Αθηνά Οικονομάκου: Δείτε πως επιστρέφει στο «Έλα Στη Θέση Μου»!

Αθηνά Οικονομάκου: Δείτε πως επιστρέφει στο «Έλα Στη Θέση Μου»!

Αθηνά Οικονομάκου: Δείτε πως επιστρέφει στο «Έλα Στη Θέση Μου»!

Έπειτα από απουσία πολλών μηνών και μετά τον ερχομό του γιου της Μάξιμου, η Αθηνά Οικονομάκου επιστρέφει και πάλι στη μικρή οθόνη από τη νέα σεζόν.

 

Όπως αναφέρει το περιοδικό «Τηλέραμα» η γνωστή ηθοποιός θα ενταχθεί και πάλι στο καστ της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Έλα Στη Θέση Μου».

Με ποιον τρόπο; Στο φινάλε του β΄κύκλου, ο Βλάσης έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Μίκα, ενώπιον όλων. Λίγο όμως πριν ακούσει το πολυπόθητο «ναι», εμφανίστηκε μια άγνωστη γυναίκα και του παρέδωσε ένα καλαθάκι με ένα μωρό. Όλοι έμειναν άφωνοι. Ο Βλάσης κυριολεκτικά κατέρρευσε όταν διάβασε το σημείωμα που υπήρχε δίπλα στο μωράκι, το οποίο είχε αποστολέα την άφαντη Φαίη -την οποία υποδύεται η Αθηνά Οικονομάκου και έγραφε «Βλάση, αυτή είναι η κόρη σου! Ενημέρωσε τη Μένη να με σώσει. Ξέρει αυτή…».

Στα νέα επεισόδια θα δούμε πως η Φαίη έχει άσχημα μπλεξίματα και κινδυνεύει. Γι’ αυτό εξάλλου ζήτησε και τη βοήθεια της συμμάχου της, της Μένης. Για κακή της τύχη, βέβαια, η Σουλτς συνελήφθη και βγήκε οριστικά από τις ζωές των ηρώων, συνεπώς δεν μπορεί να κάνει τίποτα για εκείνη…

Την ίδια ώρα, η Φαίη χρειάζεται άμεσα έναν… πατέρα για το κοριτσάκι της! Έτσι, θα διεκδικήσει τον Βλάση και, όπως μας έχει συνηθίσει, θα βάλει τρικλοποδιές στη σχέση του με τη Μίκα.

 

Η συνέχεια στις οθόνες μας…

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *