Αυτές είναι οι νέες WAGs της Κύπρου που αναμένεται να μας απασχολήσουν (εικόνες)

Αυτές είναι οι νέες WAGs της Κύπρου που αναμένεται να μας απασχολήσουν (εικόνες)

Αυτές είναι οι νέες WAGs της Κύπρου που αναμένεται να μας απασχολήσουν (εικόνες)

Μέχρι πριν από λίγο καιρό, όταν αναφερόμασταν σε Κύπριες WAGs, το μυαλό μας πήγαινε στις πιο διάσημες, την Άντρεα Κυριάκου, τη Μαρία Κορτζιά, την Κωνσταντίνα Ευριπίδου και τη Χριστιάνα Αριστοτέλους, τις οποίες έχουμε δει αρκετές φορές στις κερκίδες των γηπέδων να εμψυχώνουν τους αγαπημένους τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 1η επέτειος για Κύπριο ποδοσφαιριστή – Οι φωτογραφίες από τον γάμο του που δεν είδαμε!

Όμως, στο προσκήνιο άρχισαν να εμφανίζονται και νέα, φρέσκα πρόσωπα, που έχουν απασχολήσει κατά καιρούς τα media. Είναι οι νέες WAGs και είναι πολύ ερωτευμένες με Κύπριους ποδοσφαιριστές.

Κάποιες από αυτές έχουν ήδη προχωρήσει σε γάμο, κάποιες έχουν αποκτήσει μάλιστα και το πρώτο τους παιδί μαζί με τον αγαπημένο τους, ενώ κάποιες άλλες δεν έχουν προχωρήσει στο επόμενο βήμα και απολαμβάνουν απλά τον έρωτά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η υπέροχη φωτογραφία της Τάνιας Γεραλή από τον γάμο της – Θυμίζει πριγκίπισσα! (εικόνες)

Σας παρουσιάζουμε τις νέες wags μαζί με τους συντρόφους τους:

Ο Νικόλας Εγγλέζου και η σύντροφός του, Οδύσσεια Τσελέπη απέκτησαν πρόσφατα ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Love my hat !love my make up!

A post shared by odissaki (@odissia_tsielepi_) on

Το καλοκαίρι του 2017 ο Κύπριος ποδοσφαιριστής Βαλεντίνος Σιέλης και η αγαπημένη του, Φλωρεντία Σαββίδου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Joyful in Hôi An – Vietnam ??

A post shared by ????????? ???????? ??????? (@florentiasav) on

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Μάριος Νικολάου και η σύντροφός του, Τάνια Γεραλή ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 27 Μαΐου 2018.

Lost in the desert #dunebashingindubai ?

A post shared by ????? ?????? ? (@tanya_f_) on

Εδώ και δύο χρόνια ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Κωνσταντίνος Παναγή και η χορογράφος Άντρεα Νικολάου είναι ζευγάρι και η ευτυχία τους δεν κρύβεται.

Το θέμα είναι να περιτριγυρίζεσαι απο άτομα που αγαπούν το είναι σου. Που με λίγες μόνο λέξεις εκφράζουν τον κόσμο σου. Το Εγώ σου. Τα λόγια που δεν περιγράφονται παρα μόνο με εκφράσεις προσώπου. Με μικρούς μορφασμούς που μαγνητίζουν. Με αληθινά χαμόγελα. Αυτά που ομορφαίνουν τις σκέψεις σου. Αυτά που ομορφαίνουν ολόκληρη τη ζωή σου . . . #yearagotoday #myCP #everythingthatmakesmehappy #yiannispolitis #quoteoftheday #summermood #summervibes #islandlife #instadaily #instapost #couplegoals ⛵️?

A post shared by a n d r e a . n i c o l a o u (@andrea_nicolaou1) on

Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Μανώλης Μανώλη και η αγαπημένη του, Άντρη ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το περασμένο Σάββατο, στις  7 Ιουλίου.

 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *