ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

GOOD LIFEΥΓΕΙΑΑυτά είναι τα fitness tips που ακολουθεί πιστά η Charlize Theron

Αυτά είναι τα fitness tips που ακολουθεί πιστά η Charlize Theron

Τα fitness tips για τέλειο σώμα

Η βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιός Charlize Theron εκτός από ταλέντο στην υποκριτική διαθέτει και μια ξεχωριστική ομορφιά, είναι μητέρα, ενώ την βλέπουμε και σε καμπάνιες του Οίκου Dior. Μάλιστα έχει ένα από τα πιο γυμνασμένα σώματα του Hollywood που θα ζήλευε κάθε γυναίκα.

Η όμορφο ηθοποιός στη διατροφή της επιλέγει plant-based ωμές τροφές -όπως ακριβώς και οι Beyoncé, Miley Cyrus, Natalie Portman και Gisele Bündchen.

Δεν πίνει αλκοόλ και τρώει σαλάτες

Επίσης, έχει αποκλείσει από το διαιτολόγιό της το αλκοόλ. Πίνει χυμούς και τρώει πράσινες σαλάτες σε καθημερινή βάση. «Όταν τρώω υγιεινά, κοιμάμαι αρκετά και δεν πίνω αλκοόλ, δείχνω στα καλύτερά μου. Τότε είμαι πιο ευτυχισμένη και νομίζω ότι αυτό φαίνεται» δήλωνε η ηθοποιός στο Red Magazine το 2017.

Παράλληλα όπως έχει παραδεχτεί η ίδια το παρελθόν δεν έχει υπάρξει ποτέ περίοδος στη ζωή της που να μην έκανε κανένα είδος γυμναστικής. Η ηθοποιός κάνει φανατικά Pilates και παραδέχεται πως αυτή η μορφή άσκησης έχει αλλάξει εντελώς το σώμα της.

Η Theron πάντα υπολογίζει τις δραστηριότητές της, με αποτέλεσμα τις ημέρες που δεν γυμνάζεται αρκετά, να μην τρώει και αρκετά.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS