Αυτή είναι η πιο τολμηρή εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ που έχουμε δει μέχρι τώρα

Αυτή είναι η πιο τολμηρή εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ που έχουμε δει μέχρι τώρα

Αυτή είναι η πιο τολμηρή εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ που έχουμε δει μέχρι τώρα

Στο Φρέιζερ της Αυστραλίας βρίσκονται τις τελευταίες ώρες ο πρίγκιπας Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ, στο πλαίσιο της βασιλικής περιοδείας τους.

Η δούκισσα του Σάσεξ απέφυγε να συνοδεύσει τον Χάρι στο δάσος με τους ιθαγενείς και κατευθύνθηκε αμέσως στο ξενοδοχείο της για να χαλαρώσει.

Εκεί οι κάμερες την συνέλαβαν να φοράει το οικονομικότερο φόρεμα που έχει φορέσει από τη στιγμή που μπήκε στη βασιλική οικογένεια, ένα μπορντό κρουαζέ φορεματάκι με βούλες, των 89 λιρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε καταλάθος το φύλο του μωρού

Την ίδια ώρα ο πρίγκιπας Χάρι με διαφορετικό σκάφος κατευθυνόταν σε άλλο σημείο του νησιού όπου τον περίμεναν οι ντόπιοι έχοντας στήσει μια παραδοσιακή τελετή για να διώξουν μακριά τα κακά πνεύματα.

Ο πρίγκιπας Χάρι συμμετείχε κανονικά στην τελετή, βγάζοντας τα παπούτσια του και περπατώντας στα ρηχά νερά της λίμνης ΜακΚένζι, ρίχνοντας στο πρόσωπό του νερό.

Στην επιστροφή του στην πρωτεύουσα του Φρέιζερ συνάντησε ξανά την εγκυμονούσα Μέγκαν Μαρκλ με την οποία χαρέτησαν παρέα ανθρώπους του νησιού που είχαν συγκεντρωθεί για να τους υποδεχθούν.

Και εκεί η Μέγκαν Μαρκλ επεφύλασσε, όπως φαίνεται, τη μεγαλύτερη έκπληξη. Στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της επέλεξε να κάνει την πιο τολμηρή της εμφάνιση επιλέγοντας ένα λινό καλοκαρινό φόρεμα παραλίας με ένα σκίσιμο ιδιαίτερα ιδιαίτερα τολμηρό…

Φωτογραφίες: AP, Splash-Ideal Images

Πηγή : iefimerida.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *