Αθηνά Οικονομάκου: Οι πρώτες μέρες στο σπίτι με το μωρό

Αθηνά Οικονομάκου: Οι πρώτες μέρες στο σπίτι με το μωρό

Αθηνά Οικονομάκου: Οι πρώτες μέρες στο σπίτι με το μωρό

Στιγμές ευτυχίας ζει η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος από τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, αφού έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Η Αθηνά πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο την Τρίτη και τώρα απολαμβάνει όσο τίποτα άλλο τη μητρότα έχοντας στην αγκαλιά της τον μικρό πρίγκιπά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη βόλτα της Αθηνάς Οικονομάκου μετά τη γέννηση του γιου της! (εικόνα)

Η επιστροφή στο σπίτι από το μαιευτήριο ήταν για όλους μια πολύ ευτυχισμένη στιγμή. Η Αθηνά έχει συνέλθει πλήρως από την γέννα και θηλάζει αποκλειστικά τον μικρό της πρίγκιπα που έχει κλέψει την καρδιά όλων.

Όπως μαθαίνουμε ο μικρός Μάξιμος είναι ένα πραγματικά πολύ ήσυχο καλόβολο μωρό που κλαίει σπάνια. Η προσαρμογή της Αθηνάς -που είναι μόνιμα, όπως είναι φυσικό με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη- στον νέο και πιο σημαντικό ρόλο της ζωής της, έγινε αβίαστα.

Σχεδόν όλο το 24ωρο είναι αφιερωμένο στο αγοράκι της, ενώ δειλά, δειλά, άρχισε να κάνει και κάποιες κοντινές βολτούλες στον κήπο του σπιτιού, όταν ο καιρός το επιτρέπει. Επισκέψεις, αυτό το πρώτο διάστημα, από φίλους είναι σπάνιες -όλοι θέλουν να μην ενοχλούν το ζευγάρι ειδικά μέχρι να σαραντίσει το μωρό- και γύρω τους είναι κυρίως στενοί συγγενείς που κι αυτοί φροντίζουν να αφήνουν τους ευτυχισμένους γονείς να απολαμβάνουν τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους ως σήμερα. Αυτές των πρώτων ημερών με το αγοράκι τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η δίαιτα της Αθηνάς Οικονομάκου – Έτσι θα χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης

Όσο για την δουλειά, η Αθηνά Οικονομάκου είχε ξεκαθαρίσει, από το πρώτο κιόλας διάστημα που έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη της πως σκοπεύει να κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα για να αφοσιωθεί στο παιδάκι της, όμως όπως έχει αρχίσει ήδη να ακούγεται υπάρχει ένα ενδεχόμενο να επιστρέψει στα γυρίσματα της σειράς «Έλα στη θέση μου» τουλάχιστον για κάποια επεισόδια, έτσι ώστε να «κλείσει» και η ιστορία της Φαίης, της ηρωίδας που ερμήνευε για ενάμιση χρόνο.

 

Πηγή : Like.com.cy/queen.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *