Αυτές είναι οι Κύπριες διαγωνιζόμενες που τράβηξαν την προσοχή στο Next Top Model (βίντεο)

Αυτές είναι οι Κύπριες διαγωνιζόμενες που τράβηξαν την προσοχή στο Next Top Model (βίντεο)

Αυτές είναι οι Κύπριες διαγωνιζόμενες που τράβηξαν την προσοχή στο Next Top Model (βίντεο)

Ανάμεσα στις παίκτριες που περπάτησαν στην πασαρέλα του Next Top Model ήταν και δυο κοπέλες από την Κύπρο, οι οποίες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να περάσουν στην επόμενη φάση.

Η θέλησή τους, οι απαντήσεις τους, η αγωνία τους και το γεγονός ότι έκαναν τα πάντα για να πείσουν τους κριτές, σίγουρα ήταν μερικοί από τους λόγους που οι δύο Κύπριες διαγωνιζόμενες έγιναν το βράδυ της Δευτέρας και θέμα συζήτησης τόσο στο Τwitter όσο και στα μίντια.

Ο λόγος για τη Βασιλική και την Άντζελα οι οποίες για διαφορετικούς λόγους έκαναν τους κριτές να ασχοληθούν μαζί τους για λίγη παραπάνω ώρα, απ΄ότι σε άλλες διαγωνιζόμενες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: GNTM: Η «φαρμακερή» ατάκα του Άγγελου Μπράτη σε παίκτρια για τις πλαστικές (βίντεο)

Από τη μία η Βασιλική, η οποία αν και εξέπληξε τους κριτές με τις κινήσεις κουν-φου δεν κατάφερε να τους πείσει πώς κάνει για τον επόμενο γύρο του Next Top Model, με αποτέλεσμα το τελικό «όχι» να της το δώσει η Βίκυ Καγιά.

Ωστόσο, το «όχι» ήρθε πολύ ξαφνικό στη Βασιλική με αποτέλεσμα να αρχίσει να κλαίει με λυγμούς έξω από το δωμάτιο των κριτών.

Η όμορφη Κύπρια μάλιστα δήλωσε στις κάμερες πως ένιωσε ότι αδικήθηκε, καθώς έχει συμμετάσχει και στα καλλιστεία της Κύπρου και πιστεύει ότι είναι καλύτερη από άλλες διαγωνιζόμενες που έχουν πάει στην επόμενη φάση.

Μία ξεχωριστή περίπτωση είναι και η Άντζελα, επίσης από την Κύπρο, η οποία εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές του Next Top Model με σπασμένο δόντι.

Το σπασμένο δόντι φαίνεται να είδε πρώτος ο Δημήτρης Σκούλος, ο οποίος την κάλεσε να πλησιάσει.

Όταν η Καγιά μάλιστα παρατήρησε το «αδύναμο» σημείο της, τη ρώτησε πώς έγινε αυτό με την Αντζελα να απαντά πως δάγκωσε πολύ δυνατά και έσπασε.

Ωστόσο η μεγάλη ντροπή και αμηχανία δεν επέστρεψαν στην Κύπρια καλλονή να δείξει τις δυνατότητες, με αποτέλεσμα να κάθεται έχοντας τον φόβο και την αγωνία ζωγραφισμένη στα μάτια της μπροστά στους κριτές, άπρακτη και ανέκφραστη.

Εν τέλει αυτή η κοπέλα από την Κύπρο στάθηκε πιο τυχερή, καθώς παρ΄ότι πήρε ένα «Χ» από τον Δημήτρη Σκούλο πέρασε στην επόμενη φάση, μιας και οι υπόλοιποι κριτές αποφάσισαν να της δώσουν μία ευκαιρία.

Πηγή : Like.com.cy/ iefimerida.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *