Αθηνά Οικονομάκου: «Το νυφικό μου είναι το πιο ωραίο του κόσμου»

Αθηνά Οικονομάκου: «Το νυφικό μου είναι το πιο ωραίο του κόσμου»

Αθηνά Οικονομάκου: «Το νυφικό μου είναι το πιο ωραίο του κόσμου»

Η πιο όμορφη περίοδος της ζωή της Αθηνάς Οικονομάκου είναι αυτή, αφού σε λίγες μέρες θα παντρευτεί… ξανά, όπως η ίδια είπε, τον άνδρα της ζωής της, Φίλιππο Μιχόπουλο.

Η Αθηνά και ο Φίλιππος είναι μαζί από το καλοκαίρι του 2013, ενώ τον Μάρτιο του 2018 έγιναν γονείς του μικρού Μάξιμου. Η εντυπωσική ηθοποιός μοιράζεται συχνά στιγμές προσωπικές της στα social media.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αθηνά Οικονομάκου: Το pre-wedding party της μια εβδομάδα πριν τον γάμ

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο οι κολλητές της οργάνωσαν το bachelorette party στην Τήνο και πέρασαν αξέχαστες στιγμές μαζί. Μάλιστα η ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία, απο την Τήνο, στο instagram στην οποία γράφει «Σας εύχομαι από καρδιάς να βρείτε έναν άντρα που να ανυπομονείτε να τον παντρευτείτε για 3η φορά και να αποκτήσετε φίλες ζωής όπως τις δικές μου»

Το απόγευμα της Κυριακής, μετά τα παιχνίδια με τον Μάξιμο, η Αθηνά ανέβασε ένα βίντεο στο instagram λέγοντας ότι το νυφικό της θα είναι το πιο όμορφο του κόσμου. Λίγο αργότερα, ένα σκίτσο μιας νύφης με τον αριθμό 6, οι μέρες που απομένουν μέχρι τη μεγάλη μέρα, φανέρωσαν την ανυπομονησία της Αθηνάς για τον γάμο της.

Πηγή : iefimerida.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *