«Αυτή Είναι Η Ζωή»: Ο Πάνος Μουζουράκης έρχεται με νέο τραγούδι

«Αυτή Είναι Η Ζωή»: Ο Πάνος Μουζουράκης έρχεται με νέο τραγούδι

«Αυτή Είναι Η Ζωή»: Ο Πάνος Μουζουράκης έρχεται με νέο τραγούδι

Ο Πάνος Μουζουράκης επιστρέφει δισκογραφικά.

«Αυτή Είναι Η Ζωή», ο Πάνος Μουζουράκης έρχεται με νέο τραγούδι και video clip.

Ένα μήνα μετά την έναρξη των επιτυχημένων live εμφανίσεων του στο «Άνοδος Live Stage» και παράλληλα με την παρουσία του ως coach στο «The Voice of Greece», ο πολυσχιδής Πάνος Μουζουράκης κυκλοφορεί ένα ολοκαίνουργιο single.

«Αυτή Είναι Η Ζωή», ένα ατελείωτο πήγαινε – έλα. Αλέ και ρετούρ.

Όπου δηλαδή πετυχαίνουμε και τον Πάνο Μουζουράκη. Στο αλέ και στο ρετούρ. Μπαίνει και βγαίνει από τη χώρα. Με το ένα πόδι να τσαλαβουτάει ακόμα στα νερά του «Mamma Mia!» και με το άλλο στις μουσικές σκηνές της Ελλάδας.

L.A. – Αθήνα μια παράσταση δρόμος.

Ενάμιση χρόνο μετά την κυκλοφορία της δισκογραφικής δουλειάς του «Μονόλογος Για Δυο», σε μουσική και στίχους του Μανώλη Φάμελλου, ο Πάνος Μουζουράκης επιστρέφει με ένα τραγούδι για όσα τραγουδιούνται από τη ζωή του και τη ζωή μας, όπως μόνο εκείνος μπορεί και ξέρει να το κάνει.

Τη μουσική και τους στίχους στο νέο single «Αυτή Είναι Η Ζωή» υπογράφουν οι «Δραμαμίνη» και το video clip σκηνοθετεί ο Κώστας Καρύδας.

Το τραγούδι θα συμπεριλαμβάνεται στο ολοκαίνουργιο ψηφιακό EP του Πάνου Μουζουράκη που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες από τη Minos EMI / Universal.

Αυτή είναι η ζωή – Πάνος Μουζουράκης

Έρχεται νεο τραγούδι και βίντεο κλιπ από τον Πάνο Μουζουράκη με τίτλο "Αυτή είναι η ζωή"! 🎵Στίχοι/Μουσική: ΔραμαμίνηΤο τραγούδι θα συμπεριλαμβάνεται στο ολοκαίνουργιο ψηφιακό EP που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μερες! Panos Mouzourakis _ Πάνος Μουζουράκης (official)

Publiée par Minos Emi sur Lundi 3 décembre 2018

Πηγή : www.hit-channel.com

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *