα σε εντονότερη μορφή.
Έρωτας: Μερικοί θα αποφασίσουν να επισημοποιήσουν έναν δεσμό τους κι αυτό θα τους οδηγήσει σε περίεργες καταστάσεις.
Επαγγελματικά: Θα πρέπει να διαλέξετε με παρά πολύ μεγάλη προσοχή τους συνεργάτες σας, γιατί θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην καριέρα σας.
4/3: Μια μέρα σούπερ, μια μέρα που θα σαρώσει τους φόβους σας κι εσείς με τη σειρά σας θα σαρώσετε σε όλα τα επίπεδα.

Λέων
Διάθεση: Ο εκνευρισμός θα είναι το κυρίαρχο στοιχείο για την εβδομάδα αυτή, αφού βρίσκεστε κάτω από την επήρεια των γεγονότων αυτής της εβδομάδας.
Έρωτας: Η θεά του έρωτα δεν σας δίνει προοπτικές ούτε μεγάλες υποσχέσεις για την τόλμη και τη γοητεία σας.
Επαγγελματικά: Οι ευκαιρίες γύρω από τα οικονομικά σας χτυπούν την πόρτα σας. Ρόδινο θα είναι το επαγγελματικό σας μέλλον αυτό το διάστημα.
8/3: Να είστε ευχαριστημένοι για ό,τι καλό σας συμβεί σήμερα και να είστε σίγουροι ότι θα είναι πολλά.

Παρθένος
Διάθεση: Η κούραση που καραδοκεί σας οδηγεί σε λανθασμένες κινήσεις. Καλύτερα θα ήταν να χαλαρώσετε και να ξανασκεφθείτε τις μελλοντικές σας κινήσεις.
Έρωτας: Υπάρχουν αρκετά περιθώρια εξέλιξης και δημιουργικότητας στην ερωτική σας ζωή. Ίσως μια νέα αρχή ή μια ανανέωση.
Επαγγελματικά: Το μόνο που μπορείτε να κάνετε αυτή τη στιγμή, είναι να προσαρμοστείτε στις υπάρχουσες συνθήκες και περιορισμούς μέσα στον χώρο της δουλειάς σας.
6/3: Η πραγματικότητα είναι ότι κανείς δεν πρόκειται να σας ενοχλήσει επαγγελματικά από σήμερα κι εμπρός.

Ζυγός
Διάθεση: Το σημαντικό του διαστήματος αυτού είναι να ξεκαθαρίσετε τον κοινωνικό σας περίγυρο από άτομα που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα χρήσιμο.
Έρωτας: Δεν έχετε το χρονικό περιθώριο για να λύσετε όσες παρεξηγήσεις σας έχουν στοιχίσει στη ζωή.
Επαγγελματικά: Η τύχη είναι με το μέρος σας. Προχωρήστε έστω κι αν στο αρχικό στάδιο θα πρέπει να συμβιβαστείτε λίγο.
7/3: Μαχαίρι δίκοπο η μέρα σήμερα, αφού από τη μια έχετε όλες τις ευκαιρίες στα χέρια σας, ενώ από την άλλη οι απώλειες θα είναι ασήμαντες.

Σκορπιός
Διάθεση: Αποφύγετε να επαναλάβετε τα λάθη του παρελθόντος που σας στοίχισαν. Αναλάβετε την ευθύνη των πράξεών σας αυτή την εβδομάδα.
Έρωτας: Η ερωτική σας ζωή εξακολουθεί να είναι ευοίωνη παρόλη την πίεση που εξασκεί η οικογένειά σας επάνω σας. Εμπιστευτείτε τον σύντροφό σας.
Επαγγελματικά: Φερθείτε με καλύτερο τρόπο στους συνεργάτες σας, τους αξίζει καλύτερη αμοιβή αν θέλετε να τους έχετε μαζί σας και να σας βοηθούν.
3/3: Παρ’ όλες τις αντιξοότητες, εσείς έχετε το δικό σας μερίδιο στην ευτυχία τη σημερινή μέρα.

Τοξότης
Διάθεση: Μη έχοντας κανέναν για να ακουμπήσετε και να πείτε τον πόνο σας, καταλαβαίνετε πόσο μπορούν οι άνθρωποι να απομακρυνθούν χάριν του συμφέροντός τους.
Έρωτας: Θα πρέπει μόνοι σας να επωμισθείτε την ευθύνη όλων όσων σας βαρύνει η εβδομάδα αυτή. Πάρτε την τύχη στα χέρια σας.
Επαγγελματικά: Μπορεί κάποιοι από εσάς να έχετε φθάσει στο τέλος κάποιων επαγγελματικών σχημάτων που αλλάζουν τα οικονομικά σας δεδομένα.
8/3: Όλοι εσείς που αγωνιάτε για το μέλλον σας μπορείτε σήμερα να το ονειρευτείτε χαρούμενο και ευτυχισμένο. Είναι το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε.

Αιγόκερως
Διάθεση: Πολλές σημαντικές και βαριές θα είναι οι αλλαγές που θα φέρει στη ζωή σας το διάστημα αυτό. Πολλές από τις αλλαγές αυτές θα αναταράξουν τα ήρεμα νερά της ζωής σας.
Έρωτας: Άλλοι θα φτιάξουν μια σχέση και άλλοι θα επισημοποιήσουν μια ήδη υπάρχουσα. Προσοχή, όμως, γιατί ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός.
Επαγγελματικά: Κάποια είδηση που θα πάρετε σύντομα θα σας βγάλει από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεστε και θα σας ανοίξει νέους οικονομικούς ορίζοντες.
9/3: Μια νέα εξέλιξη καθόλου ευκαταφρόνητη θα σας καταπλήξει σήμερα.

Υδροχόος
Διάθεση: Τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν, η τύχη δεν είναι με το μέρος σας. Η τύχη αποφάσισε να σας εγκαταλείψει προσωρινά αλλά θα επιστρέψει πολύ σύντομα.
Έρωτας: Ζητήστε από τον σύντροφό σας κάποια πίστωση χρόνου. Σας είναι απαραίτητη αυτό το διάστημα.
Επαγγελματικά: Κάποιες νέες ευκαιρίες παρουσιάζονται και θα είναι η σωτήρια σας, μην τις αφήσετε να πάνε χαμένες.
6/3: Μια εναλλακτική μέρα, καθώς ξέρετε πολύ καλά τις δυσκολίες που σας φέρνει η εβδομάδα.

Ιχθείς
Διάθεση: Έχετε καταλάβει ότι δεν είναι φρόνιμο να επιμένετε στην τακτική που μέχρι τώρα ακολουθούσατε.
Έρωτας: Τα αισθηματικά σας μπορεί να μην είναι τέλεια, αλλά έχετε καταφέρει να ακολουθήσετε απαρέγκλιτα τη γραμμή και τους στόχους που θέσατε.
Επαγγελματικά: Οι προσωπικές σας φιλοδοξίες και η ανάγκη για κοινωνική και επαγγελματική καταξίωση είναι ανεβασμένα. Προσοχή στους κρυφούς όρους σε τυχόν συμβόλαια αυτό το διάστημα.
4/3: Πολλές οι ελπίδες που αναζωπυρώνει η μέρα σήμερα, αφού σας δίνει νέες ελπίδες και θάρρος για ένα καλύτερο μέλλον επαγγελματικά.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *